Snöstorm.


Shit, vad det snöar ute. VILL INTE HA MER !! Vart i skara idag med jobbet. Va lite osäkra ett tag om vi skulle våga oss ut på vägarna, men E20 va helt okej. Blev värre när vi skulle åka hemåt igen. och sen fick jag GÅ hem i från min Pappa när jag lämnat bilen. Såg ut som en snögubbe när jag va framme och kallt vare med, uuuh!

Men något som är bra är att det är Löne dag idag. Dubbla löner med, så det är man inte deppig över.
Kändes som en evighet som jag fick lön sist. Det va ju liksom innan Julafton. Så nu kanske man skall försöka fixa mitt hår som jag är så jäkla missnöjd över just nu. Inte en ända frisyr kan jag göra utan att det ser fördjävligt ut. Inte snelugg, för håret är för kort pga lugg innan. Luggen är bara i vägen och delar på sig, pga virvel och snebena, ja då är det för kort igen! ååååååh, dagens Ilandsproblem.


ASOS!





åååh!


När jag va i Trollhättan sist så hittade jag en jätte söt klänning som jag ångrar att jag inte köpte. Så tänkte, Jag går in på deras hemsida och klickar hem den nu. Men så fuuuunkar det inte såklart! De fuckar upp sig helt.
åh, den kommer garanterat vara slut innan jag kommer till Trollis igen.

Tisdag.


Godmorgon! Ledig idag. Är bara bra, för har en del att ta tag i idag. Skall snart bege mig till Gymmet och träna lite & sola hinns nog med. sen blir det packa massa och fixa i vårat datorrum. För skall få ett nytt skrivbord idag, sen blir det åka till Tippen och slänga massa skit som bara står och blir dammit! skall bli riktigt skönt att få rensat bort massa nu. såååå om man skulle ta och sätta fart, slänga på sig träningskläderna och cykla bort till gymmet!




Shopping.


Hejs. Idag har jag vart i Trollhättan en sväng. Behövde verkligen ett par byxor, för det är väl de jag lägger minst pengar på när jag skall handla kläder .. Hittade mig ett par också, snygga och inte allt för dyra. Blev även en Tshirt och en Blus :) sen blev det flöt donken, sen mådde man sådär äkligt som man alltid gör efteråt.. uhä!
Så därför skall jag gå ut på en promenad snart, Behöver ändå handla. Lugn söndag. Kan behövas, Imorgon är det ny vecka, nya arbetsdagar.


Byxorna får ni se en annan dag.


John Mayer - Free falling


Sunshine ,


åh, solen lyser idag. Underbart väder och man får lite vår feeling. Iallafall jag! Idag har jag vart ute på lång promenad. älskar att promenera när det är lite kallt och solen lyser. På vägen hem så stannade jag till för att sola 20min. Gött! När jag kom hem efter min promenad så var jag fortfarande rastlös så fick mig ett litet ryck och började städa, De behövdes verkligen. Så nu lukar allt lavender och det känns mycket fräschare :)

Ska göra i ordning mig lite nu, sen blire en tripp till Vara.


Miranda Kerr ,



Sköna helg.


Hej. Kom precis hem i från 60 min spinning. Trodde jag skulle avlida, eftersom jag inte tränat på flera månader. Men det gick faktis väldigt bra. Jag har nog bättre kondition än vad jag tror, haha. Spinning i sig är väldigt tråkigt, men det är riktigt skönt efteråt! Efter de blev det 20min solning, sen cyklade jag till Ica och köpte mig lite Fredags gott. Blev Hallon/blåbär med Kesella. En ny favvo. Så nu kan jag ligga i soffan resten av kvällen med gott samvete. Let's dance idag. De ända bra som går denna freagskväll!

Ha en bra helg!

Granatis!


Det var alldeles för tråkigt att sitta hemma själv förut. så va precis ute på en liten promenad och på vägen hem så stannade jag till i affären. Va sugen på nåt! Köpte mega stora Granatäpplen dem fått in. Så det kunde jag inte låta bli att få med mig hem, blev även mer Mango och Kesella vanilj. Köpte ingen choklad, den höll jag mig i från. Håhåho, riktigt stolt! Så nu blire dusch, sen mumsa i sig Granatis med lite Kesella.


