Sista dagen, 09!


Häy! Kom precis hem i från jobbet .. sitter här nu och försöker komma på vart man skall ta vägen ikväll? Varför skall nyår alltid vara så jäkla komplicerat? Ingen som vet någonting, aldrig! Helst vill jag fira det i vara, men innan kl slår 12, vad skall man göra då? Jaja. Har två alternativ. Vara eller hemmafest med hun's vänner. Nu ska jag iallafall duscha, äta och tänka vidare på detta problem.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!


30 december.


Va inte hemma fören kl 3 i natt, så idag sov jag tok för länge. Vaknade inte fören halv 1 !! då ringde Pappa och hade säkert sovit lite till om han inte ringt .. Frukost. sen har jag gjort det roligaste i hela världen, Betalat räkningarna! (Ironi där) wiho, ser pengarna försvinna iväg. Jaja, Sånt som måste göras. Nu blir det kaffe, umgås med min PV och sen är det jobb som gäller .. Ha en bra onsdag peeps.


Upplevelse.


Godmorgon. Idag vaknade jag första gången klockan 6 för att jobbet ringde. Hann tyvärr inte svara. Sen ringde dem två gånger vid 10 också. Jösses! skulle jobbat ikväll, men eftersom jag inte kommer dit så får jag skippa de idag. gällde bara 4 timmar så, jag förlorar inte så mycket. Ska ju jobbar resten av veckan + helg. det får väl räcka?

Är väldigt trött idag. Va ju på rekordmatchen igår. Det var en upplevelse, väldigt roligt :) Men ullevi gjorde nog lite fel från början, iallafall när det gäller ståläktaren. Alla stod som packade sillar, knödde och det var nästan 200 pers till som skulle få plats. så flera gånger ropade dem ut i högtalarna att folk skulle flytta sig uppåt! de va trögt i början, men andra halvlek verkade bättre. Jag pallade inte ens första, så jag och andreas flyttade oss längre ner där de knappt stod några. Så då kunde man fokusera sig på matchen än att stå och knö hela tiden. Men så är det när det ska in 31 144 personer. Tog en jäkla tid efter matchen att komma ut ur parkeringshuset, sen stannade vi på donken, släppte av dem andra, sen va vi hemma vid 2 tiden i natt. Men de vare värt!






Spring ,


Nu har våren kommit in till H&M.
Några snygga nyheter. Nu blir det klicka hem lite!


Morning after dark!


Godmorgon. Idag sov jag lite väl länge så vaknade med huvudvärk och världens träningsvärk. Men jag får skylla mig själv lite när jag inte tränat på hela hösten och körde stenhårt igår utan stretcha. smart Frida, smart! Drack en stor kopp kaffe och gröt, sen mådde mitt huvud lite bättre iaf ..

Idag blir en rolig dag. Skall åka till Göteborg och kolla på Rekordmatchen på ullevi mellan Frölunda - Färjestad. Kommer bli grymt tror jag. 31 000 skrikande fans som kollar på hockey utomhus. Och mustach står för underhållningen i pausen.. Hoppas bara vädret håller i sig, vill inte ha det så som när IFK göteborg tog sm guld. spö regn och kallt! Vill att klockan skall slå fem nu.




Söndag.


Hej! Jag kom precis hem i från gymmet. Vart där nu i två timmar och kört stenhårt. Här skall Julmaten bort .. Så nu är jag ganska hungrig. men ingen middags mat har vi hemma, mackor tänker jag inte äta. spyr på dessa mackor snart och orka gå fram. Känner mig helt handikappad när vi inte har någon bil längre. Kan ju inte gör nått! så jag får välja. svälta? eller gå ut ändå? Nu ska jag iallafall göra färskpressad apelsin juice.

Vilken dag?


Idag känner jag mig allmänt trött, slö och lite depp. känns som söndag, är lördag. Detta julstök gör mig knäpp och förvirrad. Ibland blir jag bara så trött på allt&alla. Harry potter snart, räddar min ensamma kväll! Har även laddat upp med Julmust och Fudge. Men nu ska jag inte va sån här, nejnej. Happy face!

