snabbt updt.


Hej. saknat mig? blir ju inte så mycket skrivit nu så ni glömmer nog mig ;P men de får ni inte gööööra. haha! 
skriver min helg lite fort (:

Lördag ; Kanon väder. Men ändå åkte Jag & Mariella till Trollhättan. Kom dit vid 11 ungefär och va nog inte hemma fören vid halv 5 tror jag. Fråga mig inte vad vi gjorde all den tiden. men tid tog det allt .. Fick köpt mig två par skor iallafall & ett linne , stumpbyxor och lite smått. Men mest nöjd över mina party skor , riktigt kap. Sen väl hemma blev det att fixa sig för kvällen , sen kollade jag Robinsson & åkte till vara för förfest innan kronan. Va nykter, men hade ganska roligt ändå. det går faktis att dansa nykter. segt i början men sen jäklar svänger det rejält, haha.

Söndag, Idag; Vaknade ganska sent , solade lite nere vid vattnet. Underbart ! sen åkte jag & hun till Trollis igen. Kollade på Tv & va nära att få med oss en big one hem. men får tänka på det i veckan, det handlar ändå om massa pengar. sen käkade vi lite. Hem, bakade paj till andreas familj , & nu sitter jag hos Mamma (: 

Men nu blir det grillad Lax & färsk potatis. 
Mums.

FRISK!

... De funka ändå.

Fatta , att det var skönt att komma igång igen med träningen efter 1 veckas uppehåll av täppt snok.
Blev träning i onsdags med adele när jag ändå var där och jobbade & riktigt skönt var det. körde gärnet & nu skall jag minsann börja igen, rejält , fast jag nästan fick fläskläpp. Haha! Men det är en annan historia.

Jag är vråålhungrig så skall nog åka hem och laga nått gott !
Tjing , again.

Miss F ,


Hej. Sitter nu hemma hos min kära Pappa som håller på och grejar för fult för tv inte funkar, sen dör internet & allt vad det är så lite svärord hit & dit hör man allt. så bäst man är snabbt medans det funkar, haha.
 Min dag idag har inte vart så intressant, steg upp klockan 6 för att börja jobba kl 7 , sen hem vid 3 , åkte till affären och sen hämtade jag andreas på jobbet. Även betalat underbara räkningar idag så nu är man nästan luspank igen. suck!

Men i morgon blir det Ikea , Lovley! På Lördag skall vi även till Trollis för att köpa oss en ny platt tv. Äntligen, säger jag bara. så jäkla trött på våran tv nu. Kanske kommer hem med ett & annat klädesplagg med (: & på kvällen kanske det blir säsongsavslutning på Kronan, får se. Nånting vill man ju hitta på när det är helg & allt.

Näe , nu stampar pappa i golvet för han vill greja vidare.
Ha det bäst , Puss.


Så här jätte sleten ser jag ut just nu ..

Igen.


De va det värsta , tredje inlägget för idag. Passar på när jag ändå skulle till Mamma för att lämna lite kläder som hon skall kolla på. Rensat min garderob så det blev en del som jag ej skulle ha, så skulle jag även kolla på internetbanken hur mycket jag får i lön i morgon. & det var mig en bra överraskning. Super lön denna månaden, så nu är jag glad (:
Men blir ändå en hel del sparande för resan i september. Men vill man unna sig nåt roligt ibland får man spara lite, fast det är inget kul :\

Men nu skall jag hemåt igen. Min Reisen påse som ligger hemma på diskbänken lockar mycket <3

Häyrå

Live your life.


Hej igen. senast jag skrev så har jag snytit upp nästan en hel pappersrulle, ätit fiskpinnar & försökt göra en adreass ändring som vägrar att fungera. så det får bli en annan dag då. Jag är lite less på vädret. Dem sa igår att det skulle bli upp emot 20 grader och sol idag. Det ända jag ser är moln så långt ögat når & det är svinkallt :\
Jaja. sommaren är inte slut än som tur är , den har ju precis börjar :)

Jag skulle behöva träna egentligen. Va änna längesen nu. Men får bli när jag kan andas riktigt. eftersom jag blir anfådd av att bara cykla till Mamma & det är inte långt kan ja säga er , haha. Men sen blir det träna till beatchen 09.


