Helvetes morgon.


Min morgon började inte bra! Inte nånstans. Somnade 4 i natt ungefär. Vaknade klockan 6 av andreas väckarklocka som ringde. somnade om vid 8 tiden , sen vaknade jag vid 10 då andreas fick för sig att byta våran boxer från vardagsrummet till sov morgon. Sen va de bara en jävla smäll och tvn flög ner i golvet som gick i sönder liksaså boxern. Då va ju jag lagom glad , trött och irreterad som jag redan var långt innan av sömnbrist , låg jag i sängen och muttrade för mig själv och irretrationen vred sig inne i kroppen. Men tyst som en mus var jag , så jag inte skulle slänga ur mig några dumma ord så morgonen blev ännu mer förstörd. Så min morgon har bestått av att andreas ligger i sängen. Jag kollar datorn återigen 1943002 gånger ! & absolut inget mer finns att göra. Ja hejja , för en underbar Lördag. JAG FÅR PANIK !!

Fuck ,

Små tråkigt runt natt timmarna.


Klockan är snart 12. Absolut inget bra på Tvn. Hatar att va själv hemma. Ingen att prata med , kollar samma saker 1000 gånger på internet , försöker komma på nåt roligt att kolla på men ja , de är lika lätt som att hitta en nål i en stack. Provat lite kläder jag kanske kan ha i morgon , men inga nya idéer på den fronten heller. Kanske ska sova , kanske är lika bra.

Hittade två nya bra låtar jag lyssnar förfullt på nu iaf.

- Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You.
- Basic element - Touch you right now
( riktigt bra ) !


Back home.


Nu var jag hemma igen efter jobbet. Fick reda på när jag kom till jobbet att de va några av dem gamla som spytt & mådde illa. Då ville jag bara hem igen! Magsjuka , Nejtack ! Men jobbet gick bra som vanligt och fort.
Nu sitter jag här igen. Men Mariella och Sara mina änglar ringde precis och frågade om vi skulle gå en kvällspromenad. Så nu hinner jag inte skriva mer. Kanske updt senare när jag kommer hem igen.

Puss <3


Updt ,
Hemma nu efter en lång och skön promenad. Skönt att snacka lite också allt mellan himmel och jord. Är pisseblöt nu i håret och ansiktet av all snö som faller ner. Men de är lite mysigt , ljusare blandannat. Så vad ska jag göra nu i min ensamhet. Något bra på Tv kanske ? skulle inte tro de. Tycker bara de är skit de mesta.

Kronan i morgon. Ska bli skoj! Natalie , Mariella , sara och kanske Adelé tyckte jag marre nämde kommer hit.
Great! Kiss.

Music list.


Låtar som spelas varmt i mina högtalare.

Sister hazel - Your winter.
Shawn mullis - all in my head.
shawn mullis - shimmer.
Omarion - Ice box.
Volbeat - Back to prom.
Shaun baker feat molly - Hey hi hello.
Courtney love - Hold om tome.


De va bara några av en saligblandning.

Friday.


Då va de Fredag igen då och en ny arbetsdag. Idag har jag inte gjort så mycket , kan inte göra så mycket heller eftersom man i stort sett går och väntar på att åka till jobbet. Men vart på systemet köpte mig en vinflaska. Boxarna va så jäkla dyra så de blev bara en flaska. Räcker gott och väl de också! Sen tog jag en sväng även inne på Hemköp. Köpte mig världens goaste paj ( Mexikopaj ) som jag precis smällde i mig. Så nu är jag mätt och belåten. Så nu blir de väl att sitta och dega här tills klockan är halv 3.

Åh , vad ska jag välja. Har tre alternativ av både sorten.
Tre alternativ att välja mellan jobb mässigt, Tre alternativ plugg mässigt.
Varför ska jag ha sån beslutångest jämt , jämt , jämt.

Bag in da box.


Nu är de tredje masiken jag sätter på. Hade mängder med tvätt ! Men nu får de va nog för nu får de inte plats mer på vårat tvättställ. Men nu lukat de så där underbart gott i hela lägenheten av sköljmedlet. Tänkt om den kunde hålla i sig jämt. Snart ska jag laga lite mat. Potatisgratäng & kött. Men för min del blir de nog mer Tonfisk , fetaost och sallad & kanske lite potatisgratäng , för de kan man inte motstå!
Fan , skulle gått till systemet idag ju och köpt mig en Box med vin. Men jag hinner inte nu & jag orkar inte heller. Jag är hungrig och skakar i min stackars kropp. Så får gå upp tidigare imon innan jobbet och göra detta. Om jag nu kommer ihåg detta. Minnet är inte som de ska alltid. Ålderskris ? Fyller ju faktis 21. Haha!

Yey , Nu blir de mat lagning.
Köss.

Ja ! , tack.

Skulle passa utmärkt i min garderob.







What a wonderful world.


Har tillbringat någon timme med att rota i min garderob efter kläder jag kunde ha på mig idag. Jag är trött på mina kläder , bara samma visa varje dag. Men tillslut blev de stuprörs jeans med en blå/vit skjorta nerstoppad och bälte. De får funka för dagen och en slarvid uppsatt tofs på huvudet. Men kommer säkerligen byta senare igen.
Jag är väldigt sugen på att träna idag. Men har absolut ingen lust att åka bort till Grästorp. Kunde de inte vart lite närmare , eller bara lite roligare väg. Får vänta tills nästa vecka helt enkelt , eftersom jag har fult upp i helgen och inte hinner med de. Kanske blir kronan. När man har fribiljett och allt. Då får man ju passa på! Call me , om någon har lust att hänga med :) Då blir jag glad

Nu ska jag slänga i tvätt i tvättmaskinen och lämna in ett par byxor jag ska sy om.
Puss!


Very old pics.



Uppe med tuppen.