I morgon blir det förmodligen Trollhättan och Julshopping med Mariella. Det gillar vi!

Julklapp,


Någon som fick några roliga Julklappar? Jag fick en Juicepress som jag är väldigt glad över. Funderar på att testa den. Har inget annat hemma än vatten då får man göra det bästa av saken och göra äpple juice :)
Fick massa mer bra Julklappar som jag är väldigt nöjd med.


Juldagarna ..


Har inte riktigt hunnit med att sitta här dessa dagar som gått .. så berättar lite o korthet vad som hänt :)

Julafton; Började hos Pappa. Käkade lax och lutfisk, väldigt gott! sen blev det lite paket öppning. Vid fyra tiden så åkte jag vidare till mamma. Där blev det ännu mera mat, Julmat denna gången. Va mätt sen första gången men försökte trycka i mig lite ändå. sen paket öppning och vidare till Hun's föräldrar. Där jag även hann va med på deras paket öppning. haha! Men det är ju det bästa med julen, massa paket :) sen blev det Karaoke, tjöt och mycket skratt .. Va hemma vid 1 tiden ungefär, sen somnade jag gott!

Juldagen; Klockan ringde kl 6, då var det bara att kliva upp för att åka och jobba. Slutade halv 2, hem och göra i ordning sig och vid halv 3 åkte vi till min Farbror och kusiner på mer mat. Lax, sås och potäter denna gången. Skönt att slippa julmaten. sen efter mat, grogg och snaps så åkte vi hem igen. Hade en kvart på mig att slänga på lite mer makeup, byta kläder och fixa håret för sen kom Ben och vi åkte till vara för förfest hos alex. Hade väldigt kul, va liksom en grabbkväll kändes det som. Det var jag och 20 killar på förfesten.. Men hade lika kul för de. Gick till Kronan ganska tidigt för att slippa kön. dött i början, men folket rullade in ganska fort. En toppen kväll! Hade megakul igår.

Idag mår jag som man förtjänar, seg och trött. så nu, soffan!

Snow falling.


Då var man hemma igen efter en mini jul hos mamma. Lite mat, godis och paket. Fick visserligen bara ett utav min bror. Det är ju trots allt Julafton i morgon och då ska man öppna resten. Utav bror min fick jag en spikmatta. Haha! så nu får jag test ligga den sen innan jag går och lägger mig. Sitter och kollar lite på Sagan om ringen. En utav mina favvofilmer. Såååå bra! synd bara att man sett den så många gånger och den är i 3 timmar. så kollar runt lite här emellan åt, annars somnar jag.

Förut kom det ännu mer snö. Underbart! Stora flingor som sakta åkte ner,
Julfeeling till max.

23 december,


Hej. Kom precis hem i från jobbet. Va riktigt skönt och behövligt att sluta tidigt. För idag har jag mest gått runt och gäspat! Känner mig super stressad. Har miljoner med saker att göra men jag hinner liksom aldrig med det. Måste diska, städa, plocka undan massa, tvätta, duscha och klockan 4a ska vi till mamma på en "Mini Jul" eftersom min bror inte är närvarande i morgon. och jätte trött på detta. Jag lägger mig nog ner snart i fosterställning och ringer städhjälp. Haha, njae kanske inte men nästan.

Någonting jag är väldigt glad över är att vå får en Vit Jul. Det har vi inte haft sedan 2001! Om jag skulle börja greja kanske, än att tjöta skit? God Jul allesammans.


Dan före dan föredopparedan.


Kom precis hem i från Trollhättan. Vart där och kikat en sväng med Natalie. Skulle egentligen köpt en sista Julklapp till min kusin, men eftersom det blev förändringar över Julafton så behövdes inte det längre. Krångel,Krångel! Men köpte en Tunika och ett Linne till mig själv och örhängen. Sen hittade jag inte så mycket mer.. Nu ska jag äta lite, sen åka och jobba.

