Valborg.


Häy. Kom precis hem för en stund sen i från en hel dag i Trollhättan. åkte klockan 10 i morse redan. Blev överby lite. Fick faktis köpt mig det jag skulle köpa. Ett par byxor, eller Leggjeans byxor och ett Linne. Sen var det slut på shoppandet för denna månaden. Sen blev det donken som vanligt, innan vi åkte in till stan och skulle handla födelsedags present till Daniel som fyller 30 i morgon. Han kommer nog bli väldigt överraskad över sina presenter iaf (; sen har vi fixat lite fiskedamm & snaps promenad i skogen. Fuller ska han bli.

Jaja. snart ska jag färga håret , men först kolla lite hockey. sen senare ikväll blir det väl majbrasa kanske.
Ha en bra Valborgs kväll. Pyss!

Hello fatyou.


Nu är jag proppmätt. Fruktsallad och sen en stor makrillmacka + limevatten. Så nu står jag mig hela kvällen iaf. Men det värsta är att det alltid serveras god mat på jobbet så måste alltid äta lite till. Fetis!

Jaja. I morgon blir det allafall att åka och shoppa lite eftersom jag tillomed har kvar pengar denna månaden efter hyran & räkningar. Så då skall jag unna mig ett par byxor och en snygg topp. Sen på kvälla blir det kolla på Majbrasa. mys!

Nu skall jag borsta gaddarna, man vill ju inte gå runt & lukta fisk i käften!

wendsday.


Hallo. Läget med er idag? Jag mår väl sådär kan jag säga. Att ha Pollen allergi är psykiskt jobbigt. Man blir väldigt trött och irreterad. Näst intill tokig på nåt sett, frustrerande. Så det har inte hänt många knop idag. Slängt i en tvätt i maskinen. Läst min I form tidning jag fick idag. Blir alltid lika motiverad varje gång jag läser dem tidningarna att äta nyttigt & röra på mig. Så gick till affären förut, köpte mig massa frukt och gjorde mig en fruktsallad med lite glass på. Mums!



Min Lunch idag innan det är dags att åka iväg och jobba igen.
Nu ska jag hämta tvätten.

Jordgubbar!


Nu är jag hemma igen. Passet var riktigt jobbigt som vanligt , men skönt efteråt. När jag kommit hem var jag vrålhungrig & Hun' är inte hemma så fick gå till affären och köpa mig nånting. Blev kycklingsallad och sen så hittade jag Jordgubbar. Jätte fina och otroligt goda. Love it! Finns inget bättre än saftiga Jordgubbs.

Visst ser dem goda ut?


Ha en bra kväll. Pussi!




Full fart.


Kom hem från jobbet för en stund sedan. Slängt i mig en smörgås , ringt lite samtal , anmält mig på Body toningpass & skall snart åka iväg till Grästorp för att gå på passet. Inte en lugn minut. Men lyckas ändå skriva ett litet inlägg om min  "intressanta " dag. Nu blev jag jäkligt trött kände jag & har inte alls lust att träna längre. sen måste jag ner i bilen, bära upp lite saker och sen ner igen. Jobbigt! Ja, jag är lat.

Men nu skall jag packa sen åka.
Köss.

woooot?


Va är detta. Idag är det den 27e , alltså lönedags. står tillomed på mitt andra lönespec , men inga pengar inne på kontot!? Gråter. Har dem glömt mig. Om dem inte kommer in under dagen skall jag ringa och skälla på dem.
Jag har pissräkningar att betala ju.

Yey. Idag blir en lugn dag för övrigt. skall sitta hemma nysa, klia mig i ögonen, näsan och åter igen nysa lite (Hatar pollen) och vänta på att Hun' kommer hem. <3

More than a feeling.


Kom hem för en stund sedan. Riktigt rolig kväll idag på jobbet. Skrattat mig i genom nästan hela kvällen. Kan bero på att man jobbar med dem skönaste människorna (: Nu har jag precis käkat lite av mitt godis som va kvar sedan i helgen. Gott! & skall göra mig en stor kopp med Te nu. sen somnar jag gott.

