Joel alme.


När vi går genom staden över broar och torg
med doft av salt ifrån havet minns vi glädje och sorg
Och vi minns första gången när änglarna sjöng
hur vårsolen värmde och vintern var glömd

Åh... När vi kastar våra tomma glas finns det alltid någon med hjärtat kvar
Födda ur hav och himmel står vi kvar, för vi glömmer aldrig denna stad

Vi såg hur du haltade, vi såg hur du sprang
Med tårar på kinden och hjärtat i brand
Med längtan i bröstet, du stod där och sa:

Snart skiner Poseidon och Blåvitt står kvar

Åh... När vi kastar våra tomma glas finns det alltid någon med hjärtat kvar
Födda ur hav och himmel står vi kvar, för vi glömmer aldrig Änglarna.

http://www.youtube.com/watch?v=gatFN7ntpgM
Lyssna.


Seg.


Hej. Kräftskivan igår blev lyckad. och kräftor är ju inte helt fel. Om nom nom .. Va en hel del folk. Fast alla inte kom. men det va lika trevligt före :) blev mycket skratt, många värmande snapsar och trevligt sällskap. Vädret va la inget att hurra för direkt. spö regn för det mesta och jäkligt kallt .. Vid 4 tiden knallade vi oss hemåt. Blev även en springtur hem för det vräkte ner regn. Va la lagom kul med vattenpölar i skorna.

Idag har man vart lite seg. Men inte bakfull, bara seg. haha! Har tillbringat nästan hela eftermiddagen hos andreas föräldrar. Blev även middag där med. Väldigt gott! slapp man tänka på det idag.

Lite pics.




Haha. Vad jag älskar denna mannen.



Fixad.



Kräftskiva.


Hej. Kollade precis på film. Collage, hette den. Inte den bästa filmen jag sett direkt. så inget att rekomendera. Nu har jag lite smått ont i röva eftersom jag kollat på datorn och trött i ögonen. Men här skall det minsann inte vilas. Nej, för nu skall jag sätta på musik för fullt och börja göra i ordning mig för Kräftskiva ikväll. Skall bli skoj! Nästan 40 pers är bjudna så det blir en hejdundrans skiva, haha.
Lägger kanske ut en bild sen när jag är redo och klar.



















Ha en bra Lördag alles.
Puss.

Mÿs.

Dagens myskläder. Tråkväder ute så då får man mysa till de inne ist.
Kolla min hand föresten på den första bilden. skit stor och läskig, haha.

Out of ....


Inte orkar skriva på ett tag. kanske för att det inte händer allt för mycket roligt att berätta. Men igår Rullade Lönen in på kontot. En hejdundrans bra lön denna månanden. Tänk om man fick en sån varje månad. Men passade på att åka till Trollhättan och handla lite innan allt nästan försvinner igen till Resa och räkningar. Buhu! Fick köpt mig en mysig stickad tröja från Gina, en Tunika från VILA och hårfärg, skärp och lite annat smått från H&M. sen va jag nöjd. Eller egentligen inte. men mitt samvete kunde inte med att köpa mer. LOVAR, att lägga upp bilder någon dag eller senare. Men nu är jag nyvaken och precis käkat frulle så ingen lust att fota massa nu.

Följde även med Hun' igår till Ryda. När han hade Fotbollsträning så tog jag på mig skorna och sprang varvet runt i Ryda skogen. Trodde aldrig jag skulle komma tillbaka. vela omkring där inne och det fanns inte bara EN väg. Men efter 2.5 km så va jag tillbaka. Och det känns i bena idag!

Ha en bra helg.

Marknadsafton.


Hej! Idag värker det i mina ben som fasiken. Träningsvärk. Så går det när man inte tränat på hela sommaren. Blev lång promenad på 1 timme igår med Erika och Caroline. Nu skall vi minsann komma igång igen. Roligt när man har någon att träna med me så man blir lite mer motiverad :) Så i morgon skall jag försöka komma iväg till gymmet också.

annars idag så har jag tvättat och solat va även hos Mamma en sväng och hälsade på. Snart skall jag laga lite mat. Kyckling blir det idag. Protein, de är gött de ;) senare kommer Mariella hit skall gå till Marknadsafton. Kanske en rolig sådan för en gångs skull. Live band. Och Lillasyster kommer på besök. dom är ju ganska välkända. Blir trevligt! sen va det även utomhus bio. men den skippar jag nog. NU MAT!


Hemmafru.


