Work time.


Godmorgon! Har precis tryckt i mig en god frulle. Skulle kunna äta frukost hela dagen lång, så gott är de.
Nu har jag vart ledig i 3 härliga dagar. Fasiken vad skönt det är med ledighet. Bara att ta dagen som den faller in. Carpe diem, så sant som de är sagt .. Men idag börjar jobbet igen och börjar med att jobba helg. Bläää! Dessa helger kunde ju ha kvittat asså. Men de är någa timmar kvar, så ska ut och ta mig en promenad snart, sen softa.

Bjuder på en gammal blond Frida.

Happy!


Gick in på Kenzas blogg och såg att man får Rea på Nellys om man skrive Rabattkoden KENZA.
Grymt bra rea också. En massa snyggt. Klickade hem ett par Levis Jeans som jag kollat på många gånger men vart lite för dyra. Nu äntligen var dem billigare. Tur att jag såg denna chansen. Gå in och kika vetja!
 

Onsdag!


Hej! Kom hem för en stund sen. Blev en sväng på Marknaden. Köpte mig shampoo. Matrix Biolage! Aldrig testat detta förut, men dem säger att de är kanon bra. Så hoppas detta. Köpte även nya skor. Röda och vita tygskor. Tyckte de va roligt med lite färg också. Blev inga Converse idag, får bli en annan gång. Tycker att dem klämmer lite för mycket vid tårna, men de står man väl ut med antar jag.

Ska ta tag i städningen snart, sen mat och Träning. Mage, rumpa, Lår pass idag. Om inte min näsa bomar igen helt. Vad jag älskar att vara Pollen allergisk!


Summerbreeze,


Man kan ju nästan tro att de är högsommar nu. Underbart väder! och de ska hålla i sig ända till helgen.
Gött att man är ledig i Tre dagar nu då. Pressa, pressa. Idag blev de en tripp till Trollhättan med älsk. Fick allt fyndat lite. En skinn Jacka, vit blus och ett par Jeans. Kostade 600 innan och nu 150. De kallar jag Rea. Så jag är väldigt nöjd. Nu fattas bara skor också. Men de kan jag ju köpa här hemma på Hectors.

Ne, om man skulle ta och gå ut och gå lite efter man käkat en flötig burgare. Kanske gå och köpa mig ett par Converce? Får se. Ha de gött!

Glad Påsk!


Hello. Igår hade jag en toppen dag/kväll. Hade lite förfest hemma hos mig innan de blev dans. Blev en hel del folk tillslut, de kom fler och fler. 15 pers va vi tillslut. Kul! Gick allt med en sväng för att kika lite. Men var hemma vid 12 tiden igen och då var de bara att gå och lägga sig innan klockan ringde kl 6. Sov kanske 2 timmar i natt, men var ändå skit pigg i morse. Kanske var övertrött?

Nu ska jag bänka mig framför BB.


Jag och Maggis.

Just nu ,


Tjabba. Lyssnar på musik för fullt, dansar omkring, städar och väntar på att de ska komma lite folk.
Vart underbart väder idag. Tillomed hunnit sola lite. Sen blev de köpa en massa goda cider och en flötig Hamburgare. Så nu är denna dagen i topp. Näe, om man skulle ta och plata håret nu då och testa massa kläder för ikväll.

Me, just nu. Golvhäng och allt ;)


Kvällsinlägg.


Hej! Kollade precis på BB, Love it. Men nu börjar jag bli riktigt trött. Inte van att vara uppe så här länge faktis. Haha, nu låter jag ju som värsta kärringen. Men detta är sant, är sjukt trött på kvällarna. Så ska nog snart krypa ner i våran nybäddade säng. mm-hm.  

Imorgon är jag ledig. Gött! Då ska jag passa på och träna på morgonen. Behöver verkligen röra på fläsket nu.
Senare på kvällen kommer de lite folk hit. Har bjudit hit några innan Arvingarna som i Idrottshallen. Kommer nog inte följa med, för ska jobba tidigt på Fredag morgon. Sen har jag ju inte fått tummen ur röva och börjat i någon buggkurs som alla andra har varit duktiga och gått i .. Så jag får svänga mina lurviga på Påsk istället ..

Godnatti!

VÅR!


Heej! Underbart väder idag också. 20 grader visade min termometer förut i skuggan. Wiho! Äntligen är våren här, så jag har längtat .. Och dem utlovar kanon väder till helgen. Kommer nog bli en bra Påsk i år :) Har inte riktigt planerat än vad jag skall göra. Men förmodligen blir de umgås med mina underbara vänner och Familj. 


Satt ute och solade hos mamma förut. De känns att de tar bra nu, blev allt röd på bröstet .. ILike.
Sen åkte jag för att köpa lite blommor som jag ska plantera snart, ska även hämta bord och stolar senare som mamma inte behövde längre.. Perfekt, då slapp jag köpa nytt. 

Nu ska jag ut och njuta av solen igen.