Over and out.

Tiiiiisdag.


God morgon. Vaknade tidigt idag & jag kan ju inte säga att det finns allt för mycket att göra hemma hos mig. Inget internet , ingen sol , och inget bra på tvn. så då får man åka hem till Mamma. så har man någon att prata med på dagarna iallafall. Men just nu så tränar mami yoga så jag passar på att kolla datorn .. & betala några räkningar. alltid lika roligt , eller kanske inte.

Idag är det marknadsafton , får se om man orkar gå fram i kväll och kolla på det. Är nog inget att ha.
Men i morgon är det marknad. Första marknaden jag går på på nästan 3 år. ska faktis bli roligt. skall köpa mig massa blommor som jag ska plantera i stora krukor sen .. sen får man se om man får shoppat något mer. Godis är alltid köpvärt d;

Nu skall jag gosa med katten. Underbara katt !
Pyss.

I'm back , nästan ..

Heeej mina kära (: sitter hos Pappa nu, så passar på att kolla internet lite .. Jösses vad det händer mycket bara på 3 dagar. men kul att läsa alla bloggar och kika runt lite igen. Flytten gick mega bra. Va väldigt svettigt och jobbigt, kände allt lite träningsvärk på söndagen. haha. Igår blev det en tripp till skara. handlade lite Gardinstänger och Gardiner..  börjar få ordning på det mesta nu. orkar dock inte greja så mycket ny för jag är as fökyld, feber och ögonen rinner konstant. Det tar verkligen på mina krafter .. Menmen det blir nog sket snöggt när det är färdigt. Ikea på Fredag med efter jobbet. Big love to Ikea. älskar det stället ,


Saknar mitt internet. dagarna är långtråkiga utan min dator. Tänk vad internet förändrar ens liv.
Ringde idag till Telia & det kommer att ta runt 8 dagar. segt. Tur att Mamma & Pappa inte bor så långt bort så jag kan kolla då & då vad som händer (;

Ha det bäst sålänge.
Puss Frida.


Dreglar.



och föresten ..


... Så har jag bestämt mig nu.
Blond i sommar & brunett till hösten igen. Ja, Jag tror jag bestämmt mig nu.
såg nog mognare ut i mörkt hår , men jobbigt med blont utväxt. man ser ju flintis ut !
Fast jag gillar blont med. Ny frisyr kanske? Problem. Varför jämt och ständigt dessa beslut ångest?

Jag ger upp.


GAAAAAAAAAAAH !


JAG VILL SHOPPPPPPPPPPPPPPA ! Jag vill ha en ny Garderob.
Massa massa massa. Ge mig den 27. Jag blir ju allvarligt talat depp!

Sen så håller jag nog på att bli förkyld med. Jädra andreas.
Han har vart fökyld hela veckan. Hade hoppats på att jag skulle klara mig. men nu kommer det. Halsont & tandvärkt , det är ett bra tecken på förkyldning.

When it was good.


Vart tog denna Fredagen vägen? swiss sa det så va klockan halv 11 på kvällen helt plötsligt. Har inte hunnit med att sitta vid datorn idag. Först jobb, sen somnade jag gott i soffan, sen åkte vi och hälsade på Hun's föräldar. Kollade på Fotboll. Helås - Tråvad. Hämtade buss. & en jäkla massa åkande med bil fram och tillbaka. Va tal om Stadt, men jag bangade detta. Men nu är det äntligen lugnt & jag kan sitta och varva ner. I mön på mörran så flyttar vi allt! så kommer tyvärr inte kunna sitta inne på Internet på ett tag tills vi skaffat bredband i huset och det vettekatten när det blir fixat :\
Men skall skynda mig, annars kommer jag att dö av tråkighet.

Kommer bli en rolig, men ändå jobbig dag imorgon. men älskar att greja och pyssla i det nya. sätta upp tavlor, gardiner och plocka i ordning allt. Love it ! (:

Jäklar vad det ploppar upp fönster från Facebook , bäst jag kollar.


Underbara Fredag.