Idag har jag vart en riktig hemmafru. De behövs ibland. Tänk vad mycket man hinner med när man går upp tidigt. Jag har hunnit med att tvätta, Hängt upp tvätten, diska, dammsugit och precis fick jag mig ett ryck och gjorde hemmagjord äppelkräm. Så jäkla gott ! Så nu blev det en paus från mitt städande med en skål ny gjord kräm :)

Men nu skall jag åka till affären om en stund, kanske kolla lite i skoaffären med. sen fortsätta här hemma.
Puss.

 

Grådag.


Godmorgon. Varenda natt nu denna veckan har jag drömt sjuka drömmar. och en jäkla massa mardrömmar. uch! Brukar vanligtvis inte komma ihåg dem. men denna veckan har varit sinnessjuk. Blir ännu en seg dag. Tills klockan fem då jag skall kolla på när a' spelar fotbolls match. Lite fredags underhållning iaf. För i morgon är det jobb som gäller + delad tur söndag. Blä!

Jag är rätt avis på Pappa och Marie som åker till Mallorca idag och skall ha det gött i en vecka. Hade hellre suttit med på det planet än att va här hemma och frysa!
Ha en bra Fredag!

Sunshine.


Häy. Kom precis hem i från Vara. Vart där en stund. Åkte till Apoteket. Mkt bättre där än här. För där är det självplock och behöver inte fråga någon hela tiden så fort man vill kolla på nånting. Fick köpt mig lite grejs. Speciellt solskydds faktor. men fasiken va dyrt det är! Som tur va så va det rea på en så kom undan lite billigare. Köpte mig även en underbar Hudlotion. med lätt brun utan sol och skimmer. Glittar fint vetty. Blir bra nu när man skall bort och fått lite färg. Luktar gott gör den med ! :) Idominläpp balsam och så fick man med en Hår Balsam på köpet. Great!



Sen åkte jag till det nya Willy's som öppnat idag. Nu är det ännu en anledning till att jag vill tillbaka till Vara. Buhu! Skulle aldrig flyttat hit. Men ibland är man dum och gör inpuls grejer. Jaja. Påvägen hem så stannade jag till hos mina svärföräldrar och tjötade skit en stund. Alltid lika trevligt! Snart kommer Hun' hem så skall börja laga lite mat nu. Lasagne blir det idag. Mumsfilibaba, haha.
Hare gött !

Prickikorv.


Va precis och solade lite. De va gött de. Fast det tar nog inget vidare. tycker jag solar och solar men det syns knappt någon skillnad. Får bara massa fräknar i ansiktet. bortkastade pengar! menmen, Jag ger mig inte för de. Pressa,Pressa.

Igår föresten så va Jag och Mariella ute och plockade kantareller. Hittade en bra kantarell skog. Växte mega stora överallt, så de va kul att plocka när man hittar nånting och speciellt när allt inte är pyttesmått. Så det blev iaf två fulla fryspåsar var. sen orkade vi inte mer .. Så igår käkade vi kantarellmacka här hemma. Mums!



Trött Frida idag. Så nu blir det soffan och läsa vecko revyn.
Pöss.

Frisör, inte frisör.


Funderar på länge nu om jag skall plugga till frisör eller inte. Om jag bodde hemma hade det inte vart någon tvekan. Men nu är det så mycket annat som styr också. En utbildning på 98 000 är inget man bara slänger ut sådär. Jag har en hyra att betala. och på den utbildningen får man inte ett ända öre. vilket betyder att jag hade vart tvungen att låna lite extra för att ha råd att leva. Kanske flytta till något billigare? Men jag är inte ensam om att bestämma ett beslut. Låter krångligt, det är krångligt. Men samtidigt så är jag garanterad ett jobb sen. Nu kanske jag får vänta månader ändå innan jag får mig en fast tjänst ! Jag blir knäppt att tänka i dessa banor. Pengar, pengar. Jobb, jobb!



Fruktis.



Precis solat och nu Fruktsallad.
Persika,Banan,Gul kiwi, blåbär & hallon.
GOTT <3

Cindy's


Fick åkt en sväng till Cindy's. Plockade upp Mariella på vägen som sällskap. Köpte mig nya produkter i stället för en behandling. Behövde ändå lite nytt .. Så det blev en ny ögonbryns pensel, Rouge pensel, maskara och mineralpuder. Jätte bra sådant ! Såg även underbara nagellack som precis kommit in i alladess olika rosa nyanser. Jag bara älskar dem. Fick tyvärr inte med mig något sånt hem. Lite dyrt. men skall absolut tillbaka dit och köpa mig ett. Ett måste!



