Skit väder!


Hej. Kom precis hem i från jobbet & idag fick jag cykla hem. Det tog allt emot. Jag drog ut på det hela tiden. drack lite kaffe för att samla energi. Lät klockan gå, drack lite mer kaffe tills jag insåg att jag får helt enkelt cykla idag. Motvind och pissregn. Alltid lika roligt! När jag väl kom hem va det bara att slänga av sig kläderna och på med myskläder. Så idag blir det film kväll och tvätt dag.

Jag känner mig lite som en tråkig gamal kärring som inte kan göra nåt. Men det hinns inte med. Jag är 21 år och knappt gått ut på någon fest denna sommaren. Suck! Blev ju ingen torsdagsklubb igår heller & nu är det slut. Men jag får se fram emot hösten. då skall de partas (; 
Men denna helgen är jag faktis Ledig. Helt otroligt! Så i morgon blir det en heldag i Göteborg med Hun' och senare på kvällen blir det kanske cykelfestivalen med Mariella. Får se vad vi hittar på :) men lutar ditåt.

Ne skall gå och tvätta nu.
Hejs.


Marknad.


God morgon. Gick upp vid 10 tiden, käkade lite och sen gjorde jag i ordning mig för att gå på marknaden. När jag kom ut vid vägen va de lång kö och de stod bilar parkerade över allt. Juli marknad är ju den populäraste och de märkte jag nog också. De va tjockt med folk, man kom knappt någonstans och alla knödde sönder en. Men fick iaf köpt mig lite nya blommor, De va ju de jag skulle köpa så. Och såklart polkagriser. Tradition liksom. GottGott! sen orkade jag inte mer.




skall snart fixa lite lunch för klockan 3 börjar jag jobba.
Men först blir det städa så nu åker musiken på för fullt !

No suprise.


Häy. Nu är jag propp mätt. Gjorde pesto sallad nyss med räkor, sol torkadetomater och solroskärnor. Mums. och lite chocklad till efterätt, de satt fint de ;) De ser kanske inte så gott ut, men det va de kan ja löva!



Fick köpt mig lite grejer förut me för mitt presentkort. Nagellack, kajal, ögonbrynspensel + ögonbrynsfärg, maskara. De va behövligt så nu klarar jag mig nog ett tag.

Onödigt inlägg känner jag, så avslutar här.

Tack ,


Hade en bra födelsedag igår. Jag och mamma gjorde ju Löjromsbakelse och dem blev riktigt bra. Mormor och morfar va på plats, Pappa & hans nya likaså. Bror & andreas. Alltid lika trevligt att träffa alla samtidigt.
Fick massa bra presenter med.
- 1000kr på Gina tricot, super bra. Det behövdes verkligen.
- Presentkort på sminkaffär.
- Massa tomma cd skivor + dvd skivor utav bror.
- Pengar.
-Kläder


& utav Hun' så fick jag presentkort på Cindy's beauty box. Där dem börjat med skönhetsbehandligar. Överlycklig blev jag. så nu skall jag bara bestämma mig vad jag skall göra med. Finns massa att välja mellan ju. Allt från, Ansiktsharmoni, Permanent fransk manikyr, chokladmassage, spa predikyr och massa massa mer. Så de va en riktigt bra present. den skall jag njuta fullt ut.



Nu skall jag åka och köpa mig något fint för mitt presentkort ..

Lite äldre, lite smartare ;)


Ja då var man 21 idag då. Men livet rullar på som vanligt. åldern märker man knappt av. är nog inte så stor skillnad på 20 & 21 .. Senare skall jag iväg och köpa present till min Bror som fyller år två dagar efter mig, den 29e. Bra tajming där. Sen skall jag handla lite med Mami. Vi skall testa på att göra egna Löjromsbakelser och bjuda på ikväll. Dem ser jäkligt goa ut på bilden så får hoppas dem smakar lika gott med. Inte så avancerat så det klarar nog vi :)



Nu blir det frukost , börjar bli hungrig. Ha en bra dag, för de ska jag ha.
Pyss.

