RabarberKräm.


HejHej. Just nu håller jag på att koka Rabarberkräm. Va hemma hos mamma lite och kollade till katterna och kattungen så den överlever. Eftersom jag är katt vakt nu i 2 veckor. Snodde med mig lite Rabarber hem. Det fanns mängder och stora var dem med. Va gör längesen jag käkade de, så de ska bli riktigt gott!

Eftersom Mamma har min kamera, så fick jag ta några fula med datorn. haha!


28Maj.


HejHej. Klev upp för en stund sedan. Kunde inte sova längre, för jag hade världens huvudvärk. Brukar få detta om jag sover för mycket. Hun' sover fortfarande så satte mig här en stund så jag inte härjar runt för mycket. Tycker att vissa morgonar är riktigt sega. Har ingen ro i kroppen att sitta still. Menmen, Hoppas att mamma ringer snart och säger att jag kan komma dit och färga håret. Blev inte av sist. Vill även mysa och kolla på kattungen som dem fick igår. Så söööt! Den ska bli min och andreas sen.

Sen ikväll blir de lite 25 års kalas. Ska vara med en stund iallafall. Ville helst gått på Kronan idag. Va ett tag sedan jag var där. Men eftersom jag ska köra Mamma och Ubbe till Landvetter kl 4 på söndag morgon, så får jag hoppa detta. uuuuuuuuh. Vill inte! Kommer säkert inte hitta hem därifrån heller, haha.


Just nu. Den osminkade sanningen;)


.....


De är för oss, solen går upp.


Hej! Tryckte precis i mig två ägg mackor. De första jag äter idag. eller ah, förutom mina två koppar kaffe och banan till frulle. Matlusten är som bort sprungen idag. Men den kommer nog tillbaka när jag börjat jobba kl 14.00 Brukar vara vrålhungrig jämt när jag jobbar. De är lite gött att jobba kväll ibland. Skönt att man har hela förmiddagen för sig själv, sova länge, gå runt och små plocka osv. Va iväg förut och la undan ett par Converse skor, som jag ska hoppa in i morgon och köpa. Löning, Du är efterlänktad.


Not giving up.


Suck! Jag börjar bli lite orolig nu vad som händer med min kropp. Detta är ju inte normalt. Kanske är dags att besöka en läkare. Men varför är man så dårlig på att ta hand om sig själv? När de gäller andra personer så gör man allt för att den ska må bra och puschar på att söka hjälp. Men en själv då? Varför gör man aldrig nåt. Menmen, de blir nog bra detta tillslut.

Idag är jag ledig iallafall. Vilket betyder städ dag. Jag brukar städa på mina lediga dagar. Men jag gnäller inte. Jag tycker faktis om att städa. annars får jag smått panik om de är stökigt runt omkring mig. Har även lovat att färga håret på min Mamma, så får väl göra detta också.

slut.


Helgen.


Oj. Dårlig uptd här. Men har haft fullt upp i helgen, som jag har spenderat med min älskade vän Mariella. Så har inte hunnit sitta här. Lite kortfattat,

Fre: Åkte hem till Maggan på kvällen. Kollade på Talang bla, sen kom även Linkan, Jalo & Maria. Spelade lite BUSS, och jag förlorade rätt stort, haha.

Lör: Tog med mig maggan till Trollhättan. Inte så ovanligt fakits. Vi är stammisar där nu på helgen;) Köpte mig en Bikini och två Linnen. De fick räcka för denna gång. Hem en snabbis för att hämta mina Inlines. Sen drog vi till vara och åkte en sväng. Allitd lika kul med Inlines. Köpte mat och drog hem till Tobbe för att tilllaga de. Pasta med räckor och chili. Bjöd grabbarna på lite mat. De är tur att dem har oss som tar hand om dem så:) Fick även tårta utan Patrik. Va en liten bit kvar bara, men han va snäll och hämtade den för våran skull. Sen låg vi i soffan och bara snackade om allt!  

Idag vaknade jag kl 12.20 !! Vet inte när de hände senast. Hade världens huvudvärk också. Men efter lite kaffe så blev de bra. Ne, nu orkar jag inte skriva mer. Hejs!



Jag är kär.


Hur mysigt är inte detta huset? Vill så gärna ha ett litet hus på landet, där jag är själv och ingen bryr sig eller stör sig på vad man gör. stor tomt vid bärget, badtunna och stort växthus. Ordninggjort och klart. Bara att flytta in.






Look of today.



17 May.


Godmorgon! Idag har jag haft sovmorgon. Underbart. Vaknade först 7.30 klarvaken. Men tvingade mig själv att sova en stund till. Sen blev kl 10. När jag kollade ut så vräkte de ner regn. Kul! man vill ju liksom ha sol på sina lediga dagar, sola och bli brun. Menmen, Spraytaning funkar bra de också ;)

Älsk kanske kommer hem tidigare idag. Då ska vi åka till Trollhättan och köpa Kläder till honom. Han var sugen på de idag?! Vad har hänt. Första gången på 5år jag hör dem orden. haha!  


Så här brun vill jag vara året runt. mmmm!

Jag ser de Regnar ...