Godmorgon (: Käkade precis frukost & jäklar vad hungrig ja va idag. Hela tre stora smörgåsar slank ner, nu känner jag mig dock lite uppblåst. men såäre. Skall snart åka och jobba , börjar halv 11 idag. skönt med lite sov morgon. För i natt kunde jag ju inte sova. Det spöregnade ute och det låter ju inte lite när det smäller mot fönsterbrädan. Men men nu skall jag göra i ordning mig lite så jag inte kommer försent !

Skall ni göra idag då? (:
Call me , om det händer något roligt.
Ha en bra dag.

shing show how.


Kom minsann ut och sprang. Sprang ca 4,5 km + lite gående med , för jag orkar inte springa allt med en gång. sån super kondis har jag faktis inte (; sitter nu och lyssnar på Promoe och såklart svennebanan. Blir taggad, fest sugen, nånting. Man får minsann energi av den låten.

Nu tog mina tankar slut , det blev stop. Stillblick och allt flög iväg.
Herrå.


Torsdag.


Gomorron. Vart uppe en bra stund men orkade inte skriva fören nu. Va precis nere i tvättstugan och slängde i två maskiner, måste få tvättat så mycket som möjligt nu innan flytten. Har även hunnit med att packa ner alla våra blommor, lampor och gardiner. Så nu ser det riktigt tomt ut. Sitter nu med spotify och håller på att göra en ny playlist. Denna skall bli riktigt bra. Men när man vill komma på låtar kommer man aldrig på nånting :\ Förslag ?

Skall snart ta tag i min träning och ut och springa. Det är inte jobbigt när man väl gör det. Men att ta sig ut från dörren och börja springa, de är en annan visa. Men jag MÅSTE verkligen! Får se hur det går.

Powenap.


Senast jag skrev så har jag sovit lite & jäklar vad skönt det var! Men nu mår jag lite illa som jag alltid gör när jag somnar till en stund efter maten. förstår inte varför? Jaja. Jag & Hun diskuterar soffbord. Jag vill ha ett snyggt ekbord och han vill ha ett svart. men det kommer aldrig in ett svart bord i mitt hus. Så får se vem som vinner i slutändan. Vårat soffbord är dessutom till salu. Soffbord + litet sidobord 400kr. Billigt å bra (;

Rastlös till max. Hatar tv , de är det värsta jag vet. sen äre bara massa skit på tvn. ååååååååh, vill göra nånting.
Skall kolla runt på Ikea nu & drömma mig bort.

spöregn & åska.


Hejsan. Haft en bra dag? Det har jag med är lite trött nu så skulle inte va fel att sova någon timme. Idag har jag jobbat till kl 2 , sen direkt hem för att bära kartonger och de är nu man skulle ha hiss! Men nej. I stället får man bära kilo tunga kartonger ner för massa trappor. Jag behöver ju inte åka till gymmet och träna, det räcker ju att flytta lite oftare ^^ Men nu är allt klart och det är bara lite kartonger kvar och massa möbler såklart. men det flyttas te helga (:

Tur att vi var så snabba för sen började det spöregna så de bara forsa på marken.
Jag är vrålhungrig så skall fjeska med a & se om han vill laga middagen idag.


Jag tror minsann att Rolf (min Pappa) står i mitten.
Nu ser jag hur äkligt lika vi är.


Bananas in my house.


Packat som en dåre hela dagen idag. Åkte till affären i Nbro förut eftersom inte en ända banankartong fanns i Vara. Så fick med oss 10 stycken hem. så nu står det minns 27 kartonger huller om buller över allt. Jag skall aldrig flytta igen. Tråkigaste som finns att packa ner allt och sen upp med det igen. Bläääe! Men nu fåre va nog för idag , för jag är mega trött & vrålhungrig. I morgon blir det jobba 7- 14 , sen direkt hem för att åka till huset och packa in massa lådor. Kommer bli en fullspeckad vecka.

Nu mat ,
puss.

Tisdag.


Jag är lite kass på att updt nu känner jag. Men har annat för mig och sen så har jag ingen lust att skriva nu. Torka!
Men igår va jag med Adele en stund. Vi käkade pasta & köttfärssås. Laddade inför träningen. Sen på kvälla åkte vi och tränade & hann precis till Body pumpen , sen blev det även en liten stund på gymmet innan jag va tvungen att åka hem igen. Åkte och hämtade nycklarna igår till huset, wiwa :) så nu äre nära. Börjar flytta in lite smått på torsdag. Kommer bli underbart. Men här hemma ser det ut som ett bomb nerslag. Saker överallt !

