Trollywood.


Hej. Kom precis hem i från ett smock fullt överby. Det märktes verkligen att det var lönehelg. Fanns inte en ända parkering, fick åka omkring ett bra tag innan vi hittade någonstans att stå. Fick köpt iallafall köpt mig ett par nya Jeans, tshirt och underkläder. Ville ha mer grejer, men va vrålhungrig efter ett tag så orkade inte lägga ner mer energi på att gå omkring bland allt folk och kolla efter nåt mer bara för att köpa. Så får bli jacka och skor någon annan gång. Våren är ju ändå inte här fören om 2 månader. Sen blev det donken. Minst folk där. Någon annan stans att äta va ju inget att tänka på ens.

Jäkligt trött nu så Ikväll blir det en hemmakväll till melodifestivalen med varma mackor och godis. så ingen utgång för mig inte! Känns skönt att veta att man inte är Bakfull i morgon. Nu blir det powernap.




sjugosjättefebruarie.



Härligt med fredag. Skall snart iväg med jobbet en sväng. sen ikväll vankas det jobb. Sista jobb dagen för denna veckan. Synd bara att det är Fredag kväll. Ville vart hemma idag med en fet godis påse och vin. Men har inget vin, så det sket sig rätt stort ändå. Får bli i morgon istället!
För i morgon är det Tatuerarmässan i Trollywood, shopping och melodifestival. Kommer bli en toppen Lördag!

Jeje. Något som är väldigt bra med denna Fredag är att det är Lönedag.
Men nu skall jag åka iväg.
Ha en bra helg!


Hemklickat!




PomPom.


Hej. Idag har det vart full rulle hela dagen. Började dagen med att åka till Vårgårda till maggan. Hon skulle testa olika uppsättningar på mig idag inför hennes gesäll prov. Blev även lite klipp och hårtvätt. Finns det något underbarare än när någon masserar hårbotten och grejar med håret. onej! Höll på att somna där i stolen ett tag, haha. Plus att håret är väldigt fint och lent när man vart hos frisören. Sen åt vi lunch. sen begav jag mig hemåt. Gjorde lite mer ärenden och är nu äntligen hemma. Skall snart börja med middagen. Lax och pastar blir det idag, mums. Ikväll blir det kalas. De var min lediga dag. Jobb resten av veckan, så blir garanterat dåligt updt .. de får ni stå ut med.




BakFridapåG.


Efter jag vart ute på en lång promenad förut så bestämde jag mig för att baka lite. Så det fick bli Kolagrottor. Underbart goa blev dem!

Recept:
200 g smör
5 dl mjöl
1½ dl socker.

R
ör i hop detta till en jämn deg. Tumma sedan ut det i folieformar ända upp i kanten. In i ugnen i 8min.

Kolasås:
1½ dl socker
100 g smör
2 msk mjöl
1 tsk vaniljsocker
4 msk grädde
2 msk sirap
1 msk kakao

R
öres ihop och koka i 5 minuter. Häll sedan en matsked kolasås i varje form och ställ sedan in i ungen igen i 5 minuter. Svalna och färdiga att servera!




Sun.


soooolen lyser. Underbart! Men det är fortfarande svin kallt ute. Det var tydligen minus 25 igår kväll! Bhurr. Inte konstigt att det va 12 grader i vårat sovrum i morse. Va uppe med tuppen. Eller klev aldrig ur sängen, men vaken var jag och kollade på Hockey, sverige-Finland. Men när tredje perioden va så sket jag it och somnade om.

Skall snart gå ut och ta mig en promenad. Man får passa på. Fast det är kallt så är det skönt när solen lyser.
skall ringa mami och kolla om hon vill göra mig sällskap.



Helgen is over.


