Maja.


Jag har världens mysigaste katt hos mig! Kelgo så ini bomben. Men nyss skulle hon envisas att ligga rätt över dator musen. Vad är de för ställe att sova på? Men nu ligger hon i knät istället och spinner.

Ledig idag. skönt efter helgens bravader. Blev en jäkla skiva i Lördags hemma hos A.Gunnarsson. Va inte hemma fören 4 på morran, också jobb på de igår. Var som en levande död. så de va väldigt skönt att sova ut idag.
Nä, nu ska jag äta lite och sen ringa Caroline.


Fredagsmys.


Vart ledig idag. Gött! Hunnit städa huset och tvättat. De va behövligt! sen lagade jag middag. Hemmagjorda biffar med feta ost, potatis och hemmagjord brunsås. Här görs de minsann inga påssåser, uäk! hemmagjort ska de va. Skulle överraska Hun med denna goa middag, men så har han såklart käkat Pizza till lunch. Morr..
Men nu är jag godis sugen och rastlös. Så det får bli en Promenad. Så kanske godissuget försvinner. Men lite chocklad med polka smak hade inte suttit fel asså? Meeeeeeeen NEJ. Jag ska klara detta.



26 augusti


Hejhopp. Här är de livat som vanligt. Men orkar inte faktis inte med denna blogg längre. Lägger nog ner den snart? Jaja. Tänkte iallafall berätta att jag fick låna en Locktång utav Elin. ICurle. Måste ju bara säga att den är jäkligt bra. Tog ett tag innan jag fattade hur man skulle göra så de blev bra lockar. Det negetiva är att de blir inte så mycket lock uptill på huvudet, men annars är den grym. Måste inhandlas. Har ju löshår nu me. De gillar vi!
Blir perfekt till Kräftskivan på Lördag.


Tips.


Har nu legat i soffan drygt två timmar, under en filt och läst min Bok. Elsas Mode! Som är väldigt svårt att slita sig ifrån. Så bra! När man börjar tröttna så är de alltid något nytt som dyker upp som man måste få reda på, så ligger man där ytligare en stund till. Rekommenderas starkt.





Nelly!


Suttit och kollat runt lite på Nellys Rea nu. Det finns så mycket man vill ha. Men plånboken tillåter inte de just nu. Får vänta en vecka till. Dessutom så är jag nog shopping beroende. Köper massa jämt, men sen ligger de där i gaderoben och aldrig blir använt. Får knappt plats med några plagg mer där inne. Mina hyller brakar ner ibland för de väger för mycket och jag knökar in alldeles för mycket kläder. Men aldrig blir man nöjd & inser att jag har faktis så jag klarar mig. Men jag är nog inte ensam om att ha de så. Alla tjejer är väl såna?
Detta är några av de rea plagg jag skulle vilja ha;





Fashion By C


Måste säga att Josefin Crafords skor är väldigt coola. Skulle vilja ha. men lite för dyra för min smak!




Song.


Good control.


Hejsan! Har inte så mycket att berätta. men tänkte slänga in ett inlägg ändå. Jobbat hela helgen & inte fick jag vara ledig idag heller. På Fredag gör jag min 8e dag i rad. Pust! Men igår gjorde jag iallafall en Detox behandling och idag. 2 dagars detox. Får se om jag blir piggare efter rensat ut alla slaggprodukter och gifter. Borde nog alla göra eftersom vi proppar i oss massa skit varje dag med maten.

Te helga så ska ja dra till Götet för att köpa nytt Löshår. saknar mitt långa hår. Kan de inte växa lite fortare?
Men nu har jag iallafall färgat tillbaka till min copparfärg.


Kort vs Långt!


FRIDA-Y


Godmorgon. Ställde kl idag på 9.00, vaknade två timmar senare lite chockad. Vad hände egentligen? Jag kan inte ens minnas att jag somnade om och att jag sov TVÅ TIMMAR till. Konstigt känsla. För i min dröm så var jag vaken hela tiden och låg bara och drog mig lite efter klockan ringt. Jaja, Nu sitter jag här och dricker upp mitt sista kaffe och kollar runt lite innan jag skall börja göra i ordning mig för jobbtime. Allt blev så stressigt helt plötsligt.
Jobbar denna helg. Lagom kul.