Magsjukan.


De trodde jag att jag skulle få igår efter torkat spyor på jobbet och andas in den ljuvliga lukten. Höll på att spy själv genom att bara känna lukten. fyfan! Vilken otroligt underbart jobb man har. haha! Men som tur är så är det bara inbildning jämt. Bara för en spyr så mår alla illa sen. Idag har jag delad tur. Suger verkligen! 7-13:30 & snart börjar jag igen. Halv 6 till hav 10. Hatar verkligen dessa delade turer. man bor i stort sätt på jobbet. & inte hinner man göra nånting när man kommer hem heller, Lite mat och vila typ.

Vill ut och partaja lite. Knappt vart ute på nånting i sommar. Inte en ända måndaxklubb, inte fallens, inte lipz och EN torsdagsklubb. Får se om det blir denna torsdagen då. Men såklart så börjar jag 7 dagen efter. Jaja, jag har ju hela hösten på mig. 

I morgon är det löning, Ledig, smörgåstårta och jag hoppas på lite fina packet :) kan de bli en bättre dag?

Lördag.


Idag är man lite små trött. Hamnade hos andreas föräldrar igår. Va över hos deras granne. Tjötade skit, kollade på när grabbarna arbetade, lekte med barnen och sen blev det grillning på kvällen/ natten. Trevligt! Så var nog inte hemma fören vid halv 3 eller nåt. & på vägen hem så körde jag på en stackars hare. Den sprang rätt in i däcken och sten dog. Den va inte ens blodig. sen fick vi oss en gott skratt. Ibland är vi störda, men de kanske ja inte ska berätta här ;)  haha.



andreas hoppas stutsmatta med barnen och Käthe.

Nu jobbar jag denna helgen. Böjar 2 idag till halv 10 och i morgon delad tur. Sen är jag ledig två dagar, skönt!
Nu ska jag till affären. Ha en bra helg.

Gillar läget ,

Ledig idag, gött. Så vad har jag gjort denna lediga dag då?
Klev upp klockan nio i morse. Då var det skinande sol ute och jätte varmt. Käkade frulle ute och sen slänge jag på mig bikinin och solade fram till kl 12. Sen kom alla moln. och vart fan kom dem i från? Först klarblå himel, en halvtimme senare vad det moln över allt och lite regn. Så tog mig en promenad bort till Pappa, Lånade bilen och åkte till gymmet för att träna lite. Sprang 20 min på löparbandet, sen va jag helt slut. Men efter en stund vila så körde jag lite styrkepass med. Riktigt skönt att få träna. Va ett tag sen nu.

Nu blir det dusch, sen laga middag tills Hun' kommer hem.
Potatismos, Fiskpinnar och spenatsås. Är det bara jag som älskar spenat. Ingen annan gör det känns det som, som jag känner iaf? De är ju hur gott som helst ..

Fart & fläckt ,


Häy. Vart väldigt kreativ denna morgonen. Dammat, diskat, dammsugit, skurat toan och slängt i en tvätt i tvättmaskinen. Kan säga att de va längesedan jag städade nu så de behövdes verkligen. Jag är riktigt kass på att städa, men ibland får man sina ryck. Så nu skall det bli skönt att lägga sig i sängen och läsa ännu en IForm tidning & dricka smootie.



Sen vid halv 4 skall jag cykla till jobbet. Medvind idag som tur är! Men de hinner väl vända med min tur ;)
Ha en bra dag.

Present !


Förut när jag skulle cykla hem i från jobbet så va det storm ute plus att jag hade motvind hela vägen hem. Nästan så att cykeln stod still ibland. Tror ni inte att det börjar spö regna med? Jo, och allt flög rakt in i ansiktet, sminket rann ner i ögonen och kallt vare med. Jag vill ha en bil, en egen bil! Om man skall börja tänka på att köpa sig en kanske? Vore inte fel. Menmen, lite träning idag. & sen blir det mer. Blir nog simma eller gymmet idag.