Skall snart börja med lite mat. Laxrulle med grönsallad till. Brist på fantasi och är jäkligt sugen på Rökt Lax. sen blir det sola. saknar värmen!

Dagens Outfit .

Klänning: Gina tricot.
Leggjeans: Gina tricot.
Halsband: Vero moda.






Ny vecka, nya tag.


Godmorgon. Vaknade vid halv 11 idag. och ja va fortfarande trött. Ville sova längre, men kom på att då kommer jag vakna med världens huvudvärk sen. så de va bara att kliva upp. Käkade frukost. Havregrynsgröt med Hallon/blåbär och banan. Mums! Då är man ledig hela veckan nu då. Om det inte blir några ändringar. Skall försöka ta mig till Vara idag och handla lite på cindy's eller göra någon skönhetsbehandling. Ej bestämt mig än vad jag vill. annars blir det en lugn Måndag med lite solning senare ikväll och kanske träna. Knappt satt min fot på gymmet denna sommaren.

Igår va en bra dag på jobbet föresten. Beställde pizza på kvällen. Inte varje dag man får pizza på söndagskväll på jobbtid. Men det va riktigt gott och jag har världens bästa arbetskamrater. Låg humor har jag med. Skrattade hela kvällen igår när Lotta hade vräkt ur sig " De va la en fis som hade satts sig på tvära eller nåt " på ren Göteborska. Ni fattar ju inte sammanhanget. Men kul va det ;)

Nu skall jag dra.
Puss.

Gäsp.


Har ännu inte gått och lagt mig. Trött som fan och orkar knappt hålla uppe ögonen. Då tänker ni säkert. Varför går hon inte och lägger sig? Jo. Väntar nämligen på att Baby skall komma hem. alldeles för tråkigt att gå till sängs själv. Då hinner jag att somna och jag som är lite pratsugen ikväll. Jäkligt, sugen är jag på godis med. En stor fet godisskål hade ju inte vart helt fel nu.



Ne, nu ska jag seriöst gå och tvätta bort sminket och sen försöka komma tills sängs.
Natti natt.





Lördagskväll.


Nu sitter jag här. Precis jobbet 10 timmars pass. Fast en pissig delad tur. Finns inget värre. Att först jobba några timmar och sen få åka hem och så skall man tillbaka igen !? Höjdpunkten när man jobbat är ju att man får åka hem och känna att dagens jobb är slut. Men nejdå. då skall man tillbaka och jobba ytligare några timmar. Va är det för flane som kommit på de systemet ? Jaja. Nu är dem gjorda iaf. Dem flesta är väl ute och röjer nu. Göteborg, borås, Nossebrokalaset. Va vet jag. Men jag får väl ta de, Jaa, nån annan helg helt enkelt. För nästa helg är det jobb igen. haha! sicket liv.

Näe. skall ta mig ett knäckebröd med köttbullisar och glo på en film. sen är det sovdags. Ladda för en ny dag imon.
Godnatt ,

chockladdryck.


älska,älska,älska chocklad. När jag va i affären förut köpte jag en Havredryck med chokladsmak. Lactosefri så den kan även dem som inte tål mjölk dricka. Den va lite tjock och slemig. Men underbart god var den före !
Lite nyttig var den med. endast ; 190 kj / 45 kcal. och de är bra det!


Muffins.


Heeej. Igår hade jag en bra dag. Va med Mariella. Hon kom till mig först. Låg nere vid bryggan och solade, faktis. men sen när marre va inne och hämtade saft och kuddar till oss så kom alla moln bara på några minuter och det började regna. typiskt! När det va uppehåll knallade vi oss framåt till alla affärer. Köpte oss en Marsglass och kollade i affärer. sen kom åskan. Låg inne i soffan och kollade på alla blixtrar och skrattade åt gamla minnen. åh, vad jag gillar att va med dig ibland! :) Sen åkte vi vidare till Vara hem till Mariella. Bakade chokladmuffins med chokladbitar i, mums. Sen kom även Sara. Åkte ut på en liten utflykt, kollade i affärer och strosade omkring. Färgarde även mina ögonbryn. så nu syns dem ju faktis lite. Försökte lära oss spela Gitarr. Det gick ju sådär. Bra dag igår med bästa. Sara & mariella mus.

Glömde kameran. så ni får nöja er med denna långa, sammanfattande text.



Nu skall jag fixa mig lite för att gå till affären och handla lite, sola, käka lunch. Sen Jobba kväll + ännu en helg. suck!