  

Söndag!


Heej. Nu var de några dagar sen jag skrev sist .. Har inte haft något intressant att berätta så.
Helgen har jag iaf tillbringat med Mariella. Fast vi var hemma hos tobbes crib nästan hela dagen och fjantade oss. Dansade bugg och övade på hopp, Bakade chokladkaka som blev misslyckad när vi hällde i M&M, Strögade med bilen. Kom mer folk på kvällen då vi Grillade, drack öl och försökte trolla för varann. Haha.
En Rolig Lördag.

Idag vet jag inte vad jag skall hitta på. Söndagar är lite sega. Men fint väder är de, så får nog gå ut på en promenad senare. Men nu ska jag gå och pussa på min man.

Black eyes.


Piss väder. Sen sist jag skrev så har jag inte gjort ett skit faktis. Inget vettigt iaf. Läst en jäkla massa bloggar, kollat alla olika klädsidor jag kan hitta, hängt upp tvätt, testat nästan alla mina kläder i min garderob och försökt komma på nya outfit, Läst reklam, Fjantat mig framför webbcam. De är nu jag skulle haft ett gåband eller crosstrainer hemma. uch och fy för regn.


Tisdag.


Hej! Vaknade ganska tidigt idag. och när man kollar ut så regnar de! Min ända lediga dag och de är regn. Och i helgen har de vart kanon väder när man jobbat. 17 grader som varmast igår.
Jaja, när jag inte kan vara ute så har jag hunnit att stor städa idag. Tillomed dammat varenda vrå jag kunde hitta. så nu är de fasiken rent här! så nu är klockan snart 12. Undra vad jag skall hitta på resten utav dagen?

Jag vill ha en Hund! en liten livskamrat som jag kan leka och gosa med och gå långa promenader med.
Allra helst en Japansk spets. Jag är helt förälskad i dem! Behöver bara samla ihop 10lax, sen är dem min.
Men 10lax kommer jag nog aldrig köpa en hund för, så jag får fortsätta drömma.

Hur söta är dom inte? En liten nallebjörn:)


What I need.


Tjenna. Sitter här och kollar runt på diverse klädsidor. Men nellys är ändå bäst. Vill nog ha allt där! och de kliar i fingarna att klicka hem något. Men får nog lugna mig lite. Fick nämligen ett paket i veckan där i från. Jag är verkligen shopping beroende. Vilken tur att jag har en kompis som är de med, vi kan hänga ihop varje helg på överby ;) hehe.
Just nu, övers på listan, saker jag Vill/måste ha.
1. Vår jacka.
2. Jeans.
3. Vita Converse skor.

Men denna helgen jobbar jag så blir att vara hemma för de mesta. De ända posetiva med att jobba helg är ju faktis att jag inte slösar några pengar.

Snart är de dags för BB. Vad jag älskar de programmet! sen blir de nana.



Jag lever med mina drömmar ..


Tjabba. Kom hem i från gymmet för en stund sedan. älskar att börja dagen med träning.
Idag blev det mest rygg, armar och mage. Måste försöka komma nära mitt mål. speciellt när de gäller magen? Varför är magen så viktig? De är ju de man strävar mest över, att ha en platt mage.

Mitt mål. Men känner jag mig rätt så blir de 2012!
Blir nog en BUS säsong för mig ;) haha.


Helg!


Ojoj, så här länge har jag inte sovit på många år. vaknade halv 2 idag! Men behövde väl de efter gårdagen.
Va i Göteborg med Hun och Simon. Kikade affärer och käkade god mat. Men jag hittade fasiken inget jag ville ha. så typisk när man är där och de finns mer affärer. men ett linne fick följa med mig hem. Sen åkte jag till Sara på kvällen och de blev Kronan. Günter va där. oooh you tatch my talalaa. Men de va väldigt mycket folk, knappt så man kunde gå. En lyckad kväll! Thaimat på natten, sen somnade jag runt 5 tiden.

Ganska pigg idag faktis. Så ska snart ut på en promenad, sen blir de soffan resten av dagen.


Just nu ..


Fredagsmys med hemmagjord pizza, smågodis och Tända Ljus.


Just can't get Enougt ...


Hej! Nu har jag äntligen en lugn stund. Full rulle. Jobbade till kl 12 idag. Ganska skönt att sluta tidigt, efter att vart ute med arbetskamraterna igår. Dricka på en Torsdag? haha, ajjämen. Men kul hade vi! Sen hem, åkte och stor handlade på willys. så nu får jag knappt upp frysen efter allt jag tryckt ner. Städade och nu sitter jag här en stund innan jag ska ut på en promenad. Behöver röra på mig lite. Vart dåligt med gymmet denna veckan. Får lite ångest .. 

 Imorgon ska jag till Göteborg med älsk. Kolla affärer, kolla på folk och käka gott! Så jag hoppas på SOL !! Dem har lovat detta, men de ser mörkt ut idag.

Ha en bra helg ....

RSS 2.0