Lovley HairColor's!






suck!


oooooooorka, att nästan alla mina byxor spricker jämt. På två månader har två utav mina favvobyxor sprukit i baken. Bra, verkligen jätte bra. Kan de inte spricka på något mer diskret ställe? och jag som köper byxor sååå "ofta". Kanske är det ett tecken på att jag skall börja göra de nu. Får väl se när jag hinner ta mig en tripp till Trollhättan någon dag. Jobbar nu till helgen, så något shoppade blir de minsann inte!

Sen börjar jag bli vröölförskyld. skojar inte om jag nös 20 gånger på raken förut, sved i halsen och rinnande ögon. Panik! Dricker nu te för att bli frisk, för sjuk hinner jag inte vara & kan inte vara de heller.

så, nu fick jag sagt de också.

Allergi!


Kul att man har fått en allergisk reaktion. Har utslag på hela kroppen. små vita bullder över allt och dem kliar som sjutton! Kan inte minnas att jag käkat något annorlunda idag. Mamma är nu påväg hit för att ge mig tabletter. Hoppas dem försvinner sen, för så här kan jag inte se ut!

Borås!


Hej. Nu är jag äntligen hemma igen. Vart en lång dag! Kle upp klockan 6 imorse. sen bar det av till Borås. Vid nio tiden började det, men jag vart inte fören kl 12. Så hann gå ut på stan lite. Men de va stendött! Inte en jävla kotte ute och inget öppet. Inte ens kl 10 öppnade affärena. Jo, donald. Men va inte så sugen på de då. så trampande omkring lite och sen gick jag tillbaka till Frisörskolan & väntade på min tur. sen va de dags för uppsättning och dem var väldigt hårda på att bedöma! Va många tjejer som kom utspringandes och stor grät för dem hade missat på något, fy va hemskt! Men min bästa Mariella klarade de. Jätte mycket Grattis till henne. sen va de en lång resa hem igen, men stannade för att käka lite på vägen.

Nu ska jag lägga mig i soffan och inte röra en fena mer idag.

Hey, soul sister.

Blir väldigt glad av denna låt!


sunshine!


Blir överlycklig när de är fint väder! suttit ute på trappan nästan hela morgon. Frukost i solen, de är det bästa som finns. sen har jag suttit där och bara njutit! Min PV skattade åt mig förut när han kollade på mig och såg att jag liknar en prikikorv i ansiktet. Får sjukt mycket fräknar på sommaren! speciellt när jag solar, sen blir dem lite svagare. sen blev det en promenix, väldigt skönt. skall snart ut igen och jobba på färgen de sista. För sen bär det av till Göteborg. Kalastime idag. Så ser min Lördag ut & imon bär det av till Borås tidigt.
Ha en bra helg peeps.


Nyfärgad!


Hej. Blev tidig uppgång idag med. Skulle nämligen vara hos mariella kl 9 och färga håret! och jag blev jätte nöjd. Lite ljusare brunt med ljusakoppar slingor. Va tvungna att färga håret tills på söndag. Då hon skall göra uppsättningen. Men gratis färgning tackar man ju aldrig nej till! Är hemma en snabbis nu, för sen är det Personalmöte. Ja, vi har Personalmöte väldigt ofta. Men alltid har vi massa att prata om.

Förövrigt så blir det en lugn hemma kväll, äta gott och lite godis kanske slinker ner med. De är ju helg. Då är godis tillåtet ..

Nu kaffe, så jag överlever denna dag.


Vill ha!


Jag vill så gärna ha en liten hund! en liten, liten en. Ska bara vänta på min Lön som rullar in på kontot nästa vecka, och efter alla räkningar. Ja, då blir de nog fasiken en hund!

Helst en Chihuahua, men en liten Papillon skulle också gå bra. Eller så får det bli en Blandras mellan bägge två, så får jag bägge två i en smäll ;)



Sjukdom på G?


Idag har jag vart världens segaste människa! slö i hela kroppen, orkeslös, huvudvärk. Men ändå blev det 1½ timmes träning på Gymmet idag med Carro. När jag kom hem så somnade jag i soffan direkt! sen låg jag där tills de va dags för lite mat, sen hamnade jag där igen. Va helt slut i krppen&hövvet så tvingade mig ut en sväng, gick och solade 20min sen cyklade jag förbi affären och köpte mig massa frukt och Naturgodis. mums!
Nu är jag lite piggare och skall duscha snart. sen blir de bänka sig framför tvn. De är ju Tisdag!


Godmorgon!


Härligt med måndag igen. Vi konsenterade igår att söndagar är väldigt sega. Efter vi käkat Pizza med oscar och Janika så köpte vi Bingolotter. Den nya söndags fördrivaren! Men jag vann fasiken ingenting. Hade fyra i rad flera gånger på alla spel, men vann gjorde jag inte! Får bli bättre lycka nästa söndag :)

Solen lyser idag och stormen är borta, underbart. synd bara att man skall jobba kväll idag då.
Men lite hinner jag allt sitta ute och få lite färg i ansiktet .. så nu blir det lång promenad med david guetta.


Trollywood!


