Hothothot.


Så jäkla varmt är det , de är säkert minst 29 grader inne i vårat hus. Jag avlider av denna värmen och speciellt på natten när man skall sova. & inte någon luft kommer det in heller när man slänger upp alla dörrar och fönster. Nu blir det att rota fram vårn fläckt i garderoben så man kan få lite luft ..

Igår kväll åkte vi hem till andreas föräldrar. Badade i poolen, solade & grillade. Mysigt! älskar att vara där , där känner man sig som hemma ;) Kom hem vid halv 11 tiden ungefär då det var en bastu hemma. uscccch. Älskar värme, men någon måtta får det va på det ibland. haha!

Nu blir det ut att sola en stund.

summerbreeze.


Morning. Ställde klockan på 10 , då jag snoozade en stund till, men den va jag tvungen att gå upp. Kan inte ligga och sova bort hela dagen och sova till 10 är ganska länge ändå. Varmt ute idag med, underbart. De va inte fult så underbart med denna värmen igår när jag jobbade. 30 grader va det inne och 28 ute & helt vindstilla så någon luft kom det knappt in .. Men de va bara att jobba på ändå och svettas, sen så jobbade jag över en timme med skulle sluta 21:45 men kom iväg 23:00. Fel på shemat så dom hade glömt att sätta in någon för natten, va ett jäkla jobb att hitta någon.. Men tillslut kom jag hem.

Snart blir det ut och sola, sola rygg idag. Har knappt någon färg på den. så idag blir det pressa hårt innan jag skall iväg och köpa present och sen åka hem till Mamma och gratta henne som fyller år idag, Grattis mami <3 

Näe, nu får jag göra nåt vettigt.
Hejs.

Galen natt ,


Hej. Blev inget inlägg igår. Hann inte med det. Jobbade och va det dags att göra i ordning sig för Jordgubbens. Blev förfest hemma hos Alex , men en massa folk ! Va trevligt. skulle va nykter , bestämmt mig för att vara det. Men framemot halv 11 va jag på't ändå. Varför blir man så sugen när alla andra skrattar och har skoj ? Man kan väl ha skoj ändå. tydligen inte. Så tog mig några groggar :) Vid 12 tiden gick vi ut. Svårt att välja mellan öltält eller Kronan. Men det fick bli Kronan. Lite billigare! Kan inte påstå att jag hade så jätte skoj. Tråkigt folk. Så gick ut vid halv 2 , betydligt roligare ute än kronan. Vid 4 tiden vinglade vi hem till simon där han självklart skulle ha efterfest, men den va la inget att hurra för. Vid 6 somnade jag. Jag är så jäkla trött & snart skall man iväg och jobba. Igår sov jag 2 timmar tror jag & inatt ca 4.

Ledig i morgon , soooooooova. I need that !

Trötter ,


Kom hem i från jobbet för en stund sedan. Va riktigt skönt att cykla hem. solnergång och sådär lagom varmt och VINDSTILA. På vägen dit så kändes det som jag cyklade och cyklade med stod bara still , så jäkla mkt blåste det. Men nu va det gött att cykla hem. Käkade lite precis och snart är det dags att hoppa i sängen eftersom jag skall upp om några timmar igen.
Efter jobbet blir det förmodligen Jordgubbens. Missar 20års festen, men träffar nog alla sen ändå. Blir ingen kronan iaf, ska va nykter och jag har ingen lust att klampa in där nykter. de är ingen höjdare! Så får väl åka karuseller och kolla på allt knöckefullt folk ,

Nu skall jag borsta gaddarna , sen krypa ner i sängs.
Godnatt ..

King off pop.


Gomorgon. ställde klockan idag så jag inte skulle sova så länge. Men somnade såklart om och vaknade inte fören halv 11. Käkade frukost och sen hamnade jag här, framför datorn. Det första man läser är att M.J har gått bort. Dött i en hjärtattack .. Tragiskt! älskar din musik, den har man växt upp med. R.I.P Michael Jacksson.

Ska snart ut och sola lite innan jag skall åka och jobba. Jobbar hela helgen nu , de suger. Så får passa på att sola när man hinner med det. Men på Måndag är jag Ledig och då skulle de nästan bli 30+ ute. Gött !

