To the end of time.


Idag efter den tråkiga nyheten så åkte jag till Nossebro. Skulle lämna in arbeten och påbörja en ny kurs. Men då var inte gubben där idag. Så får bli nästa vecka. Åkte hem till Mamma en sväng. Kelade med tjockis katten, sen åkte vi och handlade lite. Käkade middag hos Mami. Blev spagetthi och köttfärssås, åt även det igår. men det gör inget , för det kan man leva på jämt och ständigt. Efter middagen blev det även ett besök hos Ungdomsmottagningen för nya P-piller.

& om 1 timme blir det åka igen. Body toning pass idag ! :)
Pöss.

Inga ord.



... Jag hörde om olyckan igår på tvn. Men inte förstod jag att det var Du. Fören idag när jag läser om det. Dem senaste åren har vi inte pratat så mycket och inte haft någon kontakt. Men i högstadiet så umgicks vi ibland. Vi pratade mycket och skrattade. Du var en bra männsika ! Tänker på din familj + flickvänn. Din syster bor dörren intill. Jag ska krama henne åt dig. Vila i frid Christoffer.

Trött på't.


Glöm det jag sa om diskmaskinen förut. Att det var gött att den funkar igen och att vi stått och diskat helt i onödan. Jag får fortsätta med det! Diskmaskinen funkar och det kommer in vatten som det ska. Men förut när jag kom ut i köket var det ett hav med vatten på golvet och det bara spruta ut ur diskmaskinen. Jag visste inte om jag skulle skratta eller börja gråta när jag såg allt vatten ligga överallt. Så det var bara och hämta ett antal handdukar och börja torka , sen fick jag sätta hinkar vid sidan av den så allt vatten kunde rinna ner där i, samtidigt som jag fick torka & torka och det tog aldrig slut. Helvete! Nu är jag helt slut efter allt spring och torkande och hoppas Hun' kommer hem fort från jobbet så vi kan laga god mat. Jag förtjänar god mat idag. Jag är glad att vi ska flytta snart, Ni förstår inte hur mkt jag länkar.


TODELOOO.


Sitter här och dricker en Hallon/blåbärs smootie. Mega gott! Har även fått ringt till våran hyresvärd och sagt till om vårat förbannade avlopp. Så dom kommer hit och fixar det på onsdag :) Sa även att våran diskmaskin inte funkade. Trodde jag ja? Den har inte funkat. Det har inte kommit in något vatten i den och förut testade jag den & den funkar ju galant. Här har man stått och diskat förhand i flera veckor så funkar den. Phu!

Jaja. Idag blir det lugna bullar. Laga god mat sen, Vi har ju faktis en jäkla massa mat nu. Nu skall jag tjocka till mig.
Även lägga ut lite saker på blocket. Men kanske finns någon som läser min blogg som vill köpa en sådan här Ekbyrå?


Vimmel.



Natalie, Mariella, Erik, Jag.
Snygga som få.

skämt !


Ett litet skämt. Ni får ta det som ni vill. Jag hatar människan, Men skämtet. I love it!

Josef Fritzl fru säger en dag till sin man.
- Älskling, har du slä(c)kt i källaren?

Haha, Hejjagärstörd.

Kuuukelickue.


Kuuuckelikue Ja. Det var en regel vi hade vid ölspelet vid gårdagens bravader. Hamnade hemma hos Sara på förfest. Där Mariella, adde, natalie & henke var. Blev ölspelet och massa musik av DJ experten adele som inte kunde låta bli att pilla på datorn (; Senare kom även andreas & simon och gjorde oss sällskap. Mer ölspel och massa vimmelbilder, haha. Drog vidare till kronan vid halv 12 tiden. kronan va sådär, men kul hade jag ju. Tror jag? Sen raggade jag burgare och gick hem och somnade som en stock. I morse var jag i stort sett död. men lyckades ändå sova till 12. Sen kom jag på att det var sommar tid och klockan blev genast ett. Göttans, Mindre tråkig söndag. Men Jag&Hun har vart på willys i Trollhättan idag och storhandlat. Sen kom bakfyllan igen, pang sa're.
Pics änna.


The end of the line.


Igår kväll efter Let's dance så hamnade jag på Calzone. Där Lopez, andreas och peter också befann sig. Kom hem vid två tiden i natt. Då var jag riktigt trött, så det var skönt att sova. Vaknade klockan 12 idag. Ville till Trollhättan, får se hur det blir med den delen. För Hun' ligger fortfarande och snoozar. suck! Mina dagar är alltid desamma, sega som bara den och det kryper i hela kroppen efter att få komma ut lite och hitta på nånting. Men that's the life, att rutta bort innanför dessa väggar.