Hejsan! är skit trött just nu, men vill inte lägga mig och sova. Blir bara mer trött och sen tar den en evighet att somna ikväll. Men nu är denna helgen gjord. så nu ser jag fram emot mina två dagars ledighet. Så mycket mer har inte hänt i helgen. Förutom att jag har rejält med träningsvärk efter allt skottande. Igår fick vi skotta hela uppfarten för att ens komma ut med bilen! Nu får det va nog,uch.

Skall sätta mig nu och klicka hem lite nya gardiner. För det behöver jag verkligen. Hittar aldrig några när jag är i affären, så hoppas nätet har lite mer att bjuda på. Lite mer vår kanske? Så kanske vårkänslorna och våren kommer snabbare hit. Har tyvärr inget roligt att berätta.

 /så HEJDÅ!


Valentine day!


Nu har jag städat för flera veckor framåt känns det som. och återigen så blev jag vrålhungrig så jag blev alldeles skakig. Vad är det med min kropp idag? snabb förbränning? hade inte vart fel om det va så, haha.

Ikväll blir det Bio med mina bästa. Skall kolla Valentine day. Verkar väldigt bra och rolig. Dessutom är det många snyggingar med i den filmen. Kan ju inte va annat än bra?


Counting crows.


Jösses. Vad man hinner med mycket när man går upp tidigt. Hunnit jobba en stund. Blev inte hela dagen som tur var! Handlat, lämnat tillbaks bilen, skottat pappas uppfart, skottat hemma och tvättat. Rena träningspasset och skotta, det kanske är det man skall göra lite oftare, för snön tycks inte försvinna. suck! sen va jag minsann hungrig så jag skakade. Men nu har jag fått i mig ny energi så nu skall det städas här hemma. Man får ta vara på en ledig dag!

Bjuder på en gammal låt med. Enjoy!
ha en bra helg.


18Februari.


Godmorgon! Klev upp för en stund sedan och käkade god frukost. Lätt de goaste målet på hela dagen, det finns liksom inget stopp. Sen ringde jobbet. Det värkar som jag får jobba även imorgon. På min ända lediga dag. Hade faktis vart lite skönt att vara ledig en dag när jag jobbar veckan+helg. Nu värkar det bli sju, så är det när det är ont om vikarier. Men det återstår och se. Får se vad chefen ordnar! :)

Imorgon kväll blir det iallafall tjejkväll hos adele. och det ser jag fram emot mycket!
va alldeles för längesedan man såg henne nu.

Nu ska jag ta mig ett stort glas OBOY! Gött.

Fetis!


Godmorgon. Idag är det fetisdagen. då får man äta semlor och bli riktigt fet! Så har laddat upp med semlor som jag kan ta med mig till jobbet så jag orkar med mina 10 timmars jobb idag. Men mandelmassan kan ju fara någonstans, uch! så det får bli grädde och bröd för min del ..

Jaja, nu ska jag fixa lite här hemma innan det är dags att åka iväg.


Aa- ah-Aahh!


Nästan varje morgon på jobbet så brukar jag kolla på vakna med the voice. Så jäkla bra! speciellt rappattack, haha! Hur kommer dem på allt? Men idag iallafall så visade dem en väldigt bra ny låt som massa artister gjort utav we are the world till Haiti .. Så himla fint! Rörd blir man.





Valentineday!


Jag och Hun' är iallafall bakfulla på våran hjärtansdag-dag. Inte för denna dagen är så speciell. Vaknade för en stund sedan efter några timmars sömn i soffan. För i natt blev det inte så mycket. Va jätte snällt av herr oskar att låna ut sin säng, men att inte sova hemma och bakfylla gör så man sover betydligt sämre. sen käkade vi gormé middag på Hanssons, tacobuffé. Det kallar jag gormé, haha!

Men gårdagen va toppen. Först kolla bandy som vanligt, sen åkte vi för att köpa lösgodis och slängde oss i soffan en stund, kollade melodifestivalen. Innan vi begav oss till Robin för förfest. Mycket folk var det, i hans lilla etta. Man stod i vägen över allt och visste inte vart man skulle ta vägen. Men det va trevlig :) Kronan likaså. Som alla andra gånger & en jäkla massa folk denna gång. De va min helg.

