2008 ´


De har vart ett händelsrikt år. Med motgångar och medgångar. Men alldra mest ett toppen år! Lite kortfattat med lite bilder. Men känslorna till alla händelser går ej att förklara , måste upplevas!


Nått underbart jag och Hun gjorde va att vi åkte till Turkiet , den bästa veckan i hela mitt liv. Oförglömlig resa!


Jag låg hemma och pressade som fan innan studenten. Skolkade tillomed vissa dagar bara för att få sola lite d; Tönt jag vet , men lite färg fick jag men kunde fått ännu mer om vi bara hade bott i ett varmare land. Phurr ,


Vi tog studenten. Helt jävla underbart , Bästa och roligaste dagen i mitt liv.
Kan inte bli bättre med en toppen klass heller ?



Balen. också en oförglömlig kväll !



Vi drog till smögen på midsommar. De va en hejdundrans kväll med mycket skratt och dans på badens golv.
Tillslut hamnade vi 5 pers i ett 3 mannatält. De va trångt och man va sådär riktigt snygg och seg när man vaknade.


De bästa utav allt var att jag lämnade mina rötter i Nossebro och flyttade till en mega snygg lägenhet i Vara med älskligen. Och jag ångrar inte en sekund. Jag skulle kunna slå ro här och bo här för alltid. Tråkigt , men sant.


Jag blev blond igen efter mycket slit och blekning. Men jag är född blond , då ska jag dö blond.

Åh nu orkar jag varken lägga in mer bilder eller skriva mer. För jag måste göra i ordning mig för i kväll och fortsätta smutta på min cider. Får berätta mer i morgon eller när jag har fått tillbaka orken.
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Difference ,




Jag och Hun' för ca 2 årsedan nu. På midsommar dagen ,
andreas ser ut lite som en sliskig raggare som njuter av att va med på kort , haha.
Jag gillarde mitt hår då också. bättre än vad jag gör idag -

Laxgratäng.


.. Står i ungnen nu som babe lagar. Gott ! Jag som missade pannkakorna på jobbet idag eftersom jag va tvungen att åka ut tidigare för ett hjälpa en Gubbe med dusch. Annars hade pannkakor suttit fint med sylt och grädde. Egentligen skulle man bli lite Pepp för att man jobbar lite , härliga människor och roligt jobb. Men man blir lite Depp , när alla bara försvinner hela tiden. Men såäre när man jobbar med sköna oldhuman.

I morgon är de Nyår. Då börjar dagen med storhandling på Willys. De behövs verkligen , de ekar i våran frys/kylskåp.
Senare på kvällen vet jag inte vad som händer , men vid tolv slaget blir de iaf att kolla på raketerna och fira in de nya året på Torget här i Vara. Lugn kväll helt enkelt!



Kiss&klös. Natti!

- Life will smile at you.


Gick precis upp efter ett samtal i från jobbet och frågade om jag ville jobba 15:00 - 21:45. Storhelg tänkte jag och sa Ja direkt såklart. Så ska snart ta och rensa min garderob som jag måste hinna med innan. För de är andra världskriget där inne och blir lika sur varje gång jag öppnar dörren för att hitta ett klädesplagg jag vill ha på mig. Sen kommer Cassandra för att låna nånting till Nyår , sen blir de att palla sig iväg till jobbet.

Jag har fått en rolig ordmärkare som stammis. Ceep on baby , Vem vet jag kanske blir en sån där mega bra svennemännsika som också har en hobby .. EHEHEHEE ,

Puss.

Trollhättan.


Spyr på vissa männsikor! Twiiiiieh ,

Idag har jag vart med Pappa i Trollhättan. Tog bort några länkar på min klocka så nu passar den. Sen blev de lite klädköp och mat på Bryggan eller vad de nu heter. Köpte mig en Tonfisk sallad. Mkt god!
När jag kom hem tog jag våra sängkläder och även mina nya som jag fick i Julklapp och slänge de i tvätten. Så jag kan byta till de nya sen. Dom är snügga ska ni veta! Ska även möblera om i sovrummet & hoppas att de blir bättre.

Men nu ska jag Pussa Hun' som precis kom hem.
Köss.

Aloe vera




Aloe Vera ska tydligen va väldigt bra att dricka samt som salva mot eksem. Så nu har jag fått en salva + drick bart utav min Mamma. oh fyfan sig va de smakar ! Får kvälningar och måste hålla för näsan när jag dricker de. Ändå va de den godaste smaken sa Mamma. Då vill jag inte veta vad dom andra smakar.
Men får hoppas att mitt eksem försvinner snart , plus att kroppen blir bättre både i Mage , Tarmar och Huden :)

Nu blir de film. Pussi !