Sola vare ,

Blååååååååser ,


De är typ storm ute. Men skönt med lite kallare luft .. Skulle ju cyklat till geneviken idag med Mami. Men blidde aldrig så. min allergi pallade inte riktit det idag. kliat sönder mina ögon helt idag, känns som sandpapper nu. Näsan rinner och nyser konstant. Sommaren är underbar, men tänk om man bara kunde slippa denna allergi. Iaf gräset ..
Men har ändå vart hemma och solat lite. Fick rotat fram min cocosolja åh jäklar vad jag brände mig ännu mer, Inte bra. Men det posetiva är ju att man får färg efter det röa :) Men satan vad det bränner nu.

Sen åkte jag bort till Gymmet och va med på core, sen sprang jag på löparbandet och körde lite på gymmet. Gött, längesen jag tränade nu. Så nu skall jag ta och göra mig en ostfralla och smootie. sen blire duschen ,

Godmorgon.


Vaknade vid 10 idag, då hoppade jag upp ur sängen. Ganska pigg idag och man blir 100 gånger piggare när det är så underbart väder ute. Gjorde i ordning frukost. Havregrynsgröt med knäckebröd. sen satte jag mig ute på altanen och åt. wunderful! Skall strax göra i ordning mig för att åka till apoteket och köpa lite grejs till min Mormor & morfar, sen handla. Senare skall jag & Mamma ta oss en cykeltur till geneviken och sola & bada. Det blåser dock lite mer idag, men varmt och skönt ändå. Så hoppas det inte är motvind hela vägen dit.



Ha en bra dag.
Puss.

Hot´ N cold.


Hej. Då har har man jobbat färdigt för idag. Va på marknaden en stund och handlade lite. Köpte mig även ett shampoo. 1 liters flaska med just matrix shampoo. va lite dyrt med hoppas det är värt det också. Fick sluta tidigare, men pengar för full tid. När jag kom hem va jag skit varm så på med bikinin och tog mig mitt första dopp i ån. svinkallt i början, Men när man vart i ett tag va det riktigt skönt. Så nu skall jag ut och sola lite innan den försvinner för idag.

Sen ska Jag och åka kolla på Kattungar hemma hos min Mormor& morfar.
Så kanske vi kan skaffa oss den där katten vi velat ha så länge nu :)

Sola vare,
puss

snart så ..


om 2½ månad ungefär så åker Jag & Hun till Turkiet. Länktar sjukt mycket ! Jag vill liksom dit redan nu. Jag älskar det landet & denna gången skall jag tillbringa 2 veckor där. Underbart !





Dags att kila til jobbet.
Hejs.

Sovmorgon, göttans.


Igår brände jag mig som fan. Men så blir det när man inte har någon färg alls på kroppen, man liksom bländas av att sitta ute i solen. solade min mage i ca en halvtimme sen va den röd. Så illa är det. Men kul att det tar på en iaf :) De va gött med en ledig dag när de är sånt kanon väder ute. Idag blir det ingen solning, snyft. Börjar jobba halv 11, lite sovmorgon idag, gött. Inte för att vi ska göra så mkt ansträngande idag på jobbet ändå. Gå på marknaden och handla lite! älskar mitt jobb.

Ledig i morgon , vilket betyder pressa i solen, man får ta vara på dom dagarna man är lediga.
För sen blir det jobba hela helgen. Så får se om jag hinner med någon Jordgubbens.




Sooooooool !


Idag skiner solen & det är helt underbart. Det är skit varmt ute så skall ut och lägga mig i min bästa solstol nu och stekta lite. Få tillbaka lite färg på benen ! Hade velat åka och bada någonstans. Men får nöja mig med åna :)


Vi är bäst ,

Hulken.


Eftersom vi har egen brunn nu när vi duschar så har mitt hår fått gröna skiftningar. Inte lite heller! Kan tro att jag börjat mögla i hövvet. Så måste köpa ett ani grönt shampoo. Kollat runt & läst lite nu efter något bra. Det bästa skall tydligen vara Matrix shampoo. Någon som vet vilket nått bra shampoo man kan köpa mot grönt hår? Hjälp, tack!