NU; Soffan&film.

BEFF!


Hejsan. Spinningen gick toppen! Körde slut på mig helt där ett tag, så det kändes som jag skulle ramla av cykeln. Efteråt är det väldigt skönt iallafall. Sitter här nu med massa färg i huvvet. Det klias och sticker över allt, blir tokig! Varför skall det alltid hålla på när man inte kan eller får klia!? Men snart dags för ursköljning så får stå ut. annars blir det en lugn Fredags kväll till Let's dance. Jobb imorgon, så det blir sova tidigt ..
Men ha en bra fredag peeps.


Värme, Ja tack!





120210


Godmorgon. Klev upp för en stund sedan. Va himla skönt att sova länge idag! Idag har jag ändast ett möte när det gäller jobbväg, sen så är jag ledig hela dagen. Så ikväll vankas det spinning & idag är jag laddad. Skall även försöka färga min hemska utväxt så man ser någolunda normal ut. Oj, vilket onödigt inlägg.

NU; Musik och kika runt på kläder!

Trötter!


HållaHallå! Här inne var det ganska dött, men de får ni stå ut med. Jobbat idag, sen direkt efteråt så var det Personalmöte. Det bästa med PM är fikat och idag var det blåbärspaj med glass. Gottgott! sen är det klart, man blir alltid lite klokare utav allt tjöt, de som nu fastnar .. är lite små trött nu. skulle nog behöva lite mat, men alldeles för mätt utav pajen. Lägga mig framför tvn låter mycket bättre ..

ÅH, jag vill att de ska fungera att lägga in kort. Nu har jag en hel drös med massa roligt att visa!
bloggen blir ganska tråkig utan kort.

Bjuder på en gammal blond-bild. Eftersom jag funderar på att göra mig lite ljusare till somman. Eller va tycker ni`?

snö!?

Godmorgon! Käkade precis världens goaste frukost. Det blir så när man har kylen full med godheter, haha. sen hamnade jag här i vanlig ordning. Ledig idag, så då får man ta vara på den. Skall iväg snart och träna lite på gymmet med Caroline. Testa mina nya skor för första gången som jag köpte igår på rean. Ett par snygga Reebok! Skall ha en måbra idag idag. men massa nyttigheter ;) Men nu ska jag göra i ordning mig lite. Ha en bra Tisdag.

Föresten så snöade de här förut, orka!?

Söndag.


Godmorgon! Det blev inte så mycket skrivit igår. Hade en hel dag i Trollhättan med Mariella. Shoppade och käkade gott på Briggen. mums! Kom hem med en hel del faktis och bara vettiga köp. Synn bara att jag inte kan visa mina köp. Men det blev iallafall, Blus/skjorta, Linne och ett skärp från Gina. En Primar, underbart köp. Shampoo från L'anza och ett färg balsam från Revlon. sen shoppade vi loss inne på Rusta med ;) Kvällen tillbringades så klart framför melodifestivalen ..

Idag blir det slösa ännu mer money. För idag skall det storhandlas mat. Skall bli skönt att ha mat hemma för en gångs skull utan att behöva gå till affären varje dag. De va min helg de!


Primer!


Clarins Instant Smooth Perfecting Touch / Lisse Minute är en silkeslen och oljefri primer. En primer är en kräm som man applicerar över sin dagkräm för att jämna ut huden så den ser perfekt ut samt för att få en hållbar makeup. Primern fyller ut stora porer, linjer och rynkor och ger en slät yta på huden. Clarins Instant Smooth Perfecting Touch / Lisse Minute kan appliceras i hela ansiktet eller på de partier du tycker det behövs. Låt krämen gå in i huden innan du applicerar din makeup. Med Clarins Instant Smooth Perfecting Touch / Lisse Minute kommer din hy se strålande och yngre ut samtidigt som din makeup kommer hålla hela dagen. Clarins Instant Smooth Perfecting Touch / Lisse Minute passar alla hudtyper.