Björn Gustavsson.


... Är jag släck med. Ingift släckt ! Ok , ingift släckt kanske inte gills som släckt men vi är ju ändå släck på nåt vis , långt vis.
De fick jag reda på , på Julafton när min kusin fick en film med Björn. Cool.
Släckträff tänkte jag , hela släckten på alla håll och kanter. Då ska jag med , De lovar jag :)


Juldagen vs Kronan.



- Simply the best !

Julafton + klämdagarna.


Nu va de väldigt längesedan jag skrev. Men har varken haft ork eller riktigt med tid.
Julafton va toppen. Åkte till Göteborg till min moster för att fira jul , och min släckt är bäst så då kan man ju inte ha en dålig Julafton. Började som vanligt med lite Glögg , sen Kalle som jag kanppt kollade på och sen blev de mat och tillslut julklapparna. Blev nöjd med mina Julklappar , Speciellt min snygga klocka jag fick av Papi och 1000 pix på Gina. Resten va också bra och behövligt! Fram emot 8 tiden åkte vi hemåt och jag fick köra hem i från Göteborg. Men de gick bra , eller klart de går bra när de knappt är några bilar ute , annars hade nog stressen krypit fram.
När vi va hemma lämnade jag av Pappa och åkte vidare hem till Hun' där jag blev väl bemött och fick åter igen en Julklapp av Käthe och Christer , Tack! Ett strykjärn va de. Så nu kan jag strycka hela dagarna långa , äntligen. När vi vart där en stund med andreas nära och kära så åkte vi också hemåt till Vara och kollade och pysslade med alla Julklappar man fått :)

Juldagen ;
andreas och jag åkte hem till Pappa för att äta återigen lite till med Farbror och Kusiner. Mkt trevligt!
Sen blev de kronan för våran del. Som inte alls va någon hitt. För mycket folk , för mycket kö , för mycket knuffande.
Så jag blev spiknykter efter kön. Och gick ut redan vid 1 ungefär ! Vilken tur att dom säljer hamburgare , annars hade jag nog dött av svält. Sen gick jag hemåt när jag höll på att frysa fast i marken!

Dan före dopparedan.


Idag har jag inte hunnit med så mycket. Vacknade vid halv 10 , då andreas väckte mig när han kom hem. Men jag ville inte gå upp. Så jag somnade om och vaknade halv 12 .. I våran lägenhet finns de bara två saker att göra. Sova eller sitta vid datorn. & eftersom andreas satt vid datorn fick jag sova! Ok , tv finns också. Men tv är inte min grej. Speciellt när man bara har 1 , 2 , 4 , 6. Yes , vi har stora utbud här.
Ska åka och jobba strax , men först hem till Pappa och lämna lite saker jag lånade igår. Jag är inte sugen på att jobba idag , men vad ska jag göra hemma ? Här ruttnar jag bara bort och sover ihjäl mig typ. Så lika bra att tjäna några slantar ist.

Kommer förmodligen inte va inne i morgon , eftersom jag ska åka tidigt osv.
Så , God Jul allesammans. Hoppas ni får riktigt bra packet och en bra kväll i morgon.
Kiss&hugs Frida.




Vimmel ,




Ye. Shit happends when you party drunks.

Juleskinka.


Har precis ätit av våran ny gjorde Julskinka. Hur go & gott som helst! Så nu är jag proppmätt , nästintill måilla känsla.
Ska snart gå och duscha och sen lägga mig och läsa min bok. Vill bara vila nu när magen är så full. Snart måste jag nog lägga mig ner på golvet och rulla. De hade vart skönt. Bara rulla omkring och softa.

2 dagar kvar nu då tills tomen kommer. Morgon dagen går nog fort .. Jobba 15:00- 21:30. sen är de bara att åka hem och krypa ner i sägen sen äre Julafton. Jeesus! Vad tiden går fort ,

Dusch vare ja.
Köss&klös.


