Pump it ,


Hej ,
Börjat dagen med ett Pump pass kl 9 i 45 minuter. Rätt skönt att börja dagen rätt för en gångs skull. åh jäklar vad jag tog i idag , armarna bara skakade i slutet. Sen när jag kom hem , gjorde jag en tallrik gröt med banan & hallon på. Muma. Sen blev de vika tvätt , eftersom jag har tvätttid klockan 1, så all ny tvätt måste ju få plats. Men klockan är ju bara halv 11 nu , så vad ska jag göra ända fram till klockan 1 ? Så går nog och sover några hekto snart (:
Updt senare.




Idioter. De finns så jävla många idioter. Vad är de för fel på dagens samhälle , hur är dagens människor funtade ?
Ilska känner jag. Men man kan inte göra nåt , men man vill. Bränn ner hela jävla skiten. Men flytta den tredjedelen som är bra först. Jag är glad att jag är borta därifrån iaf. Idiot !

- Min kväll kunde ju vart bättre iaf. Men vart hos Pappa en sväng. Tjötat lite , och som alltid får jag med mig massa saker hem. denna gången massa kalkonkött +  2 citroner , haha. Men de är gott ! Nu blir de Idol igen.

Jag älskar dig.


 ... Ingen kan sära på oss.



Gotta be sombody.


Min rygg värker , De gör ont för varje andetag & steg jag tar. Va är de för fel ? Troligen en nerv som ligger i kläm eller muskelknut. Men Fuck , vilken smärta. Men nog om klagandet , Så länge huvudet är upp & fötterna ner ska man inte klaga (;

Idag har min kära mamma vart här. Hon skrev hela mitt CV , plus personligt brev. För jag är mega kass på de , plus att jag är alleles för lat för att skriva och komma på alla perfekta meningar. Så vilken tur att man har en underbar mamma <3 , som hjälper en med allt (: De blev riktigt bra , bättre än om jag hade gjorde de iaf. Efter de var klart så åkte vi till Nordpolen och åt lite lunch. Idag blev de Ost & skink paj med massa sallad och gott bröd. Mums , så GI kunde slänga sig i väggen ett tag.
Nu sitter jag här igen , ska snart köpa mig en krans och åka till min Farmor & Farfars grav idag. Saknaden är stor , tänk om man bara hade fått träffa dom lite mer än vad man fick. Men Jeje.
Annars blir min dag lugn , mkt lugn. Andreas ska till Götet och kolla hockey med carl. Frölunda- Luleå. Så låter grabbarna ha sin hockey kväll själva idag.  Så får ladda med film & en god fruktsallad.



Fashion.


Älskar dessa två tröjor från LeiLei.com
speciellt den vita som jag absolut vill ha.




Nothing sweet about me.




My day ;
Börjat dagen med Havregrynsgröt. Lagat lunch till Babe. Suttit i telefon med mamma ett tag, I stort behov av hjälp & ork när de gäller skriva bra CV. Vart ute och gått , Tränat på Gymmet en stund. Bygger upp mina muskler , idag blev de mycket ben + rygg. I morgon får de nog bli mkt överkropp. Så nu är jag hungrig , men har absolut ingen fantasi på vad man kan äta. Förslag ? Nu blir de duschen , sen film. Köss!

uptd.


Idag var en sån där dag då jag va helt slut bara efter 10 minuter. Flåsade och trodde jag skulle trilla av cykeln när som helst. Ingen bra spinning dag helt enkelt. Men jag kämpade mig allt igenom passet ändå och va med på allt.
När jag kom hem blev de smootie & sen en låååång dusch. Så nu sitter man här igen , inget vettigt har jag att skriva heller ;S Alma skickade förut föresten. Frågade om jag ville va hundvakt nångång åt deras nya hund dom köpt :) Självklart! Kan behöva lite sällskap i min ensamhet på dagarna , Tills jobbet kallar igen. Som drar igång snart , förhoppningsvis. För snart går jag på väggarna om inte springer maraton. Hatar att va hemma.

Nu är almenackan fullbelagd två helger framöver.
Björn Rosenström den 15/11
Mustache den 22/11.

Nu blir de tv. så sov underbart , Puss.

spinning.


Snart blir de träning , Spinning idag.
De går ju inte bara att äta nyttigt , man måste röra på fläsket lite med.
Men de är skönt att svettas.



uptd senare.

All I ever wanted.


Done. Då va mitt CV iväg skickat , hoppas hoppas dom nappar. Jag har ju erfarenheten iaf (: Nåt posetivt.
Men jag misslyckas alltid. speciellt när de gäller skriva CV , ohJesus vad dåligt de blev.
- Annars idag sen jag skrev sist så har jag klippt mamma som va och hälsade på en stund. Dammsugit , torkat golven , städat toaletten , vart i tvättstugan och slängt i tvätt , bytt säng kläder i sängen :) wonderful. Så nu luktar de underbart i hela lägenheten <3


Jag är vrååååålhungrig. Men ingen matlagning fören jag hämtar honey idag.
Idag blir de ;
Couscous med bönor , sallad , soltorkade tomater , fetaost , avokado.
Till  Gravad Lax. Med hemmagjord vitlöksås.
 Mumma.




