Every little thing!


Är de bara ja som blir sjukt glad utav denna låt? ( obs, dålig kvalité )


Kissemisse.


Den nya familjemedlemen. Lilla Maja! Jag är Förälskad.


HärVarDetLivat!


Hejsan! Så jäkla gött väder ute. Jag har haft tur med min semester! Men i morse var jag lite depp över alla moln. Så åkte hem till Mariella där även sara va med. Bestämde oss för att gå till Vara badet och då hade vi tur med vädret minsann. Klarblå himel och jäkligt varm. Kul hade vi. Åkte vattenrutchkanor som dem har där. stora och roliga, man blir som en liten unge på nytt, haha. Känner att det bränner lite på ryggen nu så kan hoppas på lite färg. Jaja, nu ska jag ut på en promenad. Hejs!


Lovley!


Underbart med semester. Idag har jag vart och fiskat med älsk, simon och daniel. & jag fick fasiken två abborrar. sen gick de åt helvete. fick botten nap flera gånger och linan trasslade sig rejält i slutet. Men två firrar är inte dåligt ;) En bäver såg vi också. Jaja, sitter nu och väntar på att vi ska tända grillen så blir det lite grillning ikväll. Ska bli gött, är vrölhungrig nu.

Imorgon är de ju Midsommar afton. Lite överskattat?! Alltid en jäkla krångel vart man ska?, sova?, vilka som ska med? osv. Så iår stannar vi faktis hemma. Blir att fira hemma hos svärföräldrarna. Men tror det blir lika skoj de. Bada i poolen, Klä midsommarstången, äta gott & en hel del snaps såklart. Kan inte bli dårligt. Sen är de nära hem också. Så ha en bra Midsommar!


Nytt!


Jag älskar nellys!



TaMigTillVärmen.







Söndag!


Drog till Trollis i morse med Josefin & Mariella. Så jävla nöjd med mina köp. Blev en skjorta och ett slappt linne från Gina. (Snyggt med uppknäppt skorta och de slappa linnet under) Klänning och skjortklänning från VILA & ännu en till Bikini från Lindex. Synd bara att jag inte kan visa mina kap. Får bli när jag hämtat min kamera. som jag såklart glömde igår. Nu är jag hungrig. så skall ruska liv i min man och åka till affären.

Lördag!


Haft en bra kväll hos min vän, Mariella. Åkte dit för att fira henne lite. Blev Jordgubbar, maränger och glass. Tänk, nu har jag kännt den tjejen i 18 år & fortfarande min bästa vän! När jag kom hem så satt grabbsen i soffan. (Carl, simon, alex & andreas) Kollade fotboll och spelar ps3 såklart. Jag får nog vänja mig vid de här ;) Om man skulle ta och kolla på lite.


Indiano.


Godmorgon! Nu är det snart dags för min jobb helg. Börjar om en timme, sen kör jag hela helgen. Men sen är det semester:) Om det blir fint väder, vilket jag hoppas på. så blir det nog kusten mycket med älsk. Bada, sola, fiska och gå omkring på älskade smögen bryggan.

NU, har äntligen min kamera kommit till rätt. Den har legat hos Miss magnusson hur länge som helst nu. men igår hämtade maggan upp den och vet ni va? Hon fick in korten! & så många gånger vi testat och de aldrig har gått. Men nu ni. Hon snodde så klart massa av mina super kort till fejjan. Men de gör inget. Tjejen fyller ju faktis år i morgon. Då blir det kalas! ♥

Ha en bra helg peeps.

sunny.


Bränt mig lite även idag. Ledig dag och solen lyser. Då finns de inget att klaga på! Solat nästan hela dagen, sen tog jag mig en powerwalk med bästa Iphonen. Mycket roligare att promenera med musik, då blir de ett jäkla spring i bena, haha. solade lite till och sen blev de en tripp till Trollywood.

3 dagar kvar, sen semester! Jag länkaaaar.
Planerar, planerar.


We not speak americano!


Den är fast! Har haft den på hjärnan precis hela dagen. De bra börjar runt 0.40


Fredag!


Åkte till Trollhättan förut idag med Pappa. Han skulle ändå dit och kolla på bil och sen ut med några jobbarkompisar. När jag lämnat av honom så åkte jag ut till överby en snabbis. Skulle kolla efter Klänning. Testade massa, men ingen som lockade direkt. Men fick köpt mig en snygg Jacka, va rea dessutom. Blev även två Linnen och nya skor. Visada sen detta för min kära när jag kom hem och han sa att jag redan hade ett par såna skor ju! men de är stor skillnad. Ballerina skor bägge två & svarta. Men helt olika former och de ena har spänne och diamanter. Killar vettu, dem kan inte mycke dom, haha.