Ye. Våran Gran. Riktigt nice (;

- 3


Efter min dödahuvud upplevelse i morse så somnade jag om en stund efter en behövlig dusch. Sen vid 3 tiden kom andreas hem i från jobbet. Då undrade han om vi skule åka till hans Farmor och äta lite. Trött och utmattad som jag va så fixade jag ändå i ordning mig lite för att åka med. Käkade Rådjurs kött & älg kött med potatis och massa mer. De va gott , fast jag inte käkade så mkt. Min kropp skrek inte efter mat direkt. Sen åkte vi vidare till Pappa. Där vi hämtade en Gran , Jultomtar och Julskinka. Så förut va Fredrik här ( andreas bror ) och hjälpte oss att klä granen. Så nu är de megasnögg och de lukar gran i hela lägenheten!

Nu blir de Heartbreak Hotell snart och chilli nötter.
Kiss.

Dead.



Just nu är jag död i både skallen och i kropp.
Dom fyra sista shootarna smällde till bra i huvvudet. För sen va jag helt , Out of space.

Nu blir de min underbara säng igen. Sen dusch!





Chicks.




Ikväll kommer dessa chicks hem till mig , sen blir de kronan för fulla muggar.
shake that ass , natten lång.

Vecka.


Fredag (idag) : Handla julklappar , spela poker hos oscar.
Lördag: Jobba till halv 10. Kronan.
Söndag: Hämta tomtar och Julgran hos Pappa. Klä Julgranen.
Måndag: Hjälpa Pappa att laga Köttbullar , Janssons inför Julafton.
Tisdag: Göra Julskina , yami. Jobba till halv 10.
Onsdag: Åka till Göteborg och fira Julafton.
Torsdag: Åka hem till Pappa och äta middag med min Farbror + kusier. Avsluta med en hejdundran kväll på kronan.
Fredag: Sova!
Lördag: Julshoppa.

Ps. Intresseklubben anteckna nu.

- 5


Kom hem för ett tag sen. Tjänat ihop lite idag också. Ska snart ta tag i all våran tvätt , de är som ett bomb nerslag i tvättkorgen och lite utanför. Så hoppas jag får tvättat upp allt idag. Måste bara förlänga min tvätttid , så jag hoppas att ingen ska tvätta efter mig. Sen när a' kommer hem kanske de blir en tripp til trollhättan. Köpa dom sista Julklapparna. Skulle egentligen åka dit i morgon. Men både Hun' och jag vill ha sov morgon. Sen ska jag faktis jobba i morgon kl 4. Så då slipper man stressa. Blir stressigt som de är redan i morgon. Jobba till halv 10 , sen hem fort som satan , fixa sig snabbt sen lite förferre hoppas jag på , för att sedan gå till Kronan. Sex and the city tema! De får man inte missa.

Men nu ska jag ta tag i tvätten. Puss

JAG VILL !


Jag vill faktis åka till Maldiverna. De är min dröm , de har vart min dröm sen jag va bebis. Okej , Nu ljög jag lite. Men ända sen jag såg alla underbara bilder där i från och hörde allt bra om stället. Nångång SKA jag åka dit. Om jag så måste sälja allt jag äger och har eller spara i ett x antal månader för att ha råd. Men eftersom jag ska dö när jag är sisådär 100år så har jag ju faktis , 80år kvar att förverkla min dröm.
Dedu ,



I dom små hyddorna mitt ute i vattnet , där ska jag bo en dag.




Där vill jag gå , och där ska jag också ta mina sista andetag. Hallelulija.

Crap.



Helvete. Ont i magen , Huvudet värker och jag vaknade nog på fel sida idag. Får hoppas mitt Leende kryper fram mot dagen.
De har föresten gått så långt så jag sökt på Mcdonalds. De trodde jag aldrig i min världshistoria att jag skulle.

Amy Mcdonalds album räddar min dag.

E.M.D




Kalla mig Fjortis , wannabe eller vad som helst. Men jag är nog lite små förälskad i deras utseende. Vem faller inte för dom eller deras leende?
Jag gör't iaf! Snygggggve.

Give me , Give me , Give me.




- Jag och rosa klänning på beatchen , brun som en pepparkaka och sommarblont hår.


I can walk on water.


Har precis cyklat till andreas jobb i motvind och små regn. Greaahj!  Sen när jag väl va framme , så upptäckte jag att grinden va stängd där jag brukar cykla in. Så då fick jag cykla runt hela skiten. Trött och varm som jag va så , svärde jag några gånger dom fulaste ord jag kan för mig själv sen va allt över. Sen tog jag bilen och åkte hemåt igen. Och nu sitter jag här. Väntar på att klockan skall bli halv 4 så jag kan åka till Grästorp. Jag och Natalie ska hjälpa mamma idag och få folk att teckan gymkort. Så varför inte ta och komma idag och teckna ett ? Du behöver träna lite.
Gött sen när de öppnar då kan jag träna massa sen. Helt gratis :) HejaHeja. Plus jobba lite i Receptionen då , men de är skoj att se svettit folk.
Jag ska bli BEFF sen. Oja , Lätt att jag ska bli.