Stockholm.


åh, Jag vill åka till stockholm! Över en helg eller så. Med mina bästa Tjejor eller Hun' .. Shoppa dagarna långa, skansen, café ,gröna lund och utelivet ! se nåt nytt. Det hade vart underbart .. Men när finns tiden och pengarna till de? Sen har jag ju lovat att hälsa på Jeanette som jag inte vart och hälsat på, på 2 år snart. De va en bra tid i huvudstaden.

Snart kommer Mariella. Får nog ta ett allvarligt snack med henne då.
Tid och datum, jag följer med.



Tårar ,


När jag läser denna http://minneavtherese.blogg.se  bloggen får jag en klump i halsen, en klump som gör riktigt ont. och inser hur fort ett liv kan försvinna i från en. Jag hoppas att aldrig mina nära och kära försvinner i från mig.
Man skall ta vara på varenda dag i livet ,



Gjort sen sist jag skrev då. Lagat mat. Fick tummen ur röva och lagade lite mat. Blev det gamla vanliga och enkla. Spagetthi och Köttfärssås. Men jösses vad gott! sen gick jag vidare ut på en promenad och stannade till vid solariumet. Jäklar vad varmt det blev efter ett tag. kändes som hela röven skulle brinna upp ;P så nu blir det dusch och sen försöka röra på fläsket lite till.att få den dära trimade, slanka magen till resan. Jadu, det lyckas jag inte sådär bra med. phu!

åskan oscar är ute ,


Kom precis hem. De har regnat och åskat hela dagen så hittade snålskjuts hem idag med. så cykeln får nog bo på jobbet tror jag. Jag gör allt för att slippa cykla. De mullar lite bort i kanterna, kanske inte så bra att sitta här då, men ech.
Skall snart laga mat ändå. Är vrålhungrig. Massa mat har vi. Men jag vet aldrig vad jag skall laga för något. Sen har vi ett berg med disk också och då känns det mycket tråkigare att börja med maten. Så väntar nog en stund till. Drar ut på det med tills jag kommer på något smarrigt ! Vet ej om jag gört, vet hur det blir. Snabbmat, eller macka.

Jaja, Ledig i morgon. skall bli så skönt. och den dagen skall jag tillbringa med min bästa Mariella.
Får se vad vi hittar på för skoj. Men en liten shopping tur hade inte vart fel :)


Detta hade inte vart fel ,



Hemmakväll!


Igår hade vi en hemmamys kväll. Käkade kräftor, som va riktigt gott. Men fan vad ont det gör i fingrana, små sår överallt efter man skallat alla kräfor. Sen va a' fortfarande hungrig så vi beställde en familjepizza & hyrde film. men satan i gatan va stor pizzan va. Haha! Den räckte tillomed till lunch idag både för mig och andreas + att vi käkade lite igår. sen blev det film i sängen. Outlander. riktigt bra film. Den är sevärd! sen somnade jag gott och jag behövde inte gå upp kl 6 i morse. Gick inte upp fören vid 11. så nu är jag pigg & glad när jag fått sova ut :)



Nu blir det käka upp den sista petzza biten för att sen cykla till jobbet. Hoppas på att det inte börjar regna. Inte så kul att komma till jobbet dyngsur! Pusshajk , 

Jag är ganska trött ,

 
Häy. Det har inte blivit så mycket skrivande i helgen eftersom jag jobbar 20 timmar Lör&sön och kanske sovit 6. Så är ganska trött nu. I morse kändes det som jag hade kilo med vikter på ögonlocken när klockan ringde vid 6. men det va bara att palla sig upp ändå och fara iväg. Men i morgon blir det sovmorgon, åh vad jag länktar!

Senare idag då; Käka kräftor. Massa kräftor hemma nu eftersom det har fiskats. GOTT! Träna och sola. För vädret ute är väl inget att hurra för direkt ,

Rätt mycket Skrivtorka, hejs.


Summerbreeze.


Jag tycker inte alls om att jobba denna dagen. Skinande sol, inte ett moln & värme så skall man va inne och jobba. Delad tur, så nu är jag ledig några timmar tills klockan slår fyra. då är man där igen. Sitter här i bikinin och skall snart slänga mig i solstolen en stund. Kanske ta en liten powenap & sen vakna upp som en kräfta? ;) Näe, nu blir jag nog inget mer röd får jag hoppas. Har redan fått min grundfärg. Jaja. Nu hinns detta inte med mer.

Ha en bra helg !

Solning.