Tvättstugan kallar , Puss.


09:47


Hey. Idag har jag vart hos Tandläkaren , va där klockan 8. Perfekta tänder och inga hål , bara lite tandsten som alltid. wej!
Så nästa gång blir de om 1 år jag skall tid , dock så kostar de pengar då. så går gärna dit lite oftare så jag slipper betala nästa år ;O Efter tandis åkte jag hem till vara igen , åkte till Ica. Handlade lite , Gravad Lax Bla (: mums.
& Nu har jag precis käkat Gröt med banan & hallon på + smootie. Nyttiga nya jag.

Snart när jag samlat ork , Mod & Kraft så skall jag ringa och kolla nytt jobb. Som personligassistent i vårgårda. Sista dagen idag så måste verkligen ringa nu. Jag kan inte låta mitt liv passera på Berendsen hela livet. Nej , nej, nej - aldrig.
Varför är de så jobbigt att söka nytt jobb ? De är jobbigt att ringa , är man rädd för att säga fel eller att man skall låta helt jävla utveckling ? Man ska va glad att dom inte ser en iaf d; Yeeeeeeeeeeey.

Puss.

U and ur hand.


Allmänt seg , Fast ändå jäkligt sugen på att träna. Men de får bli gymmet i morgon ist.
idag är en ligga i soffan dag & kolla en jäkligt bra film.

Dagens middag ;

Stekt Lax med Bön& avokado sallad.
Himla gott med lite keso till och citronvatten.
GI , here I come.




uh , slut för mig. Puss !

Captain morgan.


Igår va de först kalas hos Pappa. Väldigt trevligt :) Käka god mat och så. Sen vid 7 tiden kom de massa mer folk till Pappa. Ungefär 20 pers eller nåt stod utanför dörren och skulle sjunga för pappa. som inte var hemma då , för han hämtade mer mat. så jäkla typiskt , så dom fick göra om allt sen när han kom in genom dörren ist d; Sen va hela huset fult. Hur mkt folk som helst. Pappas kommentar " Frida , man ska inte ha så här många vänner " , Haha.

Sen vid 9 tiden åkte jag och andres hem för att åka till nästa ställe. Skulle nämligen till kronan.
Andreas åkte till Mattias. Och jag väntade på Natalie hemma som skulle göra mig sällskap (: Drack lite , snacka skit & hade kul med kameran som vanligt d; Väl inne på kronan blev vi haffade av Captain morgan. Känade mig lite som en kändis den kvällen. Blixtar över allt. Men med min vanliga tur , kommer säkert de mest fulaste & minst strålande kortet komma ut på hemsidan. unk! Min kväll va rolig , mkt dans och massa skratt. Bra kväll (:

Idag mår jag som förtjänat.
Nu ska jag krypa ner i soffan med Babe. Puss!


GI


Nu ska jag skärpa mig och börja satsa på GI igen. Känner mig allmänt svullen , tjock och jätte stor. Iaf större än vad jag vart , Tro de eller ej , men gått upp 6 kilo under sommaren. Och de känns kan jag lova. Så nu blir de stenhård satsning på GI. De klarar jag allt , de jobbiga är bara att handla all mat hela tiden. Får bli den enkal metoden , bönsallader och lax.
- Nog om de.

Fan va klockan är mycket , tiden går verkligen fort när man sitter här. Blir nog läggdax nu.
Puss.


Right ?


I'm not Pop ,


Hej , Internet igång i lägenheten , skönt!
Börja med bloggandet lite igen då kanske ? Får se hur mkt jag orkar hålla igång , har aldrig nåt vettigt att skriva ändå.
Vet ju inte ens hur man får en snygg blogg , så den får se ut som den gör. orden passar som lego , Im not Pop.


-
Just nu så spelas Kevin Rudolf feat. Lil Wayne - Let It Rock för fullt i mina högtalare. Får göra de bästa av saken när man är hemma själv. Andreas är I nossebro med polarna och dricker några öl. så får tillbringa min kväll här helt enkelt , För på teven finns de väl inget att ha ? som vanligt. Efter jobbet idag , så blev de allum i Göteborg. Köpte 50års present till pappa. Dom som känner min pappa väl , vet att han har allt , då menar jag allt. så vad köper man ? De va ju inte de lättaste precis, men får hoppas han blir nöjd över de han får. men de blir han nog (: 50 år redan , phu. Jadu , men du är som 30 fortfarande.

Ye , blev lite skrivit idag. Men mer kommer , Promise!
sweet love , F.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0