Plumping.


Beställde precis hem detta läppglans. Med plumping i, så läpparna blir större i någon timme. Men nu när jag klickat hem de, så klatiga ja. ångrar jag mig. hittade ett som var mycket bättre och verkar fungera bättre. typiskt! Någon som testat detta?


Finns på Beautyplanet.se


Broken heels.


Student time.


Hej! Härligt väder idag, om bara alla moln kunde försvinna också. Va ute på en lång promenad i morse. skulle tagit mig en jogging runda. men huvudet värkte så det fick bli promenad istället! Sen åkte jag och hämtade ut mitt packet som kommit från HM! De var på tiden. Var bara 6 veckor sedan jag beställde de! och då var inte ett par örhängen med, dom jag sett fram emot mest. Stod att dem kommer i mitten av Juni, morr.

Senare skall jag åka till Göteborg. Min kusin tar studenten! skoj. Man saknar det lite. Pirr i kroppen, alla skratt, åka vagn och skrika så man blir hes, dricka skumpa. haha. En av dem bästa dagarna i livet! Men ändå sorgligt. men tanke på att man skall skiljas från alla man gått med i 3år.

Pics från min student!



Go Låt!


Gäsp!


Jobb, Jobb, Jobb. Men nu är det bara 4 veckor kvar, sen har jag fasiken semester!
Vart fullt upp idag och slutade inte fören halv 6. då var jag vröölhungrig så fick bli Kyklingsallad, alltid lika gott!
Nu är jag mätt och skall färga håret. alldeles vit i hårbotten. snyggt!

Beställde lite igår föresten på Nellys. Fri frakt, de gillar vi!




Summerbreeze.


Ojdå! Här var det livat som vanligt. Bloggen blev så mycket tråkigare sedan jag inte kan lägga in några kort mer med min kamera. Inget att visa och jag som tagit massa roliga kort. För vilken blogg är rolig utan kort? Inte så många! men snart så, så skall jag skaffa mig en ny, en bärbar. då kanske allting fungerar igen. För denna datorn, den gör nog sista versen nu. segare får man leta efter.

Har iallafall jobbat denna helgen. Kväll igår och dag idag. Så när jag kom hem så blev det lite städning, sen hann jag även sitta ute i solen lite innan jag tog på mig löpar skorna och sprang ett vart på elljusspåret. älskar skogen!
Väntar nu på Grabbarna som är ute och fiskar. sen skall blir det grillning. Och det blir Lax, som dem drog upp igår. mums!




Arvingis


Gårdagen va sjukt rolig! Vilken tur att jag följde med ändå. annars hade jag gått misste om något. De var väl förfestens förtjänst. Va längesedan jag skrattade så mycket!
Blev en hel del dans. Och snälla killar som lärde mig bugga, så jag faktis kunde några steg och fatta när dem skulle snurra mig. De får man göra om!

Imorse när jag vaknade så blev det en tripp till Trollhättan. Skulle köpa mig en volumaster. Men hade inte lust att lägga ut 600 spänn på en sån idag. Så blev lite annat smått istället. Ny Bikini, Klänning och Linne.
I morgon måste jag rensa min Garderob. Får inte plats ett ända klädesplagg till där inne nu!

Jaja. Nu ska jag spela Bingolotto!




Lööööööördag!


Vet ni va? Idag har jag klippt bort mitt långa hår. Blev en aning tveksam när jag satt där i stolen och maggan skulle börja klippa. De är liksom kortare än axlarna!? fattar ni? har nog aldrig haft så här kort .. sen är det massa uppklipp, så det ser nästan Pash aktigt ut. Men det är fint. Lite ovan bara, men jag vänjer mig. Jag ångrar mig inte iallafall och jag började inte gråta. de är de viktigaste, haha.

Precis proppat i mig tacos och skall snart göra i ordning mig för lite förfest hos mariella innan Arvingarna.
Vet dock inte om jag skall till Arvingarna. Inte bestämt mig än. Festhumöret, vart försvann de? Får se om förfesten kan reda upp detta humör. Ha en toppen helg!


Gammal bild. Nu finns inte detta hår kvar!

SUCK!


Världens mest värdelösadag. Det borde vara förbjudet att ha så tråkigt jag har haft idag. En sån här dag vill jag bara jobba istället. Då är mitt jobb 100 gånger roligare än att vara hemma. Röd dag. Men inte en jävel vill göra något, vad är de för fel på folk? Jag har iallafall hunnit tvätta TRE maskiner. sen tog tvättmedlet slut.

Får bli en promenad nu denna tråkiga dag.


Ojdå!


Här var det livat! Men orkar inte sitta och skriva allt jag gör varje dag. Varför vara så nyfikna? Men kan ta de lite kortfattat, så ni vet nåt. Jobbat som vanligt, Tränat, Shoppas massa fin heminredning, Kollat på ett fint hus. Men vi skall inte lägga något bud på det, lite för dyrt för huset.

Och idag har jag bara myst med min älsk. Han har vart ledig idag och jag med. Så vi har åkt inlines, spelat spel och haft en utflykt till donald. men dem är alltid lika sega i Vårgårda. så de tog en bra stund innan vi fick våran mat! Nu ska jag tända ljus och lägga mig o soffan och se någon bra film, de kan man göra när de regnar utan att få dårligt samvete.


Hemklickat!



FRIDA ' Y !


Thank gud it's Friday. Idag har det vart full rulle sen jag vaknade. Blev gymmet 1½ timme efter frukost .. känner mig väldigt duktig som börjat gå 2ggr i veckan. Väl hemma började jag städa. såg ut som en bomb nerslag hemma och gått & vart små irreterad hela veckan för allt stök och smuts. Men idag så. tvättat, dammsugit, dammat, tvättat golv. sen luktade de Lovley! När Hun' kom hem så blev det en tripp till Trollhättan. Köpte Dop present till lilla Alvins dop imorgon. Tur man inte har barn själv, kommer ju bli pank när jag skall köpa allt till ungen. För billigt är de iallafall inte! Jaja. Blir en lugn kväll. Nu ska jag spela Need for speed med min kära PV :)

Shoppingday.


Har vart och shoppat loss i Trolhättan idag. Lite smått ångest. Brände alldeles för mkt pengar! Skulle köpt utekrukor, men köpte jag de? Nej! Köpte istället ett par byxor, Längre tshirt från VILA. Bikini och armband från H&M. Klänning från Gina och Blus + kofta från Vero Moda. men är väldigt nöjd över mina köp :) så varför ha ångest?

Men har missat det fina vädret idag, lite surt. Så nu ska jag ta på mig joggingskorna och gå ut på en långpromenad!

RSS 2.0