 

Sunny ,


Fasiken va gött. Upptäckte igår att jag jobbar kväll idag. Trodde jag började klockan 7 & skulle va tvungen att gå upp tidigt ännu en dag. Så har fått sova ut nu iaf , känns skönt! Solen lyser så skall snart gå ut och sätta mig i solen en stund. Flagar som fan på benen så kanske måste bygga upp min färg igen & denna gången inte bränna mig, för då försvinner de lika fort igen ;P

blir en lugn dag annars fram till jag börjar. Ska tvätta upp lite kläder efter helgen & städa lite.
Nu en stor kopp Kaffe,

Pics.


Lite Gott&blandat från Midsommar ,












Mer kort finns på Facebook om ni vill se.
:)


Midsommar ,


Då va man hemma igen efter en midsommar helg. Åkte till smögen på torsdagen. Va bara kvar där en dag dock. värkar som det inte var så livat där detta året & dem flesta man känner höll till i Lysekil. Men va på smögenbryggan torsdag & även Fredag. Käkade och kollade i affärer, mysigt! Sen bar det av till Lysekil & åkte till campingen där alla höll till. Rolig midsommar kväll , träffade massa nya goa folk. Mest göteborgare, och dem är ju goa gubbar (; Vi blev kvar på campingen hela kvällen. Men lika skoj det , för jag hade mega skoj iaf. Toppenkväll!

Lördagen va ju inte lika rolig. Världens huvudvärk, trött och allmänt seg. Piggnade inte till fören framåt kvällen då vi drog in till Lysekil. De va crusing så de va en hel del folk. Sara, Jag & Natalie gick in på Hotellet. Va sådär, ganska nykter så man kunde ju haft roligare. Efter lite strul, slagsmål & agro så somnade man tillslut.
Orkar inte skriva mer, Lite kortfattat sådär.

Nu har vi precis käkat. Kebabsallad blev det idag & snart skall jag gå och sova. Inte så mycket sömn eller mat dessa 4 dagar så man är ganska sleten i kroppen. så skall bli riktigt skönt att krypa ner i sin säng och slippa sova fosterställning. Haha!


Let's go.


Bränner nu en ny party skiva. & jäkligt bra blir den med. Hoppas dem andra tycker det med! Det är inget party utan musik. annars är det ganska dött. Mitt liv är musik. NU , va den klar. så skall kolla så den funkar.

Packad och klar & snart kommer även Sara och Marre.
Tjing.

Tonight ,


Håller på att packa för fult. Allt blev genast lite stressigt. Åker ikväll ist för i morgon bitti. Så de va bara att hoppa in Duschen, handla, måla naglarna, och det största problemet utav allt. Packa! Vafan skall man packa ner. Jag har seriöst inget snyggt att ha på mig. Är det ingen snygg topp så äre inga snygga byxor som passar till toppen, så allt måste planeras i minsta detalj vad man skall slänga på sig. Men nu har jag minsann packat ner allt möjligt. Så nåt borde väl bli bra. Varför inte gå omkring i morronrock dagarna långa? Guuuuud vad skönt. Slippa allt som har med kläder att göra. Jaja, en dag kanske jag blir rik och kan handla järnet.

Nu skall jag sminka mig. sen slänga i mig lite käk.
Sen skall jag ha en toppen midsommar med mina tjejor. Smögen Idag & imon. Lysekil,Lördag.


Ha en bra Midsommar / Frids.

Morning Morning.


Det märks att nu är det Midsommar snart , för det regnar ute. Jag blir inte förvånad. Regn är liksom som en tradition på midsommar. Så man förväntar sig inget bättre. Det blir väl att kurra ihop sig under täcket i en bil och käka färskpotatis. & springa ut när det är uppehåll. Haha näe, nu är jag lite väl negativ. Förrföra året regnade det som mest på midsommar och det va den roligaste dagen jag vart med om iaf , fast man va dyngsur.

Skall man hitta på idag då? Packa, fixa och ha allmänt tråkigt.
& i morgon tidigt på morgonen bär det av till kusten så de gäller att ha allt klart.

Nu kaffe ,

snurrig.