Jaja, Min kväll kommer nog bli dessto roligare.
Nu ska jag käka lite. Pöss,

Spotify


Precis kollat Let's Dance och nu sitter jag inne på Spotify och lyssnar musik. Försöker även komma på bra gamla hits. Men det står helt still i huvudet på mig. Någon som kan komma med förslag på bra låtar? skulle behöva lite förnying på den fronten. Kom igen nu, Ge mig förslag.

I morgon vill jag shoppa. men att få med mig min kära sambo är inte det lättaste. Får komma med min största charm så kanske jag får med mig han. Om han inte dricker för mkt öl idag så bakfyllan kommer. annars blir det ju kronan i morgon. Vet ej vart vi hamnar innan än. Det återstår och se i morgon.
Nu skall jag fortsätta med min spotify.


Today.




Happy.


Kollade mitt konto förut. Fått in min lön & ingen är gladare än jag. Blev bättre än förväntat! Så gick till affären för att handla lite middag. Blir enkelt idag, Kött och potatis med kantarellsås till. Köpte mig även en mango som jag sitter och mumsar i mig nu. älskar den frukten. Jag skulle berätta nånting, Men nu står det still. så avslutar här ..



Bra låt föresten ,
Milow - Ayo Technology.

Jag väntar ...


Uch. När jag gick upp i morse och kollade ut kände jag för att gå och lägga mig igen och vakna upp när den riktiga våren kommit. Snö? Om det inte är någon snö på Julafton. Så behöver det inte va någon snö nu heller.
Menmen.. Fredag idag och det gillar vi. Bästa dagen på hela veckan, förutom söndagar. Idag blir det hemmakvällsmys. Kolla Let's dance finalen, käka gott. Men det är även after work på kronan. Det är alltid trevligt det också. Men njäe, Tror jag sparar dom slantarna till slagerkvällen i morgon. då blir det rajtantajtan d;

Klockan är inte ens 11? tröktrök. Ska nog sy min klänning idag och färga min stakars utväxt.
Köss.


Uppsagd.


Känns skönt. Lägenheten är uppsagd och vi ska förmodligen skaffa hus. Nu är det bara att få bort den så fort som möjligt. Någon som vill ha en 3a i vara , nyrenoverad , sket snögg ? (; Kolla runt vetja och slå en pling. känns lite segt så med 3 månaders uppsägningstid. ååååh, varför ska det finnas!
Jeje. Slängde i mig en panpizza precis iaf. Ont i magen. Skall åka och jobba klockan 15:15-21:45. Nicenice. Så en promenad i det finna vädret hinner jag ju med innan.

Ha en bra dag. Puss

Model house.


Ja, då var man hemmkommen från en hel dag i Göteborg. Gick upp 7 i morse , för att sen åka med buss till natalie. Va där en stund, sen åkte vi vidare till Trollhättan för att ta tåget till Götet. Väl framme, käkade vi lite lunch och kollade lite i affärer. Sen gick vi till Model house där vi blev sminkade och fixade håret. Sen va det dags för plåtning. I början va man lite ovan och alla kort gick åt helvete. Men sen blev väl ett, kanske två bra. Men jag blev faktis inte nöjd med ett ända. Inte så där, Wow. Det koret va verkligen skit snyggt. Utan det var lite mer en besvikelse & korten kunde kvitta. Lee männska, Le! Men eftersom vi hade ett Gratis kort var så tog jag ju självklart ett ändå :) Inte det roligaste koret i helhet, men det jag blev mest nöjd med.
sen blev det lite mer affärkikande tills det var dags att åka hem. Riktigt skönt och jäklar va trött & hungrig jag var på vägen hem. Så nu har jag precis släng i mig en Paj, coca cola och en mars.

Tack natalie för en toppen dag.



Vi tog oss en tripp till djungeln med.



The house.


Va och träna förut. Gött gött ! och riktigt varm blev jag med. sen efter träning åkte vi för att kolla på huset. Hur snyggt som helst inuti. Så förmodligen blir det att vi flyttar dit. Hoppas bara vi får bort våran lägenhet så fort som möjligt! Men köket gillar jag mest, barbänk och öppet. Då blir det mycket bada i sommar kan ja löva (;

I morgon blir det en tripp till Göteborg med Natalie. så skall packa lite fula kläder nu som jag skall ha med mig dit. Men vad liksom? Jag har inte köpt ett ända vettigt nytt plagg på över 5 månader. Suck! allt åt räkningar.
Men det skall det bli ändring på nu.


Old pics.

I am in love!





sommar, sommar, sommar ....

Body shop.


Någon mer än jag som älskar dessa body butter från body shop?


Dem doftar underbart och man blir silkeslen. absolut en favvo. Nyheten är Hallon, den skall jag minsann köpa mig någon dag.

Tisdag idag då. Idag har jag jobbat , 3 timmar dock. Tvättat , duschat. Skall Ringa the boss snart och säga hur många procent jag vill jobba. Funderar på 100% , Jag kommer inte ha någon fritid. Men det är ju pengarna som lockar.
Träning ikväll, sen kolla hus. Ringa på en lägenhet!
Kortfattat , men orkar inte skriva just nu.