Trötter.


Kom precis hem. Blev en lång dag idag på jobbet eftersom vi fick åka och handla, åkte till Grästorp denna gången för lite omväxlings skull. Alltid roligt att komma ut och göra nåt. Så nu är jag lite smått trötter efter nästan mina 10 timmar. Så idag blir det inte så mycket mer gjort än att sitta här och uggla och kolla tv senare. Men är jäkligt sugen på choklad. Så kanske får cykla till affären ändå. Men bra om jag kan hålla mig i från de där.
Så tar mig en Mango nu & hoppas att choklad suget skall försvinna.


20/1 - 2010


Ledig idag. Så denna lediga dag har jag mest tagit det lugnt. Vart och solat och skrivit upp mig på ett spinning pass på Fredag. Hela 60 min! Hur ska det gå när man inte tränat på hela sommaren & hösten. Men nångång och nånstans måste jag börja. Precis slängt i mig lite mat, Pasta carbonane belv det idag, mums! så nu sitter man här, svullen & dricker Julle.

Nu ska jag fixa till mig lite snart, för sen blir det tårta hos svärmor som fyller år idag. Grattis te henne! Ha en forts bra kväll peeps.


Topshop!


Två söta sommarklänningar från Topshop. Ge mig vår/sommar nu!



190110


Gomorgon! Sitter här och funderar på vad man skall hitta på denna dag? Kanske åka och hämta vårat nya Skrivbord. så jag slipper detta fula vi har nu och denna Oordning. Blir lika irreterad varje gång. Gillar inte när det är rörigt, papper över allt och sladdar huller om buller. Men får se hur det blir me de. Hinns nog inte med, eftersom det är jobb ikväll. Men de skulle vara himla skönt att få det gjort!

Näe, detta var ett onödigt inlägg. Nu ska jag ta på mig skorna och gå ut på en promenad.

ääääääntligen!


Happy, happy, happy! så jäkla glad just nu. Nu kanske det vänder? En bit framöver iallafall. äntligen slutat gå på Timmar och fått mina dagar schema lagda. Det var inte en dag försent .. Tack, kära kollegor.

2010 är ett bra år, det är mitt år.

Live you life.


Så. Då var man fixad. Iallafall håret och lite makeup. Resten får åka på senare i kväll, hinner försvinna tills utgången ändå. Nu ska jag leta fram lite kläder, packa och äta.

 
Me & bästa armbanden jag köpte ..

Tidsfördriv.



7 saker du inte visste om mig ;
-
Jag måste alltid ha rent på diskbänken innan jag kan sätta mig och äta i lugn & ro.
- Jag skär alltid av det översta lagret på osten.
- Mina kuddar i sägen måste alltid ligga perfekt.
- Jag är väldigt mörkrädd.
- Jag är livrädd för mörka skogar och källare.
- Jag har ticks när jag sitter vid datorn. Klickar hela tiden på dator musen, fast de inte behövs.
- Jag är kass på matte. 



Free falling.


Godmorning. Sitter här och lyssnar på John Mayer och äter Fil med müsli .. Drack kaffe gjorde jag med. Tills min kära Sambo kom bakom mig och skrämde skiten ur mig precis när jag skulle dricka. Jag skrek och spillde ut allting på mig och över hela tagentbordet .. Men kunde inget annat än att skratta. Skrattar än åt det!

Idag blir det ju lite kalas sen vidare till Kronan. så ska kolla igenom min garderob efter någonting jag kan ha på mig idag. Alltid lika svårt!? men satsar på något enkelt idag. Ni får ha en bra Lördag!


