Kalas.


I morse när jag vaknade, va de första jag tänkte , Sommar! Solen lös in genom Persiennerna och det var varm & ljust i rummet och absolut det bästa sättet att vakna på. Underbart!

Snart skall jag börja göra i ordning mig , för att sedan åka till Hun's föräldrar & hämta Cassandra och Johan och åka ner till Göteborg för att gå på Kalas. Kommer bli skoj. God mat också , det är det bästa med kalas. Haha!
Ha en underbar Lördag / Puss.


NU!


Jag just nu. Ny färgat hår , blev som jag tänkt. Inte allt för stor skillnad med lite ljusare. Jag gillar't Har även i mina färgade linser som jag inte använt på evigheter. Dom har tillomed gått ut! Men skit samma, lite skavande i ögat har jag väl klarar av förut.
I ca 20 minuter.

Adjöken,

Färga håret.


Ja , det har jag precis gjort. Det var ju inte det lättaste direkt. Dem hade bara med hätta i affären så jag fick ta en sån förpackning då. Det var lite kämpigt att stå där själv och dra upp håret ur alla hål. & där i bak vettefasen hur det ser ut d; Men tror inte de blir så stor skillnad så inget att va orolig över!
Medans jag väntar dricker jag Kaffe och Ballerina muffins. Görgoa!
Pussi.


Min Fredag.

Igår var ingen bra dag. Jag var nere på botten ett tag. Så jag lät bli att skriva mer inlägg. Så idag är det betydligt bättre och humöret är på topp :) känns skönt efter en omtumlande dag igår.
Så vad skall jag göra idag då? Jo, det är en del faktis.

Skall snart ta mig en tripp till Ica ska handla lite. Tvättmedel tex , har nämligen tvätt tid idag kl 12.
Sen färga min förbannade utväxt. Göra slingor iaf så jag inte ser helt flintis ut.
Hinna med att åka till Lidköping och handla på willys. Massa Räkor bla. mums!
Åka och träna med andreas , Simon & kanske oscar.
Betala alla våra räkningar :'(
Ha hemmamys kväll med Hun'

Det var nog i stort sett allt jag skall göra idag. & massa små grejs där emellan. Men allt orkar jag inte skriva med!
- & i morgon blir de kalas hos andreas Farbror. Kommer bli skoj. Har aldrig träffat Hun's Pappas släkt förutom hans Farmor som jag träffar ganska ofta. Men resten har jag aldrig sett så skall bli skoj att träffa alla dem också.


Nu blir det frulle.



Blääää.


Åh ! Jag blir så trött på det här. Varför funkar ingenting som det ska. Orka, orka, orka! & jag kan ju knappast fixa det.
Fcuk.


Inget plugg idag. Ingen affär idag. Ingen mat idag.
De ända som är lite roligt är Hockey.

Daddy.


Sitter nu hemma hos Pappa en stund innan jag skall åka iväg till jobbet har käkat lite här och så. Vill inte komma dit för tidigt och jag blev klar tidigare än vad jag trodde i skolan. Har även påbörjat en ny kurs. sjukt mycket papper att ta sig igenom :\ Lite ånger känsla när han visade mig allt , Haha. men de skall nog gå bra. Jag länkar tills i morgon då är det lönedags. Men har inte fått min lönelapp idag heller så vet ej hur mycket jag får. Men hoppas de är såpas så jag kan unna mig själv nånting :) Näe nu skall jag läsa NLT sen blir de att åka.

Gammal bild jag hittade på Pappas dator, Gillar min lugg där.

weeeendsday.


Gomorgon! Käkade precis Havregrynsgröt med äpplemos. Det måste ändå vara det goaste :) Skall snart fixa i ordning mig lite för skall åka ner till skolan idag och sätta mig där lite. Lämna in lite papper osv. Men kom på att de är marknad idag. Kommer va tusentals med folk och jag kommer inte få någon parkeringsplats och måste gå jätte lång för att komma fram. Typiskt också! skulle åkt dit igår. Men kan ju passa på att kolla lite på marknaden som jag inte gjort på nästan 3år snart. Efter jag vart vid skolan så skall jag åka och jobba vid fyra , så det blir en lång dag.

Hoppas ni får en bra dag. Puss!

Love is in the air.


Som säkert alla vet så ska ju Kronprinssesan Viktoria och Daniel gifta sig! Det går ju inte att missa direkt , för dem sänder det hela dagen på Tv4. Men det är roligt , alltid skoj med Bröllop. Men jag har inte förstått än varför han blir Prins över Västragötaland? Någon som kan förklara detta för mig? Men det är roligt att han respekterar vårat län. Då kanske man får se dem här omkring lite oftare.



Nu skall jag köpa mig en semla. Mums!

mm , vill ha.

På Torsdag är det lönedags. wie!  Då skall jag inhandla mig nånting av dessa från Gina tricot. Eller kanske allting om kontot tillåter det efter alla mina räkningar jag har! Buhu. Men nånting nytt vill jag ju iallafall ha.