Va precis och byggde upp min bränna, inte ute utan på solarium ;) Köpte mig ett nytt solarium kort idag så nu skall det solas. Men om det är lika varmt och fint väder i morgon som det vart idag om inte finare kan jag tillomed sola ute för en gångs skull. För idag har det vart riktigt varm, & inte kunde man bada för de. Nej jag har flötit  & svettats bort på jobbet hela dagen ist + lite stress och kaos.



Nu skall jag snart göra mig en smootie sen hoppa in i duschen.

 

Nytt '


Då har jag äntligen fått köpt mig ett par gladiator skor. De va slutsålt överallt i Göteborg & trollhättan. Men på Hectors i Nossebro där hittade jag mig allt ett par. Som tur är så fanns det bara ett par kvar & i min storlek, perfekt ! Så nu har jag mig ett par sommarskor. Bättre sent än aldrig ;) Fick även köpt mig en parfym med för dem sista slantarna jag hade kvar på mitt presentkort .. sen åkte jag till min kära mamma och njöt i solen en stund. Underbart väder idag. Synd bara att man skall åka och jobba snart .. så skall snart ut och sätta mig en stund till. Man får passa på.

Mitt batteri på kameran är slut. Orkar inte ladda så visar skorna en annan dag. Om jag kommer ihåg.

Hare gött ,

Måndax med Sara&adde.


Skulle aldrig vaknat i morse. Vaknade med världens huvudvärk & insåg att jag är nog inte van att va ute att härja på nätterna och dricka drink efter drink men kul hade jag. Va mängder med folk igår, alltid lika skoj. men de va lite jobbigt att ta sig fram. Orkar inte skriva hela min kväll. Räcker väl med att säga att den va, Kanon bra och mkt skratt blev det. Efter en behövlig dusch i morse så va jag faktis inte bakfull längre. Nu mår jag riktigt bra :)

Nu börjar jobbet om 2 timmar. skall försöka göra något vettigt innan man börjar. Lite mat i magen också kanske.
Ha en bra tisdag!


Glömde kameran igår, så ni får nöja er med denna bilden på Sars & adde.

Tröttis.


Tjenna. Bra dag idag på jobbet. Lite stress, men det fixar vi. bara att köra på! haha. Tur att man har bra arbetskamrater. Nu har jag en fullspeckad vecka med jobb. Hela veckan lång + helg. Jag kommer va död nästa vecka på onsdag. För då är min lediga dag. Men vafan ! vem har sagt att det är bra med vila. Vila får man göra i graven, eller kanske till hösten? Jaja. Jobbar kväll i morgon så funderar på om man skall dra till måndax idag kanske. Vore nåt. Om det är någon mer som skall dit, får nog kolla upp det där.
När man skriver om de så ringer adelé & frågar om man skall dit precis. Folk läser mina tankar idag ;) Men har icke bestämmt mig än så får se hur det blir.

Nu skall jag göra hemmagjord soppa.
Köss.

Trollis.


Hej. Kom precis hem i från trollhättan. Va fruktansvärt rastlös förut idag och eftersom det inte blev något kalas så visste jag inte vad jag skulle göra. Ringde mina bästa, Mariella och adele och bestämmde oss för att dra till Trollis en sväng. Va inte där fören vid 3, så det blev en kort visit. Men fick köpt mig en BH och ett hårband i form av en fläta. Sen blev det fika på Espresso house. Kladdkaka & grädde. Mums! sen drog vi oss hemåt ..
Nu är jag riktigt trött och slö. Sängen låter skönt, men njäe den får vänta. Först blir de hänga tvätt, sen duscha.







Behövlig dildo massage. sitter alltid fint !

Gårdagen.


Grattis älskling som fyller år idag <3


Hann inte skriva något inlägg igår. Vettigare saker för mig. Va i Göteborg som sagt. Heldag. Hur skönt och bra som helst. Fick köpt mig lite med. En T-shirt, Längre linne med spets upptill, klänning, Bikini. som verkligen behövdes. Letade som tusan efter en bikini med det är ju slutsålt över allt, eller så fanns inte min storlek. Men tillslut så. sen va det slut shoppat för mig, varken orkade eller hittade mer. Efter göteborg stannade vi till i Alingsås på willys och storhandlade. När jag vart hemma en stund. så åkte jag till Mariella där även Adele var. Hade mkt skoj med mina bästa och mkt porrkort blev det, haha. Dem drog vidare till vårgårda vid 11, men jag va för trött efter min långa dag så åkte hem och somnade gott !






Pour some sugar on meeeee ,

RSS 2.0