Nu spelas det ps3 för fulls ute i tv rummet. Carl är här och mer grabbs är på ingång. antar att jag får sitta här ikväll! Men i morgon drar jag till Liseberg med jobbet. skall bli riktigt skoj! För där va man inte igår. Ne, snarare 5 år sedan sist, om inte mer!




MidsommarKlänning.

Försöker hitta mig en bra MidsommarKlänning. Tips? snyggast?





Trött!


Usch, vilken seg dag. Tur att man har jobbat så man fått fördriva tiden lite iallafall. Men skulle vilja gå och lägga mig just nu och sova till i morgon bitti. Men de går inte, för halv 6 är det dags för ett Core pass. & Jag fick med mig Caroline också. wej! då slipper jag ligga själv på den där bollen och se dum ut, haha. Skall försöka hinna med en solning idag också. Kan behövas. För i detta väder får man fasiken igen färg.

Nu ska jag kolla om mina skattepengar kommit in. Verkar som alla andra fått så! Kan ju hoppas.



Life is wounderful.


Åh, vad jag älskar att vara ledig mitt i veckan. Jag får gjort så mycket då, speciellt när det är grått och mulet ute.
Fått städat idag, det behövdes verkligen efter helgens folk som dragit in massa grus och gräs, vin flasker över allt och glas i mängder. Även fått tvättat och dammat av de mesta. Så nu lukar det gott och känns fräsch't att komma hem igen!
Sen fick de bli en tripp till affären. Hittade Jordgubbar. va väldigt små, men oj vad goa! så de sitter jag just nu och trycker i mig samtidigt som jag skriver emellan åt. Men känner att jag ätit lite för mkt, för nu börjar jag få ont i magen. Ne, om jag skall göra de sista här hemma innan de är dags att laga Lasagne.

19:00 är de Spinning. skoj!



Nationaldagen.


Idag är jag som en kräfta. Börjar göra riktigt ont nu faktis. Bränt sönder mig totalt. Men de är ju inget nytt att jag gör. solar för mycket och smörjer för dårligt. Ändå så låg jag inte så länge igår & pressa. Men var ju ute en hel del ändå, eftersom det var power meet och sen blev det grillning här hemma på kvällen med massa folk. Vi skulle åkt till Björn Rosenström, men kom aldrig så lång. Men inte besviken för de. Lär ju inte missat något.

Snart är det dags för Bingolotto och massa Bigaroer till. MUMS!

Dagen ,


Dagren började med jobb. men eftersom jag har ett sånt kanon jobb, så blev det lite solning och mata änderna, haha. sen åkte jag & hun hem till Pappa för att tvätta och polera bilen. Jösses vad fin den blev. Första gången jag polerade en bil, så nu ser den som ny ut! Vidare till vara för lite ärenden. Sen blev det altanhäng, med grogg och grillning. Charlie kom även på besök, trevligt! Grabbarna har precis dragit vidare så jag passar på att testa min tandblekning. Dom kan ju iallafall vara VITA om dom nu inte skall vara raka! Får se om det funkar. Ser jävligt rolig ut iallafall ska ni veta. Stor plast skena i käften och en plast bit som sticker ut, så man skall kunna ta ut den lättare. haha! Hoppas de funkar, annars är det 400 spänn åt skogen.


Dripp Dropp, dripp dropp.


Jag har nog blivit beroende av ramlösa, loka, bonaqua, a you name it. Dricker det varje dag och de är så jäkla gott! magen blir dock lite uppblåst. men det beror väl på all kolsyra som är i. Just nu är det ramlösa Blodgrape & apelsin tillsammans med kycklingsallad, mums! så nu börjar jag bli människa igen. La mig en timme & solade förut efter jobbet. sen var jag vrölhungrig, Blodsocker fall. så fick cykla till affären och köpa mig något snabbt!

Såg på vädret förut, och det ser lovande ut hela veckan. massa sol! Jobbar kväll imon, men då hinner man allt lägga sig en stund innan. så nu skall det pressas så länge man kan:)
Ne, nu skriver jag bara massa skit! skall ta mig några bigaroer och vänta på älsk som har köpt en ny bil idag till oss. ÄNTLIGEEEN! nu slipper man skämmas.


Sooool!


sol idag. Var de iof igår med, men igår var jag inte ledig. De är jag idag! Suttit ute en stund nu på morgonen. Försöka få lite färg, de är dårligt med de nu. ser ut som ett spöke. Vilken tur att jag har mitt 10 kort kvar på solariumet. så jag kan börja med grunden där.

Kl 11 skall jag möta ut Caroline för en promenad. Skall föreslå att vi går på högaberget. älskar skogen! Lite roligare än att gå omkring på asvalt eller grus hela tiden. Näe, om jag skall kila iväg. Måste slänga in en tvätt i maskinen innan jag går. Hejs!




RSS 2.0