Solsken.


Tog mig en promenad förut som jag skrev att jag skulle göra. Kollade i lite affärer som finns här. Det har kommit in så otroligt mycket snyggt till hemmet nu. Jätte snygga vår gardiner och massa snygga krukor. Det är nånting jag absolut vill ha och skall köpa så fort jag får lite mer pengar på kontot. Vill ha stora vita krukor i fönstrena med en snygg växt i. Gillar inte alla dessa små krukor jag har nu. Det skall vara stort ! Vantrivs verkligen hur det ser ut hemma hos oss nu. Jag behöver nog ha lite färg på tillvaron. Lite söta vår/sommar grejer.



Fetisdagen.


Idag är de ju faktis Fetisdagen. & jag har inte ätit en enda semla detta året. Fast dem sålt de i en evighet i affärerna och massa jag känner käkade de för längesedan. Men icke jag! Så idag förtjärnar jag väl mig en semla? Är det fetisdagen så äre då ska man äta en semla iaf , men mandelmassan kan vi ju slänga nånstans. Fy! Annars kommer nog denna dagen va lugn som alla andra dagar. Jag spyr på att va hemma hela dagarna/kvällarna! Hoppas på att Hun' vill åka och träna i kväll så jag kommer utanför dörrarna lite iaf. Blå himmel ute idag , Proooomenad betyder de. Skulle vart härligt!



Puss/frida.

Ingen fantasi !


Idag är jag konstig i huvvet. Trött och yr ! Men har ändå fått ihop en sida av min Intervju. Men sen tog min ork slut även på denna fronten. Skall göra i ordning mig nu till Lady gaga - Eh , eh , som spelas förfullt i mina högtalare. Senare blir de kalas. Andreas Pappa fyller 41 :) Congratulations!

Over and out.

Söndag kväll.


Det va himla skönt att sova i någon timme kan jag lova er! Så nu väntar jag bara på att Hun' skall vakna också sen blir det en liten färd till Nbro. Måste göra min Intervjuv idag med. Annars blir den aldrig gjord.
Jag är så fruktansvärt godis sugen. Tänker på godis hela tiden. Jag vill ha mig en liten godis påse med mina favvo godisar i och mysa ner mig till Beck sen. Måste passa på , Imorgon är det en ny vecka vilket betyder, att inga sötsaker är tillåtet. Ska fjäska lite med Pappa sen när jag åker dit och se om vi kan ta en tripp till affären.




Back home from work.


I natt sov jag ca 2½ timme. Vaknade stup i kvarten. Trodde jag inte att jag försovit mig och skulle upp , så trodde jag att jag skulle köra hem Pappa från kronan som jag inte ens vet om han var där. annars var det för jag trodde andreas hade kommit hem. Ja , ingen riktigt sömn för mig inte. Men har väldigt svårt att sova också när de är tomt i sängen jämte mig. Klockan halv 6 gick jag upp. Det var lika bra , låg ändå bara i sängen och stirrade in i väggen. Åkte till jobbet vid halv 7 , lite lagom död men de gick bra. Så nu är jag hemma igen och funderar starkt på att gå och lägga mig i sängen och sova en stund.
Det hade vart helt underbart , så jag kör på den idén.

Natti natti.

Snabba puckar!


Tänk vad ens planer kan förändra på 1 minut. Vid fyra tiden förut idag så va Jag och andreas precis på väg att åka så ringer min mobil och de va jobbet såklart som frågade om jag kunde komma in med kort varsel och börja jobba klockan 5. I början var jag tveksam , hade ju planerat min dag redan. Men mitt konto skriker efter lite pengar så jag sa Ja. Jag blev inte glad att jag skulle iväg och jobba och jag blev inte besviken heller. Men nånting var de! Jag gillar inte riktigt när mina planerade dagar förstörs på bara några sekunder. Jag va ju precis på väg ut! Men på väl på jobbet så gick min kväll bra ändå och jag är några kronor rikare + att jag även skall jobba i morgon 7-13. Så snart måste jag krypa i säng så jag kommer upp i tid i morgon. Kommer ju ta 38210 timmar att köra bilen med i all denna jävla snön. Försvinn nångång! Just nu är det en katastrof ute.

aja , måste krypa i sängen nu så jag är pigg i morgon.
Godnatt ,

Frida in action.



- What a wonderfull world.
Life will smile back for you.

Morrning.


Godmorgon. Vad gör man en Lördags morgon , Lalala ? Ingenting. a' kör sin syrra och hennes boyfriend till alingsås. Skulle åkt med. Men de går liksom inte när man frågar om man skall med när man står med skorna på fötterna och jag klev precis upp ur sängen. Om frågan hade vart en kvart tidigare så. Men min Lördags kommer bestå av att kolla på Hockey sen Innebanndy final i korpen. Åka hem kolla på Melodifestivalen. Sen va fylle chaffis åt svärfar, uch vad fult de låter, Sväääärfar! Haha. aja & andreas. De är min Lördag det!