& vet ni. andreas kommer hem i morgon. åh vad jag har länktat! Skall krama sönder han.
Nu te.

Morning.



Hej på er. Gick upp för en stund sedan. Men om inte telefonen ringt så hade jag legat kvar och snoozar än. Käkat lite frukost och skall snart gå ner till tvättstugan och slänga in en tvätt. Tyvärr kan jag bara tvätta en tvätt nu, eftersom den andra tvättmaskinen gått sönder. Tvättade alltid en vit & mörk förut .. Jaja såäre. Blir att tvätta mer i veckan annars är det ett berg av tvätt igen. Det är nog vad jag skall göra idag + Promenad & lite mat. mer hinner jag inte , för sen börjar jag jobba kl 16:00

Ha en bra söndags dag/ kväll.
Pyss.

Midnatt!


Kom precis hem efter en party night. Efter jobbet idag runt 10 tiden så ringde Mariella mig. Jag var trött och tänkte stanna hemma. Men i min ensamhet så gick jag ändå bort till förfesten som va hemma hos Robin L. Sen fick jag gratis inträde, så kunde inte låta bli att gå in en sväng på kronan heller. Nykter var jag dock , men ändå hyfsat roligt. Väldigt mycket dans idag & värk i föttera .. Varmt , det var varmt som fasiken idag. Aldrig känns nåt liknade inne på Kronan. Phu! Så man fick springa som en tok och ta luft hela tiden. Runt två tiden snuvllade jag hemmåt. Nu skall det bli skönt att krypa ner i sängen (:
Så Godnatt på er ,


<3


åh. Jag blir tokig. 1 dygn har gått och jag saknar min bästa nåt så fruktansvärt. Om han bara kunde svara i telefonen, få prata lite med han, kolla så allt gick bra ner, höra rösten. Men Nej. " Nummret du har ringt kan tyvärr inte nås för tillfället" Hatar kärringen som säger det. Jeje, ibland går väl livet ut på att sakna någon också och jag skall nog fixa detta. Lite depp hit & dit har väl aldrig skadat. Jobbat idag som sagt , gick bra. Skönt att ha nått att göra. Och i morgon blir det steka på Mariellas balkong sen jobb 17-21:30

Jag vill ha godis.

blås på mig , varm.


Phu. så jäkla varmt ute och i lägenheten , like a bastu eller nåt här hemma. Gårdagen va rolig. När Natalie och Lisa kommit gick vi till affären för att handla lite mat. Blev potatisgratäng med fläskfilé , sås & sallad. Jätte gott ! sen blev det såklart lite godis till det med. Efter maten satt vi och snackade en lång stund sen tog vi oss en kvälls promenad. Sen blev vi allmänt sega. spelade lite guitarr hero & bara tog det lugnt. Sen knökade vi ner oss allesammans i våran säng. Det var lite småbarns känsla runt det hela, som när man va liten och sov över med sina kompisar. Låg i sängen och fnissade åt dem mest konstigaste sakerna & allt va roligt, en bra kväll :)

Idag har jag lite smått huvudvärk och trött. Men skall snart diska, duscha sen åka till Jobbet.
Skall även tillbringa min dag i morgon åt att jobba kväll.

Miss you babe ,

LillLördag.


Hej, tänkte fördröja tiden lite med ett inlägg. Onödigt sådant för jag har då inget vettigt att skriva egentligen. Sen sist jag skrev så har jag vart hos Mamma , suttit ute i solen en stund, sen åkte jag hem för att städa upp kriget. Ja, det såg ut som ett krig här hemma. Nu luktar det iallafall sommar (:

Sitter och väntar på att Lisa & Natalie skall komma. Men dem är sega. eller Lisa är seg. & jag är vråålhungrig men ingen mat blir det förren dem har kommit. Myskväll ikväll med mat, Godis och lite vin. LillLördag!
Ha det bäst.


sister hazel.