Idag är jag uppe tidigt för en gångs skull. Kanske beror på att jag börjar jobba klockan 10. Men i vanliga fall brukar jag gå upp en halvtimme innan jag börjar och ha jätte bråttom i slutändan. Men idag gick jag upp redan vid 7. Körde andreas till jobbet & sen gick jag och vilade till halv 8 ungefär , då jag tog en dusch för att piggna till lite. Sen blev de kaffe och Havregrynsgröt. Men nu är liksom bara klockan 9 och jag är redan klar med allt. Typiskt! Hatar att vänta på att få åka någonstans. Aja , Kanske hinner med Marknaden en sväng innan jag börjar. Där har jag inte vart på år och dar.

Ska ända min tvätttid jag hade idag. Sen kanske de blir Nbro en sväng.
Puss , so long.

Dunder salva.


Förut tog jag mig en cykel tur till Apoteket. Fick köpa mig återigen en ny salva mot mina eksem , eftersom ingen salva jag använt hitills har funkat. Men nu så fick jag mig en riktigt salva som en tant rekomenderade starkt. Den sved lite när man tog på den , men de va tydligen bra. Lite gött också när de svider tycker jag. I like the pain. d;
Sen när jag kom hem gjorde jag mat. En jätte god sallad med fetaost och pesto och till de fick de bli revbensspjäl jag köpte förut. De va riktigt gott! Så nu är jag mätt och belåten & ska väcka Hun' som somnat i soffan. För nu är de dags att åka och kolla Lägenheten.



Puss.

Blä.



Jag är så trött på min vardag. Ge mig ett riktigt jobb förfan. Jag orkar inte va timanställd på typ 3 ställen. De är riktigt drygt! Varför inte bara anställa mig ? Phu. Idag har jag föröverigt träningsvärk. Tränade core igår , men de va riktigt tråkigt pass måste jag erkänna. De va några lyft hit och dit , sen va de bara att göra en ny övning. Inte riktigt dom passen jag är van att gå på. Så efteråt för att få lite mer träning så tränade jag lite på gymmet också! Gav lite mer resultat , för idag känns de i mina axlar och rygg!
Snart ska jag gå och kolla min lön , fått lön idag. Jippi! Sen ska jag handla middagsmat. Sugen på kyckling idag så de blir nog grillad kyckling med någon god sallad till. Ikväll när Hun' kommer hem blir de kolla Lägenhet sen hockey. Så de va min dag de. Himla roligt , eller kanske inte.

ha de bäst , Puss.

Feelgood.


Hey , Ja då va de en ny vecka igen då. Segt som vanligt när man knappt jobbar nånting och vet inte hur mycket man får jobba heller. Så i min vardag händer de inte så mycket. Men idag har jag ringt till några mer hyresvärdar. Kollat om de finns nåt ledigt! Men som vanligt så är de aldrig något ledig i Vara. Varför är vara så efterfrågat att flytta till ? Men i morgon ska vi iaf till Arentorp & kolla på en. Sen har jag bara suttit och blegat på blocket i ett antal timmar. Kollat billig bil att köpa. Behöver verkligen en egen bil snart. Men Hun' får nog hjälpa mig med de. Han är lite mer haj på bilar oså.
Klockan 6 ska jag träna , Core pass idag.. Just nu är jag fet efter Spagettin & Köttfärssåsen jag smällde i mig nyss. Uhä! Så Core passar utmärkt sen.

Nu blir de soffan. Köss!

So fresh , So clean.


Tog mig nyss en skön behövlig dusch. Så nu känner jag mig lite piggare!
När jag stod i dushen så kom jag och tänka på en klubb Jag och Linndy , Mariella hade när vi va mindre. Jag kommer alltid att tänka på massa saker just när jag duschar. Men iaf , Vi hade en konflakesklubb. Varför vi hette konflakes vet jag inte. Kanske kan bero på våran fina låt vi kom på till. Kommer dessvärre bara ihåg lite av refrängen. " Konflakes , konflakes underbara konflakes , ingen annan är så bra som våran konflakes " , osv. & till de hade vi en dans. Haha! som vi stolt visade upp för Linndas föräldrar. Ja de va kul & våran klubb tillbringade vi i ett gamalt röttethus vi hittade som vi inte fick va i. Men vi var där i smyg ändå.

Även igår berättade Jag och Mariella för sara och Natalie lite av allt vi gjort när vi va små. Åh , den tiden saknar jag verkligen! Jag vill va liten igen & hitta på dom sjukaste sakerna som man kan hitta på.

Puss.

Dead in my body.



Idag är jag riktigt slö & trött efter gårkvällens bravader. Dagen började med att jag gick upp vid 10 tiden för att göra i ordning mig och sen åka till Nbro hem till Mamma. Sen åkte vi till Göteborg för att fira min Morfar och Kusin som fyllde år. De va trevligt. God mat och dryck , sen blev de tårta på de också. Sen va min mage överfull och min kära mormor försöke lura på mig ännu mer mat. " Du är så mager Frida , ska du inte ha lite godis också då ? " Ja ni vet hur Mormor'ar kan vara. Som vanligt kom vi iväg alldeles för sent. Så sen va jag jätte stressad. Hemma vid 6 , Gjorde i ordning mig fort för att sedan gå till Bandyn vid sju tiden. De va trevligt som vanligt! Andreas och hans lag vann hela skiten. Så nu har dom VIP kort resten av säsongen ut på Kronan. Sen drog Jag , Natalie och Sara hem till mariella en sväng. Drack lite och lyssnade musik sen drog vi vidare till kronan. Hade faktis förvånadsvärt roligt denna gången. Lyckad kväll , absolut.

Som sagt , Jag är ganska död idag.


Frida slash brütto.





Fredags nöje.