Nu skall jag möla i mig dumle till frulle! Köss.

Pucko.


Varför är man så dum och går med på att hämta folk mitt i natten ? Jag är döds trött. & om jag somnar så vägrar jag vakna igen. Sitter för tillfället och dricker i mig kaffe kopp efter kopp och hoppas på bästa resultat att jag skall hålla mig vaken en stund till iaf. Men vad gör man en Fredag kväll? Absolut inget bra på tv och Internet har jag kollat nu några gånger. Jag vill sova. Jag vill krypa ner under mitt duntäcke och sova. Men icke sa nicke. Så äre när man är dum och säger Ja.

skall kolla de jag brukar kolla åter igen sen får jag väl återgå till den tråkiga tvn.
Tjao.

Friday night


Banken idag gick bra. Så nu har jag Internet bakn och Telefon bank och de va verkligen på tiden att jag skaffade mig det. Skall bli gött att slippa gå till banken och kolla saldo osv. Bara att ringa ist ! Sen åkte jag direkt till jobbet. Jobbade iof bara 3 timmar , men blev ju någon slant , hann även träna lite med. Men inte mycket , har redan träningsvärk så de skriker om de i ben och rumpa. Sen blev de att göra mat direkt när jag kom hem igen. Blev en varian av tacos. Jätte gott!

Receptet om någon är nyfiken.
1 burk Creme fresh narurell.
1 bruk Creme fresh Paprika/chili.
1 röd lök.
1 Paprika.
Köttfärs.
salsa sås
Tortillabröd.

Sen steker man köttfärsen och kryddar med lite tacokrydda. Sen blandar du ihop bägge Créme freshen med köttfärsen , Hackade lök och paprika och i med lite salsa sås som du tycker är lagom. Och lägger i de i torillabröden och rullar ihop i en form och in i ugnen i några minuter så de blir crispit och en god sallad till. Mega gott!

Ne nu blir de tv igen.
Puss/ fridis.

Thank gud it's Friday.


Idag har jag nog inget vettigt att skriva. Ändå skriver jag? Men fördröjer tiden lite. Skall på Möte snart på banken. Ändrade dag från igår till idag i stället. Behövde en hemma - plugg dag igår. Fick iof inte gjort så mycket , för de står liksom still just nu. Men några rader fick jag ihop ändå. Efter mötet på banken så blir de att åka direkt till jobbet. Jag hinner inte ens äta emellanåt. Så ikväll kommer jag va vrålhungrig känner jag på mig. Det blir mys middag ikväll med Hun. Skrivit en inhandlings lista till han tillomed, annars glömmer min kära av hälften. Sen ska jag va chaffis.
Det var min Fredags i stort sett ! Ha de underbart kära vänner , Puss.

Ds. Jag gillar att folk har börjar kommentera lite. Jag blir överlycklig :)

Brütto.



Ja , jag saknar mitt bruna hår mega mycket sometimes.

Favvo produkter.




1. Silver shampoo från Joico. Absolut de bästa shampoo't enligt mig.
Color Endure Shampoo rengör skonsamt alla färgade hår. Kan användas dagligen. Stärker och skyddar håret och minskar märkbart att färgen bleks eller ändrar nyans. Rekomenderar jag starkt. Kostar omkring I69 kr.

2. För att inte slita på håret för mycket så använder jag även Kérastase. Detta är för torrt och sliter och , så de skall återbygga hårets inre och ytre struktur. Räcker länge också. Behöver inte alls ta mycket så skummar de rejält.
Kostar 120 kr.

3. Brun utan sol spray från Biotherm. Rekomenderas ! Blir inga fläckar och de är en jämt och bra stråle. sen blir de faktis en naturlig färg , inte orange eller så som man kan bli utav många brun utan sol sprayer. Kostar 280 kr.

Då vet ni vad jag använder för shampoo och även Sun tan spray. De va la intressant ?

Alltmöjligt.


I morse när jag vaknade så hörde jag en utanför som skottade snö !? Kollade ut snabbt och de va ännu mera snö ute. Nej! Jag vill inte ha mera snö. Ge mig sommar , Gudjävel. Kämpade med att få i min lite frukost också. Gick inte så bra eftersom jag mår illa och har en sån där äklig klump i halsen. Så fick nöja mig med lite Filmjölk och isvatten. Jag är princip död idag , men måste verkligen plugga. Två uppgifter kvar sen är den kursen avslutad , Ojä!

Igår när jag var och tränade så hade andreas lillebror ( Fredrik ) sökt mig hela kvällen för han ville säga Grattis till mig. Jag hade ju faktis Namnsdag igår. Sånt glömmer inte han vettu. Haha , han är söt han. Så när jag kom hem ringde han igen och sa Grattis och så. Han var den ända som sa grattis faktis. Då blev jag glad! :)

Nu blir de lite plugg , sen tvätta.
Kiss.

Tattoo.