Jaja idag blir det packa , skaffa lite nya banan kartonger och ringa runt lite och säga upp lite abonumang.
Nu , mysa med Hun vid tvn.

Helgen.


Orkade absolut inte skriva igår. Huvudet värkte lite smått. Va ju på Kronan i Lördags. Vi hamnade hemma hos Mariella på förfest. Tänkte gå vidare, men blev aldrig så. Så vi va ett tjejgäng bara. Men lika trevligt & roligt de :) och kameran brukar förgylla kvällarna. så mycket skratt , fågeldans och den berömda hip to the hippie låten med snygga moves. Ja. Ni förstår nog inte så mycket , men orkar inte skriva allting i detalj. Vid halv 12 tiden gick vi vidare till kronan. Va massa med folk, nästan lite jobbigt. Men det blev ändå lite dans och träffade massa med folk. Bra kväll! Men kunde lika gärna stannat på förfesten kände jag. Alltid roligast. På kvällen blev det lite strul, men det ordande sig ju tillslut. Har nog aldrig skrattat så mycket åt simon förut iaf, haha.

Söndagen ; Bakfull och jävlig. Men efter en dusch så piggnade jag till lite. sen blev det pizza hemma hos Sara med Marre & adele. Men blev inte kvar så länge. för efter maten kom bakfyllan igen. Så gick hem och kollade film.





Adde och Mariella kör fågeldansen, första varvet (;


NATALIE, SKICKA ALLA KORT TILL MIG !


I feel like superhuman.


Ibland önskade man att man var en superhjälte och smokat till alla bovar & flygit omkring lite. Det hade vart nåt det ,


Trollis.


Kom precis hem i från Trollhättan. Blev en liten tripp dit (: & guuuuud va mycket snygga kläder det finns ute nu. Jag blir deprimerad att gå omkring där och inte ha några pengar. Luspank ända fram till den 27. suck! Men som tur är så har jag världens bästa älskling som köpte ett Linne till mig. Alltid nåt ! sen blev det donken & nu mår jag illa. Mitt deff sprack idag, illa. Men nya tag på Måndag igen, Jag skall fan me få magrutor.

Jaja. Lugn kväll , eftersom jag skall gå upp i morgon klockan 6.
Hare bra.

Pollen #%¤@!


ååååååååh. Idag är jag allergisk som fean! Sitter här och snövlar, kliar mig i gommen, kliar mig i näsan, nyser lite, får lite panik och raseri utbrott och kliar mig lite till. Det sätter sig på humöret en smula & man blir irreterad & väldigt slö/trött. Kan inte någon bota mig? Just nu vill jag att Hun' kommer hem så han kan göra så jag mår bättre ♥
& föresten, Jag skall shoppa nåt idag. wiiie!

FriiiiiidaY.


Hejhej. Vaknade för en stund sen av att telefonen ringde & världens ont i halsen. Gillar inte att svara i telefon när man precis vaknat, hes & torr i käften. Men eftersom det var jobbet så var jag tvungen att svara. Dem underade om jag kunde jobba i morgon 7-17. Så de va bara att säga Ja. Då blir det ingen Tripp till Trollhättan i morgon. snyft! Men får se om jag får med mig Hun' dit idag ist, vill ju köpa mig nånting nytt, Lite sommrigt. Det är ju trots allt sommarparty på Kronan i morgon ^^

Igår föresten så va jag ju på mitt nya jobb och gick breve. Gick galant! & det verkar super skoj. Även fast vi inte gjorde så mycket igår kväll, för det är väldigt lugnt på kvällarna. Så de va det ändå rätt roligt & mysigt att va där. Där kommer jag att trivas tror ja (:

Jaja. Nu ska jag slänga i tvätt i tvättmaskinen sen blir det promenad.
Pyss.

snyggt !



Snygga smycken från H&M
Nästan allt under 100 lappen också.