Frost!


I morse när jag åkte till jobbet så var det 20- minus. Fattar ni eller, 20- !? Trodde jag skulle tappa mina små fingrar där ett tag. Sen så hade jag ute turen idag med på jobbet och bilen hann liksom aldrig bli varm mellan varven. Lika kallt än, fast lite mildare. Just nu bara 14 minus. När jag slutade fick jag en Julklapp också. Det var väldigt snällt! Så undra vad det kan va för roligt jobbet hittat på? Jaja, får hålla mig ett tag till.

Nu ska jag lägga mig framför tvn med massa filtar på mig.
Ha en bra dag.

201209


Gårdagen; Hade jätte trevligt. Va på sara's salong och fixade oss. sen tillbringade vi resten av kvällen hos Sara's place. Väl inne på Kronan fick vi en välkomsdrick, champaing. Men sen fick jag såna konstiga kramper i bröstet. Typ vid lugorna eller vad man skall säga. Svin ont gjorde det rent ut sagt .. som en stor sten som tryckte på. och det försvann aldrig heller. Sen va min kväll förstörd. typiskt! Hade hoppats på en toppen kväll! och jag vet att jag hade haft jätte roligt om jag inte hade haft denna kramp. Roligt folk och bra musik, kan inte bli bättre? .. så vid halv 2 gav jag upp och gick hem till maggan och sov.

Idag har jag mest legat vid tvn och slappat. Söndagar är till för det.
så nu ska jag lägga mig där igen.

Sex and city / Förfest ,


Gårdagens kort .. Berättar mer senare eller i morgon. Men nu har jag varken ork eller lust.



Me and maggan.



LillSara, haha.

Sex and the city,


Godmorgon. Va skönt att sova ut idag och idag vaknade jag av att jag fick solen rätt i ögonen. Då blev jag genast lite piggare.. Sen blev det en stor kopp Kaffe och morgon tv. Skall hoppa in i duschen snart och göra i ordning mig lite för sen bär det av till Sara och hennes salong för att fixa håret och makeupen för ikväll! Blir skoj.
Nä, om man skulle ta och duscha då.


Kvällen skall tillbringas med dessa brudar ♥

Shoppat ,


då var man hemma igen efter en tripp i Trollis. Idag var det riktigt svårt att hitta dem sista Julklapparna. Var lite smått irreterad i slutet för jag inte viste någonting vad dom önskade sig. Så tillsut blev det något bara. Jag var så trött på't ! Hoppas dom blir nöjda ändå. Köpte även ett par leggjeans till mig från Carlings. & jag fullkomligt älskar dem, svarta med lite ormliknade tyg och dragkjedja längst ner. Blev även en parfym. Men när jag väl kommit hem och luktar på den igen så luktar den en aning kärring. Så jag får gå runt och lukta kärring. För parfym är då inte billigt!  

Nu äre Freeeeedagsmys ..


Friday.


Sitter här och lyssnar på Rise Against, mycket bra grupp det där. Speciellt låten, Hero of war. Vart en ganska seg dag idag. Vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om. Men har tvättat lite och fixat mina naglar så nu är dem fina, fina inför i morgon. Kommer bli en toppen kväll, känner det på mig.



När a, kommer hem så blir det Trollhättan. Handla dem sista Julklapparna. Deadline idag! Kanske unnar mig själv något fint med .. Men ha en bra Fredag.

Julegodis.


Så då var Julgodiset gjort .. Gjorde Fudge, Choklad fudge, godaste enligt mig. och det är lättast och stelnar jätte fort. Synd bara att det smular sönder så mycket. Men det blev jätte mycket. En stor burk till mig & my PV. Gjorde även två strutar. En till Fam. Johansson och en till min Pappa. Han är en godis gris och blev mycket glad över de när jag lämnade de förut. Så nu har jag godis så det räcker över Jul. Men skall göra Polkagris knäck någon dag med. Bara för det är roligt ..