Jag är verkligen jätte sugen på att tatuera mig. Jag vet ju precis vad jag vill ha också [!] De gäller bara att spara ihop dom dära små slantarna och beställa en tid. De är jäkligt snyggt att ha en tatuering. Eller vad tycker ni ?

Träning snart då. svettas , svettas.
Bort med fläsk , fläsk.
& till helgen skall jag feta till mig igen (Y) !


My dreams.


Jag har ont i magen varje dag. Om hur man skall klara sig , allt man vill göra , allt man vill köpa. Ibland är de mer och ibland är det mindre. Kan ni gissa över vad ? Jo , pengar såklart. Att man är så ekonomisk beroende. Att man kan må så dårligt utan pengar på kontot. Vem vill flytta hem igen? När skall våran regerin börja göra nånting åt detta ? Att trycka upp en 100 lapp kostar 40 öre. Tryck upp lite mer pengar och ge ut till alla företag så dom har råd att betala ut alla löner. Visst de kanske inte är någon lösning men vad som helst. Jag ber er! Jeje. Jag får väl gå runt och ha ont i magen och må cpdåligt över att jag nästan inte kan bidra med någonting. Men denna månaden får jag en fet lön. Hejsvejs!

Pinklady.



Sött och mysigt sovplagg från Sexy.se
I love Pink.

Förslag.



Jag har lite smått torka när de gäller vad jag skall skriva i bloggen. Känns som jag bara skriver om helt ointressanta vardags saker som folk tröttnar på att läsa efter ett tag. Kan jag få lite tips kanske om vad jag skall blogga om mer ?
Mer Bilder ? smink ? musik ? Hiss och diss ? , Säg nånting. så kanske de blir roligare att börja skriva lite igen.

Tusen saker ?


Det känns som jag har tusen saker att göra denna veckan och de dyker bara upp mer hela tiden. Fast egentligen är det nog inte så mycket. Det är bara jag som är så rörlig och tänker för mycket på allt och får de till tusen stuff i min hjärna.

x I morgon skall jag till Försäkringskassan på morgon på möte. Sen vidare till skolan och få hjälp då ist. Sitta där i några timmar och försöka få gjort så mycket som möjligt. Sen vidare till Grästorp för att träna Pump + gym.

x
Torsdag - Lämna in våran dator till min bror. Den har något allvarlig fel och virusprogramet har lagt av + hämta en ny dator vi kan ha under tiden. Klockan 1 skall jag på möte på banken. Ringde idag och frågade om jag kunde komma på information om Internetbank o diverse.

x
Fredag - Göra färdigt min kurs , sen jobba.

Jaja. Bättre än att sitta hemma och röttna bort.

Something sweet.




Ny söt sommarklänning från Nelly.
Hiss or diss ?

Orkar inte.


Idag gick jag upp tidigt , bara för att jag skulle till skolan och sätta mig där och få lite hjälp. Jag sitter liksom fast i mitt skrivanade. Jag behöver lite insperation här , hallå. Kommer dit och han är på semester! Vafan. Han är där 3 dagar i veckan och just idag då jag pallat mig dit så har han semester och återkommer i morgon. Så får åka dit i morgon ist då. I need help. Så idag lär de inte bli nånting gjort. Åkte hem till Pappa en stund istället innan han började jobba. Tjötade lite med han om veckan och så , eftersom han vart i Österrike i en vecka. Sen köpte jag mig en paj som jag smällde i mig nyss. Gott!

Nu blir de lite Tv.
Puss.

I'm living in the Nordpolen.


Dem tre senaste dagarna har jag varit väldigt onyttig. Fredag , Pizza. Söndag ännu en fet&flöt Pizza och idag Donald. Man skall inte leva tillsammans med en människa som kan leva på den onyttigaste maten flera veckor i rad och ändå inte gå upp ett kilo. Jag önskar att också hade den ämesomsättningen. Men de har jag tyvärr inte. De märks inte nu. Men tillslut säger de bara Pang. Så ser jag också ut som en valrost. Efter Donald så skulle A' spela hockey. Om de inte hade vart 100 minus - ute så skulle jag också vart med. Hockey its the lift! Men hoppade det. Vet att jag skulle börja frysa och börja gnälla att jag ville hem. Så jag väntar på att Hun skall ringa så vi kan gå och handla massa god mat sen.

Nu blir de Jordgubbs te.




Movies.


Håller på att ladda ner lite filmer nu. Så datorn är segt , fruktansvärt seg.
Men någon som sett dessa filmer ?

- Bolt.
- The day the earth stood still.
- Babylon A.D
- Taken.

Eftersom jag aldrig får några kommentarer annars så är de nog ingen som svarar nu heller :\
Vin diesel är föresten med i Babylon A.D. Jag ryser när jag hör hans röst. Den är sådär mörk och darrig. Sen är han en riktigt Heting också :) absolut en av mina favvo's ♥


Ångest ,


HAHAH , såg ett vimmelkort på mig. Uppblåst bimbo som har noll koll i blicken. Jag minns inte! Jag vill minnas att jag blev plåtad med mina vänner , men nej. Jaja så kan de va, & ibland gillar man att va en vit julgran.