Som jag skrev förut idag så skulle jag träna. & de gjorde jag också. 1 timme på gymmet och 1 timmes Pump pass. De va väldigt skönt att få träna av sig lite och de märktes verkligen i min kropp att jag inte tränat på några månader. Phu! När jag kom hem va jag vrålhungrig. Så då gjorde vi , Rostade mackor med räkor , ägg och någon vitlök/dill sås jag gjorde till. De va mega gott och väldigt gott med lite mat i magen. Sen köpte min alldeles egna älskling en godis påse till mig. Haha! På med kilorna igen. Bra Frida! Men de va nog lite fjäsk från hans håll med eftersom han ska ut idag. Så jag har roa't mig med att kolla på Lets Dance , druckit isvatten och käkat lite godis. Sen har jag även spelat röja flagg med N på msn. De är vårat fredags nöje. Roligare nöje får vi väl hoppas att vi lyckas få i morgon :)

Herrå mina små räkor.

Give me summer.






Jag vill bo i en svamp , annars får jag ..


Äntligen Fredag. Jag gillar nog Fredagar mest på vecken efter söndag. Fredag är liksom, Tv mys , god mat , Godis och göra nåt roligt med sina vänner. Jag ska iaf åka till Grästorp idag och träna sen när de öppnar. Kanske va med på Pump får se. annars blir de bara gymmet! Sen ikväll vet jag faktis inte vad jag ska göra. Kolla Let's dance och mysa med en godispåse. Haha! Helst ska jag låta bli de , men de är ju faktis helg nu.

Detta kanske är helt ointressant. Men nyss när jag duschade så så fick jag kramp i ryggen. De bara smällde till & jag kunde inte röra på mig. Jävlar vad ont de gjorde ! & så höll de på kanske i 5 minuter eller nåt och där stor jag och visste inte vart jag skulle ta vägen eller hur jag skulle stå så att de skulle försvinna. Men sen släpptde de som tur är. Men då har jag fått känna att jag lever iallafall.
Hoppas ni får en bra Fredag. För de ska jag ha. Puss!

Klippt.


Nu har Mariella och Sara precis gått. & jag har fått mig en rejäl klippning. Mariella tog bort i princip allt de slitna. Och mitt hår kanske inte är de mest vårdade håret som finns. Sen efter all min färgning och silvershampoo så har de blivit en hel del slitage. Men nu är de borta iaf , känns skönt. Men de är väldigt tunt och kort. Sen blev de en lugg också. Vet inte riktigt än om jag blev nöjd eller om jag ångrar mig. Har inte kommit på de där riktigt än. Har varken kommit på någon snygg frisyr man kan ha ofta. Men allt löser sig med lite mer makeup i face't och upp piffad för utgång. Skönt att de är borta iaf!

Nu ska jag gå till affären och köpa mig frukt. Sugen på fruktsallad.
Puss.

Guru Josh - Infinity.


... Bästa party låten. Men den kan man skaka ass'et rejält.

Efter en lång promenad igår med Jeanette så fick jag mig ett litet ryck när jag kom hem. Jag tränade som fan. Massa situps och så körde ja core här hemma. Har ju en skiva jag kan kolla på som hjälp. Men de mesta sitter i huvudet. Så idag har jag träningsvärken jag förtjärnar. Speciellt i magen. Så lite resultat blev de allt ,

Åh. Vad glad jag blir när jag lyssnar på Guru Josh Project. En riktigt städar låt , städa och dansa runt samtidigt. Jösses , klockan är snart 1 såg jag , då har jag tvätt tid. Höll på att glömma av de! Jeje , idag ska jag även klippa mig. Får se vad de blir för frisyr. Jag och Mariella kommer alltid på nåt fräckt. Ska bli riktigt skönt att få klippa te sig lite. Onödigt inlägg kände jag. men eh. Puss!

Snodde av mumin.

Tidsfördrivning.


Ditt namn?
Frida
Födelsedatum? 880727
Hur Lång är du? 164
Spelar du något instrument? nej, men blockfljt kan jag minsann (;
Dina första tankar när du vaknar? Jag vill somna om.
Är du hungrig? Nepp.
Vart befinner du dig just nu? I datarummet.
Biter du på naglarna? Inte naglarna , men nagelbanden.
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Vita.
Är du bra på? Lyssna på folk och skratta.
Har du några husdjur? Näe. Men ska köpa oss en katt.
Är du singel? Nej!
Vem är snyggast? Vin diesel och andreas.
Vem vet mest om dig? Mariella och andreas.
Vad vill du ha just nu? En godis påse.
Ditt mål i livet? Gå ner några mer kilon , och vara nöjd med mina dagar.
Rädd för? Mörka skogar , mörka källare , spindlar.
Hur gammal är den äldsta personen du kysst? Hm. Jadu , han är nog 23 nu.
Har du körkort? Ja!
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Patrichia.
Pepsi eller Coca cola? Coca cöla.
McDonalds eller Burgerking? Om andreas är med så är de donken. annars burkerking.
Sjunger du? Nja. speciellt när jag kör bil själv. då tar jag i för fulla muggar.
Vad har du för skostorlek? 37 oftast men det varierar.
Har du haft sex med fler än 1 person på samma gång? Nej.
Vill du gifta dig? Ja de tror jag nog.
Kommer du överens med dina föräldrar? Ja. dom är världsbäst.
Din hårfärg?  Blond.
Skorna du hade på dig idag? mina duntofflor.
Grönan eller Liseberg? Liseberg
Vad sover du i? De är lite olika , vad jag känner för.
Kläder du har på dig? mysbyxor och ett linne.
Favoritårstid? Sommar , helt klart.
Favoritmat och dryck? Créps och mjölk.
Hur svarar du i telefonen hemma? Hej de är Frida. eller , ah de är Frida.
Hur svarar du i mobilen? Nämen tjenare , tjenare , tjenare.
Vad gjorde du kl 08 imorse? sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? pilla mig i näsan
Vad var det senaste någon sa till dig? Kan du dra ut sladden till boxen.
Druckit idag? Ingenting faktis.
Vad är det för väder hos dig nu? Mulet.
Godaste glassmaken? Polkagris smak.
Sover du tungt? oftast ja.
Drömmer du mardrömmar? Händer väl inte allt för ofta.
Favoritklädsel? olika.
Vad ser du om du tittar till höger? en vägg.
Favoritgodis? choklad & rosa pussmunnar.
Hur många kuddar sover du med? 4a.
Längtar du mest efter just nu? Att få klippa mig.
Vad väntar dig om 10 år? miljonär och jävligt känd.
Vad luktar det nu om du sniffar lite? haha , de vill ni inte veta d;
Saknar du någon nu? Ja
Snus eller cigaretter? Ciggaretter
Vill du ha barn? Klart. Jag vill ha två små skitungar.
Längtar du till din nästa födelsedag? Nja. Varför ska man va 21 ?
Är du snäll? Näe. jag är en elak människa.
Är du blyg? ibland :D
Tycker du att du har fin dialekt? Ja föfan.
Har du spytt i någons knä? Näe.
Tycker du om fester? Ajjämen. Om de är roligt folk.
Tycker folk du är snygg? Fråga?
Är du modig? Alltid.
Har du använt någon hårprodukt idag? Nej.
Har du bråkat med någon idag? Nixpix.
Vad har du för planer till helgen? Fredag blir de mys & Lördag blir de kalas i gbg sen redbullcup.
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? mej kvittar de , 20 är bra. För de är jag redan.
Är 50 cent bra? har aldrig ägt en.
Brukar du bada i sjöar om somrarna? japp
En bra film? A walk to remember , I am a legend.
Vem får en kram? Papsen & mamsen.
Vem får en puss? Älskling.
Brukar du läsa horoskop? Ja de händer väl.
Sprit, cider, vin eller öl? Vad jag är sugen på. men för de mesta , sprit.
Kan du baka bullar? Jao, och goda blir dom
Bläck eller blyerts? Bläck
Katt eller råtta? Katt.
Hund eller katt?  Hund.
Vad såg du senast på tv? Scrubs i går kväll.
Tycker du om din pappa? Ja de är klart , han r världesn bästa pappa.

