Nytt i sminkväskan.


Klickade hem en sådan här förut. Var så billigt så kunde inte låta bli.
Sen ska jag öva att lägga ögonskugga så jag blir lika duktig som Linda.
Haha, försöka kan jag ju iallafall. Hon är grym!


Shabby chic


Jag har fastnat väldigt mycket för Shabby chic stilen. Lantlig romantiskt stil. Så sitter ute på blocket konstant känns de som och letar efter de perfekta vitrinskåpet/ Linneskåp som jag sen kan måla om Vitt och göra de lite sletet. Fast de bästa hade vart om jag hittade ett snyggt shabby chic skåp direkt, färdigt och klart. Jaja, har två månader på mig och hitta ett innan vi flyttar. Bild nummer 2 är drömmen. Just ett sånt vill jag ha!



Wonderful.


Jag är såååå TRÖTT! Noll energi just nu. Finns inget värre än att sluta 22.00 och sen gå upp kl 6 igen. Blä! Men nu är jag Ledig Lördag, Ska bli gött. Dra till Göteborg, fira Mormor som fyllt år och käka gott. Sen har jag en tråkig Delad tur att se fram emot på Söndag. Men man ska inte klaga, men den kunde ju ha kvettat asså.

Men idag ska jag bara njuta av att de är Fredag. Laga god mat och köpa mig lite godis. Kanske lite vin slinker ner me? Onödigt inlägg. Hade inget bättre för mig. Men nu SOFFAN!


Bra dag!


Vaknade denna dagen med Goda nyheter. Den 18 Oktober så får jag nytt jobb. wej! Kommer bli så kul. Nära också. Kan inte bli bättre. Kan Gå till jobbet sen. HappyHappy!

Precis städat lite här hemma. Så nu ser de ut som ett hem igen och gott lukar gör de me :)
Ska ta mig en lång promenad snart, sen handla för att sedan åka vidare till jobbet..


Valdagen.


Hejsan! Har spenderat denna tråkiga söndag på jobbet. Gillar inte söndagar, finns ingen segare dag. Efter jobbet blev det att gå och rösta. Men de som jag skulle rösta på var slut. så var tvungen att gå och fråga en gubbe efter mera lappar. smart att inte se efter sånt! Men vet ni va? Nu är de klart. I december flyttar vi. Dock inte så lång. Men snygg är de och jag kommer att stormtrivas där. Läääänktar! Så nu ska jag sätta mig och kolla lite på Blocket och Ikea. Kommer behöva köpa lite nytt om jag skall möblera all den ytan.  

Beslutångest!


Varför ska de vara så svårt att bestämma sig för vilken hårfärg man skall ha? Blond eller brunett. Trivs jätte bra som brunett, ser mer mogen och vuxen ut på något sätt. men de är jobbigt att underhålla eftersom jag är född blond och får nästan vit utväxt. Ser seriöst flintskallig ut ibland på vissa ställen när denna utväxt kommer.
Så vad ska man vara? Där vi bor nu så får jag ju grönt hår när jag är blond, pga av vattnet. Men de kanske blir bättre när vi flyttar. Jaja. Vet inte hur många gånger jag bytt mellan brunt och blont. När ska man bestämma sig?



Lika gla för de ;)

Miss!


Saknar katten. Gosiga lilla du.

Updt ,


Hej peeps. Här är som vanligt. Jobbar och sliter och gör minsta möjliga när man är ledig. Sitter nu och lyssnar på Mohombi- Bumby ride. Ska snart börja med maten så den står serverad tills mannen i huset är hemma. haha! Gorgonzola & bacon sås idag med Pasta. Gött! en annan nyhet är att vi kanske ska flytta snart. Ska bestämma oss i slutet av veckan om vi vill ha de eller inte. Helkaklad badrum med bubbelbad, nyrenoverat kök, öppen spis. Så jäääkla snöggt! Tror inte ja kan tacka nej till de?

Nu är de dags att börja med maten. seeya!


Finns de något mysigare? Våran gamla öppna spis i vara.


September ends.


Jahapp. Nu sitter man här igen en Fredagskväll själv. En vecka har gått sen jag skrev sist. Fast jag bara har vart hemma idag och gjort minsta möjliga så är ändå Fredagar bäst. Haft en liten mys kväll med Hun' Lagade Fläskfilé med kantarellsås och potäter. Sen blev de såklart lite godis till Idol. Men nu är jag hemma själv, medans A är ute och fiskar lite kräfter. Paus på tv. Nyheter. Sen ska jag lägga mig och kolla klart Pirates of carribean. upp och jobba tidigt i morgon i några timmar. Seeegt! men vad gör man inte när personalen är sjuk? Sen hoppas ja på utgång i morgon. Men får se. Kiss&hugs.

Klickade föresten hem en cool Kavaj förut från H&M.

Lööööördag.


Yey, livat som vanligt. Men gör inte så mycket på veckodagarna förutom jobb. Men igår blev de en tripp till trollywood. Köpte mig en fin blush, nya skor, Linne och smink. Shoppade även loss lite inne på Rusta. eller ah, köpte mest rengöringsmedel av alla dess slag. Senare på kvällen blev det film kväll hemma hos Sara och Klas nya Lya.

Idag har jag mest vart ute. Tog en långpromenad i morse. sen blev det Kantarell plockning. och jävlar vad svamp jag hittade. Var gult över allt! Blev två stora skålar. Så på mitt gömmställde hade minsann ingen varit ;)
Nä, nu blir de en kopp kaffe. så jag orkar åka till Landvetter sen och hämta min mamma och urb.





RSS 2.0