Snart skall jag sätta mig och ta tag i den svåraste delen av kursen. Psykologiska och kommuniaktiva aspekter och etik! Det låter inte kul och de är inte kul heller. De är cp svårt att reflektera om sig själv. Kämpa,kämpa. Jag skall nog få ihop några rader idag också. Kiss !

Det bästa ..


.. med söndagar , förutom denna ångest och huvudvärk. Är ändå att dem sänder nästan alltid något bra på Tv på kvällen och i detta fallet Beck. Jag älskar beck och jag avgudar Gunvald Larsson , min Idooool.
Så snart blir de en stor kopp Te och beck.


Ha det bra alles.

Bakfull.


Börjar vakna upp ur min bubbla lite smått som jag vart instängd hela dagen i. Idag har jag varit död. Idag har det varit min bakfullaste dag på väldigt väldigt länge. Har bara velat försvinna i stort sett , Men inte så lätt när huvudet väger ton och de känns som någon står med en jävla hammare och bankar medans kroppen är död och magen är kras. Har tillomed minnesluckor från igår. & DE händer inte mig ofta ! Men nu börjar piggna till lite nu som sagt efter en fet&flöt pizza och cola.

annars va min kväll igår kanon som dem brukar vara. Förfesten va roligt med en massa folk. De gillar vi! & kronan var rolig den med , dom bitarna jag minns som sagt. Nu blir de dusch.

Dance over the dancefloor.


Jag är mätt. Jag har ätit alldeles för mycket. Det är lätt att göra de när man äter Lax. De finns liksom inget stopp. Så nu är min mage uppsvält och har ont. Får hoppas den krymper lite tills i kväll så de får plats andra godheter i den d;
Skall snart åka till Tumleberg. Måste bara se lite av Frölunda - Färjestad. Ni får kalla mig mes , men de är årets matcher när dom två lagen möter varandra och hemma hos andreas föräldrar är de party i soffan. Sen anländer Sara och Natalie hit. Fixa sig lite och sen blir de förferre hemma hos Robin. Sen vet ni resten. Non stop on the dancefloor!



Valentineday.


Vaknade helt underbart idag. Solen lös in , Vårkänslorna kröp omkring inne i kroppen & jag var överlycklig. Bra början på alla hjärtans dag ♥ Idag blir de lite mys med Hun. Tvingat han att gå ut och gå en promenad med mig idag. Han är väl inte så pigg på det , men jag vill ut i solen. Sen blir de väl god mat osv. Inget speciellt direkt ! Varför fira ? När man kan göra de varje dag annars. Fick en söt blomma iallafall , sweet.
Kronan ikväll , skall bli skoj.



Ha en underbar dag allesammans.
Köss.

Baby , I can see you halo.


Freeeeeedag kära people. Dagen började jag som vanligt med lite pluggande. Men våran datamus är helt fuckup. Så idag dog den helt de gick absolut inte att få ett gnutta liv i den. Jahapp då va de bara att trycka på knappen och stänga ner både datorn och allt jag hade hunnit med att skriva. Då va de inga glada miner på min mun kan jag lova! Så de va väl min otur idag , de är ju trottsallt Fredag den 13e. Sen vid tre tiden åkte jag och jobbade en stund. Slängde även i min en Panpizza jag va vrålhungrig så jag skackade i fingertopparna. Sen hann jag även med att träna lite :) Sen åkte jag hem till min kära mami och hämtade en ny datormus så nu funkar de igen. Happy!
Snart blir de Fredagsmys med Hun' när han kommit hem från sin Innebanndy match. Vi tar en mys dag idag ist eftersom min man ska bort i morgon på självaste alla hjärtans dag. Killkväll tydligen. Då får jag ha tjejkväll helt enkelt.

De va min fredá de.
Ha en underbar kväll.
Pussi.

Lipsill.


Jag är nog världens känsligaste person. Någon som kollade på The doctors idag och såg den underbara lilla pojken som led av en njursjukdom som gjorde så han blev överviktigt av antibiotika och slutade växa. Hur söt pojke som helst. Alldeles mullig i ansiktet och sådär kramgo. Han sjöng på en film på Youtube och massa människor skrev till han att han va " Fet " " hans föräldrar va dåliga som proppa i han massa onyttigt " " Han såg ut som en fet gris " osv. Hur kan människor skriva så om en 9årig pojke som är lite små mullig när dom inte vet bakgrunden ? & på tvpogrammet så han till alla dessa som hade skrivit de till han. Att man inte skall döma människor innan man känner dem och vet vad dom lider av. Jag fick tårar i ögonen. Usc!

Snart ska vi till Tumleberg sen blir de Hockey.
Baybay.

På't igen.