Varför ska allt va så veligt och komplicerat? Kan ingen bara säga ett rakt och snabbt svar. Nu har vi nog ångrat oss och ändrat flera gånger. Krångel, krångel och hela tiden tyker det upp nya. Ja, men skall inte hoppas på nånting roligt. Det blir aldrig som man tänkt sig. Menmen, jag skall nog få fira midsommar detta året med tillslut på ett bra ställe.

Ikväll har jag jobbat. Lärt upp en sommarvikarie, känner mig väldigt duktig.
Så nu blir de kvällsmys med Te och choklad framför tvn.


...


Vilken jävla skit idag. Ingenting är bra idag. Humöret är i botten, allergi så jag blir tokig och absolut ingenting är roligt. Då menar jag absolut ingenting. ÅH ! såna här jävla dagar borde va förbjudna. Idag har jag lust att krossa nånting. så illa är det.

adjö.

Jag blir knäpp.


Tänkte visa lite kort nyss. Men min kamera är kass, nu går det inte ens att lägga in bilder. Det kommer aldrig upp någon ruta så jag kan föra över dem. Jag blir tokigt på min kamera, måste nog köpa en ny. En lite bättre, en mega bra än.

Nu är det iallafall någorlunda planerat klart vart vi skall ta vägen över Midsommar. Blir Kungshamn först, och sen kanske vi tar en tripp till Lysekil eftersom man vill bägge lika mycket. Blir nog toppen, hur som helst! :)

Nu ska jag dricka Te och kolla tv.

Ny vecka.


Häy. Kom hem i från jobbet för en stund sen & när jag kom hem stod maten på bordet, då blev jag glad, uppskattas efter en lång arbetsdag. Makaroner & Falukorv, simpelt. Men det är ju tanken som räknas. men det va gott de med. äts ju inte så ofta. Väntar nu på att jag skall åka och träna med adele. Behöver verkligen det. Har vart kasst nu ett tag, inte rört på mig sen förra Torsdagen. Såjag skall springa skiten ur mig sen på bandet , haha.

Tjing.



åskskur.


Fyfasiken. Det är nog den värsta åskskuren jag vart med om på länge, det vill aldrig sluta. Det bara vräker ner, och emellanåt kommer det hagel, sen vräker det ner mer & mullrar och blixtrar hejvilt. Det är tillomed så mina blommor vribrerade förut när det kom ett stort muller. Det har hållit på så här nu i 40 minuter säkert. Vart kommer allt regn ifrån?
Nu är det iaf översvämming utanför våran dörr. Försökte ta kort , syns inte så bra men ..
De är jäkligt mycket vatten ska ni veta.




Vart tog solen vägen?


Hej. Vart tog den vägen? I morse var det sol och jätte varmt ute, Jag och Hun' gick till affären och tog oss även en omväg hem för det var så skönt väder ute. Men nu små regnar det! aldrig får man ett hopp på att nu kommer värmen. Jaja, Jag hoppas på en varm Midsommar detta året. Men hoppas kan man ju. Regn hör tydligen hemma på midsommar.

I morse ringde dem även från jobbet , det andra jobbet. & undrade om jag kunde hoppa in och jobba 16-22. Jag sa Ja. Men direkt när jag lagt på så ångrade jag mig. Skall ju jobba i morgon med, tidigt. Hatar att jobba kväll & sen gå upp klockan 6 nästa morgon. Jag avlider av det. Jag är ingen morgon människa. Menmen. Bara att bita ihop. Pengar iaf!
Nu ska jag käka Lasagne.

Pöss.

Ännu en dag paserad ,


Då va denna Lördagen också borta. Kom hem i från jobbet för en stund sedan. De va lugnt idag. Väldigt lugnt ! Men ibland är det lite skönt det med. Jag är alltid så jäkla hungrig när jag kommer hem så rotade fram knäckebröd och Icecoffe som jag äter/dricker nu. Gott!


 
Mina vänner är ju i Alingsås på Potatisfestivalen. Typiskt att man skall jobba när det är roligheter på G. så ja kanske får ta och gå till Trubaduren på Calzone sen. Man vill ju inte sitta hemma en Lördagkväll själv. Godis vill jag ha med. Men får klara mig med Vattenmelon , nästan lika gott de med.

Jaja. Ska nog fixa i ordning mig lite nu för att gå till Trubaduren.
Hejrå.