KALLT!


Idag håller jag ärligt talat på att frysa ihjäl ute. De är såååååå kallt! riktigt rå kallt. Och i morse när jag åkte till jobbet så hade bildörren frysit fast, så fick öppna bakdörren och försöka öppna den innefrån. Skrapa rutorna var inte det roligaste och mina öron ramla nästan av! Men nu är jag hemma igen och jag vill inte gå ut mer än nödvändigt idag. Men nu ska jag ta och äta lite tomegröt och sen färga min utväxt.. Ikväll blir det Julgodis eftersom jag inte hann med detta igår.


161209


Ännu mera snö. Hur mycket skall det snöa egentligen? Idag är det Julmarknad här. Funderar om man skall gå dit och kolla en sväng. Men det är så jäkla kallt ute och jag kommer säkert halka omkull. Men hur som helst så måste jag till affären, skall göra Julgodis. så ut måste jag .. Har inte så mycket mer att säga. Ha det bra!




JETSET,


Något jag verkligen önskar mig i Julklapp är en klocka i från Jetset. Otroligt snygga och gillar alla olika färger lika mycket! Så snälla tomten, gör mig lycklig på Julafton.


We are the world.


Hej! Var precis en sväng i Vara. Köpte ännu en Julklapp denna gången till Pappa & marie fick va med på den med :) sen skulle jag kolla efter en foundation pensel men dem var slut, så får vänta tills jag kommer till Trollhättan. skulle även lämnat in min klänning jag köpte, vill sy om den lite. och självklart så var inte hon där idag, så vet inte när jag skall hinna nu. Eftersom jag jobbar resten av veckan. Skit!

Nu ska jag förbereda maten lite, Lasagne blir det idag, mums. sen äre One tree hill.


Den lilla underbara. Otroligt bra, täcker precis allt!

Crazy kväll.


Igår efter jobbet så åkte jag hem till Sara. Lite förfest där innan kronan. En nykter sådan! Men jag hade jätte kul ändå. Jag har väl helt enkelt lätt för att roa mig. För kul hade jag och tillomed några moves på dansgolvet blev det! Men kvällen innehöll allt. Det var Jultema, ja det var det, för det var tomtar här och där och snö som fall ner ibland och välkomsglögg. Men efter ett tag så kändes det som man va på en strippklubb, haha. och killarna, har nog aldrig sett så många killar vid baren förut med uppspänga ögon. Alla va lite smått galna igår, kanske det som gjorde att det var en rolig kväll. Sen somnade jag vid 5 i morse och insåg att jag nästan vart uppe i 24 timmar.

Lite små trött idag. Men nu ska jag till affären och sen är det jobb igen.
Idag tar det emot!

skapligt trött ,


Blev ingen tupplur för mig inte. Näe, här skulle det blandas bål, platta hår på A , duscha, och packa kläder inför ikväll ifall jag skulle ångra mig efter jobbet och bege mig till Vara. Sen när jag äntligen fick lagt mig i soffan så stormar a's jobbar kompisar in för förfest innan Julbord.

Trött, Trött, Trött, Trött, Trött !


Lördag.


Hejs. Kom precis hem från första passet. Jäklar vad trött jag är nu. så det blir nog soffan eller sängen om en stund och ta sig en powernap. Innan jag skall tillbaks vid fyra. uäh! Vill inte.

Igår blev det mycket shopping i Gbg. så nu har jag bara två Julklappar kvar. så jäkla svårt att hitta någonting. spec till Pappa. han har ju precis allt den människan. då menar jag allt! Köpte inte så mycket till mig själv. Men en ögonskugga och foundashion från make up store fick jag med mig hem. Bästa köpet! Absolut värd pengarna. Sen blev det Idol och koka ihop en bål. och kan konstantera att oskar&andreas inte är någon höjdare på att skära citroner. ägg kopp och allt som kom fram, haha.