Igår satt jag i tre timmar och hann faktis med att skriva 3 arbeten om just den punkten , så då var den klar. Så snart är jag på't igen om social omsorg. Är dock lite tråkigare och mer att läsa. Phu! Men har man inget annat att göra så kan man lika gärna sätta sig och göra de. Hann även med massa andra saker igår , höll på hela dagen. Hade verkligen ingen ro i kroppen. Slänge i tvätt i tvättenmaskinen , Bytte sängkläder , Diskade , dammade a you name it ! ... Intressant , Intressant.

Så nu plugg , Kaffe , ikväll Hockey.
Puss.

Kärleksägg.



Hur coolt som helst. Ett kärleksägg. Ett ägg som man kan köpa till den man älskar , sen är de bara att vattna de och efter ett tag så börjat de växa. Sen kommer de upp blad och på ett av bladen står de I Love you. Sweetie.
Ett sånt vill absolut jag ha.

Finns på , www.coolstuff.se


Morning Morning.


Just nu sitter jag här och dricker kaffe , som jag precis spillde ut på mina byxor. Skit också! samtidigt som jag försöker plugga lite , men tar en pause från läsandet nu. Varför gav jag mig in på detta ? Jag vet hur jag funkar. Jag är lat , Hatar att tänka i dom smarta banorna & få ner de på papper , kass på att få nånting ur huvudtaget gjort. MEN , Jag skall fixa detta. Då får jag jobb sen galant , om någon vill ha mig är frågan , haha.

Alla hjärtansdag på Lördag föresten. Får se om jag hittar nånting till min käraste. Han gillar inte nånting , överskattat säger han. Men nånting skall jag väl komma på. Godis är aldrig fel. Han gillar inte godis då äre mitt sen. Haha! Ne, så ego ska jag inte vara. Då får de stå i skafferiet till de möglar. Även kronan på kvällen. Vem vet kanske dyker upp där , Hör av er om någon vill följa med.

Nu blir de faktis plugg igen. Köss!

Breath slow.


Då va man hemma igen efter allt man gjort idag. Så nu är jag inskriven och klar. Börjar med den första kursen redan i morgon skulle jag tro. Skall bli skönt att börja med nånting igen. De bästa var att jag redan läst tre kurser av de som fanns med. Så arbetsmiljö & säkerhet är avklarad , Datorkunskap är avklarad och även Psykologi. Efter en lång genomgång av kurserna och studieupplägg så åkte jag hem för att äta lite sen va de bara att åka igen för att köra ett Core pass. Stannade även kvar en stund och va lite på gymmet och även hjälpte mamma lite.
Men nu är jag hemma. Själv. Andreas är med sin Pappa och kollar på hockey i Gbg. De är tyst och de är tråkigt här när inte han är hemma. Så tillbringar min tid här.


Ge min september , Ge min turkiet i två veckor.

Fullspäcka't


Godmorgon. Gick upp någorlunda tidigt idag. Har massa att göra idag känns de som iaf. Snart kommer Hun hem från Lunchen , då blir de att åka med till hans jobb sen ta bilen vidare till skolan direkt. Där jag skall skriva in mig idag och få massa information om vad pluggandet går ut på och alla ämnen osv , a tror ni fattar. Sen blir de även en tripp till Papsen & göra lite ärenden , Skriva ut lite papper och annat stuff som skall lämnas in idag. Vidare till Vara för att sedan packa och åka och träna. Core idag , skall bli skönt att få bränna bort valkarna på magen. My day! Jag gillar't när de händer saker hela tiden. De är inte ofta de faktis händer saker hela tiden i min vardag.

Ha en bra dag.
Puss.

Tidsrytm.


Måndag hela veckan. same shit everyday! Men de är ju synd att klaga så de är bara att leva med i rytmen. Är man timanställd bara så får man inse att man är utan jobb långa perioder. Har iallafall fått ett nytt jobb som påbörjas i maj. Långt dit med , men får vara glad över de jag får. Då hinner jag ju plugga mer dessutom som jag förmodligen börjar med nästa vecka och mitt mål är att bli helt klar i höst om inte de går så är de verkligen dedline innan 2010 ! Men de ska jag nog fixa. Får ta fram mitt bästa pluggarsinne och verkligen gå in för de.

Nu ska jag försöka fixa mig lite , ser allvarligt ut som ett vrak.
Men först apelsin. köss !


Craving for more.




Snyggt från Forever21.com
Jag vill bli miljonär !

Vacker!





Eva Longoria , sjukt vacker.
Jag skulle döda för att ha hennes ögon och utseende.
Fast hon är nästan 40 +

sweetie pie.


Söndagar sega som vanligt. Idag har jag tränat lite , va tvungen att göra nånting. De va i stort sett Jag och en gubbe till på gymmet. Hurra ! Ensam som jag var så blev de inte så långt tränings pass. Så efter 1½ timme tröttnade jag och åkte hem. Då åkte vi till Lidköping och smällde i mig alla kalorier jag lyckats göra av med. De där med att lyckas komma i form inför sommaren , de är långt borta än sålänge. Sen blev de Hockey och nyss affären. Så nu sitter jag här och knökar i mig ett stort saftigt äpple. Mums! Beck idag också. Så jäkla bra.