15 Januari.


Sitter här och äter nog de goaste mellanmål som finns. Hallon & Blåbär med Kesella vanilj. Gott och nyttigt! Blev änna hungrig efter allt stå hej idag. Har färgat håret, två gånger. I början tyckte jag min hårbotten blev alldeles för röd så hade lite mörk hårfärg kvar. så slängde i det med. Blev inte jätte stor skillnad. Fortfanade för röd! men så är det när man är blond i vanliga fall, suck! sen fixade jag mina naglar så nu är dem fina igen, sen promenix och handlade på vägen hem. Fredag idag. Vilken betyder Fredags mys till Let's Dance ikväll.
Nu ska jag slänga mig framför tv och hoppas att min PV kommer hem snart ..

De ser lite äkligt ut, men himla gott :)

Duktiga ja.


Hej kära läsare! Idag har jag vart mycket duktig. städat, diskat och plockat ordning i min Garderob. Varför blir det alltid sån oordning där inne? Hittade massa kläder idag som jag glömt av att jag hade. Blev väldigt glad :) Då kan ni tänka er vilken röra det vart, haha. så nu ska jag försöka ha det så, men jag vet hur det blir me det efter någon månad. Solen lyser idag, det gillar vi! Så skall snart göra mig iordning och gå ut på en lång promenad innan det är dags att jobba kväll igen. Jobbat det hela veckan nu. Rätt trött på't. Men sista dan, eftersom jag bytte bort min dag imorgon.
MEN FÖRST; MANGO!

Grattis Sara föresten som fyller 24 idag ♥



In Your Atmosphere.


Hej! Sitter här äter mango och lyssnar på John Mayer, min nya Idol, Grym! Kom hem i från Vara för en stund sedan. Vart där och handlat present, samt ett smycke till mig själv, lite mat och Vin. Kalas i helgen hos sara sen utgång, blir great! Tänkte jag skulle slänga mig i soffan snart, Kolla OTH & försöka bli lite varm, för det är ISKALLT ute sen laga lite mat. Lasagne! Så underbart gott. sen kallar jobbet,


smycke från Dazzling.se



You are not alone.


Sitter här och knaprar på en morot, precis kollat på ännu en cd med OTH och hoppas innerligen att snön och kylan försvinner snart så man kan börja ut och springa och kanske våga gå snabbt. eftersom jag aldrig kommer till något gym så måste jag ju börja någonstans? ångesten kommer ju närmare sommaren vi kommer. bilringar hit och dit och alldeles för mycket sötsug. suck! Men ja ska ta tag i detta. Hur många gånger har jag sagt de? Jaja.
annars så händer de inte så mycket i mitt liv just nu. Jobb hit och dit och inte ledig fören på Lördag. Föresten så fick jag mitt paket idag med mitt rengöringsmedel. så nu ska jag duscha, sen tvätta facet ..



















/Love Frida.


Muffins.


Jag bakar aldrig annars, det är inte min grej. Har faktis inte bakat en ända gång sen jag flyttade hemifrån. Men idag fick jag mig ett ryck! Så jag bakade amerikanska chokladmuffins med chokladbitar i. & dem blev precis klara så sitter just nu och provsmakar en. Riktigt goa blev dem ska ni veta! Så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla One tree hill och käka muffins med kall mjölk ..


Risbuske!


Mitt hår är en katastrof just nu. den är som en torr risbuske. Behöver verkligen klippa mig. Dessa produkter räddar mitt hår just nu. Guld värda!


Värmeskydd och olja från Kérastase! absolut köpvärt ,

Helgen.


Kasst här inne, jag vet men igår va jag hemma ca 10 min. Men tänkte berätta lite kort nu!

Fredag; Åkte hem till mariella för att kolla Let's dance. Köpte granatäpplen och såg ut som vi hade fått vattenkoppar sen. Röda prickar precis över allt, haha. Lung kväll.

Lördag; Åkte till Trollhättan för lite shopping. Köpte mig en blush från VILA, väska och tröja från GINA och sen blev det även en kofta och lite smycken från H&M. Nöjd med mina köp! avslutning på donken. Hejja nyttiga 2010! sen hem fort, vidare till andreas föräldrar och när andreas skulle iväg och spela hockey så åkte jag till Mariella & Sara och kollade skräckis film. The eye med Jessica alba. Helt okej faktis ..