21 Januari.




Just nu håller jag på att göra Hasselbackadepotatis i ugnen & till de blir de kött och grönpepparsås. Så vi får väl hoppas de blir gott. Jag är ingen höjdare på att laga god mat , men jag gör mitt bästa. Annars i dag har de inte hänt många knop. Sov till 11 ungefär , sen så har jag bara suttit framför datorn och degat. Men senare ska jag träffa Jeanette som är på besök i Nossebro. Ska bli roligt. Va evigheter sen vi sågs nu känns de som. Eller de va evigheter sen. Så vi ska väl ta våran vanliga promenad i Nossebro och prata om precis allt! Nu ska jag fortsätta med maten. Puss.

oh , work work.



Kom hem nyss efter en slitsam dag på jobbet. Blev 1 man kort också efter ett tag så då va de ännu mer att göra. Men de rullade på ganska bra ändå. Så nu är jag trött , som jag alltid är efter en jobb dag. men inte får jag vila för de. För snart ska jag hämta andreas på jobbet , sen skulle vi åka och pimpla fisk. Haha! Kan va en upplevelse. Sen jäklar , ska jag käka smörgås tårta i stora lass hemma hos Hun's föräldrar. Riktigt sugen på de just nu. De ska bli gottit! :) Näe , ska fixa mig lite innan jag ska iväg igen.



Love Frida.

Rund om magen.


Jag fattar inte hur jag alltid kan bli så rund om magen fast jag äter nyttigt och knappt något godis. Jag äter nog helt jävla fel eller så tänker jag på de för mycket. Min mage är cp , Jag är gjort för att ha en mullig mage.

De blev trollhättan förut. Fick köpt present till Käthe och även en party topp till mig. Alltid lika kul med ett nytt plagg. Dammsög även nyss efter våran gran som barrat rejät. Hatar riktiga granar , Hatar barr , Hatar våran dammsugare. Fick byta påse tre gånger , sen va dom slut och de va massa barr kvar. Sista gången jag hade riktig gran , isf ska jag aldrig mer städa efter den!
Nu ska jag sura vidare , Puss.

Everbody need some little love.


Nu är jag verkligen trött. Kom hem i från jobbet för en stund sen. & nu när jag satte mig ner och tog de lite lugnt så kändes de som hela kroppen dog. all energi som jag hade innan tog slut. Så ska nog lägga mig lite i sängen en stund och vila. Men de värsta är att jag somnar säkert då. Jeje. Sen när a' slutat blir de kanske Trollhättan eller Lidköping. Ska nämligen köpa en present till andreas mamma som fyller 40 i morgon.

Ne detta går inte. De står still i huvudet och jag har nog gäspat 192193 gånger nu.
Herrå.

Kissekatt.


Nu har jag och Hun' bestämmt oss att köpa oss en katt. Andreas har alltid velat ha en katt. Men jag har vart lite skeptisk till de eftersom jag inte tål alla katter och dom river ner allt man har i huset. Men efter igår när jag såg sara's underbara katt så måste jag bara ha en. De är allt lite mysigt att ha en katt att ligga och gosa med & som ligger och sover på ens fötter på nätterna. Ja , så nu blir de en inne katt.


Såg dessa på blocket. über söta!

All in my head.


Just nu lyssnar jag på Marvin Gaye - I heard it through the grapvine. Bra låt! Skönt med lite omväxling. För idag har jag vart säng liggande nästan hela dagen. Förutom när jag lagade mat och gick en snabbis till affären. Men annars har de vart jag och mitt duntäcke. Men de är ju Söndag & söndag för mig är slappdag. Ska snart hoppa in i duschen och ta mig en lång och behövlig dusch & sen blir de Svenska lantchips och kolla på National Treasure. Lovley sunday!

Pussi.



Partytime pics.



Upptäckte i morse när jag kollade på min kamera att jag inte alls tagit speciellt många kort och inga nödvändiga heller.
Men laddar upp några kort ändå. Enjoy.


Mariella fixar party frillan på Sars.


Haha , Josefin gör alltid lika snygga miner.