Lördag.


Denna dagen har försvunnit. Kanske för jag sov bort hälften. Så nu har jag bara hunnit duscha, slängt i en tvätt i maskinen och ska käka lite snart. För sen är det dagt att börja jobba halv 3. suck, ingen lust idag.
Jag ville till Potatisfestivalen idag. åka karusell och spela på chockladhjul.

Bal.


Hej. Då har man fixat Balfrisyr idag & sminkat. skojskoj! Blev ganska nöjd med frisyren kunde vart lite bättre. Gjorde ju inget avancerat direkt. Men är Cassandra nöjd, är jag nöjd. Men resultatet blev jätte bra. Jätte fin blev hon! :)




Emma & Cassandra innan dem skulle åka iväg.

Nu ska jag lägga mig i soffan. Min mage spricker snart , vräkt i mig tre tacos rullar. Så nu är jag proppmätt & sen blir det film som vi hyrde förut. Fredagsmys!

Höst kollektion.





Läste en blogg, där jag hittade Gina Tricots höst kollektion som kommer ut i höst. Länktar tills dessa kommer ut. Snygga höst färger. Jackan tackar jag inte Nej till.

Beställa ?



Snygga Leggjeans. tyvärr slut, suck!



snygga kläder från Missbella.se
Ge mig!

Trött


Idag är jag skapligt trött. Va svintrött i morse , men de va bara att gå upp. Tog mig en dusch för att piggna till lite. Drack icecoffe & käkade äpplekräm till frulle. Nyttig frukost idag känner ja ;) Men man kan ju inte leva på Havre och knäckebröd varje morgon. Skall snart fixa mitt sletna ja. Och sen kommer min svärfar, alltid lika fult att säga. Han kommer iaf och hämtar mig, Väldigt snällt. Sen blir det göra Balfrisyr + smink på Cassandra. Kommer ta evigheter. Jag får aldrig till något bra krull på håret, men idag skall de fan me bli krulligt. 

Ikväll blir det faktis myskväll med Hun' 
Äta gott , hyra film och mys ner sig i soffan. Kan behövas ibland.

 

Nu ,


Nu blir det cykla till affären och köpa mig en Godispåse.
Godistime.



Sjung om studentens lyckliga dar ....


Kom precis hem. Vart och firat andreas syster som tagit studenten. Grattis till henne! Man fick allt tillbaks student känslorna idag när man såg alla andra skrika och sjunga. Underbar känsla. Efter vi kollat på när dom sprang ut, åkt vagnar osv. så åkte vi hem till fam. Johansson för att käka Smörgåstårta och fika. Blev tyvärr en kort visit för my babe skulle i väg och träna fotboll. Tråkigt! Jag som ville stannat lite till. Hatar att stressa mig i genom maten. menmen.
Ännu en gång. Stort grattis till alla idag!


Påväg till Badhus parken.

Haha, Lätt snyggaste vagnen (;


Väntan på att Cassandra skulle komma hem.


Student firande!


Hej. I natt har jag sovit väldigt dåligt , varje rörelse har gjort ont. Träningsvärk så det skriker om det. haha! speciellt i röv & i axelmuskler. Men bevis på att jag jobbat hårt iallafall.. Snart skall jag försöka fixa i ordning mig lite för att sedan åka till Vara och fira att Cassandra tar studenten. skall även gratta lite mer folk jag känner. Sen blir det studentmiddag efteråt & tyckte andreas Mamma sa att det blir smörgåstårta. GOTT! älskar det.

Nu hoppas jag verkligen att vädret håller sig. Inte så kul att stå där i ösregn & se ut som en krull häxa sen. Får inte glömma mitt paraply.

Nu blir det dusch ,

Hemma igen.


Då va man hemma igen efter en dag i Trollis. Fick faktis köpt mig det jag var ute efter. En simpel Jacka, långt Linne, väska och en scarf :) Så är mycket nöjd med mina köp. Men man kan ju bli nöjdare, för mer vill jag ha. Men pengarna finns inte där för det. snyft! Kanske lägger in bilder någon dag på det, när jag nu orkar ta dem. Sen blev det fika på Graffiti. Köpte mig en kycklingbaguett med massa ananas , väldigt god. sen bar det av hemåt i det underbara vädret vi har idag. Men det regnar faktis inte här, skönt det.

