081206-081210


Hejsan! Kom precis hem i från jobbet. Helt slut nu. & jag tänker inte sätta min fot i någon mer mataffär idag. Vart där inne så de räcker nu. Flängt fram och tillbaka, in och ut med alla dessa matlistor.

 Väntar på att älsk ska komma hem. Idag va de fyra år sedan vi blev tsm. Fyra år?! Vad har vi gjort under alla dessa dagar? Och när man tänker på att de va år 06, så känns de som en evighetsen.
Men jag är glad att jag har han, Min underbara man ♥




Boots


Jag är jäkligt nöjd med mina nya skor jag va och köpte precis. Dem kommer komma väl till användning.


Updt ,

Dags att updt lite kanske? Veckorna finns de inte så mycket att skriva om. men i helgen så va vi och Julhandlade på Allum. Fick köpt mig några mer julklappar iallafall. Bara dem svåraste kvar nu, Pappa och andreas. På kvällen så åkte vi till Alex som fyllde år. Pontus hade bakat en god kladdkaka som present, mums. Drog vidare till kronan senare. Mange smith va där. men han va världelös! Blev iallafall efterfest som de brukar vara hos alex. Kl 5 somnade jag och vaknade igen kl 8 när alex vräkte sig ner i sängen & började tjöta med andreas. Har nog aldrig haft sån huvudvärk jag hade när jag vaknade. Kändes som huvudet skulle sprängas. Blev tilllomed illamående pga av huvudet ..


Veckans planer:
Idag är de Julbord med jobbet.
Torsdag- Packa
Fredag- Börja flytta, sen jobba. Missar Idol finalen. Fan!
Lördag- Flytta resten. Julbord med andreas jobb + en massa mer i sparbankshallen i vara. Kolla på kalle Kristiansson och scoots.
Söndag- Fixa iordning i vårt nya hem! :)


RSS 2.0