I'm outta time.


Ny vecka, nya funderingar, nya beslut. I natt har jag sovit min bästa natt på länge & igår somnade jag på direkten jag la mig i sängen. Jag brukar för det mesta ligga vaken i några timmar innan jag somnar. Men inte igår, sen sov jag hela natten utan att vakna en ända gång. Såna nätter är bra dom.

Snart ska jag åka hem till Mamma och käka våfflor. Det är väl våffeldagen snart? I morgon kanske. Vet bara att det är någon dag eller om det redan vart. Men våfflor är mumma de i små mängder. SEN äre jobb som gäller. 15:45-21:45.
Köss.



Söndagskväll.


Parlamentet, Beck, Isvatten, Fruktsallad med glass. Kan det bli bättre?
Over.

Come on, lets try it.


Söndag och jobb. Money, Money for nothing. När jag kom hem i från mitt 8 timmars pass så ville Hun' åka och tvätta fälgar och städa bilen. Men nej, det är killgöra. Så jag stannade hemma. Kollat på värsta bilförarna, haha det är roligt det. Även hunnit med att duscha av mig all äklig lukt. & snart skall jag i väg och svettas igen. Skall snart träna step/styrke pass. Blir roligt det!
Sen kanske hustittande om inte klockan blir för mycket och för mörkt ute. Underbara hus, Precis vid åna. Vilket betyder bada på sommaren. kanske inte världens bästa vatten. Men det finns väl dusch?



Jaja, Nu skall jag föna håret. Puss!

Grilltime.


Idag invigde vi grillen hemma hos orre. Gör gött. Grillat kött , potatissallad med vitlök och någon stark hemmagjord vitlöksås till som oscar rört ihop. Underbart gott! Kastade även pil och lekte nån cp lek. Jag vann, eller kanske inte. Efter maten blev vi trötta. Så jag och Hun' åkte vidare till hans föräldrar. Där jag satt i solen och kollade på när andreas tvättade bilen. Sen frös jag. Jag fryser konstant. Jag är en kallmänniska av mig. Den ända gången jag inte fryser det är när man är i utlandet i 40 grader, eller våran lägenhet en varm sommardag. Nog om det, snart äre Robinsson och jag har laddat med lite godis och isvatten.

Föresten, I veckan skall vi kolla på hus som vi kanske skall hyra. Hur underbart är inte det?
Om jag nu vill flytta från vara :'( Jag har lite beslutångest. Jag gillar vara!

Stadt.


Blev stadt igår. Förfest hos Alex med andreas och oscar. Kan ju inte påstå att jag är ett big fans att stadt, men Björn Rosenström var där och det gillar vi ! Inte för det blev så mycket kollade på han. För folk är galna. Hoppar, flyger omkring, vinglar, Jag hatar folk som knör och knuffas. Men hade en hyffsat rolig kväll ändå. alltid roligt att få komma ut lite. Vid 02:25 tiden tog vi bussen hem. Sen somnade jag som en gris. Mår faktis bra idag och det är jag glad över när man kollar på Hun' som ligger halvdöd i soffan. Stackarn!

Ska jag göra idag då;
Hockey sen i Tumleberg.
Grilla, om det inte bara va fyllesnack (;
Kolla på Robinsson och ha en lugn kväll.
Upp och jobba i morgon 7-16.



Rut m´ fl.


Va ute och gick ungefär 6 km precis. Riktigt skönt! Sen gick jag in på Fagerbergs innan jag gick hem. Hittade en jätte söt klänning/tunika där inne som jag vill köpa. Inte dyr heller. Helt otroligt , finns det billiga plagg inne på Fagerbergs?

Så en sånhär skall jag inhandla. Finns även i mörkrosa , och vitt !


Vilken va finast ?

Tack ,


.. För att jag har världens bästa och snällaste föräldrar. Jag menar verkligen det. Dom är toppen. Synn bara att man inte visar det lite oftare för dom. Igår blev jag så glad så tårana sprutade. Jag älskar er , mina päron.

Nog om det. Igår var det Hockey , Färjestad vann och det gillar vi! wiiiiiiiiiiiiiiiiiie,
Idag skall jag ut och springa, kanske gå en lång promenad. Röra på fläsket mitt. Köpte även tabletter igår mot min mage, hejdundran vad platt den är nu. Blir även gymma idag och Lets dance.


Jag vill bli en svensson.


Ännu en dag med solsken. Kanske ska man börja hoppas på lite vår nu då? Nja, mars är en piss månad. Man vet aldrig vad som händer. Men man lever ju en dag i taget & nu äre sol. Va ute förut och tog mig en lång promenad i det fina vädret. Drömmde mig bort, när jag kollade på alla hus. Jag vill köpa hus. Jag vill inreda mitt egna hus. Greja i trädgårn, sitta ute i solen, Grilla. Sånt saknar jag när man bor i en skabbig Lägenhet. Men här bor jag inte kvar så länge till.
När jag kom hem så pluggade jag. Så nu är jag äntligen klar med min medicinska kurs på 700 frågor , Phu!