Pris 299kr.

Skall beställas, ett måste i min sminkväska.

KvällsDrömmar!







GOTT!


Proppmätt! Precis ätit världens goaste pasta sallad med feta, soltorkade tomater, pesto, räkor och massa grönsallad. hade gärna lagt ut en bild om jag kunnat lägga in bilder, som tyvärr inte går. Lite tråkigt! Så nu är min kväll räddad, plus lite Fredags mix, brämhults juice och musik så kan den inte bli bättre ;)
Bjuder på en låt denna Freda kväll!

Thank gud it's Friday!


Hej. Kom precis hem i från work! Just nu är jag helt slut i kroppen. Vill bara krypa ner i sängen och sova.. Men näe, det är helt meningslöst för då sover jag tok för länge och somnar inte ikväll. Istället har jag gjort en stor kopp kaffe och hoppas det hjälper lite. men de är tveksamt! Sen håller min sambo på och hamrar och bankar med något, det är pricken över i't ! Mina öron och huvud orkar inte me de nu. Men de är helg, och det skall vi fira. Fredagsmys, God pasta sallad med feta, kanske utgång. Men tvekar lite på den sista delen!


Ha en bra helg!


Jag vill vara Miljonär!








Snygg lägenhet i Innerstaden i Göteborg. Kostar endast 20 000 000, billigt och bra.

New day!

God morgon! Sitter här och dricker Kaffe, försöker piggna till. Så jäkla trött idag! Ändå har jag haft sov morgon idag. Men känner mig som levande död. Idag är det tredje kvällen jag jobbar på rad. Måste säga att det är lite halv segt. Men det får väl gå! Bara två dagar kvar nu, sen är man LEDIG! För då kan jag åka och shoppa kläder. Nästan varje dag sitter jag inne på nätet och kollar på just kläder jag vill ha. Kommit in i en sån period nu, Vill ha allt! menmen, nu blir det dusch. Så ha en bra dag!





Morgon låt!


andreFebruari.


Godmorgon, Godmorgon. Sitter här och dricker en stor kopp med kaffe och försöker piggna till lite. Jobba idag. Långdag också. Börjar redan kl 12 till 22 ikväll. 10tim, Phu! Men det skall nog gå bra detta. Har ju lite aktiviteter att göra nu på dagen så. Så, så mycket mer händer inte idag.

Igår hade jag stor besök utav min vän Jeanette. Hon är här nere och hälsar på från Stockholm. Va jätte roligt att träffa henne igen. Va år och dar sen sist! Satt och pratade i soffan i flera timmar om allt :) Tänkte lägga in ett kort, men det värkar inte som vårat nya grafikkort vi satte in inte kan läsa av min kamera. Lite synn! så ni får klara er utan det idag med. Nä, om man skulle göra nåt vettigt innan det är dags.


Topshop!





Något av detta ska jag klicka hem, men vad?
snyggt till våren, Ge mig vår nu!


Im alive.


Hej. Våran dator har varit sönder några dagar, därför den dåliga updt .. men bytte några grejer i den så nu funkar den, fast vi får ha den i kopplad i tvn, för skärmen har tydligen lagt av också. Men glad att den funkar nu, fick lite smått panik av tanken att vara utan dator!

Jag har tyvärr inte så mycket intressant att berätta, Har jobbat denna helgen. Men hann allt med Paradise Hotell på Kronan. Tog det dock lugn, orka va bakfull på jobbet. Men hade jätte kul och det va en hel del folk .. alltid trevligt att se kändis folket ;)

ååh! skulle lägga in ett kort från i Lördags, men det funkar inte såklart. Blir knäpp på de här! så ni får stå ut med ett bildfritt inlägg.

RSS 2.0