... Gud så bra dom är. Sitter och lyssnar på dem nu och funderar på vad jag skall hitta på denna dagen. Solen lyser ju faktis. Funderar på att åka hem till Mamma och bygga på min solbränna. Lite färg har man ändå fått när man hunnit sola. Hoppas även på att Lisa och Natalie kan komma hit idag. Så hoppas inte nånting kommer i vägen, för då skall jag gå och köpa vin sen. eller kanske nu. Lät som en bra idé. Pyss.

Miss you.


Nu har min andra hälft åkt <3 kommer sakna ihjäl mig. Men jag skall nog klara detta också. På måndag, det blir en bra dag. Igår beställde vi föresten våran resa till Turkiet i två veckor. Så nu är jag 110% säker på att resan blir av. Två veckor, underbart. Ge mig september nu. Tillomed gym på hotellet. Pumpa pumpa muskler (;



Outfit.





Jag älskar denna tjejens outfit. Hon ger mig insperation!
kavajen. Om jag hade en sån hade jag haft den jämt. Ge mig min lön.


sanna mina ord ,









Majblomma.


Kom hem för en stund sedan från passet. Riktigt jobbigt , iallafall när vi skulle åka "skidor" uch. Då märkte man att man har inte så mycket muskler i bena. Så det får det bli ändring på. När jag kom hem och satt och käkade ett knäckebröd så plingade det på dörren. Va tre små tjejor som ville sälja majblommor & jag kunde inte bara tacka Nej till dem så köpte mig en. Nångång skall väl bli den första (:



Har lite beslut ångest sådär över Lördagen. Det är en händelserik lördag.
Kronan , olins i skara och casa. Lutar åt kronan eftersom det är så bekvämt att bara gå hem. Men får se. Maskinen kommer ju till olins och det hade inte vart fel att se. Så vad tycker ni ? Vilket skall jag välja.

Nu blir det dusch.

Work it ,


Hej. Kom precis hem. Vart och gjort klart min psykologikurs , så ännu en kurs avklarad. Känns skönt! det börjat tat på't nu. Så nu är det inte många kurser kvar sen är jag utbildad och färdig, Vilket betyder massa mer jobb. På tal om jobb så har jag även hunnit att prata med my boss idag. Så börjat mitt nya jobb från & med vecka 19. Hur underbart är inte det då? Skall på Introduktion nästa vecka (: äntligen.

Nu ska jag packa min väska och åka och öppna gymmet , sen är det body toning pass som gäller (:
Ha en bra dag. Pyss.

Taken.


Kollade precis på Taken. Den filmen rekomenderar jag verkligen. Spännande genom hela filmen. Den får 5 av 5 toasters , kanon bra! snart blir det promenad eftersom jag knökat i mig massa glass med kolasås på.
Men gott vare.



Kom & lek med mig?


Godmorgon. Grått väder, slö i kroppen, hemma själv hela dagen och ingen bil. Detta kommer bli en väldigt seg dag känner jag på mig. Någon som vill hitta på nånting med mig kanske? Nje, tänkte väl det. Men eftersom jag ska sitta och uggla här hemma hela dagen kanske man skall ta tag i och städa och tvätta lite. Ganska behövligt.

Ska börja deffa också. Det är nu eller aldrig jag måste fixa min mage inför sommaren.
Kyckling, tonfisk , sallad , frukt , bönor.

skapligt trött.


igår efter jag skrev sist så hämtade jag andreas vid 11 tiden ungefär. Då ville han åka till Tengene och bara " kika " på en fest som Linus & Johan hade. Javisst , det kikandet avslutades med att jag kom i säng klockan 5 i morse. Det var roligt att träffa alla vänner, men när man är nykter och trött så äre ingen höjdare. Sen vill jag inte förstöra den roliga stämningen för min älskade heller. va gör man inte? Har iallafall fått sova några timmar nu. Men trött som bara den.

Idag blir det middag på Bistro. Gött !

Bra kväll.


Gick till hem till Mariella & Philip förut. satt ute på altanen med Sara, Linus, Rebecka och Sebbe och bara njöt av solen. Brännde mig ännu mer , sen gjorde det riktigt ont så fick ta på mig nånting och smörja. Sen kom det lite mer folk & vi beslöt oss att gå hem till Linus och grilla lite. Riktigt gott ! Sen drog Jag, Marre & adde hem till marre för att kolla Robinsson. Höll på att somna i soffan så åkte hem när det var slut .. Men en toppen lördag måste jag säga som innehöll allt bra.