Ekseeeem.


Jag hatar mina Eksem. De ploppar upp lite över allt på vintern för min hud är extrem känslig eller nåt. Jag har runt munnen som aldrig försvinner , Jätte snyggt! Jag har på halsen och jag har på handleden. Handleden är värst. Vaknar på nätterna av att jag ligger och kliar tills de rinner blod. och INGEN jävla salva hjälper. åååååååååååh , Bajsbajs.

Idag har jag inte gjort nåt än så länge. Suttit vid datorn och segat typ. Pratat lite med Pappa. Han har vart och huggt ner en gran till mig och andreas. Väldigt snällt , slipper köpa en då :) Men börjar fundera på att skita i gran. Vrf ska vi ha de egentligen ? Vist de är mysigt och man får mer Julkänsla. Men ska ju faktis inte ens va hemma på Jul. Men Jeje.
Va i affären förut , köpte lite hårfärg och Lax. Riktigt sugen på Lax så va och köpte de förut som vi kan äta till middag. M-mh.

Nu ska jag föna håret , Puss.

Klipp till mig lite.


Åh! Jag vill ha lugg igen. Om bara min helvetes jävla virvel som jag har mitt i hövvet kunde försvinna så kunde jag njuta av luggen lite extra mycket och faktis trivas riktigt bra i de. Men vem vet , de kanske är extra snyggt nu när jag är blond och långt hår ? Jag ska nog fjäska lite med min kära vän Mariella och fråga om hon vill expremitera lite med mitt hår och göra nått vrålsnyggt. Jag vill vara vrålsnygg i håret!



Ds. Kan någon komma hit med lite mat till mig ? Jag svälter här.

In the color of gray



- No reaction , No attraction.

Slappis.


Slapp dag. Legat i sängen i stort sett hela dagen. Söndagar är pest ibland , men ack så sköna sometime. Men idag har jag bara länktat efter lite action i min vardag. Men jag har vart ute och gått lite iaf. Gick till Mariella en sväng , Lämnade lite grejer som jag har haft här ett tag. Lagat god middag. Fisk och Potatismos , mums. Kollat på VM i Innebanndy.
Ja , de var nog stort sett allt.
Ska ta och duscha snart , Duschade igår. Men måste bara andvända silver shampoot igen och se skillnaden , haha. Inte så bra för håret de blir ju torrt och slitet , men med lite hårpackning efteråt gör nog susen d;

Sen är de super Wallander. Lovelove!


Faddergalan.


Blev en hemmakväll idag , alldeles för trött för utgång. Kronan får bli nästa helg då de är Sex and the city kväll. Blir nog roligt!
Kollat på Faddergalan ist. Och jag blir berörd och arg, Fäller alltid några tårar när jag kollar på Barn/ utsatta människor som utsätts för allt hemst. Man tänker till riktigt ordentliget , Man tänker i dom banorna man inte brukar tänka annars. Jag vill bli Fadder och de ska jag bli med! De lovar jag. Om jag fick chansen och kunde skulle jag inte tveka en sekund att ta hem massa barn hem till mig , Helst alla barn , så alla barn får en chans till en bra uppväxt. De är min önskan ,

använde silver shampoo't förut och de va riktigt bra. Efter bara en tvätt ser man faktis lite skillnad. De brukar man inte göra efter 1 gång , men de gjorde man faktis nu :) Pürfekt!

Nu blir de sängen igen.
Natti.

Jordin Sparks - Tattoo

... Jag är helt fast i den låten. Så sjukt bra låt :) Lyssna och njut.

Vart i Trollhättan idag då med Andreas , Oscar och Challe. Åkte vid halv 10 i morse , så var där ganska tidigt. Skönt de , för senare blev de en massa folk. Darin va ju där idag , så hälften va väl där för att kolla på han också. Fick köpt mig lite smått och gott. Julklapp till Pappa och en till andreas. Sen fick jag ju även köpt lite till mig själv också. De var jag värd tyckte jag. Så länge sen jag var ute och handlade och köpte mig nåt. Så köpte ett riktigt silver shampoo denna gången. Dom sa att de var de bästa , Tyckte dom iaf. Så då litar jag väl på de :) Sen blev de bara en lång T-shirt med. När vi var klara blev de Donken , sen snabbt hem. andreas bytte kläder etc. Sen vidare till Nossebro , Lämnade Hun' hos Daniel som skulle ha förfest innan deras Firmafest med Jobbet. Sen åkte jag till Mamma och vi bakade Lussekatter i stora lass. Gott ! Så nu är jag så där rund om magen som man blir när man ätit för mkt som jag gjort. Men vad gör man inte för ny bakade Lussekatter :)
Efter en bra stund hos Mami åkte jag och hälsade på Pappa och gav han lite Lussekatter och kollade på hallen han tapetserat om precis. Riktigt ljust och snyggt!