Sen fick jag reda på en tråkig nyhet. att humöret kan förändras så fort och jag känner mig bara allmänt ledsen och det känns som jag inte räcker till. "De man inte vet, har man inte ont av" De är ett väldigt bra ordspråk som stämmer in till max. Hoppas det bara hänt en gång, men tanken att veta om det gör ont!
<3

November.


Varför är det svinkallt och regnit ute. Känns lite som hösten faktis men vi är mitt i början av sommaren. Precis vart i Vara och kollat på Nians avslutning. Lite roligt att kolla på alla som klätt ut sig och dunka musik. När jag kom hem så var jag så jäkla sugen på att hitta på nånting. Så bestämmde mig för att åka med Natalie till Trollhättan, då kanske jag hittar en Jacka och någon klänning idag. Jag behöver verkligen det, speciellt Jacka.
Men jag hinner egentligen inte sitta här och skriva skit , måste göra i ordning mig nu för att åka iväg.

Over and out.

svettigt!


Hej. Kom precis hem i från träningen. Blev två pass idag. Först body toning som är riktigt svettigt och sen en halvtimmes spinning på det. Jobbigt , men riktigt gött nu efteråt ! sen åkte jag hemåt för att lämna bilen hos Pappa och fick mig en cykeltur igen. Har precis käkar upp en halv vatten melon. Mums!



Är överlycklig nu! Skattepengarna har kommit in och man är nu några tusen rikare. Det mesta går tyvärr åt räkningar, betala turkiet resa och midsommar. Jag säger bara, lyckos er som bor hemma än. Flytta aldrig. Om jag bott hemma nu kunde jag levt loppan med alla pengar och nästan haft en ny garderob. Så är livet , tragiskt ibland.

Jaja. I morgon blir det kolla när andreas Bror slutar nian. Maskerad och cykling genom vara. Kulkul!
sen Torsdag, kolla student. Fredag, Bal. Fullt upp! Men kul för alla som tar den. Bästa dagen i mitt liv iallafall.

Nu blir det dusch, sen mysa ner sig i soffan. 

Rubrik.


Hej. Vart en tråkig dag idag , har absolut inte gjort nånting. skulle gjort balfrisyr men cassandra bestämde sig för den vi testade först så vi behövde inte göra någon ny. Vart i affären & gott omkring för att komma på någon mat. Man skall inte gå i affären hungrig, för man får beslut ångest. Men tillslut blev det kykling och wokgrönsaker. skall göra en go wok idag. Blir gott det! efter det blir det åka och träna , body toning pass idag & kanske spinning på det, får se. I need that! Efter jag proppat i mig muffins.

ganska onödigt inlägg , men så blir det när man har tråkigt.
Nu ska jag hämta bilen. Pöss!

Hett ,



Ibland är man bara för snygg, vargen & bejarp.
- seg morgon. absolut inget att göra, absolut inga idéer.

New day.


God morgon. Gick upp för en stund sen. Vaknade av att telefonen ringde och den ville aldrig sluta ringa. Då blev jag lagom glad , Jag som drömde så bra. Det var iaf a & vet ni vad han ville. Han frågade vad vi skulle äta till Middag idag !?
Ringer 1000 singnaler för en sån sak? haha. Förslag på god middag någon ? :) 

Cassandra kom aldrig igår. Blev ont om tid igår , men idag kommer hon iaf. Kul att göra frisyrer , men det jobbigaste är nog att locka allting. Tar sån tid och det är ju hur mycket hår som helst ..
Ne , här blir det inte mycket skrivit .. alleles för trött & seg.

Vill krypa ner i sängen igen. Min säng , underbara säng.

Rusar iväg.


Vart tar veckorna vägen? Nästa vecka är det redan midsommar & som jag har länktar. Jag vet tyvärr inte vad jag skall göra än. Men förmodligen så blir det kusten, Midsommar utan kusten är ingen riktigt midsommar. Så äre! & snart sitter jag på ett plan till Turkiet de är inte fören i september men eftersom allt går så fort så kommer jag minnas detta inlägget som igår när dagen väl är inne. Sjukt fort går allt !