Nu ska jag ta mig nånting att äta.
Puss.

Kass.


Hej igen. Hitills har jag vart ute och gått , sen tog jag mig en cykel tur också. Hämtade bilden osv. Riktigt skönt väder ute, första gången på länge man svettades när man satte sig i bilen. sen skulle jag handla lite mat. Jag är verkligen kass på att köpa nyttig och billig mat som man bara kan slänga i sig lite fort. Så köpte Brämhulst juice Apelsin/Jordgubb och en Tonfiskburk. Det är min middag idag, Tonfisk och juice. Men blir ju mat på worken sen, så lite mer i magen får jag allt.

Har ett annat promlem med. Min mage är jämt svullen och uppblåst! I hate it. Men det är tydligen vanligt bland tjejor läste jag igår , när jag läste om tips på vad man kan äta för att den inte skall vara det hela tiden. Sjukt jobbigt. På morgon är den platt och fin. Sen räcker det att jag äter nåt liten så blir den uppsvullen! Tips? Någon som kanske har en likadan mage som jag? Jeje, eller så är det bara att inse att man har fettvalkar på den. Godisförbud.




What a feeling.


Varför vaknar jag alltid , varje morgon kvart i 10 eller prick 10. Samma visa varje dag. Kroppen kommer in i någon rytm där man är programerad att vaknade vissa tider. Tror fan de! Så idag vaknade jag 09:45 , låg kvar en stund men sen va jag tvungen att gå upp , Huvudet värkte och solen lös in. Käkade två knäckemacker till frukost med gurka på och brämhults juice. Meeeeeeeeen va ska jag göra nu ? Tröktröktrök. Funderar på en morgon promenad , Låter gött.

Sen jobb. 15:15 - 21:45
Over and out.

svettig och go.


Kom hem för en stund sen. Vart och kört ett Body toning pass. ( Kondition & styrka) Det var riktigt jobbigt och väldigt roligt. Blir så mycket roligare att träna om passet är skoj och man känner att det ger nånting. Så det blir nästa vecka igen.
Gjorde i ordning smootie efter träningen med banan , kiwi , mango och annanas i. Gott & nyttigt.

Nu blir det tv en stund.
& föresten LOST börjar idag. Missa inte de , 22:40.

Grrr.


Tänk om man ändå vore miljonär.





Spring.







Vår i vara. Och nu spelas dem bästa sommarlåtarna i mina högtalare. MINNEN!
- Jason mraz - Im yours.
- James Morrison - Wonderfull world.
- Santogold - L.E.S
- Lady gaga - Eh,eh.
& en massa mer ..

Tisdag.


Svar till Adele ; Neeej , haha. Du behöver inte gottgöra mig. Jag hade en as rolig kväll. Jag skrattar bara åt allting. Så detta får vi göra om ;D Tillomed krossad tå ? så kör vi flipflop sen.
Tröjan vet jag inte vart den är köpt , hittar det inte ;S Vill meeeee ha en sån! Megacool.
Vi är ju rätt snögga ändå.




Ja , det var svaret de. Ho kanske läser , vettefan men. Idag blir det lugnt. Lite plugg sen träna body toning vid halv 6. Sol ute , Tack. Jag behöver verkligen det. Ut på promenad strax och rensta tankarna.
Puss.

Kladdis.


Jag vet inte hur många månader , veckor , dagar jag vart sugen på Kladdkaka. Men aldrig fått köpt mig någon eller bakat!
Och nu är jag sugen på't igen. Men kommer nog inte bli av idag heller. De posetiva , Jag håller tillbaka mer fettvalkar.
Men man ska äta de man blir sugen på. Nomnomnom!


Nykär.


Efter bravaderna i Lördags natt så va det som vi var nykära. Hun' skämdes och va super gullig. Kär på nytt , Ja det kändes nästan så igår kväll :) Roligt att veta va ?

Men igår , på min bakfylle dag så blev det middag hemma hos andreas föräldrar. Mega gott! sen slappade vi vid tvn en bra stund innnan vi åkte hem och kollade Beck och så.
I morse vaknade jag på toppen humör, kan bero på att det plinga till i min mobil och blev överlyckling av smset.
Drukit kaffe och nu plugga , uuuuuuuuuhä.


Händelserik natt.