Nu ska jag bara vänta på att Hun' vill åka hem så jag kan hämta honom. Ganska trött.
Nu blir det glass.

What goes around , comes around.


Hej. Solsken, finns det nått bättre? Vaknade halv 9 i morse. Klockan 9 tog Jag och Mariella en morgon promenad i det sköna vädret. Det förgyllade verkligen min morgon. Sen fick vi en utskällnig av en gammal sur kärring. Men det är en annan historia. Sen när jag kommit hem gjorde jag mig en smootie sen åkte Jag & andreas till Grästorp. Vårmarknad där idag, Kollade lite & kollade på dansen Natalie satt ihop. Mkt Bra, men lite kort. Jag ville se mer ju ! :)

Snart ska jag gå till Mariella och steka på hennes mega balkong. annars blir det en lugn lördag. Skönt det med.
Nu blir det kyckling sallad. Puss!



Fredag.


Idag har det inte hänt många knop. Fruktansvärt tråkig dag , plockat undan lite här hemma och bytt säng kläder. Jag länkar tills det blir kväll så jag kan få sova i nybäddad, de är underbart (: sen har jag degat vid datorn för det mesta och vart och köpt mig en glass. Funderar starkt på att ta fram cykeln och cykla bort till Tumleberg och hälsa på hos Hun's föräldrar & sola en stund. Så får jag mig en redigt träningspass samtidigt eftersom det är drygt 8 km dit. Skall ringa och kolla så dem är hemma först bara, för jag tänker inte cykla i onödan, nejnej.


Kräfta.


Hallo. Kom precis hem i från Jobbet. Blev några timmar idag med, Gött!
Idag efter mötet har jag spenderat mina timmar hemma hos Mamma. suttit ute i den underbara solen och njutit. Käkat mammas köttfärsås & spagetthi, vart på utflykt med min mamma & kollat i den ända bra affären som finns i Nbro. Skoaffären. Dem har faktis rätt snygga skor. Hitta massa jag ville ha. Föresten så har solen verkligen tagit idag för jag ser ut som en kräfta på bröstet, haha.

Är lite små hungrig så nu blir det vaniljyoghurt och Te (:
Natti.

Go morron, Go morron.


Uppe med tuppen. Åkte med a' till jobbet vid 7 för att sedan ta med mig bilen hem igen. Såna lösningar får man göra när man inte har en egen bil , buhu. Sen när jag kom hem var det ingen idé att gå och lägga sig igen eftersom jag ändå skall på möte klockan 10. Så tog mig en lång duch för att piggna te lite, sen blev det frulle som bestod av Havregrynsgröt och kokta ägg. yami! Så nu håller jag mig en bra stund.  Solen lyser idag med och det är jätte varmt ute redan nu. Underbart !

Nu blir det Kaffe.
Önska mig lycka till sen.

Body pump.


Kom hem precis från Body pumpen. uch då, helt slut i kroppen. Mina muskler darrade sådär äkligt i slutet. Ja, jag är nog lite klen. Men beff skall jag bli, hamen. Konstigt nog så är jag irreterad nu. Hungrig som bara den. Men ingen god mat finns hemma. Bara svettiga mackor som man spyr på snart för man har ätit det alldeles för mycket. Hu? Jag vill ha frukt & Jag har ingen ork att ta mig till affären. Sen är det ett värme slag här hemma.

Hoppas jag kommer hem med ett stort leende i morgon efter mötet. Förhoppningsvis blir det bara bra.
Nu ska jag öppna alla fönster och leta desperat efter mat.

Lovley.




Jag riktigt avgudar denna klänningen från chilli peppers. Vill ha , a lot.
& med två små söta armband med. Lovley.

snurresprätt.