H&M


Idag släpps ju den omtalade sommarkollektion för H&M. Roligt med lite sommarnytt som kommer in.




Vaknade i morse av att jag hörde nått konstigt ljud i rummet. Lät som nånting gnagade, praslade och höll på. Jag blev livrädd & det är säkert en äklig mus eller nåt där inne nånstans eller i väggen. Jag vågar inte ens kolla under sängen, för jag är rädd för att se nånting ännu äkligare. Mes, jag vet. Så överlämnar det åt a sen. Menmen. Idag blir inte många knop gjort innan jag börjar jobba klockan 3. Försöka packa lite & handla.
Hare bra, hej.

Tränat !


Ja, det kan man lugnt säga att Jag & adele har gjort idag. Kom till gymmet vid halv 5 tiden ungefär. sen tränade vi stenhårt på gymmet i 2 timmar. Mest fokus på axlar, rygg och lite mage. Sen bestämmde vi oss att även va med på Body pump pass. Det kändes att vi tränat innan kan ja lova. Va helt slut i slutet. speciellt i axlarna. Trodde dem skulle gå av ett tag och jag skulle falla ner och dö i sluthet. Så 3 timmars intensiv träning idag. Det börja ge sig nu och lite Biffpulver på det (; haha.
Men det var väldigt kul. Alltid roligare att ha någon att träna med. Trffade även Natalie på gymmet (: skojskoj.

Nu blir det en låååång dusch.
Ciao.

Jumpsuit !


Vad tycker ni om dessa byxklädseln ? De är coolt. Men jag skulle aldrig ta på mig de!
Hiss eller Diss ?

Välkommen tillbaka, solen.


God morgon. Blev inte så mycket mer bloggande igår, men hade inte tid till det. Idag skulle jag egentligen ha jobbat 7-15. Men eftersom dom åker till skara och redan är två bytte vi dag till Fredag ist. Men i morgon blir det jobb iaf. Skönt!
Så idag vet jag inte vad jag skall hitta på. Förutom att jag skall åka till gymmet vid 16:00 och möta upp Adelé & kanske va med på Body pump, om det inte är fullbokat. Hoppas inte det. Jag vill svettas lite. Gillar det passet! Blå himmel & solen lyser. Tänk om jag bara hade en egen gräsmatta. Jag vill sola ju.

Nu blir det Frukost. Var inte hungrig när jag gick upp men nu skriker magen efter lite mat. Frukost är underbart gott. Goaste målet på dan, LÄTT !


GOD MORGON.


Häy. Uppe hyfstat tidigt idag för snart kommer Cassanda hit idag runt halv 11. Jag skall göra "test" balfrisyr på henne idag som hon skall ha på sin bal sen. Blir roligt att man får äran att göra den. Så bäst att testa lite innan eftersom jag aldrig gjort det förut. Men det skall nog inte va så svårt? Kanske lägger ut en bild sen. Sen efter det så blir det att åka iväg snabbt som tusan till skolan för att få en ny uppgift. Kom aldrig dit förra veckan så behöver komma igång lite igen. annars lär jag aldrig bli klar. sen vidare till Papi. Han skall beställa på Ellos idag så skall lämna en katalog och säga vad jag vill ha. Pappa betalar det så då tackar man ju inte Nej till att beställa något (:


Igår föresten va Jag & adde på Gymmet. Pumpade muskler som bara den & skall beställa biff pulver har vi bestämt. Så nu skall vi få magrutor och slå grabbsen i möööskler, haha. Dit på onsdag igen och träna lite.

Måndag.


Denna morgonen har gått åt att kolla på kort sen i Lördags. skrattat så tårana rinner. Pratat med adde på msn, lite mer tårana rinner av skratt & kollat facebook. Tänk vad kort och datorn kan förgylla ens dag. Skall snart ta tag i packningen också, måste packa lite. för får ju nyckeln nästa onsdag, sen äre dags att flytta. Bay bay Vara. Kommer sakna stället.
Får se vad som händer ikväll. Ryktas om Glass & film? får se om det blir av.



Jaja, skall nog gå ut och gå snart , få lite frisk luft, bli lite slankare.

Lördagens bravader.