- Shampoo't jag köpte mig.

Nu är jag hemma och funderar på vad jag ska göra med min Lördag kväll.
Va hemma och ta mig en dusch och kolla film , eller gå till kronan ändå ? Fast jag har inte pengar till de egentligen , eller snygga kläder att ha på mig , Plus att jag känner mig inte Partyfin idag.
Jag tror jag tänker lite för mkt ibland på lite för mkt.

Puss.

Fredag hela veckan.


Nu har jag laddat upp med Popcorn och Coca cola och väntar på att Idol skall börja.
Jag är lite små sjuk. Ont i halsen , febrig och en så fruktansvärd huvudvärk som även sitter bakom ögonen. Så kolla på någon Innebanndy idag de fick jag låta bli. Orkade inte de idag heller , Helt slut efter Jobbet. Så ikväll blir de att ligga ner kurrad under duntäcket och vila ruset av mig. För i morgon ska jag upp tidigt igen för att åka till The big town " Trollhättan " och handla lite Julklappar och senare på kvällen åka till mami och baka Lussekatter. Gott!

Men ha en underbar kväll.
Puss F.

work time.


Käkat en Panpizza nyss , De va min middag idag och lite Julmust till. Men ska snart kila i väg till jobbet , och där äter vi även i kväll om man vill tms med dom gamla. Så om de är nåt gott kan jag inte stå emot , Men dom får alltid god mat.
är ju inte allt för sugen på att jobba idag , hoppas min kväll går fort.

Igår va jag föresten ute och gick en lång promenad med Mariella på kvällen. I 1timme och 20min ungefär. De va jäkligt gött att få röra på sig lite. Men lite små kallt och svin halt , så man fick ta de försiktigt.

Ge mig Lördag. Då ska jag och Hun' åka ut och handla Julklappar.
Roligt inlägg jag gjorde kände jag , men orkar inte skriva mer nu.
Puss.

Feeling good.


Sitter just nu och lyssnar på The sounds - Song whit a mission. Den blir man glad av , för någon stund glömmer man alla bekymmer man har och känner sig posetiv. Snart skall jag gå och tvätta , har tvätttid klockan två. Men de va någon innan mig så kan ju inte gå dit lite innan som jag brukar göra annars. Sen ska jag gå och handla lite , vad ska man äta till middag idag rå ? Samma problem varje dag. Allt hade nog vart bättre om man hade en assisten hemma som gjorde allt. Eller Mamma och Pappa går ju också bra. Serverad mat varje dag. De va goa tider :) haha.

Är förövrigt glad för att allt börjar rulla på nu. Fått reda på att jag skall jobba massa framöver nu innan Jul iaf.
Tack! Jag börjar verkligen bli trött på att vara hemma. Men kommer nog sakna mina långa sovmorgon , De är ju de bästa som finns att ligga och sova länge, länge på morgonen. Men heja , inkomst igen.

Skall ta tag i tvätten nu. Puss!

All I want is you.


Hej. Gick upp för ett tag sen. Vaknade av att de plingade på dörren och jag trodde att mitt hjärta skulle hoppa ur av chock. Men trött som jag va så orkade jag inte rusa upp de första jag gör på morgonen och öppna en dörr som jag inte vet vem som står bakom. Men de va bara ett pling. Så de va säkert inget viktigt d;
Idag har jag och min underbaraste vart tsm i 2 år <3 Så senare i kväll skall vi åka och äta på Thairesturang och sen mysa till film eller nåt här hemma , Bara va med varandra liksom lite extra. Haha! Tiden går så fruktansvärt fort , kan inte fatta att de var två år sedan redan jag va hemma hos andreas första gången. och sen tillbringat 2 år tsm , vad har vi gjort ? De är en bra fråga. Jeje , nu ska jag gå och kolla tvätt tid och sen ta mig en dusch. Puss.


