rolling in the deep


Godmorgon! Började dagen med den godaste frukosten. Gröt, ägg och kaffe! Sen står man sig läänge.
Dags för femte jobbkvällen idag. Börjar bli lite små trött på dessa kvällar nu. Men sen återstår bara 2 dagar, och de är helg igen. Veckorna går skrämmande fort .. Skulle vart lång Ledig Fre, Lör, sön men så ringde dem nyss och frågade om jag kunde jobba Fredag. Dum som man är så säger man ju Ja, fast de tar emot lite. Så där sprack mina planer jag hade tänkt göra på Fredag.

Snart dags för powerwalk, tjao.

......






2011-03-29


Godmorgon! Har precis betalat alla våra räkningar. Alltid lika roligt att betala dem. Not! Man bara ser pengarna försvinna och man får leva på minimal lön resten av månaden. Såäre. Inte billigt att leva.
Men ska inte klaga. Har nog de bättre än många andra. Men alla är väl såna? Man vill tjäna så mycket pengar som möjligt och helst inte jobba alls.

Nu ska jag ut på en lååångpromenad. Ladda mp3 med ny musik bara.


Sunny!


Hej! Snö igår, sol idag. När fan ska vädret bestämma sig? Hoppas de va den sista snön som kom igår iallafall.
Blev en lång promenad på 1 timme idag. Riktigt skönt. Stod mellan gymmet och promenad. Men eftersom jag inte är riktigt bra än, så fick de bli promenix. Sen stor har jag bara städat och de behövdes. Vi bor ganska stort, men de är väldigt lättstädat och de tackar jag för. Har funderat länge på vad jag ska göra i vårat sovrum. Bara vårat sovrum är på 30 kvadratmeter. Lite svårt att möblera ett sånt stort. Slänga upp massa snygga Gaderober kanske? De hade ju vart drömmen. För nu har vi knappt någon plats för kläderna. Jaja, får bli en tripp till Ikea i helgen kanske.

Nu blir de kaffe!

Vårdag,


Vaknade på strålande humör och jag kunde andas igen. Känner inget idag, förutom att hostan fortfarande är kvar. men vad gör de, när jag kan känna dofter och smak igen. Tog mig en morgon promenad i de fina vädret och kaffe i solen. Lovley! Nu blir de lugnt fram tills kl blir 2, då är de work time.


Försvinn!


Nu orkar jag inte vara sjuk mer. Den vill verkligen inte försvinna. Tät i näsan så jag knappt kan andas. Världens huvudvärk idag, hostar, rinnande ögon. You name it .. Ingen alvedon hemma och jag som ska jobba min jobbhelg nu. Fuck! Har inte råd att vara hemma några dagar.

Men ska hem till min kära mamma idag. Hon har lovat att göra våfflor till mig. De känns skönt att bli lite ompysslad när man är sjuk. Börjar en dag förtidigt, för i morgon är de Våffeldagen :)

Nu ska jag krypa ner i sängen igen. Hejs!


21/3


Tja! Känns som jag håller på att bli förkyld, IGEN?! Först var de Andreas som smittade mig, och nu har han vart förkyld igen precis och nu börjar de på mig igen. Hur länge ska vi hålla på och smitta varandra. haha.
Ledig i morgon så hinner nog vila upp mig. Ska bli kanon väder i morgon har dem utlovat. 11 + och sol. Hoppas verkligen de blir de nu mäe & att vi slipper denna blåst. Storm idag ffs.

Nä, nu ska jag börja skala potäter. Köttbullar och mos idag:)

Yesterday,


uuuuh! Idag är jag seg efter gårdagens bravader. Trollis på dagen med Maggan, lite shopping. Blev baströjor, scarf, Solbrillor och en BH. Väldigt nöjd med mina köp:) Sen blev det kronan på kvällen. Schlager kväll. Men jag börjar tröttna på kronan. samma folk, samma grej varenda gång. Får gå på Förfesterna i fortsättningen, de är ju dom som är roligast .. Men igår lyckades jag slarva bort min mobil. Eller ah, hade den i Jackfickan, sen var den putsväck. Hoppas verkligen att den bara ramlat ur. Känner mig lite smått handikappad nu. annars får de bli en ny mobil, igen.