Igår orkade jag inte skriva nånting. Va rätt seg hela dagen & låg bara i soffan och röttnade bort typ.
Lördagen va superskoj. Förfest hos Robin L. Lite små segt i början, men sen drog det igång rejält och massa folk kom. Drog vidare till Kronan vid halv 11 tiden för att kolla på boysen. & Knäckebröd dansen slår allt , haha. Rolig kväll med mycket dans. Va längesedan jag dansade så mycket , roligt. Tills någon trampade på min fot och jag knappt kunde gå längre. Så nu har jag ett fett blåmärke som tacket!


Knäckebröd dansen (;

Fors steker !





Vi är alltid snygga, alltid.

Tuggemmi.


Va i affären och köpte mig dessa goingar precis.
Ny favorit bland tuggemmin iallafall.

Partëy


Häy. Idag har vart en lugn dag, än sålänge. Vaknade runt 10. sen tog Jag och Maggan en Promenad. Dock inte så lång för det började spö regna då & då. Hamnade hemma hos Sara en stund där vi satt och kollade på en bakfull adele ^^ sen gick vi vidare. På vägen hem intog jag systemet , så nu är min kväll räddad. Sen dess har jag bara legat i soffan och halv sovit, värdelösa program på tvn så man kan ju inget annat än att somna. Men nu skall jag försöka ta tag i städningen här hemma. Det ser ut som fan, rent ut sagt. Men vet hur det blir i slut ändan.


Ikväll blir det Ladies night. PartyParty med chicksen <3



Rastlös.


Klockan är snart tolv och jag är rastlös. Duschade precis, alltid gött att sova nyduschad. Grabbsen har åkt till stadt för en stund sen. Men jag ville ju inte följa med så får ju faktis skylla mig själv att jag nu sitter här och har tråkigt. Men vad begär man när kl är 23:48. Sitter nu och väntar på att christoffer skall komma och lämna nyckeln till andreas bil sen blir det nog att duna ner sig i sängen, Läsa min bok och sen försöka sova.

I morgon blir det morgon promenad med Mariella. Varje Lördag morgon gör vi detta. Bra start på dagen.
senare på kvällen skall jag ladda min kväll med Vin och Ladies night.
Fått fri biljett nu. Walla !

Ne, God natt på er.

Färgklick



Tråkigt. Ja, det har jag.

Min vän Mariella.




Du är min bästa vän genom eld & vatten. Det har du vart i 20 år nu.
Jag vill skänka en tanke till dig för du finns alltid där nånstans. Du är Guld värd.
Simply the best (:

Naturlig Frida.




Ibland får man visa sitt rätta ja.
Rättvänd ser jag galen ut. Crazy eyes. Haha!

Helg.


Hej. Hann aldrig skriva ett inlägg igår, hade dock inget intressant att berätta ändå. Men efter träningen så åkte jag förbi Pappa en sväng. sen hem, slängde i mig lite frukt och fil sen åkte vi till oscar för att kolla Hockey ! Bra match. sverige vann ju och idag är det semi final mot kanada. Hun' försöker även locka med mig till stadt ikväll. Men njäe. Finns nog inget drygare och tråkigare ställe än stadt. Går hällre på Kronan om jag får välja. Så kanske blir det ändå i morgon. Hacka på? :)

Just nu väntar jag på att Adele ska komma hem så vi kan gå ut och gå en långpromenad sen.
deffen är igång. Får se hur länge jag står ut. Jag är inte så insatt i det där och är alldeles för kär i godis.
But I tryyyyyyyyyyyy.

HarebraHarebra.

Vacker hy med Decléor.

Många har promlem med sin hy , torr , fet , känslig osv. Men Hudvårdsprodukter från Decléor stimulerar cellförnyelsen, blodcirkulationen och lyfmdräneringen samt verkar lugnande, antiseptiskt och antibakteriellt.

Decléors hudvårdsprodukter fungerar som så att man använder ett serum tillsammans med sin dagkräm för att få extra bra effekt. På kvällen använder man ett nattbalsam som ger djupverkande kraft och fyller huden med energi. Decléors hudvårdsprodukter finns för olika hudtyper och ger bäst resultat om de används tillsammans med produkter ur samma serie. Komplettera gärna med ögonkräm, ansiktsmask, peeling och annat!