Dålig bild. Men skulle ta kort på Sara's katt hon fick av sin syster i födelsedagspresent.
Världens finaste katt. jag är förälskad. Alldeles vit , lånhårig och mjukare får man leta efter. Åh , vill ha!

Ja , dåliga kort. Men de va en rolig kväll iaf :) Tack för en toppen kväll.


Home from Göteborg.



Då kom man precis hem i från Göteborg. Vart där och firat Niklas och Sara som fyllde 23. De va en trevligt kväll , Lagom med folk och gott om skratt. Men nu är jag verkligen trött och huvudet värker lite smått , får nog ta mig en alvedon så somnar jag gott sen. De har vart många timmar i Götet idag. Anlände vid 4 ungefär då gick jag och Mariella lite i femmahuset och kollade present till Sara , sen slängde vi även i oss lite mat för att sedan gå 5 minuters promenad till sara's lägenhet. Sen blev de lite Vin och annat gott & massa skratt. Kommer lite pics i morgon. För nu ska jag sova ,
Natti!

Frids.





Har man tråkigt en Fredags kväll , får man ta ego kort.
Köss.

Trollywood.


Jobbet gick bra. Va ute första rundan så de va mest bara att åka omkring i bilen och softa!
Sen har folk ringt från alla håll och kanter hela kvällen. Haft lite svårt att svara jämt när man har fult upp med arbetet också. Men de blev ingen Trollhättan för mig i kväll. Tänkt åka dit länge , men sen så tveka jag mer och mer när jag tänkte på att jag måste göra i ordning mig , sätta mig och åka en jätte lång och tråkig väg ända till Trollhättan va där i drygt 2½ timme kanske och sen åka hem igen. Kände att de va lite tidsbrist på de hela. Kanske inte hinner få upp stämningen. Eller så är de tvärtom att jag går misste om massa nu. Som jag säkerligen gör. Men jag hoppas att alla andra har megaskoj iallafall. Vem vet , kanske får jag mig ett ryck om åker ändå. Kan säga att de är fortfarande lite lockande att träffa alla.

Menmen. Jag har hela livet framför mig att träffas och hitta på nånting igen.

Nu ska jag bara kolla Tv och kanske äta nåt gott.
Puss.

Nya jag.



Nu har jag slängt tvätt i maskinen , Hämtat bilen på andreas jobb och käkat lite Lunch.
Min Lunch idag ; Körsbärstomater , Gurka , Sallad , Tonfisk , och de bästa av allt Fetaost. Mums! Så ska försöka hålla mig i från snabba kolhydrater så mycket som möjligt och sattsa lite mer på dom långsamma fast på ett rätt sätt då. Så hoppas vi att magen är i trim till sommaren :)



Nu ska jag ringa Mariella och tjöta lite om morgon dagen.
Puss.

Skit , Fäller en tår i ögat.



ÅH! Jag ska jobba idag. Skit! Visst jag behöver verkligen pengarna så de deppar jag inte över. Men jag skulle ju ut idag med några tjejor från gamla klassen som jag inte träffat vissa av dom på evigheeeter. Jag hade sett fram emot de , låg tillomed igår kväll och funderade på vad jag skulle ha på mig för kläder & hur jag skulle göra med håret. Ja , ni vet så som bara tjejor kan ligga och fundera över. Men så ringde min mobil. Påminnelse att jag ska jobba ikväll till 21:15. Glömt , poff helt jävla väck i mitt huvvud. Men som tur är , är ju att jag inte jobbar överdrivet länge. Och om dom ska va på O´lerys länge ikväll , midnatts tid. så kanske jag hinner åka dit en sväng iaf och träffa några. Men de återstår och se i kväll.

Får ta igen de i morgon helt enkelt hos Sara. Men inte samma människor ju som jag ville träffa.
aja. Nu ska jag iaf slänga in en tvätt i maskinen. Puss!

The road to home.


Kanske ett onödigt inlägg. Men jag har ingenting att göra så då får jag fördröja tiden med att skriva lite i bloggen.
Kom hem i från Grästorp nyss. Hjälpt mamma lite i gymmet. Hann egentligen bara sopa lite sen så skickade dom i väg oss på ett ärende till Vara. Fick med mig natalie som sällskap , slapp sitta själv och åka den tråkiga vägen. Åkte till Vara IT hämtade en skiva. Sen tog vi och åkte till systemet när vi ändå va i vara. Sen skulle jag åka och tvätta rutan på din X för spolar vätskan är slut. Då fick vi en hel bil's blickar efter oss. Haha! är man snygg så är man d; Tss ,
När vi kommit till Grästorp igen gick vi och åt lite , blev en skaldjurssallad för min del. Väldigt god & gosch så mätt jag blev. Skönt , då slapp jag laga middag idag iaf. Men kanske ska va snäll mot Hun' och överraska honom med nåt gott.

Jag är sugen på vin. Bara för jag köpte de förut. Bara sitta några pers och dricka lite vin och äta nåt gott. Tex , räkor.
Jag får lugna mig tills på Lördag. Då jag ska pimpla vin hemma hos Sara.



Morning Morning.


Gick upp hyfsat tidigt idag. kl 10 iallafall. Måste vakna tidigare så jag kanske somnar tidigare på kvällarna.
Kokade Kaffe och gjorde havregryns gröt till frulle. Sen hamnade jag såklart vid datorn dirket , Men nu har jag kollat allt jag brukar kolla. Läst mina favvo bloggar + några till , facebook och bilddagboken. Så ska försöka få på mig lite andra kläder för att gå till affären. Köpa på mig lite nyttig mat. Ska köpa på mig ett helt lager med massa Grönsaker , Frukt , Tonfisk , Räkor , Avokado och Fetaost. Sen är mina middagar avklarade! Senare idag ska jag åka till Grästorp en stund. & efter de blir de Hockey i kära Tumleberg. Så de va min dag. Kommer nog inget mer inlägg idag.
Kiss and Hugs.


Rosa ankdun.