Fredag!


Jag är alltid så sjukt trött på Fredagskvällar. Älsk ska ut med polarna och jag orkade verkligen inte följa med. Fast han tjötade på mig ett tag och tycker att jag är en tråkig typ. Lämnade av han förut och under den tiden så hade jag min mobil hemma. Självklart så skickade Mariella och frågade om jag skulle med på Bio. Fan! Där brände jag ännu en chans. Så denna fredagskväll tillbringar jag i soffan med ett glas vitt och lite Godis. Hello FatLadie.

Får ta igen detta imorgon!


Modekungen.se








Soffhäng.


Nu blir man bänkad framför tvn igen på Tisdagar och Onsdagar.
Idag är de premiär för Desperate housewife och i morgon Grey's anatomy! weej.
Älsk är väl mindre glad. men nu är de payback efter all hockey jag får stå ut med. och hans frölunda är inte ens med längre, men ändååå ska de kollas på. Grr.


Sol ,


Hej! Underbart väder idag. men de blåser lite kallt. men vad gör de? De viktigaste är att solen är framme:)
Idag kunde jag äntligen träna igen. Började med 30 min uppvärmning på crosstraining, sen fokuserade jag på rygg och armar idag. I morgon blir de mage, rumpa och lår.

Ska snart ta tag i städningen. Nackdelen med solen är att man ser varenda litet dammkorn. Så blir storstädning, Innan jag ska ut på en promenad.

Ha de bra peeps.

Känns långt till våren,


Blä för att vara hemma. Finns absolut inget att göra när de snöar ute ?!
Fått städat lite och bytt säng kläder. Men nu då? Sitter och kollar på diverse inredningbutiker på nätet. Vill ha massa nya möbler. Vill ha shabby chic. Men då kommer jag få byta ut varenda möbel i hemmet. får bli i mitt hus. När jag får köpt de. då ska de bli mitt drömhem. Lantligt romantisk!

Idag fick jag föresten hem mina Färgliner jag beställt. Blev bruna, dem ser inte så bruna ut bara på mina ögon. Var en ganska Ljusbrun, så min vanliga färg lyser igenom för mycket. Tråkigt! Menmen, dem satt bra. För de är engångslinor och dem är tunnare än dem vanliga.


Haha, vilken jäkla bild de blev. ser lite skev ut ;)

Bitter.


Godmorgon. Vaknade hyfsat digigt idag. För igår gick ja och la mig vid 9 ! jag har nog aldrig gått och lagt mig före klockan 10 någon gång förut .. Igår morse när jag gick till jobbet trodde jag att min förkyldning var borta. Men inte då. Igår kväll fick jag återigen Feber, ännu mer snorig och ont bakom ögonen. De va minsann en lång varig förkyldning. och de värsta är att jag inte kan Träna!! Inte tränat på 5 dagar nu. Får panik om jag inte får rört på mig lite. Bara ligger här hemma och jäser i soffan. Så trotsar förkyldningen idag, får börja med mjukstart, Powerwalk!

Sommardröm.




Prosit!


Hej. Idag är jag ledig. skönt, för jag ska jobba hela helgen + måndag. Vaknade upp med tät näsa, huvudvärk och ont i halsen. Jäkla förkyldning. Älsk har precis varit de och han skratta och sa, - haha nu kommer jag smitta dig med. För de gör han jämt. Har gjort ALLT för att lyckas hålla mig i från detta. Men jag åkte på't ändå. Inte så kul när man ska jobba 20 timmar i helgen. Får kurera mig med massa Apelsiner och alvedon. Så ska de nog gå bra!

Blir åka till vara en sväng idag. Storhandla på willys. annars blir de en luuugn Fredag.

RSS 2.0