Idag blir det lugnt, nu dusch sen åka och handla lite mat. Tommare kyl får man leta efter! 
sen blir det jobb ikväll ..

Beauty planet.


usch då! Nu har jag slösat ännu mer pengar. Beställde precis en rengöringsmjölk från Decléor. Men älskar dem produkterna. synd bara att de är dyrt och blir inte köpt så ofta. Men jag känner att, på hyn kan man lägga lite extra pengar.

Ni kan gå in här och läsa mer om dem.


Fredag 8jan.


Ledsen för den dåliga updt. Men har inte hunnit med det, sen har jag inte gjort så mycket intressant heller, mer än att jobbat kväll och kollat på ännu en one tree hill box. Idag är jag ledig. Behövligt! Behövs göras en hel del här hemma. speciellt tvätta, byta gardiner och ta ner dem få tomtarna jag satte upp.

Ikväll blir det Fredagsmys med Sara & Mariella och kolla Let's dance.
sen har jag inte planerat så mycket mer. Ha en bra helg!


Långa nätter.


Idag har vi äntligen fått oss en hyrbil. Det var inte en dag försent! så när vi hade vart och handlat förut och va påväg hem så va det massa bilar och folk som kollade mot bron. Längre fram så va det en väldigt full / påvärkad man som slängde sig på bilar, ryckte i handtagen, ramlade omkull, krälade på marken, sparkade på bilar. Ja, allt ni kan tänka er. Kollade ett tag på han, sen tog vi en annan väg. Sen va han nästan hemma hos oss, vinglade lite till, ramlade och stod och sparkade på en snöhög?! Tänk vad en tisdag kväll kan bjuda på ;) Hoppas han kom till rätta iallafall.

Nu ska jag kolla på film, Bröllopsduellen och dricka färskpressad juice!

andas!


Hej. Min skrivlust har dött. Men slänger ändå in ett onödigt inlägg! Idag mår jag lite bättre, kan tillomed andas normalt utan att bli anfådd och behöver inte snyta mig stup i kvarten för näsan rinner. Men blir inte månha knop gjorda idag. Ska till banken sen, tvätta, kolla New moon och käka glass. Men först skall jag kolla in H&M och beställa hem lite som jag inte fått gjort än. Hejs!

I'm alive.


Godmorgon! Sitter här vrålförkyld och huvudvärk. Började i Lördags på jobbet, sen på söndagen var det kört .. gick runt och snorade, tandvärk och headpain. Blev även kallad rudolf med röda mulen på jobbet. Haha, men så var det verkligen, den blir alltid knallröd. Skulle jobbat idag, men jag orkar verkligen inte de. De är ingen lätt förkyldning jag åkt på. Bättre att vila upp sig en dag extra! Så idag blir en lugn dag. Inte lust att göra någonting. Skall försöka komma iväg till affären, köpa mat och B&J, bästa medicinen.

Nu blire Te!

01/01-10


Har precis vräkt i mig en pizza. en halv iallafall.. Mitt nyttiga år börjar verkligen bra! mitt nyårslöft är ju att börja äta lite mer nyttigt och träna mer. Får se hur detta går? Börjar bli trött, ögonen vill inte längre till. Men måste ändå sova tidigt, för i morgon är det jobb, delad tur och heldag på söndag. yey! Vilken rolig helg jag skall ha. Nu blir det Isvatten och soffan igen ..

2010!


Happy 2010 allesammans!
Igår efter många om och men så hamnade jag tillslut hos Daniel! Blev inte så långt att åka heller. Va lagom med folk som var där, dem närmsta. Käkade gott som mäster kocken charlie gjort ordning, drack gott och hade jätte kul, många goa skratt :) Vid 12 slaget korkade vi såklart upp champagnen kollade på tv och skålade in det nya året. sen blev det raketskjutning! Va lagom dragen detta året, så kommer ihåg allt och ingen dimma här inte. Så vid halv 3 tiden knallade vi oss hemåt. Bra nyårsafton!

Fick tagit några kort med, sen blev den avglömd igen.



Nyårskyss!

RSS 2.0