Födelsedag.


Jepp, idag är man ett år äldre. Jobbat idag. Firade med lite bulle, kaffe och övertid!! uch. Sen stressade jag in i affären och köpte mig paj och tårta. Andreas föräldrar + syskon kommer nog en sväng sen. Får ju bju på nånting.
Fick även en fin bukett med vita rosor utav min älskade. Nöjer mig faktis med de. Varför köpa en massa presenter hela tiden? Vi unnar ju varandra de hela tiden annars också. Jag är glad att han inte glömde av den, haha. Fick ju min bästa present i måndags. Våran lilla Kattunge. Världens mysigaste.


All day, all night


Torsdagsklubb igår på Club kronan. Va skoj! En hel del folk i slutet och många roliga man inte träffat på länge. Jag och sara försökte dansa som en kille på dans golvet. Han lärde oss olika moves. Han va gryyyym!

Idag har jag mest legat i sängen under mitt täcke och kollat i HM's höstkatalog. Käkat lite godis och Jordgubbar.
Blir nog soff häng resten av kvällen för i morgon ska man upp och jobba.

 
Igår: Jeans - Lee och Virkat Linne - VILA

Slänger pengar omkring mig.


Då har man äntligen fått köpt sig en ny telefon. Den jag har nu är typ från andra världskriget känns de som. Känns som jag är sist på dessa nymodligheter. Touch, herrejösses. Kommer nu också bli en sån där mobil nörd. Vissa alla mina fineser som finns.

Blev iallafall en Samsung Galaxy


Summer Rain.


Hej vänner! Denna veckan har varit toppen. Vart i Kungshamn med älsk och Simon några dagar. Söndagsklubb på harrys, haha. Roligt kväll de där ;) Smögenbryggan, Båttur, Premiär dopp i havet, massa vin, god mat, you name it.

Och igår blev de en sväng till Lysekil. Grabbarna fiskade och jag satt mest och solade. Men brände mig gjorde jag allt. Men idag har jag ont i hela kroppen. Antagligen för jag satt stenhårt i 5 timmar. Värker i ben, rygg och röv. Skulle allt vilja ha semester 4 veckor till. Som på sommarlovet, hela 8 veckor. Fasiken vad bra man hade de egentligen.

Till helgen blir de Fallens. Sen är de jobb på Måndag igen. SUCK!


Holiday.


Heeej! Kanske lägger ner denna skit? Eller ah. Har ett uppehåll iallafall. Semester som sagt. Gött som tusan! De har ju vart helt okej väder me. Varmt som fasiken, men dårligt med bränna.

Igår va vi på Bio. Transformers 3. Den va super. Men tycker de va synd att dem bytte ut Megan Fox. annars va den bra. Gillar dem filmerna.

Idag har vi bara softat. Tvättat bilen, Käkat på Donald och kollat på älgar. Nu sitter en hel hög med grabbar i soffan och spelar NHL och jag får roa mig så gott de går framför datorn!

På söndag drar vi ut till Kungshamn. Då blir de Söööndagsklubben för alla slantar. Jeeha!


Shoppaholic.


Hej! Idag blev de en tripp till Trollywood. Fyndat har jag gjort också. Fick köpt mig en del på Rean. Jeans shorts, Två toppar, Underkläder, Hårspary, Kjol. Sen handlade jag även lite till Älsk. Skor och två tshirts. Hoppas han blir glad över dem :) Carlings hade bäst rea. Typ där jag handlade de mesta.

Nu ska jag ut i solen lite till. Ha en bra helg!


RSS 2.0