Ja , det kan jag lova att det har varit ! Vet inte riktigt vart man skall börja. Förfesten va skoj. Adde och Petronella kom runt 8 tiden. sen gick vi till Mariella , där vi körde Sanning och konsekvens ett gäng. Alltid lika skoj. Stripp time blev det med när pöjkarna skulle byta kläder med varann. Sen blev det kronan. Sent som vi kom , så gick kvällen väldigt fort, nästan för fort. Men roligt hade jag iallafall. SEN, började det händelserika. Haha! Man måste uppleva det för att fatta , men efteråt är det lite komiskt och man kan ingt annat än å skratta. Men det innehöll blandannat. Rajtantajtan i soffan , Jag och Petronella satt i köket käkade chips och väntade. Snefylla, Överkörd av en bil, Mina tår är krossade. ännu mer chips, sovit 2 timmar, BAKFYLLEÅNGEST. skratt.
Ja , ni fattar inte så mycket , men en sjukt roligt och jobbig kväll.


Så här ser det ut på golvet när Adele och Petronella hälsar på.

SKÅL !

Uppblåst , men hejdundran vilken fest de kommer bli. Och jag är redo !
Nu ska jag pynta mig med örhängen och annat stuff.



Dance to nighte.


Min Lördag började bra. Pigg som sjutton och åt en rejäl och nyttig frukost .. Slängde i tvätt i tvätt maskinen och sen gick jag och Hun' till systemet, köpte på oss lite. Blir utgång idag ändå. Efter alla mina samtal till olika folk så hittade jag mina änglar. Adéle och Petronella ska dit , känns skönt att slippa sitta hemma åter en kväll. Har tillomed fribiljett , kanske. Om jag hinner träffa Mariella idag. Så sen blir det partyparty natten lång.



Nu ska jag faktis ut och springa. Inte dårligt ! Men vet ej hur mycket jag kommer orka, blir nog mest promenad.
Men försöka springa ska jag allt. Nångång måste jag ju få upp min kondition. Kondition , vad är det liksom ? ;S

Puss.

Seg kväll.


Klockan är 23:09 och jag är redan trött. Sov trött , mina ögon faller ihop hela tiden. Men hur roligt är det att gå och lägga sig klockan 23:30 på en helg? Jag kanske är trött för jag är ensam hemma. Ingen att prata med plus att vi smällt i oss pizza idag. Efter jobbet förut så tränade jag en stund , brännde massa kalorier och när jag kommer hem slänger jag i mig pizza. Lyckat! Får bli hård träning längre fram. För just nu älskar jag mat alldeles för mycket för att kunna dra ner på't. Ska ju trots allt inte till beatchen fören i september (;

Nu ska ja kolla klart på Samantha och sen sova.
Natti ,

Tröööja.



HAHA , en kuktröja. Om jag va kille skulle jag lätt köpt en sån här ;D
snodde bilden av sarisen på BDB förövrigt.

Today its Friday.


Ännu en vecka som gått och jag har inte gjort nånting! Helg har jag varje dag. Det ända som skiljer veckorna från helger är att Hun' sover kvar i sängen på morgonen , den är inte tom och att det händer lite mer "partaj" på helgerna än på veckorna.

Så idag skall jag jobba en stund. sen ikväll va med min älskade vän Mariella , Göra hårinpackning och kolla Let's dance.
Myskväll. I morgon är det kronan. Men vet ej om jag skall dit än. Inte riktigt bestämmt mig , inte fått nån bra motivation att gå dit. Bestämmer mig förmodligen i morgon. Någon annan som ska dit som läser min blogg? Som man puscha på mig att de kommer bli skoj! Lite sugen på Vin är jag allt.

Nu ska jag diska. Köss,

Lunch.


Idag när jag vaknade skurade jag golven. Pågrund av att min Mamma inte skulle klaga på hur sketna golv jag har. Sen pluggade jag. Blev trött i huvudet och slumrade till en stund på soffan. Sen plingade det på dörren och det var Mamma och Ubbe. Vi gick till Bistro ( Kinaresturang) & käkade lunch. Jag var dock inte hungrig så det blev bara en liten sket paj för min del och en massa sallad & annanas. Men smakande såklart på min mammas goa wok. Sen visade jag Mamma&ubbe Bakgården , där vi strök omkring länge och kollade på allt fint.

Nu är jag trött som bara den och funderar på att dra en film och vila magen en stund. Men måste plugga! uuuh.
Ikväll blir det Promenix också med Mariella. Nice, nice.
Pyss.

sweet home.


Nu är jag hemma från min lilla tripp idag och work. Åkte till Lidköping förut. Kollade omkring i affärer , blev lite ledsen för jag är luspank och inte kunde köpa allt jag kollade på. Men jag fick köpt mig ett slappt linne iallafall och ett par nya örhängen. Sen var Frida glad :) Kollade omkring lite mer , men sen åkte jag hemåt. Jäkligt tråkigt att kolla omkring i affärer helt själv! Sen åkte jag och jobbade någon timme och nu är jag hemma igen. Precis duschat. Det var skönt det!
Skall bege mig till Tumleberg nu där Hun' håller hus.


Inget märkvärdig , Med det var soft !