Jag måste vara världens veligaste person. Beslutångest till max. snurri snurre i hövvet. Nu har jag ångrat mig igen. Känns lite dumt att tacka Nej. Hoppas jag får det nu då. Men chansen är nog 90% eftersom jag tillbringar 3½ år på stället. Men man borde väl kunna tacka Nej? Man är ju inte tvungen att säga Ja till allt man söker? eller. Jeje, folk får kolla på mig med arga ögon. Ibland skall man va kall. tss ,

Förövrigt har jag cp tråkigt. Finns absolut ingenting att göra. Får nog gå ut och ta mig en promenix för att fördröja tiden lite. Men det är så jäkla tråkigt väder. Jag som hade tänkt att steka lite i solen idag. Ikväll blir det iallafall Body pump (:
Pyss.



Tee time.


Kom hem från jobbet för en stund sedan och nu sitter jag och dricker lite Te med mjölk. Gott! Jag är ledsen för att jag inte fick va med på Body toning passet idag. Jag hade verkligen behövt den svett stunden & kalori förbränningen. Men får ta nya tag i morgon med ett Body pump pass ist. Om nu Mamma anmälde mig på det. Efter som det fuckat ur här hemma med inloggning. Morr. Ja, jag var bara tvungen att skriva detta onördiga inlägg.

Nu blir det Tv , Fotboll.
Natti.

Planering.


Suttit på msn och planerat nästa vecka lite med L , Kommer bli mysigt med vin och mat & sitta uppe halva natten och snacka massa goja. Om det nu händer nästa vecka/ slutet av denna månaden. Det återstår och se.
Jag hoppas på en hejdundrans bra Tjejkväll & lite små fylla.

Mat. Vad ska man laga för mat idag då? nått lätt innan 7 timmars pass. Det står still i skallen på mig. Förslag, tips? Vadsomhelst. Im hungry!




Grejt !


sovit underbart gott i natt. Fast sängen va tom jämte mig. Gick en morgon promenad i morse i det fina vädret, sen åkte jag och hämtade andreas. Sen blev vi jäkligt sugna på pizza. Så nu gör vi hemmagjord Pizza. Kommer blir jädrans gott det! & jag har massa annanas på min, mums. Blir nog en lugn dag idag. Vill hitta på nånting, men det finns inte allt för möe att göra, tyvärr. Funderar på att träna lite eftersom jag fick ställa in mitt pass i morgon pga jobb.

Nu är pizzan klar.
Pyss.

Ont i lilla magen.


Gosch, Jag är verkligen propp mätt än. Fick jätte god mat hemma hos Mami. Det var nån slags tacos kycklinggryta. Svårt att förklara med mega gott vare iallafall. Mormor & Morfar var även där. Det var en överraskning. Visste nämligen inte att dem skulle komma så det var kul att se dem igen. Fick även ett påskägg utav Pappa med trisslotter i. Jag och min bror fick varsitt. Men jag vann på bägge mina lotter och Sebastian vann inte på nån. Haha, det var ett bra påskägg (;



Nu är jag hemma själv. Hunny är och dricker öl med en polare så får vara hemma ikväll själv. Men lite skönt, för jag är jätte trött och funderar på att krypa ner i säng snart och sova. Låter väldigt skönt iaf. Nu ska jag ta och göra mig ett stort glas med isvatten sen duscha. Puss!

Middag.


Lite små trött efter igår. När jag kom hem från jobbet gjorde jag i ordning mig snabbt sen cyklade jag till Mariella och mötte upp henne och Sara för att sedan åka på förfest hos Linus " linkan " Jonsson. Roligaste förfesten på mkt mkt länge. Speciellt i slutet när det var brääät tävling mellan Jacob och chilen eller vad han nu hette, Haha. Sen blev det kronan. Men kunde lika gärna stannat på förfesten kände jag. 1000 gånger roligare där än på kronan. Fast kan bero på att jag var nykter som det var rätt tråkigt d; Knö,putt,knö,putt, Ilska typ.

Mår bra idag iallafall, Hunnit med att tvätta lite & om en halvtimme skall vi till Mamma och käka middag. Känns skönt att slippa tänka på den fronten idag, Hoppas på ett påskägg med med massa choklad.
Puss.

Påskafton.