Vad hade jag gjort utan mina Rosa duntofflor? frysit ihäl , kanske de? Men mest av allt är dom helt über bra. Wunderful'a



Pratat lite med Millan och Natalie nyss på msn. Kanske ska samla ihop tjejgänget på Fredag och slå oss ner på O'lerys och ta oss en öl och snacka en massa skit om vårat vardagsliv. Jag tyckte de va en bra idé , för de va sjukt längesen jag såg en del av tjejorna och hade vart väldigt skoj att träffa alla igen.

Pussi.

skrattar högt.


HIHIHIHIII ,

Idag har jag inte gjort nåt vettigt. Förutom att jag har ringt till 3 hyresvärdar. Och en kanske vi ska kolla på ikväll , beror på när a slutar jobbet & när han hör av sig igen. Annars får de bli i morgon ist. Dom andra har jag inte bestämmt nåt speciellt datum med än. Sen får vi se om jag orkar ringa en i morgon också. Jag hoppas på de bästa. Sen lagade jag Lasagne som jag käkade nyss. Mkt god! OCH jag är godis sugen. Men icke sa nike. Jag får hålla mig tills på Fredag. Då ska jag köpa mig en stor godispåse. Ohye!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite som jag inte gjort på evigheter.
Puss.

Funny thing.



Om du stör dig på min stavning , varför läser du?
Har en aning om vem de är ändå. Inte så svårt att lista ut.
Eller har du hört talas om IP nummer.

I want to move my ass.


åh , vad jag vill flytta just nu. Jag vill inte bo här längre. Varför är jag aldrig nöjd ? Våran lägenhet är super fin , finare får man leta efter här omkring. Men jag vill ha nytt & lite billigare. Ska ringa på 3 st lägenheter i morgon tänkte jag som jag vet är lediga. Om dom är snygga , de återstår och se , men kolla skadar ju aldrig. Kanske flytta till arentorp ovanför sysslingen alma? Men då kommer jag sakna närheten av alla affärer. Så vet inte om jag klara de. Jag är en nörd, Jag vet! Men jag vill kunna gå till affären när jag vill , utan att ha problem med bil osv. Ge mig den perfekta lägenheten någon.

Jeje , måste hursomhelst prata med Babe först.
Nu ska jag åka till jobbet. Puss!

Yes! updt ,



Ja! Jag ska jobba ikväll. Tack ,
Inget Tumleberg , dock lite tråkigt. Jag trivs hemma hos andreas föräldrar.
Men jag trivs ännu bättre med pengar på kontot.



- De måste va min lyckodag. För ännu ett avsnitt av One tree hill har kommit som jag håller på att ladda ner nu. I morse va jag trött och allmänt seg. men nu går allt bara min väg c(; Pyss.

Trött a la frida.



Jag är så jäkla trött i min kropp. ingen ork till nånting , mina tankar står helt still , bara en stillblick rakt in i väggen. Jag har nog sovit för mycket. Igår sov jag till halv 12 , sen va jag uppe några timmar. Men vid 4 tiden la jag mig i sängen och kollade film. Sen låg jag där tills de va dags att sova igen. & mina ben bara värkte och de svart att ligga still för jag legat så mkt och skrek efter att jag skulle röra på mig lite. ååååh! Jag är trött på de här nu. Som tur är ska vi till Tumleberg idag. Några timmar iaf till att göra nånting annat :)

Idag måste jag gå ut och gå. annars sunkar jag bort ännu mer.
Nu blir de makeup , Puss.

Undanröjt !


Fick mig ett liten ryck nyss. Så jag plockade ner dom sista julstackarna och satte upp de nya. Tog bort alla tomtar och la ner allt i en kartong. Bytte dukar i köket , samt torkade av över allt i köket så nu blänker de fint & doftar gott! Jag fick även städat ut och plockat undan en del i våran garderob som de såg ut som andra världskriget i , så nu är de ordning och reda där inne. Så nu är hela julen underröjt. Känns skönt ! Bara granen kvar då.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla Tv.
Herrå.

Lip gloss.





Jag har alltid velat ha fylligare läppar. Så ska ta och köpa mig ett läppsyl som gör så läpparna svullnar upp.
Detta ska tydligen va väldigt bra och kostar 219 kr. Lite dyrt!
Men de kanske de är värt !

Thank gud it's sunday.



Klockan är bara halv 5. Vad ska jag göra hela denna kvällen ensam? andreas kommer inte hem fören ikväll. Vilket betyder att jag har , Ingenting att göra i några timmar till. suck! Käkade precis en Pannpizza och drack redbull. Min middag idag. Så nu har mitt blodsocker stigit igen. Va riktigt grining förut kände jag. Nåt som gör mig glad är att avsnitt 13 ha kommit på One tree hill. Fast inte med svensk text och de suger lite. För man förstår inte allt dom säger , dom pratat lite otydligt ibland. Men bara att ladda hem på nytt när de kommer och se igen, om och om igen.

Nu ska jag kolla avsnitten sen ringa runt och ragga med mig någon på en promenad.
Puss.


Vilka armmuskler jag får.


Idag har de hänt grejor. Jag och andreas åkte till Grästorp i morse vid 12 tiden ungefär. För att hjälpa mamma att måla i de nya gymmet. Så vi har spacklat , slipat och målat en jäkla massa väggar och stolpar idag. Men de va gick faktis hyfsat fort och de va kul med :) Jag tog inte pause en ända gång under dom 5 timmarna vi var där. Så de kan ju bara tyda på att de var 5 roliga timmar. Sen åkte vi hem till Tumleberg för att fråga andreas Pappa om lite mer målarfärg som min mamma kunde få köpa av han sen blev vi kvar där en stund. Käkade lite mat och kollade även lite hockey. Sen hemåt ! Som va riktigt skönt att få komma hem. Kände mig äklig i håret , trött och allmänt sleten. Så de blev ingen alex för mig ikväll. Men Hun' är där en sväng på förfesten iaf. Sen kommer han hem och gör mig sällskap resten av kvällen.