Hej! Kom precis hem i från Trollhättan. Först blev det en fika med Lisa. Va jätte längesedan man såg henne så det var trevligt att prata lite. Sen skulle hon vidare och jag stannade kvar i stan och shoppade lite. Skulle åkt ut till Överby, men hittade lika mycket i stan som jag blev nöjd över. sen kanske de va bra att jag inte åkte dit, då skulle ja säkert bränna ännu mer pengar. Vad köpte jag då? En skjort/tunika och Linne från Vero moda, scarf och foundation pensel från Åhlens, Legging från Gina & En vit korsett + BH från Lindex. Är mest nöjd över min Korsett jag köpte. Vart ute efter en sån länge nu och denna satt verkligen perfekt!



Så vart en bra dag! sen åkte jag hemåt igen i stormen och bilen åkte åt alla håll på vägen. Nu är jag vrölhungrig, men får nöja mig med Fruktsallad sålänge tills min Man kommer hem.


Happy!


Hallå! Idag är jag på väldigt bra humör. Går runt och ler hela tiden och ändå är inte solen framme idag. Grått och halvtrist väder. Trallat omkring på jobbet idag och ett och annat skratt. Gillar såna här dagar! Nu är jag iallafall Ledig några dagar, eller ah, helgen. Ska bara på Föreläsning imorgon i Uddevalla, i 6 timmar!! Kanske inte de roligaste, men något klokare lär jag ju bli. Väntar nu på min man så vi kan laga mat. sen ska jag kila iväg till solariumet. Hejrå!

Sommarfrächs!


Funderar på att bli lite Ljusare till sommaren igen. Inte hel blond, men lite mitt emellan.

Denna hårfärgen är så jäkla snygg! kanske vore nåt?

eller ,


Får se vad det slutar. men ändra hårfärg ska jag iallafall göra!
Nu ska jag kila iväg till jobbet, Ha en fortsatt bra dag.

Dröm!




Sol!


Underbart väder idag. älskar solen! Va uppe hyfsat tidigt idag. Käkade frukost och sen tog jag på mig mina Inlines och åkte ut. Blev hela 1 mil idag. Mycket stolt! sen va jag helt slut. De där med Kondition är kanske inte min grej? Tror inte ens jag fick någon vid födseln. men de va skönt att åka lite, men dem har skavt på mina bakben så det känns som feta brännmärken nu. Svin ont! Hatar när man köper nytt och man får skavsår :(

Jaja, nu ska jag ut i solen och sola lite. Få lite färg i ansiktet. sen blir det städa lite här hemma!
ha en bra dag.


SÖNDAG!


Hej vänner! Va väldigt längesedan jag skrev nu. Idag då. Direkt efter jobbet så åkte vi till Trollhättan. Köpte oss Inlines. Hann även gå in på Gina Tricot en snabbis där jag fick köpt mig 2 Linnen, Kofta, massa örhängen, och ett hårband. Så nu har jag ännu lite till i garderoben. de gillar vi!
När jag kom hem va jag bara tvungen att åka ut och testa Inlinens dirket & fasiken va kul det var och jobbigt! Hade på mig en College tröja, men svettades som en gris. så nu ska fettet brännas ;) Blev även en åktur med älsk' Kul att vi har något med idrott att göra tillsammans nu. Men sen blev det Pizza, haha.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med Blåbärs te.
Godnatt!


040710


Hej! Ledig idag, så jävla skönt att vara ledig mitt i veckan ibland. Man hinner med väldigt mycket. Imorse tog jag mig en lång promenad på 1 timme. Sen blev det stor städning och möblerat om lite. Inte alls nöjd med hur det ser ut här hemma, vill ha massa nya grejer, vill göra om, vill till IKEA! Jaja. Vi ska ju inte bo här hela livet, så de får se ut som det gör ett tag till. Har även köpt mig två par nya skor idag. Vårskor! Svarta tygskor och ett lite mer Fest skor. Riktig snygga!

Nu är jag väldigt hungrig. men maten står på spisen. Håller på att göra Kalops idag! Finns de nåt godare? synd bara att det tar sån tid. 1½ timme skall de koka, pust! Då hinner jag träna lite på min coreboll sålänge. Ha en bra dag!

Insperation.


Hej. Ja, jag lever. Har bara inte haft lust att skriva. skrivlusten har lite dött ut, men de kanske kommer tillbaka, annars lägger jag ner denna blogg! annars har de inte hänt så mycket sen sist. Haft en bra påsk har ja haft. Påskmat hit och dit, massa påskägg och jag känner mig ännu fetare än förut. Vart på Kronan, skrattat, dansat, groggat och jobbat såklart!

Va i affären nyss och köpte mig världens goaste te! Blåbär & vanilj från Friggs. jäkligt gott, borde ni köpa! så sitter här och dricker te och käkar naturgodis, gott! Väntar på halv åtta hos mig, sen dating in the dark, desperate och cougar town! På tisdagar sitter man bänkad framför tvn..


Bjuder på ett väldigt gamlat kort!


Arvingarna!


Igår buggades de loss till Arvingarna. Va en rolig kväll! Speciellt i slutet då man fick dansat en del. Och det gick bättre och bättre, för i början va det katastrof! haha. LångFredag idag då. Skall snart hem till mamma för lite mat, & senare blir det jobba några timmar på jobb nr 2. Dem ringde förut och sa att de va kris, pga magsjuka. FY! det vill jag helst slippa. men jag va snäll och sa Ja. Tre timmar är väl okej! Men sen skall jag njuta av min lediga helg!
GLAD PÅSK!


RSS 2.0