-


åååååååååååååååååh. Jag blir så jävla trött på dig , ibland.
Tack.

På äventyr.


God morgon. Skall åka till Lidköping snart så fort turken ( Ja, han ser ut som en turk) vart hemma och lämnat bilen. Käkade precis Havregryns gröt. åh, Jag har saknat det. det har vart slut i en hel vecka och ja som inte orkat köpa de. Men igår blev det köpt. sen har jag bara suttit här och degat. Redan kollat allt jag brukar kolla så nu vet jag inte vad ja ska göra i 1 timme till? Fixa mig låter som en bra idé. Blir nog inget mer inlägg idag. Först Lidköping sen dirket till jobbet.

Adjö.

Hur snygg?



så jäkla snygga. Bikinis , I love it.

Mellanmål.



Mitt mellanmå för dagenl. Färsk mango och rostad majs!
übergott ..

Bombnerslag.


Va precis nere i tvättstungan och slängde i två maskiner. Bomb nerslag i tvättkorgen , låg tillomed massa på golvet!
skall även ta hand om våran hög med disk. Och skura vårat fläkiga golv. Ja , man kan tro att jag bor i en svinstia. & ibland undrar jag om jag inte gör det? Jag vill ha en händig man. Hur lär man en kille att tvätta? Jeje.

Fick precis sålt min balklänning med. Då var den borta och några tusen rikare. Hurra!
så det skall jag fira med att gå till affären snart och handla massa god mat. Skall göra en supermiddag idag.

Kiss.




090309


Hoppas det är lika soligt hela veckan. Då skall jag ta mig en tripp till Trollhättan , Lidköping eller Alingsås på Torsdag I think. Natalie äru på , om det blir torsdag? Vi skall ta oss en lekar dag , haha. Eftersom vi för det mesta bara träffas på fyllan.

Tog mig en promenad förut , riktigt skönt ! Gick även till den nya affären som öppnade för ett tag sen. Bakgården heter den , massa fina saker där inne. Jag blev kär! sen blev der räksallad när jag kom hem. Skall ta tag i disken nu sen slappa i soffan och vänta på att Älsk ska komma hem ♥


Trött i hövvet.


Nu har jag suttit i telefon hela morgonen. Ring till varenda äldreboende känns det som runt omkring. Alla skriver upp mig och det kanske finns ett litet hopp på något ställe. Har några ställen kvar att ringa till , men nu är jag trött och yr i huvvet så det blir nog i morgon. Har även hunnit med att Plugga lite mellan samtalen. Så en promenad i det fina vädret hade inte suttit fel & få rensa tankarna lite. Vååååår , Tack!

Ska ni göra denna dag då?
Puss.

Förbannad!


... Ja , det blir jag när jag kollar på vissa dokumentärer på tvn. Som den som är just nu. Fallet om Mimmi. Som belv helt förstörd efter sin operation pga att inte en överläkare kunde komma och hjälpa ST läkaren. Jag blir så arg!
Någon mer som kollar på den föresten?

Förut åkte jag till gymmet en sväng. Blev inte lika mycket träning idag , mest tjöt med mamma min. Men lite tränat fick jag iaf.
Sen när jag kom hem gjorde jag en Räksallad med kokta ägg till. Mums! Inget onyttigt här inte. Men Hun' är nog trött på min kanin mat nu. Han vill ju ha fett och flöt , medans jag kan äta sallad hela veckan lång. Sen har det bara vart tv, så skall fortsätta och kolla på kalla fakta nu! Sen blir det ju Parlamentet , Beck. Toppen söndag!



Bäste Gunvald Larsson. snyggve d;

Pyss.

Hemkommen.


Kom precis hem i från Skara. Vart där med Christer , Käthe och Fredrik. Eftersom det inte blev någon skara för våran del i Fredags så ringde Käthe i morse och frågade om jag ville åka med. Eftersom andreas inte är hemma så kunde jag lika gärna följa med och umgås med hans familj istället! Först intog vi Mcdonals så man orkar shoppa mera (; Sen Jysk , Jula och sist överskottsbolaget. Det är kul att gå omkring där inne och bara kolla på alltid. Själv köpte jag bara värmeljus.

Men nu är jag hemma iallafall men skall åka iväg lika fort igen. släng i mig en skål med fil & flingor precis innan jag ska iväg och träna på gymmet lite. Sen ska jag hälsa på min Pappa. Längesen nu!
kanske skriver ikväll igen när jag kommit hem. Puss så länge.

Melodifestivalen.


Kom precis hem ifrån mina svärföräldrar d; Kollat hockey bla. sen drog vi hemåt , va tvungen att äta. Inte ätit nånting på hela dagen så jag va rätt hungrig. Men det blev en flötig pizza. Mest för att det går fort och enkelt. Jag åt tillomed upp hela. Första gången jag äter upp en hel pizza. Tro det eller ej , men min magsäck är inte så stor när det gäller mat. Men idag så slank den ner minsann. Så snart ska jag bänka mig framför tvn och kolla melodi. Själv! Jaja , vad gör man? Jag börjar bli van.