Hoppas på att skattepengarna kommer denna veckan. Vill ha nytt , Vill ha en klänning.
Denna skall inhandlas när pengarna rullar in. Billig & sött från Gina.


Godmorgon.


Har precis käkat en redig frukost. Frukost är det goaste som finns så det kan man käka mycket utav :) Idag blev det Havregrynsgröt med banan/äpplemos , knäckemacka och brämhultsjuice. Så nu står jag mig många timmar.
Idag kommer Cassandra hit vi skall testa en ny balfisyr som hon kom på. Kolla så den blir bra osv. Jäkligt kul att göra frisyrer om dom nu blir bra. Men med massa spary och tupering går allt (; annars blir det en lugn måndag.

åååååååh, Jag blir så arg. Brosan fixade våran dator så vi fick det senaste windows & massa bra program. Mega bra! men spotify är borta, jag som gjorde en hejdundrans bra spel lista innan vi flyttade. Någon som kan skicka det till mig igen?


/ Ha det bra , Frida

Söndags seg.


Hejigen. Börjar vakna till lite nu efter sist jag skrev. Har ändå hunnit med att tvätta, handla & käkat pizza såklart! :)
Yami. Men käkade nog för mycket för mår fortfarande illa & är propp mätt efter pizzan. Men de vare värt ..
Handlade förut då fick jag med mig en ny Brämhults juice hem. Lemon juice. as god! älskar när det är lite surt & vad är godare än citronsaft/juice? Köpte även nektariner .. Gott ! Tål dem dock inte om jag käkar för mycket , för då svir det runt munnen & läpparna svullnar. Men vafan , de är ju gott :)



Nu blir det soffan igen. Kanske är nåt bra på tv idag?
Over and out.

skallebonk ,


Det förtjänar jag nog efter gårdagens bravader. Men det var ett jäkla drag på björn med en massa folk & det gillar vi! Tiden gick fruktansvärt fort , men det gör den när man har roligt , för det va vad jag hade (:
Idag är jag seg & huvudet värker lite smått så blir en soffdag idag med pizza , yami. Fett & flöt , varför är det så underbart dagen efter? Finns inget goare än en pizza med extra annanas & vitlöksås på. ååååååh , ge mig. Haha!

Nu ska jag fjäska för Hun' så han kan åka till pizzerian.
Pyss.

Nu funkar det!


Helloj. Nu har vi fått igång internet igen , bättre sent än aldrig. Så nu har jag fått tillbaka mitt meningslösa liv d;

Idag har det vart power meet här , inte så jätte skoj. Passar inte riktigt in bland alla raggare direkt , haha. Men kollade iaf på burnouten & det rök & jag luktar bildäck så det skriker om det .. Så en dusch innan björn i kväll vore ju inte fel.
Så snart är det dags att göra i ordning sig för att åka hem till sara och sen vidare till Alex på förfest innan Björn Rosenström på almesåsen idag. Kommer bli ett hejdundrans drag känner jag på mig med massa folk. De gillar vi!

Näe , hinner inte sitta här just nu. för snart kommer Natalie sen bär det av till Vara.
Puss.


Wendsday.


Veckorna går & jag saknar mitt internet. Men på Fredag kommer det för hoppningsvis. Har massa bilder att visa er. Både på huset , fest & nya kläder jag köpt. Very nice!
Denna veckan har jag bara jobbat i stort sett , tränat & solat. speciellt i måndags. Herrejävlar vad varmt det var den dagen, då är det skönt att man har ån så nära. Jag bada tyvärr inte. Men adele hoppade i som ingenting. Bhurr! Sen på kvällen var jag bränd som en kräfta. Nästan klar att äta direkt så röd var jag. Men nu börjar det bli brunt (:

Idag blåser det som fan & jag skall cykla till jobbet. skit också! Har ju ingen bil & ingen som kan köra mig så det är bara att hoppa på cykeln & börja cykla. Om det inte hade blååååååst så jäkla mycket hade det vart riktigt skönt med en cykeltur. Så skall nog börja cykla hemåt igen , börjar nämligen halv 1 .. måste käka lite innan.

Pusspåer.

RSS 2.0