00:34


Nu är klockan halv 1 och jag sitter och bestämmer Spinning låtar jag skall ha när jag kör mitt pass. De är inte lätt , de finns ju ett antal mängder med bra låtar. Så måste man ju hitta rätt låt också till rätt position och beroende vad man skall göra så de blir rätt tackt , bla. Men har allt hittat en hel bra , nu måste jag bara öva in de någon dag också :)
annars idag så har jag kollar Innebanndy , sen åkte vi direkt till Lidköping. Lämnade Hun och oscar , sen fick jag köra hem igen och de va jätte dimmit ute , uch. Gillar inte att köra i dimma , ser så jäkla dåligt då. Sen har jag bara slappat , kollat Idol , käkat lite Godis , druckit lite Glögg och ah , suttit här såklart. Men nu är mina ögon vldigt trötta , så funderar på att kurra ner mig i sängen och sova lite. Jobb i morgon ju.
Sov gott , natti.

Big , Bigger , Biggest.


Fan Fan Fan. Jag som ville jobba idag , varför ska de va såna stora problem jämt. Fan att jag inte har någon egen bil då. Skulle börjar kvart över 3 till kvart i 10 idag. Big money faktis. Men de sket sig. andreas slutar klockan 4 idag. och även om jag hade fått börja senare så hade jag inte kommit hem , för andreas ska ha innebanndy match idag , sen ska han vidare till Lidköping. Så att tjäna några pengar idag de gick ju åt skogen. Men som tur är så ska jag jobba i morgon. 17-22 dock. Men blir ju en liten slant av de också. De va väl intressant att veta detta? kanske inte.

Ska ni göra idag då ? Själv ska man väl sörja ett tag till. sen ska jag kolla på Innebanndy , sen Idol. Blir en lugn fredag idag också.  Lördag , Jobba. Då blir de tyvärr inget Göteborg med andreas päron. Men pengar överväger lite mer!
Ha de gött , Nu ska jag ta mig en lång dusch. Puss !

Alingsås.


Kom hem i från Alingsås för en liten stund sen. Vart där med Pappa idag och julhandlat lite. Kollade även de nya köpcentet som öppnat som jag inte hade vart i än. Va helt okej , de va dom vanliga affärena som finns nästan över allt i alla köpcenter d; så de va ju ingen Wow precis. Hittade inget speciellt heller. Va mest ute efter en julklapp till Hun' men de är svårt , när man inte riktigt vet vad han vill ha. Tips på julklapp till ens pojkvänn ? Sen tog vi oss en fika på ett jätte mysigt café. Jag tog en kladdkaka såklart , yami. De va längesen och väldigt gott ! Efter en lång fika pause blev de lite mer affärer , sen åkte vi hemåt. Och passade på att åka till colorex här i Vara när pappa ändå skulle släppa av mig. Kikade på lite tapeter osv. För pappa ska nämligen tapetsera om i hallen hemma hos han. Blir nog skitsnöggt när de är klart :)

Nu väntar jag på att älskligen ska komma hem , så vi kan laga mat sen. Vrååålhungrig!
Ha de underbart , Puss.


- Old pics.

Your Winter.


Kan inte jag få en sån dära. Plötsligt händer de upplevelse. Drömt om triss 3 nätter i rad nu. Att jag har haft tur och vunnit massa med pengar. Idag köpte jag en triss och still dream baby. Jag vann inte ett skit. Jag hade hoppats på lite iaf , Kanske 50 spänn iaf så jag kunde köpt mig en ny. Men inte ens de. Jag är väldigt ekonomisk beroende just nu. Att man kan sjunka in i såna djupa tankar och falla så djupt ner i sig själv genom att inte ha pengar eller jobb. Om man inte har dom dära pengarna , Ja då kan man inte göra nåt eller bo lyckligt heller allt handlar bara om hur man skall klara denna månaden och vad man ska göra nästa. Sorligt , men de är faktis sanningen. Men jag ber till Gud att ett mirakel skall komma snart och jag får ett Ja , du fick de. De hade förgyllat min dag. Men jag ger inte upp. Jag ger aldrig upp. Efter nyår , som alla säger. Ja , jag hoppas på de då. 2009 , bra start på de nya året? Jag hoppas med all min tro.

- Fy vilket dyster inlägg. Men mitt huvud är tjockt med tankar som löper maraton där inne och tynger ner allt.
Blir nog bättre i morgon :)

Snart ska vi till Tumleberg. Kolla hockey and so. Lite andra tankar , alltid bra.
Over and out.

RSS 2.0