Produkter som garanterat kommer att hjälpa. Har själv använt dessa en gång. Lite dyra för att köpa hela tiden. Men absolut köpvärt & testa gärna. Ni kommer gilla't (:



Ny Produkt!
Decléor Aroma Pureté Double Action Tinted Concealer är en täckande produkt med en färg som anpassar sig efter hudtonen. Alla som har en tendens till att få lite finnar eller orenheter då och då borde skaffa sig en Decléor Aroma Pureté Double Action Tinted Concealer då den både döljer och renar huden på samma gång. Med Decléor Aroma Pureté Double Action Tinted Concealer punktbehandlar du enstaka finnar och/eller områden med orenheter på ett enkelt sätt.

225 kronor.
Gå gärna in på Beautyplanet.se och läs mer.




 


Stuff I need.





Saker som står nummer 1 på min lista att köpa.
- Nya tygskor.
- Nya fest skor , så jäkla trött på mina pumps.
- Sletna jeans. Love it !
- Lite nya coola armband. Gillar dessa jätte mycket från accessora.se
- sommarklänning.

Kallt.


uch, vad det är kallt ute idag. blåser som bara den :\ Men idag kommer min kära vän Jeanette hit. Kommer bli superskoj. Har inte sett henne sen i julas tror jag ? eller så kanske det var ännu senare. pga av att hon bor i Stockholm och kommer nästan aldrig hit ner & jag får aldrig tummen ur röva och åka upp heller. Men idag så :) Det blir väl att vi tar oss en promenad och pratar om allt mellan himel & jord. Senare idag skall jag packa lite till , sen blir det träning. Corepass idag!


Det är tal om Kronan på Lördag. Ladies night. Va sugen på't först. Är iof än, tills jag såg mitt konto. Jag är Luspank just nu och måste prioritera lite & lägga pengarna på sånt som är lite viktigare. Men om jag får fixat en fribiljett är jag me med en gång. Men jag sviker då aldrig en Förfest! Så det kanske blir lite stripptees i slutet ändå (;


Have you ever seen the rain.


Gomorgon, förmiddad. Mullet idag & regn i luften så då blir det väl en innedag. Kanske får gjort lite här hemma för en gångs skull utan att behöva gå ut sen för jag får dåligt samvete för jag sitter inne hela dagarna. Kanske tillomed kan ta tag i lite packning idag. För nu är det bara två veckor kvar sen skall vi flytta. Gött att slippa behöva ta all packning på en gång. Måste bara skaffa mig lite banankartonger först.
annars blir det en lugn dag. Har inte planerat nånting. Vet att Jeanette är hemma & kanske skall träffa henne om hon kan idag. Var väääääldigt längesen vi sågs. Skall slå en plinga till henne nu.


De går bra nu.


Hejhej. Kom precis hem i från mitt nya jobb som jag skall påbörja snart. Skall även dit nästa vecka för att gå brevid två extra dagar :) Känner på mig att de kommer bli super bra & super kul. Halv 8 skall jag till Jobb nummer två. Chefen ringde nyss och frågade om jag kunde vara avlastnings assistent till en i några timmar. Så det blir lite kaffe drickande och vara allmänt social. Lite kaffe och att ha någon att prata med har jag inget emot så va bara att tacka Ja. Alltid gött med en extra slant.

Det är väl så min dag ser ut.
Onsdag i morgon redan. Undra vad man skall hitta på då?

Puss.

Safari!


Hej mina kära. Kom precis hem i från Gymmet. Vart där och vart med på Body pump pass, sen blev det även lite på gymmet efteråt. sen va jag helt slutkörd. På vägen hem mellan Grästorp och vara så såg jag nånting på åkern. Såg ut som stora brunnar först på långt håll. men sen så såg jag att det rörde på sig och det var hur mycket som helt. Det var massa Vildsvin. Minst 30 stycken som sparng ute på åkern & satan i gatan vad stora dem är , sen hade dem med sig massa ungar med som sprang jämte. Jätte söta! När jag åkt en bit så bromsade bilen framför mig och jag tänkte " Vad gör Idioten! " Men sen såg jag ett litet Råddjur som sprang längst vägen och rätt in i staketet som ligger vid vägen. Flera gånger hoppade han rätt in i det och sen över vägen och in i de igen. Stackarn! Jag ville hoppa ur bilen och ta med mig råddjuret hem. Eller iaf hjälpa han in i skogen. Ja, sen har jag sett massa vita Råddjur med. Så det var rena safarit på vägen hem med massa djurhändelser. Haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen äta nånting.
Pöss.

Före i tiden.


Jag hänger inte med i tiden. Jag tror stenhårt att det är mitt i veckan nu, fast det bara är måndag. Det kanske beror på att jag är inte van att festa på en Fredag. Va bakfull på en Lördag som kändes precis som söndag och sen jobba på Söndag. Ja menar. Man brukar inte jobba på söndagar så därför va det en måndag för mig igår. Så man blir lite depp när det bara är måndag idag. Jag virrar till det lite. men ibland är inte hjärnan med riktigt. Så nu har jag en hel tråkig vecka framför mig. Men en sak som är rolig det är att jag börjar mitt nya jobb i morgon (: Hallelulija.

Nu blir det promenix om jag nu kommer ut, för ja är väldigt seg idag. Jämt kanske.

Pics.


Idag mår jag bra igen. Inte alls trött , fått sovit ut idag. Men igår var jag som ett ufo på jobbet. Visste knappt vad jag höll på med ett tag och såg bara massa kuddar och sängar framför mig. uch, vad trött jag var. Precis kollat lite kort sen i Fredags som Bennis lagt ut på Facebook. Väldigt snygga (; Så tänkte lägga ut några här så ni får se lite om våran kväll.



En salig blandning. Men hade verkligen en jätte rolig kväll :) Kul att det var så många som kunde komma med.

Headpain.


Idag mår jag som man förtjänar. Vaknade med världens huvudvärk och i gentäpt snock fylld med pollen. Sen fick jag åka till Nbro och hämta Hun & oscar som blev kvar hos Daniel i natt. Gårdagen va väldigt rolig. Hela gänget spelade brännboll och så hade vi våran lilla överrasknings sextripp i skogen. Sen blev det så klart massa med grogg & vin. alldeles för mkt vin känner jag idag. Men va hemma runt 3 snåret och då somnade jag som en stock. Glömmde dock kameran igår. så hoppas på att någon snäll människa kan skicka lite kort till mig någondag. Lyckad kväll!


Nu har jag precis ätit en halv Pizza och skall snart lägga mig i sängen och sova lite. Ikväll blir en lugn kväll med Robinsson och mysa ner sig i soffan. För i morgon är det 10 timmars jobb som gäller.

NU , sängen.

sun.


Har precis fixat mig klart inför ikväll. Blev lite stress idag med. Mamma ringde och sa att ingen kom in på gymmet. Så fick åka över hela sverige känns det som för att fixa det på gymmet , eftersom my mom är i Kungshamn. Men nu skall det nog funka, hoppas jag. annars får nån annan fixa det. Så nu skall jag bara till affären också sen är jag laddad & redo för ikväll. Kommer bli en bra kväll känner ja på mig.



Jag just nu.
Hejsvejs!


:\


Igår skulle jag färga håret sa jag ju. I mitt huvud skulle det bli bra. Men jag ser ut som en eldfluga eller kyckling som springer omkring och bländar alla med mitt hår. Det är verkligen knallblont, gult, Ja jag vet inte vad. Jag blev inte nöjd iallafall. Alla andra säger att det är jätte fint. Men innersinne gråter jag för jag skäms så. Jag är nog helt enkelt inte van att ha så ljust hår, speciellt inte i hårbotten. Lite utväxt så kanske allt blir bra. Oj, vilket lång inlägg det blev om mitt hår. Haha.



Skall snart hoppa in i duschen och i hopp med lite silvershampoo hoppas att det blir bättre. sen ta en tripp till systemet och ladda inför ikväll. Kommer bli skoj! Fint väder me. & Jag vill sola. Men vart liksom? uch. Flytta aldrig till Lägenhet utan balkong. Dusch vare ja.

RSS 2.0