Näe, nu ska jag sova.
Ha en fortsatt bra dag.

HELG!


GomörraGomörra. Sitter här och lyssnar på Bandit rock! Bra radio station de där. speciellt Antonina, roliga dedär. Idag blir det Göteborg åka och köpa dem sista julklapparna. Men blir nog inte stan utan Allum. Lite lugnare och man hittar precis lika mycket där som i stan. sen hoppas jag vi hinner hem till Idol finalen. Den får man ju INTE missa!

Fick föresten min klänning igår. Det gick fort .. Gillar den jätte mycket, satt bra & allt. Gillar korset på ryggen.
Den blire nog på Sex and the city kvällen nästa helg.


No surprise.


God morgon. I natt har jag sovit sådär. För varje gång jag skulle lägga mig på höger sida så gjorde det sjukt ont i min arm. Och jag som sover som bäst på höger sida. men ibland pinade jag mig själv fast det gjorde jäkligt ont. Undra hur det skall gå på jobbet ikväll? Jag har ju inget jobb direkt där jag inte behöver lyfta och bära. Men det går nog över snart ..

Nu ska jag tvätta lite, sen diska som vanligt. alltid disk, pust! 

Morgonens låt,
Daughtry - Life after you.


Beconfeber.


sådär ja. Då var man vaccinerad och skyddad mot svinis .. Känns bra nu när det är gjort! och känner inga biverkningar än. så får hoppas att jag klarar mig :) Men därimot så har jag någon närv som ligger i kläm på sidan av ryggen. Jäklar vad ont det gör ibland. Det krampar till som fasiken. Inget skönt kan ja säga. Men det går väl över så småning om. Nu blir de dusch sen tv resten av kvälla.


wendsday!


Hej. Gäsp! Jag är super trött just nu, kom precis hem i från jobbtime. Det blev en lång dag igår, kanske anledningen till min trötthet. Igår när Hun' kom hem så sa han att vi skulle åka ut på en liten tripp. Men jag fick inte veta vad det var .. vi åkte och åkte och när vi började närma oss Göteborg så undrar man ju lite vad det är. Men kan säga att det var inget romantisk middag, inte Bio eller Jul på liseberg. Nej, hockey. haha! Men jag blev lika glad för det. Jag gillar ju hockey som tur är och i skandinavium så blir det alltid lite roligare. Men sen bjöd han mig på donken. & ibland är det bättre än en gormé middag.

Nu blir det lugnt ett tag, sen skall jag till Grästorp och ta spruta.


Joel Lundqvist är för övrigt en riktig snygging!

Today's me.



Nu blir det Apoteket, sen affären.
Lussebulle skulle sitta fint.


Hemklickat !



Julklapp till mig själv.

3 år, med kärlek.


Idag är det 3 år sedan jag låg i andreas famn för första gången och beslöt oss att vi var tsm. Sedan dess har vi hållit ihop, i 3år. Mycker har hänt på vägen och mycket har vi gått igenom. Och jag älskar han lika mycket idag. Även om det inte är denna nykära känslan längre så är han min andra hälft och min bästa vän.
älskar dig Andreas Johansson ♥


07/12-09


Hej. Dålig updt .. men igår hann jag bara inte med. Hade en energi kick. Så då städas de! Tvättade massa, diskade, torkade av över allt, dammsug & våttorkade golv. Känns väldigt skönt nu när man fått gjort de. Sen blev det söndags Pizza till desperate och sen var det dags att åka och jobba en stund. Jobb hela veckan + helg så det blir kanske dålig updt denna veckan. Men skall försöka. Men då vet ni vad jag sysslar med.
Nu ska jag hoppa in i duschen. sen köpa mig ett nytt solariumkort. Nya rör, det gillar vi!


Bra Lördag.