De va min lördag de. Rolig och slitsam.
Men gymmet blir nog mega fint sen tror jag när de är klart.

Åh!



Jag hatar mitt hår. De är äckligt. De är fult. De är en pissigt jävla katastrof! Blond ? Brun ? Svart ? Ja de är en bra fråga för jag vet inte längre vad jag vill göra med de. Ringde och beklagade mig för Mariella förut. Och hon lugnade ner mig och kom med massa bra förslag som vi kan testa någon dag. Så jag är nog blond ett tag till. De gäller bara att klippa till de lite. En jävligt snygg och cool frisyr! Att hår kan göra så mkt på en människa. De är rätt sjukt egentligen.




- Min Mariella. Min älskade vän mariella.

Häy Friday.


De va värst vad jag har gjort mkt denna morgonen känns de som. Vaknade av att Pappa ringde och när jag låg och pratade med han ringde andreas mamma också som undrade om hon kunde komma förbi en sväng innan hennes buss gick hem. Självklart! Så medans jag pratade med pappa , försökte jag fixa min morgon frisyr och byta kläder. Sen kom Käthe , satt och tjöta lite. Sen kvar över kom andreas. Åkte med till hans jobb för att sedan ta bilen. Ska jobba idag så måste ha bilen då. Värmde lite mat när jag va hemma igen som blev över sedan igår , men de va inte gott ! Så tog mig två mackor ist. Bra Frida. Försöker gå ner i vikt och trycker i mig massa mackor ist , wooh. Jag lyckas bra på den fronten!

aja nu ska jag försöka gå ut lite och kanske hinna med att städa lite innan jobbet.
Herrå!

Alone.


Jag är hungrig. Men kan inte komma på nånting att laga. Sen har inte a , slutat jobbet än så vet inte när han kommer hem , så ingen idé att laga mat heller. Äta själv , njae låter inte så roligt. Får trösta mig med E.M.D - Alone så länge. soft låt!
Idag har jag hunnit med en del faktis. Plockat ner allt från granen. aldrig mer en riktigt gran. Hur kunde jag va så dum och luras och gå med på att skaffa de? Barr på hela golvet. De räcker att man blåser lite på granen så dröser de ner barr. Uch! Sen har jag även plockat ner lite mer julpynt. Tvättat två maskiner. Vart ute och gjort lite ärenden som jag inte hann med igår. De va nog de. Kändes som mer , men tiden bara tickar iväg.

Händer i helgen då ? De är kronan. Men får låta bli de denna gången. Varken lust eller råd faktis. Får även fjäska med Hun' att vi ska ha en myskväll hemma ist. Inte lät att lura han. Men nåt ska jag allt komma på d;

Pusspåer.

Undrar ?



När kommer resten av avsnitten på One tree hill säsong 6? Jag blir tokig!

En som har flyttat i samma hus som oss. Hu ? De gick fort och varken jag eller a , har märkt nåt. Kanske flytta 2 trappor ner. Om den vart billigare och ingen som redan va på G att flytta dit så , JA! Jag hade inte tvekat en sekund.

Föresten ,



Andreas va sjukt söt när han va liten :)
<3



Leave out all the rest ,


Nu när de är 2009 så måste man ju ha nyårslöften. Och mina för detta året blir nog att börja äta lite sundare och lite nyttigare. Min GI vecka höll ju bara i ca två veckor sen blev de fett och flöt igen. Men äta lite nyttigare och bara äta godis på helgerna vilket betyder. Fre , Lör , söndag som är helg för mig. De är så lätt att bara ta en godis bit då och då och sen vilja ha de jämt. Men nu ska jag verkligen peppa , peppa mig själv att inte göra detta. Sen kanske jag ska försöka att få gjort saker med en gång , ist för att dra ut på de jämt. Om jag har bestämmt mig att göra nåt i morgon som jag måste göra så ska jag försöka göra detta ist för att tänka , Eh jag gör de i morgon ist och sen dagen efter blir de samma visa igen. Just nu är jag världelös på att göra sånt jag måste få gjort! Jag drar helst ut på de. Kanske lite för lat , kanske lite för feg.

Skönt att mamma öppnar gymmet snart så man kommer igång med lite träning också.
Ska nog ta och slå en pling till henne föresten , Så hare bra. Puss!




Seg.



Lugn dag idag. Som har bestått av Ligga i sägen och glo film, Forest gump. Lagat mat , Spelat Guitar hero som jag är helt värdelös på men försökte tappert ändå. Vart ute och gått lite i kylan , Spelat kort med älsk. De va nog de och nu är redan klockan 20:05. Vips så va den dagen borta också och inget vettigt har jag fått gjort. Skulle behöva göra en massa saker här hemma men orken finns inte riktigt där idag.
Så nu blir de popcorn och sängen igen. Världens bästa svenska film kommer ju idag kl 21:00 - Drömkåken!
Puss.

Home , sweet home.


Då va ännu några timmar på jobbet avklarat. Idag gick allt väldigt fort , va nog klara med allt redan vid halv 9. Så de va bara att sitta av tiden och tjöta , Lite segt faktis. Sen åkte jag till Tumleberg för att hämta andreas. Sen när vi äntligen va hemma sa han att vi skulle till Alex. Han , alex och simon skulle dricka öl och spela NHL tills Junior VM börjar. Men Nej , Jag är alldeles för trött för att åka till alex direkt efter jobbet och kolla på när dom spelar NHL , Gäsp. Så stannade hemma för att vila lite och om jag inte somnar ska jag palla mig iväg senare till alex för att kolla Junior VM iaf. För de kan man bara inte missa! Hoppas hoppas verkligen att dom vinner idag , Så canada får sig en tänkare.



Nu ska jag lägga mig i sängen en stund och kolla scrubs.

Fryser ihjäl.