Vill hitta på nånting idag egentligen. Trubadur på calzone kanske hade vart nåt?
Fast nu har jag ingen bil , så ganska kört ändå.

Nu börjar det , Puss.

Lördag!



Tog en skön sov morgon idag. Låg kvar i sägen en lång stund efter jag vaknat , Läste lite och sen gick jag upp och gjorde sällskap med älsk vid tvn. Nu spelar han NHL , kul! Så jag sitter här och fördriver tiden lite. Idag blir det som sagt hockey. Först kolla Frölunda lite och sen älskade Färjestad. Heja, heja! Finns inte så mycket annat att göra denna Lördag. Nästan alla andra av my friends är i Stockholm nu och ska kolla på Metallica. Jag vill också! eller bara dra till stockholm och luffa omkring och kolla på allt. Någon som har lust att göra mig sällskap?

Nu ska jag duscha, Sen äta lite frukost.




Pepp/depp.


Hade väldigt tråkigt förut när Hun' kom hem. Han är ju inte direkt en energi människa alltid. Så jag åkte till gymmet en sväng. Körde slut på mig helt. Jag svettades tillomed så det rann när jag var på gymmet. Det brukar jag inte göra. Så det var väl ett bra tecken att jag faktis körde bra denna gången. På vägen hem tänkte jag alldeles för mycket. Inte bra att åka bil själv och lyssna på musik. Man tänker , man tänker för mycket. Så jag blev lite depp! Fortfarande depp.
Pengar , pengar , pengar. Varför förstör du våra liv?

Skall ta mig en promenad till affären nu , se om jag hittar något gott jag kan äta idag. Förmodligen blir det Paj. Mexiko paj! Mums. Inte ens en middag på en Fredagskväll kunnde du unna mig?



Nu ringer Adéle , Hejdå.

Helg!


Då var det Helg igen då. Denna helgen blir väldigt lugn! Idag vet jag inte vad som händer. Kanske skall åka till Skara sen med andreas Mamma till Jysk. Men inget bestämmt än. skall slå en singnal sen och kolla lite. Sen blir det väl Fredags mys, kolla Let's dance & så. & i morgon blir också en Tv dag. Först Hockey hemma hos Hun's föräldrar sen Melodifestivalen. Så blir en Lördags kväll att tillbringa i Tumleberg.
Det var min helg i kort version.

Nu skall jag plugga!

GOTT!


... Nu har jag äntligen fått köpt mig mitt tunnbröd och det var alldeles färskt ! Har redan smällt i mig två stycken med massa ost,skina, mjukost och sallad. Det finns liksom no stop. Det sätter sig fint runt magen sen. Men lite fläsk hit och dit har väl aldrig skadat (;


Bluebox.


Man kan sitta inne och kolla på Bluebox.se i evigheter. Dom har så fräcka & coola grejer.

Läppglans jag hittade. söta små bakelser och miniglass med massa goda smaker!





Roligt knivställ och tuggemmin. " glöm ditt ex " tugga dessa och glöm allt med dit ex.

where is the sun?


Idag mår jag faktis prima ballerina , dock lite trött än men det var ingen lång varig förkylning och det var skönt det!
Igår jobbade jag som sagt en stund. Ingen höjdare , riktigt segt att stå där bara några timmar. Fick ringa till en hel del människor och säga att det var inställt, men sen stod jag mest och glodde & vissa människor glodde på mig. Uch! I slutet fick jag tränat lite. Jäklar vilken dårlig kondis man har när man är förkyld , efter 10 minuter flåsade jag som en trött hund.
När jag kom hem igår ville jag så gärna ha tunnbröd , Gick till affären och köpte på mig det och gott pålägg. Då var swedbank ur funktion så varken kort eller automaten funkde. Typiskt! Inget tunnbröd, fick bli knäckemacka i stället som jag typ levt på denna veckan.

... & nu blir det underbart pluggade. yey !
Inte alls sugen , men måste.

Ben&jerry.


Min nyttiga vecka sprack förut. Jag gick ut på en promenad för att få lite frisk luft. Gick en lång och behövlig promenad och på hem vägen gick jag förbi Statiol. Skulle bara gå in och kolla vilka Ben&Jerry glassar dom hade. Men slutade med att jag köpte mig en ändå. Kunde inte låta bli , blev så himla sugen! Fetto Frida. Jaja , så nu har jag precis kollat på The day after tomorrow och ätit lite glass.
Sen blir det hemmagjort soppa till middag , det är muma det!


Im dreaming.