Usch, vilket tråkigt väder de är idag. Regn och blåst! Så idag har jag bara vart inne och mys't , Tvättat lite, städat, lyssnat på musik och försöker färga mitt löshår. Först blekte jag de och nu har jag lagt i mer blond färg och hoppas på att de blir några slingor. Men färgen blev riktigt bra faktis när jag blekte de. Exakt samma som min egna. Så om de inte blir några slingor, kanske de går ändå eftersom jag är ganska mörk i underhåret fortfarande.
Väntar på att min älskling ska komma hem. Knappt sett han i veckan känns de som. Blir nog Fredagsmys ikväll. God mat och Päronsplitt. Kolla på Talang. För Sanna får man ju inte missa.
Trevligt helg!

Skön!


Räkkryssning.


... Jepp, igår blev de Räkkryssning med jobbet. Hade möte först, sen kom bussen vid 5 tiden då vi åkte till Läkö.
Sen blev de en båttur med massa god mat. Parmaskinka, räkor, Mossarella ost, massa olika kex med ost, melon, osv ... De va såå gott! Blev även något glas med vin. Men de va dyrt. ett litet fjutit glas kostade 42 spänn!! Tur att man hade fått i sig lite innan båtturen. Skrattade så tårarna sprutade på mig. TOPPEN KVÄLL! Nästa gång har vi bestämmt att vi ska till Ladies night ;)


About the holiday.


Hejhej! Dåligt med updt här. Men helgen har vart i tippTopp. Namngivning på Lördagen åt lilla Amilia. Kanon väder, kunde inte valt en bättre dag. Senare på kvällen drog jag till Maggan. Där vi grillade osv. Spelade även Våghals. Haha! Roligaste spelet ever. Länge sen jag skrattade så mycket.

På Söndag morgon ringde Mariella och väckte mig. Frågade om jag ville med till Trollhättan. Och de vill man ju såklart. Tobbe, Loffe, Maggan och Sara kom och hämtade mig så drog vi till Slussarna och kikade, Käkade glass och vidare till Strandgatan och tog oss en Räkmacka. Finns de något bättre än en varm soldag, uteservering med dem bästa? Ne, skulle inte tro de. Sen blev de även en sväng till Överby. Köpte mig bara en Tjocktröja på Stadium, som jag bor i just nu. Måste verkligen köpa mig en till! 

De var min helg de. Hoppas eran vart lika bra! :) 

Friday, im in Love.


Hej! Jobbade idag till kl 12. Hur skönt är de inte att sluta tidigt på en Fredag? Jäkligt gött måste jag säga. Åkte hem för att käka lite, sen åkte jag en sväng till Vara. Kollade på en till Present till namngivningen som vi är bjudna på i morgon. Men vågar inte säga något här, inte ens en ledtråd om vad jag köpte. För jag vet att kanske Mamma'n läser detta :D Hoppas de blir bra iallafall. älskar att köpa presenter. Sen blev de lite handling på willys. Så nu är frysen full igen.

Skulle tro att de blir en lugn fredag. Kanske hyra en film? Men nu ska jag gå och kramas med min älskling!

Regn ,


Jahopp, Tänkte ta mig en lång promenad. På med vikterna på ben och armar. Men när jag kommit 100m så började de att spö regna. så de var bara att vända igen. Men de va tur att jag inte kommit en bra bit på vägen och blivit dyndsur. Så nu sitter jag här och lyssnar på regnet & hoppas att de spricker upp, så jag kan ta den där promenaden. Det är mysigt med regn, men förjävla tråkigt!


Nytt i Gaderoben.




Nya sommarklänningar.
Lite tråkigt med såna här bilder. men mamma har lånat kameran och jag har inte fått tummen ur röva och kommit iväg och hämta den. Måste göra de. bloggen blir väldigt tråkig utan kort ..

Satan i gatan.


Godmorgon! Sitter och lyssnar på V Maggio's nya album. Men jag måste skaffa mig Spotify premium. Men vet inte hur man gör. eller ah, jag har aldrig betalat med kort direkt på nätet. skrivit kort kod osv.. Så Hun' får visa mig detta hur jag skall göra. För att lyssna på 10 timmar i månaden går inte. Idag är de den 3e och jag har bara 7 timmar kvar att uttnjyta. Skandal!

Gud, vad jag saknar mitt långa hår nu. Speciellt när man kollar runt på massa gamla kort och på andra som är så snygga i håret. Då vill jag ha tillbaka de! Tur att mitt hår växer som ogräs, men de tar minst ett halv år till innan de är som jag vill ha de. Suck!


Hej ...


.... Klev upp kl 8 idag. Skulle iväg på ett Core pass kl nio. Gött att börja dagen med ett träningspass. Men de va lite segt att komma upp efter man jobbat hela helgen. Blir så många timmar. Menmen, nu är de gjort och nu har jag hela dagen framför mig. Väntar på att äggen ska bli klara och kaffet..

Sen blir de lugnt, ska städa som vanligt på en ledig dag. Kanske komma iväg och köpa mig några mer utekrukor och plantera lite. Men först blir de äta ägg. Hejs!

RSS 2.0