Igår va vi och fiska på Hunneberg. Ja, andreas, och hans föräldrar. Va där flera timmar. satt och meta. Mys!
Jag var den enda som fick någonting. En stor Abborre. Största jag någonsin fått! sånuvetni.

Dags att dra.

Trollywood.


Blev en tripp till Trollhättan idag med Mariella. Åkte till Frisör lagret. Fick köpt mig ny hårfärg, spray och pensel. Va nära att slå till på en wolum master med, 200 pix bara. Men får bli en annan gång. Synd att man inte va frisör, då hade jag nog åkt dit oftare. Sen blev det överby. Där det blev en ny stickad tröja från Gina, Brunt skärp, en Kofta, & Bok. Nöjd! Men lite ångest som jag alltid får efteråt. Vart tar alla mina pengar vägen? Nu blir de fasiken snåla i några veckor.

Sitter och funderar på om man skall slänga i lite färg redan ikväll? Eller om jag skall göra detta imorgon. Är trotts allt väldigt trött nu. Sängen låter inte helt fel. Jaja, får se vad de blir. Ha en bra kväll!


Lev idag!


Hej! Va precis ute på en lång promenad. skönt att rensa huvudet lite. Tänker mycket på min framtid just nu & Jag hatar att göra de. För jag vet absolut inte vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill jobba med, Byta bana och börja plugga till något helt annat än vad jag gör nu, Hus, pengar, osv. Känns som jag sitter fast. Panik! Så det orkar jag inte skriva om mer nu. Bättre att leva en dag i taget. Ett jäkligt bra motto. Efter promenaden så blev det 20min solning. All färg man lyckades få denna sommaren har försvunnit bort.

Ska ta mig ett stort glas med blåbärs soppa och lägga mig i sängen.

Regn.


Sitter här med en kopp kaffe och lyssnar på regnet. Nu märks det att sommaren börjar ta slut. Moln varje dag, regn och de är mörkt nu igen på kvällarna. Idag vräker de ner regn som om himlen har öppnat sig å det finns inget stopp. Var likadant igår också. Men skall absolut inte klaga på denna sommaren. Vart den bästa på många år. Ska jobba kväll idag. så de gör faktis inget att de regnar. Fast man allra helst vill ligga under täcket till en bra film. Blev mycket snack om vädret här känner ja.

Har inte så mycket mer att berätta. Orkar inte skriva allt jag gjorde i helgen. Återkommer när något intressant händer igen. Pösshej


Fredagsmys.


Hej allehopa! Är lite smått bakfull idag. Blev Torsdagsklubben igår. Förfest hos mariella. Blev ett bra gäng i slutet. KulKul. Satt och spelade ett spel i slutet men några stycken där man fick ett ord som man skulle förklara för den andra och om man klarade de, så fick man brickan och förse i mål. Ojoj, haha. Inget jag rekommenderar på fyllan. Men mycket skratt blev de. Torsdagsklubben va också helt ok. Timoteij som va där.. Tiden gick riktigt fort, så roligt lär ja haft. Imorse mådde man som man förtjänar. Men efter en mega god frukost så var man människa igen. Sen spelade Ja, phillip, Linus och maggan spelet igen. Gick lite bättre denna gång :)

Idag blir de en lugn dag. Ska till affären snart & köpa mig Ben&Jerry, kura ner mig i soffan till en bra film.


Gammal bild. The best!

Lite rund om magen,


Har nu mera ätit ihjäl mig på smörgåstårta. Eller går de? De gör de nog inte. För de är så GOTT! Blev de igår när andreas familj va här för att fira hans födelsedag. Blev till lunch idag på jobbet och ännu en bit nu när jag kom hem. Phu! Synd att de inte var lite nyttigare då hade jag levt på de.

är så trött, men skulle verkligen behöva komma till gymmet. Blir bara promenader nu för tiden, men de bygger man ju inga muskler på. Men får nog bli de idag med + en solning. Men först soffffffan och vila ögonen en stund!

RSS 2.0