Eftersom Jag och Hun' skall åka till Turkiet i 2 veckor i sommar så skulle dessa klänningar från Stylebystars inte vara helt fel att inhandla. Perfekt till Midsommar också .. Give me , Give me.





på bättringsväg


Idag mår jag en aning bättre men är fortfrande fruktansvärt trött och slö , har ingen energi till nånting känns det som. Igår sov jag i stort sett hela dagen & sov jag inte så låg jag i soffan och kollade på film. Kollade bla, på Onskan. Den är rätt bra faktis va längesen man såg den, så glömt av hur bra den är. Va en väldigt slapp dag igår !

Jobba lite idag. Får se hur det går , går nog bra eftersom det bara är någon timme. Men jag kommer bli trött fort.
Ne , vilket onödigt inlägg. skriver när jag har nåt vettigt att säga igen. Ska kolla film ..

Rakt i nacken.


Nånting jag velat göra länge i flera år det är att ta hål i nacken. Det är snyggt med en piercing där och sen kan man dölja den lätt om man blir missnöjd med den. Men det är nånting jag skall göra någon dag , när tiden kommer.



Förkyld '


Då var man sjuk då. Trodde jag skulle klara mig i från detta , men Nej då! Det kom igår på ca 3 minuter. Vips , så hade jag ont i halsen , näsan rann och huvudvärk. Sen blev det bara värre & värre. ah , ni vet nog hur det är när en förkylning bryter ut. Man har i stort sett ont över allt , tillomed tandvärk!
Jag skulle ha min plugg dag idag , får se hur mycket jag orkar med. Men börja känna tidspress på mig. Vill ju bli klar så fort som möjligt och slippa detta, få ett riktigt jobb fortare. Men jag är lat , väldigt lat och lätt för att skjuta upp saker.
Jaja , lite blir nog gjort idag. Nu skall jag göra Frukt smootie och kolla film. Puss!

Lägg av!


Kan det sluta snöa någon gång? Jag som var överlycklig att snön äntligen hade försvunnit & hoppats på lite vår, så bara det vräker ner nu! uch&fy. Kom hem för en stund sen , vart och tränat lite i ungefär 1 timme. Sjukt tråkigt att träna själv. Man har liksom ingen motivation och ingen som kan pusha på en. Sen handlade jag lite på hemvägen och håller nu på att koka ris.
Dagens middag ; Tonfisk sallad med Ris och fetaost och knäckemacka till de :)

Over and out.

020309 -


Jäklar vad veckor / månader går fort. Redan 2e mars idag. Det var ju inte längesedan det blev februari. Men det är posetivt , då är det bara 1 månad kvar sen börjar våren. Idag skall jag åka och träna. Skall springa av mig på löparbandet tills jag är helt död ( som jag lär bli fort , eftersom min kondis är = med noll ) sen skall jag bygga upp mina muskler lite. Trött på att sitta hemma hela dagarna och säcka ihop så lika bra att bränna fett. annars blir det en lugn måndag.
Skall ni göra idag då ?


Ge mig Ben&Jerry glass!

Söndag kväll.


Då sitter man här igen .. Kollade innebanndyn förut och Vara vann över Grästorp med 11-4. Alltid trevligt att kolla på lite sport på söndagarna. Man har ju inget bättre för sig ändå. Sen blev de simpel mat. Spagetthi och köttfärssås, Men det är mega gott , de skulle man kunna äta fem dar i veckan. Fast i morgon skall jag börja min nyttiga vecka igen. Så då blir det Tonfisk/räkor och sallad & rostad majs som jag sitter och proppar i mig nu. Det borde alla testa att äta, Hur gott som helst och lite nyttigare än godis och skadar inte att små äta då&då :)



Nu blir det dusch sen skall jag dricka Te , käka majs och kolla på Parlamentet sen beck!
Pyss.




Lördagens bravader.


Igår var vi på kalas som sagt i Kungälv. Det var mycket trevligt & roligt att träffa alla. Maten var underbar. Det var olika små rätter man kunde välja mellan och grönsallad till detta. & Brödet andreas Farmor bakat var en favorit. Sen avslutades de tårta såklart och bullar , kaffe osv. Vid halv 5 tiden åkte vi hemåt , Va hemma vid 6 ungefär. Då var jag jätte trött. Orkande knappt hålla uppe ögonen och jag tänkte skita i kronan och förfesten helt. Jag va verkligen inte sugen alls längre, ville bara va hemma och mysa ner mig i soffan. Men efter att fått vila lite så gick jag på förfest ändå hemma hos Mariella. Där det var en del folk. Alltid lika trevligt :) Sen fick jag en fribiljett av Marre så det var anledningen till att jag gick in en stund på kronan. Men hade jätte roligt , som alltid! Har nog aldrig dansat så mycket som jag dansade igår med Chatrine eller skrattat.
Victoria silversteth' showen va väl sådär. Men man blev ju motiverad att börja hårdträna till sommar nu iallafall d;


NU skall jag göra i ordning mig lite , sen skall jag kolla på älsko som spelar innebanndy match idag. Puss.

RSS 2.0