Igår hos min Moster så fick vi världens goaste mat. Indisk Lammgryta med ris. och lite smått&gott till som tex ; Turkisk yogurt , Jätte god sallad , nötter , banan och mango chutney. Himla gott! Efterrätt mera simpel glass med chokladsås och granatäpple till. Alltid lika skoj att träffa släkten. Fick även ett par söta örhängen av moster som hon inte ville ha länge. Tack!

Nu dusch.
Puss

Göteborg.




Nu är jag redo för kalas i hemma staden Göteborg.
Nu är klockan 1337 , elit !
Senare i kväll när jag kommit hem från götet blir de kolla på korpen sen melodifetivalen. Adjöken.

Hemkommen.


Kom precis hem i från Adde. Vart där på en väldigt trevlig tjejkväll. Började med att Jag , Sara , Mariella oxh Rebecca intog adéles hus. Hon märkte inte ens att vi kom. Men vi började med maten ändå. När maten va kvar gick sara upp för att hämta adde som fick världens chock! Blev iaf en väldigt god variant av Tacos och sallad till och vin , cider. Sen gjorde vi lapp lekten och kollade på Lat's dance. Framemot 10 tiden döde de ut liksom , ont i magen av allt godis och chips. Mariella somnade och dom gick hem efter en stund. Men Adéle va på party humör och vi tänkte dra ett impuls åk till stath. Men blev inget med det. De va nog ja som bangade lite. Trött och allmänt sleten och fattig. Stannade kvar lite oss adde , kollade bla på stefans & kristers. Haha ! Sköna typer. Men nu är jag hemma , funderar på att sova. Upp tidigt i morgon för att dra till Göteborg.

Puss.

Fredags mys.


Igår ringde Mariella till mig och kom med ett utmärkt förslag. Vi ska dra hem till Adéle och ha lite fredags mys med God mat , Vin , hårinpackningar , ansiktsmask och massa prat , a you name it. Kan nog inte blir en bättre fredags kväll. Så på de sättet skall jag tillbringa denna tråkiga snöiga dag med. Wunderful!



Hämtat hem mina byxor idag med. Dom blev mega bra. Dom är som nya. Helt perfekta.
kanske lägger in en liten bild sen hur de blev.

Herrå!

svettig och go.


Kom precis hem i från gymmet. Vart där i ungefär 2½ timme och tränat bort lite överflödigt fett d; Känns skönt efter träning , man har en sån där bra känsla i kroppen. Känner sig lättare och gladare på nåt vis.
Dagens glada nyhet är ändå att Statiol i Vara säljer Ben & jerrys glass. Jag blev överlycklig när jag såg detta. Haha , tänt jag vet. Har nämligen inte sett att de sälja här omkring annars. Närmaste stället är liksom Trollhättan , Lidköping. Så i morgon blir de Ben&jerrys glass , mums.

Nu blir de hockey igen. Puss


aaangry.



Datamus dö , dö datamus. Jag får ryck på våran datamus. Den funkar i sisodär 1 minutut , kanske 5 om man har tur. sen dör den , då får man sitta och dra ut sladden och in med den igen. Glapp , oja. & inte får vi tummen ur röva och köpa oss en ny. Lite små damp sådär !

Plugga.


Ja , då ska man börja plugga igen då. De är ju som bäst att plugga nu i dessa tider säger dom. Så nu äre dags igen. Skönt att de är på distans. Hinner ju faktis jobba under tiden då också om de skulle dyka upp nånting. Men samtidigt så vill man ju bli klar så fort som möjligt ! Men de blir bra. Ångrar mig inte nånting , de är detta jag vill och jobba med livet ut som de känns nu iallafall. Plugga får 4 av 5 tosters , kanon kul!

Idag är jag trött som vanligt. Vaknade i morse av att Mamma ringde och ställde 1000 frågor. Då blev jag irreterad med mitt bästa morgon humör. sen dess har jag vart lite små grinig , men de börjar släppa nu. Ska snart ta mig en dusch. Behövs verkligen , sen blir de att gå och testa mina byxor & se om de behövs sys in mer. De va de , deeee.


- Life will smile at you.


Om jag kunde så skulle jag lägga ut en länk från Youtube på en väldigt bra låt. Så nu kan lyssna direkt här inne på bloggen ! Men jag kan faktis inte. Fattar inte ett skvatt. Försökt , men de hamnar bara en länk på blogg sidan. Så om de finns någon snäll människa som kanske vill förklara hur man lägger upp filmklipp ? En mycket bra låt iaf ..

Alesha dixon - Boy does nothing.
http://www.youtube.com/watch?v=Mu9LTIgTuXU


Dagens klädsel ; stickad tröja från Gina. Vitt bas linne från JC. Ljusa Jeans från Levis.
Håret en slarvig uppsatt tofs.

Förkyld ?