Hej, Kunde inte låta bli att skriva en liten truudelutt. Kom precis hem i från jobbet för en liten stund sedan. Det första jobbpasset avklarat för idag :) Morgonen gick sjukt fort med många glada miner. När jag kom hem duschade jag. Man vill ju inte va sleten när man ska på Påsk middag hos svärföräldrarna klockan 3. sen kände jag mig allmänt äklig också efter igår och håret va fett & bläääe bara. Klockan 4 börjar jag jobba igen. Så det blir en snabb middag , men alltid gott med lite mat.
Nu ska jag fixa mig lite , sen iväg och köpa en blomma.
Puss.

Långfredag.


Då va man precis hemkommen i från Jönköping. Åkte klockan 10 i morse och kom hem nu. Men jag har verkligen haft jätte roligt idag med grabbsen som bestod av christoffer, andreas och anders. Ni är över 25 , men beter er som 20. I like you guys! Väl i Jönköping träffade vi även ett par sköna värmläningar som vi pratade en hel del med och umgicks med. Skrattat så tårana rann vissa gånger åt dom. Som jag alltid har sagt , Värmlänningar är underbara och dealekten ska vi inte snacka om d; Men nu är jag trött och ska snart krypa ner i sängen för i morgon ska jag upp klockan 6 för lite work.

Pics kanske kommer någon dag.
Natti natti.

Brütto.



Funderar allvarligt i mellanåt att färga mitt hår mörkt igen.
:\ ?

Påskdagarna.


Jag har bestämmt mig att inte blogga under påsk. Skriver inget vettigt ändå & skall va i från datorn lite. Får se hur det går när man har dötråkigt (; Så skriver en kortfattning av mina dagar ;

Torsdag; Va hemma. Tvätta, städa och göra allmänt fint hemma. Kl 18:30 så skall jag på spinning pass.
Långfredag; Åka till Jönköping och va där hela dagen/kvällen.
Påskafton; Jobba en delad tur 10 timmars pass. 7-12 sen 16-21:30 .. Fett med pengar! haha. sen på kvällen om orken sitter kvar så kanske det blir ett avslut på kronan & träffa vännerna.
Påskdagen; Vila. Sen Middags hos Mamma med the family + Hun'




My day.


Dagen började lite segt. Men sen blev det trollhättan, va faktis där i ganska många timmar idag. annars brukar vi gå in i 3 affärer sen vill Hun hem. Men idag ströga vi omkring länge :) Blev inget köpt för min del. Men a' köpte sig ett Play station spel. Sen blev det donken som vanligt. Stannade till hos andreas föräldrar på vägen hem där jag somnade i soffan i några timmar. Som var riktigt gött efter äklig fett & flöt donken! Sen vare dags för Hockey. Hjärtat höll på att hoppa ur ett tag i slutet och jag trodde jag skulle få hjärtinfarkt. Men sen va guldet hemma i Karlstad igen.
SM GULD , SM GULD ! underbart <3




KUL !


Idag öser regnet ner. Jätte roligt eller kanske inte. Men skall förmodligen till Trollhättan idag. Eller jag skall tvinga andreas att åka med mig dit. För i denna lägenheten kan man inte sitta och ruttna bort en hel dag när regnet faller ner. När det finns roligare saker att hitta på.

Hockey idag. Idag tar mitt kära Färjestad hem guldet. Hoppas det iaf ! Eller vad säger ni? (;

Finely.


Äntligen klart. Nu ska vi verkligen flytta! Dom som kollade igår ville ha Lägenheten dirket & Tack för det :)
så vi slipper 1 månads uppsägning iallafall. Bättre än 3. Så nu är det bara lite kontrakt och annat som skall grejas sen är allt absolut klart. wunderful!

Idag har jag inte gjort så mycket för övrigt. Vart och fått påbörjat en ny kurs sen ett ärende på Apoteket och snart kommer Babe hem då ska vi åka till hans föräldrar sen blir det Body Toning pass ikväll. Jag länktar! Jag behöver verkligen röra på mig och komma igång lite. Att träna 1 gång i veckan räcker inte. Men vart finns motivationen & min ork? