Trött!


Kom hem för en stund sedan från första passet .. tog tag i datorn direkt och la mig i sängen. ska försöka vila lite innan jag börjar kl 17 igen. Knappt sovit någonting i natt. kollade på kockanl halv 2 senast och då hade ja inte sovit någonting. sen va de timmes intervaler typ. Köpte nämligen nya kuddar igår på Jysk. så i morse när klockan ringde var de inte kul att gå upp. så jäkla gooooa!  så nu ska jag ta mig en powernap.

Ha de gött,

Detaljer,

Små detaljer i hemmet gör allt ,





<3


åh, vad jag älskar att vara ledig. blivit riktigt hemma kär. Så skönt att ta de lugnt på morgonen, äta en lång frukost och bara göra vad man vill resten av dagen. Va precis ute på en lång promenad. Men de är lite kallt ute, så ångrade att jag inte tog på mig mössan. Ska snart iväg igen, ska på Möte med jobbet. ska vara där lite tidigare också, så jag kan fixa kaffe till alla. Chefen bjur på semletårta, mums. Första semlan för i år.

ska kila nu. Hade,

Monday.


Hej. sitter här och slänger i mig lite kaffe innan jag ska till jobbet, börjar kl 14. Känner mig lite stressad. va tvungen att åka till vara idag på morgonen. Försökte hämta min väska som ligger hos Mariella. Men phillip värkar ha jobbat natt så han fick jag inte tag på. Älsk får svänga förbi efter jobbet. För min väska behöver jag verkligen.
Handla även när jag var där. Köpte mig även små trähjärtan. 3 små och ett stort. Jätte söta! slänger upp en bild en annan dag:)

Mina varor från H&M har kommit idag med. synd bara att jag inte hinner hämta dem. får bli i morgon!
Ne, nu ska jag slänga på mig arbetskläderna och åka. Hejs!


Great night


Idag mår man som man förtjänar. sitter i soffan med datorn i knät, kollar runt på diverse sidor och Jurassic park är på i bakgrunden som man blegar på då & då. Idag blir de inte många knop gjorda. usch, vilken huvudvärk jag har. Men gårdagen var super bra, så de är de värt ..

Hade lånat bubbelbadet i Grästorp på kvällen. så innan hade jag och marre fixat lite jordgubbar i choklad, och en massa goda exotiska frukter, vin och cider. Sara visste inget och de blev en toppen kväll. haha. Lurade henne rätt mycket! kul. Va bara tjejor. Marre, sara, Isabell och Josefin. Hade med mig kameran. men blev aldrig några kort. Typisk. Men mariella tog en del, så får sno utav henne. Efter bubblandet, så åkte vi vidare till vara. Lite förfest, sen kronan:) Tack för en toppen kväll! 

Ska ringa älsk nu. vill ha en flötig pizza.

Lediga dag.


Godmorgon. Har precis smällt i mig en stor tallrik med havgregröt m hallon, kaffe och ett ägg. som jag äter varje morgon. När jag inte jobbar tidigt då. försöker slurpa i mig de sista kaffet också. men de har börjat bli kallt, och då är de inget hit att dricka de.

Ledig idag. skönt! ska snart ut på en promenad. Så fint väder idag och klarblå himmel. Då kan man minsann inte sitta inne. Ska även ta mig en sväng till vara senare på eftermiddan. annars blir de en lugn fredag. Ladda upp inför i morgon. Då vi ska ha en liten överraskning för Sara som fyllt 25. Skulle haft de förra helgen, men då kunde hon ej. så de får bli i morgon! Kanske inte kan skriva de här, om hon skulle läst. Men de bli bubbel, ljus, och massa gott. Berättar mer när vi gjort de :)

ska bli så kul.


word.



180111


Hej! Kom precis in efter en lång morgon promenad. Skönt. äntligen kan man börja gå hyffsat fort utav att halka omkring. Har ju vart sviiin halt på vissa ställen. Men nu så. Så nu hoppas ja inte på mer snö. Vår, Ja tack.

Även beställt klipp & hårfärgning på mariellas salong idag. Blev tyvärr inte fören i Februari. Men nu ska de bli förändring. så trött på mitt hår just nu. Ingen uppklippning eller nåt, bara hänger och är jäkligt sletet.
Funderar på något sånt här ,



Hey Baby.


Tjenna. Kom precis hem från Trollhättan. Började med att käka tacobuffé så att grabbarna ens skulle orka att shoppa sen.. Hittade en del faktis. Chinos, Kavaj, Tröja, smycken och en foundasion från Lumene. Hoppas den är bra. Va även halva priset i hela Pondus affären. Va där inne ett bra tag för att hitta något. Man får ju passa på. Men de va ganska utplockat och jäkligt lååång kö. så jag sket it. Nöjd med mina andra köp också :)

Blir en lugn hemma kväll för min del. Upp och jobba i morgon. uäh! 



 

I'm BACK!


Hejsan! äntligen så har jag tillgång till Internet och dator igen, sen våran flytt. Hade vi inget internet, så var de datorn som va pajj. men nu så. så funkar de utmärkt! Trodde inte jag skulle klara mig utan detta, men de har gått riktig bra. Man vänjer sig fort att göra något annat & va mycket man får gjort på dagarna när man inte kunnat sitta här och glo. haha, så nu är de väl slut på mitt duktiga ja.

Tänkte slänga in någon bild på vårt nya plaze. Börjar komma i ordning hyffsat iallafall. Vill bara ha lite mer och nya möbler. men de kommer :) Dåliga bilder, men min kamera är inte så super bra heller.





RSS 2.0