Känns som jag håller på att bli förkyld. Trött i både huvud och kroppen , seg och halsont. Men får hoppas ladda upp med vitlök och te och hoppas att jag klarar mig. Orkar inte bli sjuk nu !
I morse vaknade jag när andreas kom hem på lunch. Shit , min tvätt tid! , va de första jag tänke. Hade nämligen tvätt tid klockan 12. Så de va bara att rusa upp och springa ner och slänga i tvätt. Kanske inte de roligaste sättet att starta morgonen på. Sen blev de frulle , Havregrynsgröt som vanligt. & nu håller jag på att ladda ner ett avsnitt av One tree hill. Love it!

snälla , sommar !


Just nu vill jag ha sommar med en gång. Jag länktar tills man får gå omkring i sina bästa sommarkläder , slippa den tjocka jackan och bara strosa omkring i shorts och en skön Tshirt , värme , bruna ben , Solnergång , Grilla , bara umgås med vänner på väst kusten. Kusten de är sommar för mig!

Lite nytt inför sommaren.






über seg.


Vaknade av att de ringde på dörren. Reagera inte först , men sen kom jag på att de va Anticimex som skulle komma på sin årliga inspektion. Så jag flög upp i sängen för att ta på min byxor. De hann plinga en gång till innan dom låste upp med huvudnyckeln. och där stor jag som ett fån , nyvaken och trött. Gubben skrattade lite åt mig när han kom in. Men han gjorde sin inspektion & inga fel vare heller. Skönt , hade inte orkat att de skulle komma hit massa gubbar och fixa fukt.
Nu är jag jätte trött , men piggnar nog till snart. Är ändå rätt bra att gå upp i tid. Har en del jag ska hinna med idag. Ringa några samtal , gå och lämna in ett par byxor jag inte gjorde sist som ska sy's om till stuprörs jeans , Apoteket , sen jobba.


Nu blir de frulle.
Puss.

Fetto.


Nu har jag precis vräkt i mig en pizza. Fyfan! Jag mår illa. Sparade dock lite som jag kan äta i morgon innan jobbet. Så nu är jag jätte trött efter all städning idag och mätt efter pizzan. Men de blev skinande rent och luktar sommarblomm i hela lägenheten. Sen kom även andreas föräldrar och bröder. Christer va snäll och fixade vårat avlopp. De va tydligen ett tjockt lager med fett i rören. Mysigt. Men nu är de ordnat iaf :) Så snart blir de dusch , men nu lite tv tittande.
Ja , vi har en ny boxer nu. wej!






Stopp !


Inget går så bra nu. Vad är detta , otursveckan ? Nu har vi stopp i vårat avlopp också. Lyckat ! De rinner inte ner en endaste droppe nu. Så ska snart ringa hyresvärden och kolla om dom kan fixa de någon dag. För annars kan vi ju inte spola vatten , inte i köket iaf. Detta är nog ett tecken på att vi verkligen ska flytta. Inget är bra just nu med lägenheten. annars ska vi ha städardag idag. Så har laddat upp med lite städar musik till dammsugningen.

The sounds.
Hoobastank.
Sister hazel.
amy mcdonald.

Ska väl ta tag i städningen lite och kolla tvätt tid.
Puss.



Lovley pics.


Lite små kort från kvällen ,














Story about Lördag.


Dagen började ju som sagt förjävligt. Men de ordnade upp sig senare på kvällen. Sara kom till mig en sväng. Vi käkade tonfisk sallad och drack brämhults juice. Sen kollade vi på film , fick bli Alexander. Efter filmen gick sara hemåt till Mariella för att göra i ordning sig och även jag började fixa mig. Natalie va nog trött på min springande och velande fram & tillbaka efter ett tag. Men jag hade sån beslut ångest. Kläderna va inte bra och håret va en katastrof. Tillslut fick de bli nånting , kanske inte va helt nöjd med de hela , men de är väl kanske inte hela världen jämt hur man ser ut.
Sen kom Mariella , Sara och Josefin. Spelade öl spelet , drack vin och skrattade. Senare kom även Adéle och Petronella och gjorde oss sällskap. Ännu mer ölspel och fjollkort ! Jag hade jätte skoj , så tiden bara sprang iväg. Gick runt halv 12 snåret och som vanligt vid den tiden är de lite folk. Men de fylls på ganska fort. Jag hade jätte skoj även denna kronan & skrattade mig igenom kvällen. 10 minuter innan stängning gav simon mig en stor shot , Yey. Sen va jag lite väl borta in my head.

Väl hemma festade Jag , andreas och Simon på Tonfisk salladen som blev över. Glömde dricka vatten & den smällen fick jag i morse när jag vaknade. Ögonen värkte , huvudet värkte och jag va nog fortfarande smått berusad. Dagen har bestått av att ligga i soffan och kolla på när andreas spelar Zelda på 8bitars. Medans Jag och Simon får smått bryt på melodin som spelades , haha.

Kanon kväll , och jag har världens bästa människor runt omkring mig som förgyllar tillfällena.




RSS 2.0