Haft en toppen dag. Började med att åka och hämta simon, sen bar det av till Uddevalla och Torp. Va en jäkla massa folk där idag. Men hittade en snygg tshirt/tröja på Vero Moda, sen blev det lite smycken och läppglans från H&M. sen var jag nöjd! eller orkade helt enkelt inte gå och kolla mer, alltid bra att spara lite pengar också. De kan bli dyrt annars. På vägen hem så stannade vi till i Trollhättan för att käka på Donken. sen åkte jag in till stan för att möta upp Mariella. sen blev det Bio, New moon. Jag säger bara, aaaaaaaaaaaaah. Vilken jävla film! och föresten, Edward släng dig i väggen. nu är det Jack som gäller! gosch. Vilka muskler. Haha, fjortis varning här. Men otroligt bra film. älskar dem! så nu väntar jag tills den kommer ut, så man kan se den igen :)



Nu blir det glögg och sen Robinsson.

Friday '


Hej. Kom precis hem i från Hemcompaniet. Nya favvo affären helt klart! Köpe några Julklappar och fina Ljusstakar till mig själv :) Skall snart åka till affären, måste ju ha lite mat idag. Men min fantasi är död. Så skall kolla med min sjukling om han har något bra förslag. Sen är det jobb. Skulle göra vad som helst för att få vara hemma denna fredagskväll. Mysa ner sig i soffan med en godispåse och kolla Idol. Men får ta igen det i morgon, då jag skall till Torp för ännu mer shopping och donken. Jag vill ha cheesburgare!


Ha en bra Fredag.

100 minus.


Det blev kycklingsallad tillslut .. kycklingsallad och ramlösa. Gottgott!
Sitter här med en filt runt mig, fryser ihjäl. spec om händerna. Varför finns det inte värme tagentbord? som utsänder värme när man skriver. Det kanske jag skall uppfinna? Nu blir jag rik! mohah. Skall nog värma mig lite glögg med ton me russin & mandlar.. och kanske en pepparkaka slinker ner me.

Lady Gaga nya album är för övrig jäklig bra. The fame monster!


Frost ,


Bad updt jag vet. Men jag är en arbetande kvinna just nu så hinner liksom inte riktigt med. Kom precis hem och nu är jag super duper trött. Vill bara krypa ner i sängen nu och slockna. Men njääe. Då blir min natt väldigt lång, plus att jag missar mammas pojkar och glee och de får man inte göra! Nu ska jag försöka komma på något att laga till middag. sen åka till affären. Ha en fortsatt bra kväll,

Sunshine in December.


I morse var det allt kallt att skrapa rutorna i 7- burr! Efter lite förändringar på jobbet så fick jag tillslut sluta kl 12. Lite skönt faktis att vara hemma rätt tidigt. Solen skiner så det kan inte bli bättre. Perfekt för en promenad snart .. Gillar att gå i detta vädret. Kall och frisk luft och solen som värmer en lite i ansiktet :)

Nu skall jag ladda min mp3 med ny musik sen gå ut ..
Dagens musik, lite smörig sådan kanske, haha.
Broken heart - Beyoncé
Life after you - Daughty
Bigger - Backstreetboy
Morning after dark - Timbaland
Lady gaga - Bad romance



Vädret utanför fönstret!


1 December,


Hej. Idag har jag haft en heldag i Lidköping med andreas mamma och hans syster och casso's kompis. Började med att käka lite lunch. Blev en baguette och jag tog en Räk/ägg baguette. Men fasiken vad ont i magen jag fick, illamående och kramper i magen till & från. Så det var ingen bra lunch! Men det försvann efter ett tag som tur var. Sen blev det kolla runt i massa olika affärer. Fick köpt mig lite. En jätte fin Ljuslykta, Tshirt och tröja från Gina & Lampor. Men hittade en hel del annat fint med. Men det får vänta lite, blir nog mer shopping någon dag.

När jag kom hem i från Lidköping så gjorde jag och Hun' hemmagjord pizza. Gud vad gott det var!
så nu är jag mätt och belåten och väntar på att desperate housewives skall börja.



RSS 2.0