Hade föresten fått en present förut. Från Ellos faktis, Då blev jag väldigt glad. En check på 200kr. De tackar vi för! :)

snyggt !




Gina tricot har föresten fått in massa snygga & mysiga koftor nu som jag vill ha.
Så massa presentkort , tack !

aptrött !


TRÖTT , Idag är jag så jävla trött så det finns inte. Orkade knappt lyfta ett finger på jobbet fast man va tvungen ibland. Jag är sådär trött så jag blir irreterad på minsta möjliga. orkar inte säga ett ljud, orkar inte öppna käften. Så varför sitter jag här egentligen? Sången låter väldigt lockande. Men måste ju kika runt lite först ;)

Nu är det 7 veckor kvar.


Over the rainbow,


Hej, Slutade jobbet för en stund sedan. Hinner typ bara hem innan man skall sova sen är man där igen. Att gå upp klockan 6 i morgon lockar inte speciellt mycket. menmen, That's the life.

Dem flesta är nog på Fallens i detta läget. Jag tycker inte de är någon jätte hit. Så det kan kvitta. Har nog aldrig haft skoj där. Regn regn varenda jäkla år. Förra året stod jag under ett paraply hela kvällen, käkade sockervadd och va pisseblöt om fötterna. Så det lockar inget alls, jag är inte de minsta ledsen över att missa de.

Fyller ju föresten år snart,
De som står högt på min önskelista ;
- Presenkort på kläder. Stort behov av kläder. Vill ha massa kläder.
- smink.
- Ny klocka, lite större.
- Mobil.
- Solariumkort.

Nu blir det sängen. Godnatt!

Bakfull AB.


Det blev Torsdagsklubben igår ändå. Förfest hos Sara, sen vid 12 tiden gick vi till kronan. Va ganska dött då. tror inte allt folk kom fören halv ett eller nåt då de blev en hel del. Det var som en vanlig kronan. fast dem hade satt upp ett stort tält på torget också med live band. Vid halv 2 va jag trött så jag åka hem. Bakfull nr 1 idag. Ändå tyckte jag att jag drack inte så mycket i går. Man börjar väl bli gammal ? ;)

Nu blir det ägg macka och försöka fräscha upp mig innan man skall åka och jobba.
& göra mig av med mitt skakiga jag.


Last night ,

Beslutångest ,


Hej. Kom precis hem. Jobbat klart för idag. Gött! Nu har jag 8 raka arbetsdagar framför mig. sen är jag ledig i hela 2 dagar, sen jobbar jag helgen igen. Vilka underbara arbetstider man har. Jaja, lite cash är aldrig fel.

Torsdags klubben idag. Dra dit eller va hemma? Jag vettefan. Är det ens något roligt folk som skall dit? känns som det bara är knattingar som kommer åka dit. Sen behöver jag hålla i mina pengar lite. Men får tänka på detta ett tag så får vi se vad det blir ikväll. Men lite kul hade det allt vart ! Jobbar ju trots allt kväll i morgon. Då kan man ta sig en drink eller två. Får tänka på detta som sagt ,

annars händer det inget vettigt idag. Åka och simma sen och sola :)

Denna goingen köpte jag igår föresten. Den borde ni köpa om ni vill dricka nånting riktigt gott. Lite nyttig med.

Youandme.


Igår va jag ledig. väldigt skönt! Hun & jag tog oss en myskväll. Vi hyrde två filmer och sen låg vi i sängen hela kvällen och kollade på dem. Käkade ostbollar & cola till. Mys, det var verkligen skit längesen vi hade en sån kväll. Sen fick jag även övertalat honom att massera mig. Jag fick ju massera han med men de va det väl värt. ;) Så igår va en riktigt bra kväll <3



Idag skall jag jobba så blir inte så mycket gjort här inte. 15-22 ..
Men skall åka bort och sola snart så man får gjort nått vettigt idag iaf ..
Pusshejs.

My day ;


Fördröja tiden inlägg.

Jobbat idag. Efter jobbet så kollade jag film. & kan ni gissa vilken jag kollade på? Igen ;) Fast spolade bara fram denna gången till alla bra delar i filmen. annars blir det för långtråkigt. Sen tog jag mig en lång promenad och stannade till vid solariumet på vägen hem. Hittade mitt solarium kort hemma hos Pappa & såg att jag hade 5 gånger kvar på det. Ojä! Inte världens bästa solarium, men det duger så länge tills jag köper mig ett nytt.


Nu skall jag göra mig världens goaste smootie.
Yami ,

Notebook ,


Jag visste de! Jag lipa och jösses vad jag lipa.
Finns sån stark kärlek ?

Nu ; Borsta gaddarna sen krypa i sängen.

Söndag.


En helt vanlig söndag. seg som tusan och inget att göra. Jobbat en stund idag iaf, några timmar sysselsatta. Sen har jag legat i soffan och kollat film. Väldigt mycket film dem senaste dagarna. Men har man inget bättre för sig så?
Tips på någon bra film kanske som man kan ladda ner eller hyra? :)

Nu skall jag göra Lunchlåda tills i morgon sen kolla på ännu en film. haha.
Denna gången får det bli The Notebook. Jag kommer säkerligen lipa.


Midnatt !


Godkväll. Har precis kollat ännu en film idag. Laddade ner den nya Fast and furious filmen förut. Den va grymt bra! Så om ni vill se en riktigt bra film skall ni kolla på denna. Den är som ettan, fast mycket bättre. Sen kan man ju inte få bort ögonen från Vin Diesel. Sicket ögongodis ;) Gosch ..


Kantis !


Hej igen. Sen sist jag skrev så har Jag och andreas vart ute i skogen med christer och plockat kantareller faktis. Lite mysigt att gå omkring i skogen. Hittade lite smått i början, inte så mycket att ha. Men sen åkte vi till en annan skog där Hun och hans Pappa hittade betyligt mycket mer. Jag gav upp efter en stund så jag plockade blåbär. De fanns det iaf mycket utav och det fanns över allt. Men det blev iaf en halv kasse med kantarellisar. 

Men nu sitter jag här hemma igen, själv en Lördag kväll. Så trött på att va hemma så de finns inte. Vill bara försvinna härifrån. Men inget finns att göra tyvärr ;S så sitter här med min godispåse och skall snart kolla film. skulle vilja se Twinlight igen. Men den har jag ju tyvärr lämnat tillbaka. Jag är fast i den!


Twilight.


Den hyrde jag & Mariella igår. Så nu är jag kanske inte sist längre med att kolla på den. Men den va riktigt bra! Man blir lite små kär i killen, en sån där kille alla tjejer drömmer om, om man kollar på beteendet. Efter film kvällen igår så va jag chafför till stadt. Trodde aldrig jag skulle komma fram. Va vattenplaning över allt och de gick knappt att köra. Men tillsut så, va där i 1 timme sen va de slut. Hamnade på någon efterfest & somnade runt 6.

Idag har jag bara kollat på Twilight, igen. Va tvungen, jäkligt bra. En sån där film man kan kolla på hur mycket som helst. Samma som, A walk to remember. Men man blir lite små depp när man kollar påt , för såna killar finns bara på film, tyvärr.



Jaja. Vilken tjöt, skall åka och käka snart sen hämta en grill.
Ha en bra Lördag.

Love ,



Regn.


Faskien va tråkigt de är att vakna upp när det regnar ute. alldeles mörkt över allt och man vill bara krypa ner i sängen igen. För första gången på väldigt länge så frös jag när jag kom upp. Fick ta på mig långbyxor och tjock tröja så jäkla kallt. Idag blir det väl en inne dag. Jätte kul , eller inte. Skall iaf försöka städa idag & tvätta. Får passa på när det ändå inte finns något annat att göra. Ska även färga mitt hår idag igen, är lite gröngrått här och där så de måste bort ..

Ikväll kommer förmodligen Mariella & Sara hit. Myskväll med mat, film och godis. Blir bra det! :)

Näe, nu skall jag tvätta.
Puss.

Turkisk peppar.


Sitter jag just nu och käkar, yami. Pappa va snäll och hämtade mig på jobbet idag. Innan jag klev ut frågade jag.
- Ser du inte att jag färgat håret igen?
- Jo, och varför har du gjort de för?
- öh, jag tröttnade på att vara blond. Ser nog mer vuxen ut i brunt tror ja ( stolt )
Pappa skrattat och ler stor.
- De tror du bara.

Jahapp. Pappa är nog den ända som inte tycker att jag passar i brunt & kanske mormor. Hennes första kommentar sist jag var brunhårig va att jag såg ut som en zigernare. Haha! Vilken omtänksam familj jag har. Fast dem gillar mig nog ändå d;

De va allt jag ville.
Nu ska jag ta mig en powernap.

Milky.


Hej, Kom precis hem från jobbet. Då va jag jäkligt sugen på Milkshake, va länge sen nu man drack det ! Så kollade om vi hade glass & de hade vi :) så blev Banan milkshake. För vad är goare än Banan & glass? så nu känner jag mig lite små tjock, men gott vare!




Senare ikväll blir det träna, annars lugnt ..

Tråkväder.


... Tråkdag. De ända vettiga jag gjort idag är att jag vart på Personal möte och försökt kommit med nya idéer. Sen har jag färgat mitt hår. försöker vänja mig med mitt bena. Ser OK ut, men bara ok. varför ser det bra ut i mörkt hår med inte i blont? konstigt. Sen har min dag vart helt meningslös. åskade nyss här som fan. Tillomed så datorn stängde av sig. Så satt ute och kollade på allt regn och alla blixtar. Men nu börjar en bra film på 6an så ska kila. sen sova, jobb tomorrow.

Ha en bra kväll.

Good shit ,
Hit the floor - Big Ali feat Dollarman.


Brütto.


Jahapp, då va man mörkhårig igen. Tog en färg med mycket rött i. Trodde hela mitt hår skulle bli knallrött när jag hade i färgen. Men så blidde de inte. Man ser bara en liten nyans i botten. Lite besviken, vill ha mer av de röa. Så får färga en gång till någon dag. Annars är jag hyfstad nöjd med resultatet :)


playlist.


Spelas i mina högtalare just nu.

David cook - Light on.
3 doors down - Let me be yourself.
Hardcore superstar - Beg for it.
Lasgo - Gone.
Pussycat dolls - I hate this part.
Dope - You spin me around.
Eric Prydz - Pjanoo


Nu skall jag fixa lunch låda sen cykla till jobbet ,


Brütto.


Häy. Efter sommaren skall jag bli brunhårig igen med ett inslag av röd nyans. Bestämmt mig nu. ser lite mognare ut i mörkt hår, nu ser jag ut som typ 17? kanske mindre. Rätt sugen att färga redan nu. Men ingen idé, mitt hår bleks som bara den nu på sommaren och vem vill gå runt och se flintskallig ut. Men det kryper ända ut i finger topparna.
De va nog bara de jag ville säga.

ds. Va på middag hos Pappa nyss. Gott. Fick även med mig hemmagjord fläder saft hem. MEGA GOD!
älskaaaart ,



Blogg, dead ?


Tappat glöden? Känns lite så. Inte alls kul att skriva här längre. Viktigare saker för mig och sen får man aldrig en enda kommentar heller , it sucks. är jag så tråkigt, skriver jag om så ointressanta saker, mer bilder kanske? Jag vettefasiken. Just nu har jag ingen bra skriv lust iaf. För vem/vilka skriver jag för egentligen. Dum fråga, ingen som svarar ändå (;

Igår var jag i Trollhättan en sväng iaf. Fick köpt mig ett par jeans short och en klänning. Väldigt sommrig klänning. Nu när jag tänker på't i efterhand så undrar jag om jag kommer gå med den ute, bland massa folk? Den är väldigt färgglad om man säger så. Men Jag gillar den. Lägger väl in bilder någon dag, när jag orkar ta dem.

Nu skall jag äta upp min sista choklad. Frulle, jäkligt nyttig sådan.


Vattengympa sen så. Lite kärringvarning på det. Men de blir nog skoj!

äntligen helg.


ännu en jobb dag avklard så nu är det helg. Som jag inte har en aning om vad jag skall hitta på, denna jobbfria helg. En sväng till Torp kanske? Unna mig själv nånting. Nån snygg klänning som jag aldrig får inhandlat. om inte så blir det gardis och sola. Eftersom man jobbat denna veckan så har min färg, jag lyckats få börjat försvinna. Typsikt! Och nästa vecka skall det ju bli sämre väder säger dom. Så man får ju passa på.

Jaja, onödigt inlägg.
Idag blir det åka och kolla på Fotboll om jag orkar detta.
annars blir det en sväng till gymmet.

Pyss.

Bada?


Ännu en dag på jobbet avklarat. Cyklade idag som vanligt. värmeslag, allergi och svettigpanna. När jag cyklade hem var det ännu varmare och ibland möttes man av en väg av värme. Phu! I morgon vill jag inte cykla. så hoppas jag har snälla föräldrar som kan komma och hämta mig.
Bada vill jag göra nu. Men inte själv så väntar på att a' ska komma hem så vi kan åka och bada i poolen. Blir najs, kallt och skönt. Fast inte iskallt för sist vi var där så va de 28 grader i poolen. Hur underbart är inte de då?

Nu blir det ut och sola lite innan den försvinner bakom träden.
Ha en bra kväll.

Kommer inte på någon rubrik ,


Sen sist jag skrev så har jag sovit. Sten somnade i sägen, sen vaknade jag när a kom hem och jag vaknade en av puss. Växlade några ord sen somnade jag igen. vaknade av att jag svettades som en gris och mådde illa. De gör jag alltid när jag somnar mitt på dagen och sover en stund. wierd! Känner mig lite små sjuk så mkt jag sover, men de är nog bara allergin och denna jäkla värme.
Cyklade till affären för att köpa lite mat och äta nu ikväll. Blev Gravadlax, färskpotatis och hovmästarsås. Rätt gött! Länkar tills jag får börja tilllaga det. Men måste vänta på ändy.

ush, att sitta framför datorn börjar bli rätt trökigt. sitter nästan aldrig här längre. en Halvtimme max, sen äre bra.
Så nu ska jag göra nått vettigare. skala potäter kanske?


Ha en bra kväll.

sandpapper till ögon.


Hej. Kom hem i från jobbet för en liten stund sedan. cyklade idag, lagom kul när ögonen blir blodsprängda av all allegi som flyger in i dem. Sen är jag inte jätte glad över att cykla klockan 7 på morgonen. Men eftersom inte cykeln får plats i bilen och vi har inget drag så är det bara att Le och se glad ut & göra det. Just nu har jag kliat sönder mina ögon helt. Känns som sandpapper som river i dom och liter med grus varje gång jag kliar och det går ju inte att låta bli heller. Panik! 

Blir nog regn snart skulle jag tro. Tryckande hetta och det är alldeles mörkt på vissa håll & kanter. skulle faktis va gött med lite regn så man kan andas friskt igen..

Jaja, nu skall jag lägga mig och vila en stund.
Pusshej.


RSS 2.0