Kupan hade stängt. Öppnar i morgon igen. Då cyklade jag helt i onödan och mina öron och kinder frös ihjäl. Sen va jag nära på att halka också , åh! Så när jag kom hem igen kollade jag posten och underbara räkningar hade kommit igen. Spyr på dom , kan inte allt bara va gratis , eller bara jäkligt mkt billigare ? Så nu när jag ändå fryser passade jag på att göra milkshake. Mega god. Men jag gör alltid för mkt , så måste alltid dricka två gånger. Jag lär ju bygga upp mina valkar snart.
Nu ska jag läggamig i sängen och kolla på Angel och bli lite varm innan jobbet kallar.
Pyss.





Stop sign ,


Måndag idag då. Vilket betyder jobba , 17-21:45. Så de är ju inte så länge. Men skönt att komma igång lite igen. Just nu sitter jag här och har inte vaknat riktigt än. Vaknade av att andreas slängde min duntoffla rakt i ansiktet när han kom hem från jobbet för att äta lunch. Sen stod han där med världens största leende på läpparna. Då gick jag också upp för att göra han sällskap och äta lite frulle. Ska även hinna med att ringa ett nytt jobb idag , gå till Kupan och kolla om dom har några billiga skridskor man kan köpa. Jag börjar gråta snart om jag inte får åka skridskor och spela lite hockey.

Igår åkte vi till Göteborg med Patrik , Hampus och Sebastian. Skulle kolla på Innebanndy , Pixbo - Helsingborg.
Tyvärr va inte Henke Larsson med denna gången. Då fick jag en liten tår i ögat ! Men jävla va mycket folk de va. De va 8990 pers inne i skandinavium. Inte visste jag att de va så många som tyckte om att kolla på Innebanndy. Fick mig en chock faktis. Men äre Pixbo som spelar så äre :) Men de va kul. Trodde de skulle va roligare faktis , men de va trevligt ändå att komma ut på nånting.

Nu blir de Kaffe och försöka göra i ordning mig lite. PUSS!


00:52


Idag har jag inte gjort allt för mycket. Vart en säng dag nästan hela morgonen. Sen gick jag upp för att göra min hemmagjorda soppa med vitlöksbröd till. Efter de åkte vi till Tumleberg nästan dirket hem till andreas föräldrar för att kolla hockey bla. Först Frölunda-Linköping. Kanon match! Men Junior VM är ändå sneppet bättre. Semifinal idag. Sverige-Slovakien. De såg mörkt ut ett tag tills 3e perioden då sverige drog i från rejält. Jag älskar nog hockey över allt annat. De är den grymmaste och roligaste sporten som finns att kolla på. & när de gäller sverige kan jag inte stå emot att kolla. Men sverige vann tillslut med 5-3 , GÖTT! Så nu är de final mot rysslan eller Kanada. Och jag kommer va hypernervös när den spelas. Jag kommer dö i förtid i hjärtinfark som andreas Pappa säger.

Men nu sitter jag här , andreas är och dricker öl med Tjeckerna på jobbet och jobbarpolarna. Roligt , att sitta här i min ensamhet och ha jätte tråkigt. Internet kollar man ju igenom ganska fort ;(
Får kolla lite tv ist. Puss!

Trampselitrams.



Hej jag heter Frida. Och jag har väldigt tråkigt! Jag tycker om att googla mycket och söka på Fula människor och få mig ett gott skratt ibland. Jag är en elak person. Jag vill ha löständer så jag kan le snyggt i kameran och jag behöver tydligen glasögon säger en viss " Z " pöjk. En gång åt jag upp ett helt bröd paket med Jätte franska själv. Sen spydde jag!

De va allt för mig idag.
Nu ska jag kolla på sagan om ringen. Köss ,

Norrland.


God morgon Världen. Då är de helg igen då. Dessa två veckor som har gått har man inte haft noll koll på vad de är för dag , de känns som de vart Fredag , Lördag , Söndag i två veckor nu. Men idag är de iaf fredag. Undra vad man ska hitta på idag då ? Vaknade ganska sent idag. Då blev de Havregrynsgröt sen datorn som vanligt. och nu har jag precis gjort i ordning mig lite. Vill ju inte se ut som ett nervvrak hela dagen. Ska nog gå ut och gå lite snart iaf , behöver röra på fläsket lite.

Åh , jag vill till Norrland. Jag vill åka skoter , Jag vill bada i snö , Jag vill kunna gå ut och göra va fan man vill där uppe i skogarna. Men mest av allt åka skoter dagarna långa. Min dröm! Jag är nog en liten hitta på människa. Jag älskar att åka skridskor och spela hockey. Jag älskar hockey ur huvudtaget. Jag gillar att åka båt och fiska , eller bara stå vid kanten och fiska. Jag gillar att åka skidor. Jag gillar allt , när de har med att hitta på saker.
Jeje , Nu ska jag ut. Puss !


HEJ, 2009.


Gårdagen va lugn. Efter jag och andreas varit på willys kom oscar efter ett tag. Grabbarna satt och spelade lite NHL och drack öl medans jag smuttade på min cider och sminkade mig. Sedan gick vi vidare till Mattias. Där de va lite folk , satt där och drack lite och tjötade tills klockan blev 10 i 12. Då gick vi fram till torget för att träffa ännu mer fulla och glada människor och kolla på alla rakerter. Va ganska nykter detta året. Men de är skönt , för idag är jag någolunda pigg.
Träffade även Mariella detta året , då blev jag glad. Dom två senaste åren när vi varit på torget har jag aldrig hittat henne , men detta året fick jag krama henne och önska gott nytt år! :)

Idag är jag pigg , men ändå ganska slö , sovit för länge tror jag. Älsk kom hem vid 12 tiden tror jag, då somnade han direkt och jag också. Så sen vaknade vi inte fören kl 15:00 då va de vara att gå upp och laga mat. Spagetthi och Köttfärssås. & jag säger de igen. Andreas är bäst på Köttfärssås. Jag har världens bästa att göra de!
Nu blir de film.

Gjorde ni igår då ?

RSS 2.0