Hardcore superstar


Helgen: Igår blev de Ikea. alltid lika kul. De va nog tur att Simon följde med oss. då hade älsk lite mer tålamod. han brukar nämligen inte ha de på Ikea annars. Undra varför? ;) Blev en hel del fina saker. Men nu står de i köket i sina kassar. Lite tråkigt att man inte kan bygga ihop allt eller packa upp. Men ingen idé, de ska ju snart packas ner igen. Sen på kvällen var de lite förfest här hemma innan Hardcore superstar. De va väl sådär. inte riktigt min musik, så kollade inte så mycket på de. Men de va kul att träffa lite folk man inte pratat med på länge!

Slapp dag idag. Städat, kollat Toy story 3 och legat i soffan i stort sett & nu ska jag ta mig en stor skål med glass.

Julestjärna.


Jobbade några timmar imorse. Fyfasiken! de va de värsta jag vart med om. Gick knappt att köra på vägarna. och vart fan är plogbilarna? Fick köra i 50 på 80 väg. Så de va gött att man slutade kl 11.

städade när jag kom hem och satte upp mina stjärnor. Ingen idé att sätta upp mer, när man snart ska ta ner de igen. Men lite adventspynt är alltid fint! :)

Hun' ringde även och berättade att våran bil pajade i morse. Kul, att inte har någon bil igen.
så denna gången ska vi köpa oss en riktigt bil som aldrig går sönder. Man kan ju hoppas iallafall. Så måste ändå åka ut mer på vägarna idag för att hämta han efter jobbet. Får nog passa på att handla på willys då.




Snöstorm.


Sitter här och lyssnar på. September- Mikrofånkåt. Hennes version av Petters låt. Grym!
Ute är de snöstorm. Kommit massa i natt. Va ute och skottade förut, phu! märks att man inte har några armmuskler, skackis efter åt. haha!

Snart flyttar vi. Inte långt kvar nu. Kunde dock dröja någon vecka till för dem håller på att greja ordning allt.
och jag ska börja måla om sovrummet. De är gult och fult. Så de får bli vitt, allt ska vara vitt, vitt, vitt. andreas är väl inte så glad i de. Men han har ingen talan här ;) Men orka flytta i snö? så därför hoppas ja de är borta dem fösta veckorna i december.

Till helgen blir de även Ikea. Hittat massa jag vill ha. Mest av allt vill jag ha en Himmelsäng. Får se när jag hittar en bra sådan till ett blilligt pris.


Gekås


Godmorgon. Idag är jag trött. Känns att man var på Ullared igår i några timmar. Drog dit med andreas och Mariella. Va inte så mycket folk. eller a, folk och trångt är de ju jämt med alla dessa förbannade kundvagnar. Men som tur va så fixade a körningen. Fick köpt mig lite bra saker faktis. Mest till hemmet. Lite nya lamporskärmar och Lampfötter, wolummaster, Påslakan, handdukar och massa massa mer. Hittade inte så där jätte många Julklappar. men några är köpta iallafall:)

Ska börja städa lite nu. Får passa på när man är ledig. Sen är de dags att jobba helgen igen. uuuhä.
Inte så kul att jobba en delad tur på en Lördag. menmen. Ledig 3 helger i rad sen, får se fram emot de istället.
Nu blir de musik och städ.

Friday!


Blev ingen sovmorgon för mig inte. Va tvungen att stiga upp halv 8 för att köra andreas och Benn till tåget i Herrljunga. Grabbgänget ska ut och roa sig i helgen. Tog vägen förbi vara hem. Pantade flaskor och skulle handla. Men de va helt tomt inne på Ica. De är ju föfan en vecka var tills de nya willys och Ica maxi öppnar ?! så man får tydligen inte handla så mycket där borta i vara nu;) Så fick handla när jag kom hem istället .. Precis släng i mig lite frukost. Kaffe med makrillsmacka. namnam!

Funderar starkt på att lägga mig i sängen igen och slumra till lite. Sen blir de städning. För kl 2 kommer de en tjej och kollar på vårat hus. Sen är de work time. Ha en bra helg.

GodMorgon.


Tisdag idag? eller. Håller inte alls koll på dagarna nu. De blir lite konstigt när man jobbat hela helgen. Blir en väldigt lång vecka då. I morse fick jag en chock när jag kollade ut. Massa snö överallt. Plus storm på detta. Känner inte alls för att jobba kväll idag då. Går väl ann om man sitter inne hela dagarna. Men de gör ju inte jag. Ska åka bil till alla ställen, halkigt, kallt och man blir blöt så fort man går ut bilen. uch! Men får vänja mig. Lär ju va så här nu 3 månader framöver.

Nu ska jag koka mig en stor kopp kaffe. andra koppen nu. Hejs!


Tips!


Hej. Tänkte tipsa om en jätte bra sida på nätet med Lantlig gammaldags stil & shabby chic inredning. Om man nu gillar detta. Inte så farligt dyrt heller.

GÅ IN HÄR !

Själv gillar jag dessa små trälådor och väggord.


Creepy.


Slutade kl 12 idag. skönt! När jag kom hem blev det en promenad. Får passa på när de va uppehåll. Och nu precis har jag städat lite här hemma. Nu blir de lugnt tills kl 5, för då ska jag åka till Grästorp och träna. Mage, rumpa & lår pass idag. Ska bli gött.

Tänkte slänga in lite kort sen i Lördags. Glömde berätta att vi var på Halloween middag hos andreas föräldrar.
Hade fixat till de rejält. Elaka möss, monster larver och massa annat skumt. haha! De såg inte så ärbart ut, men gott var de. Sen lekte vi kurragömma i 3 timmar nästan. Släkte ner hela huset så de blev kolsvart. Blev även lite Pictsuneri (vet inte hur de stavas) på kvällen. Ett spel iallafall.

Fläskfilé med bacon. Dem ser lite äkliga ut.





2 November.


Idag är jag ledig. Har faktis inte gjort ett skit. Bara tvättat en massa, diskat och handlat färg. Ska nämligen försöka färga om våra soffor till svarta istället. För den färgen vi har nu är inte speciellt snygg. Allt är snyggare än den.
Sen har jag suttit här. Gjort ny spotify lista, laddat hem musik, rensat datorn på massa kort och kollat samma internet sidor om & om igen. Känner att nu är jag rastlös. De kryper i kroppen på mig. Måste göra nåt. Men de regnar ute, så jag kan varken ut och springa eller gå. Pust!

Hun' kommer hem snart. Så om man ska börja med maten lite kanske?
och sätta på John Mayer på högsta volym. Bay!




RSS 2.0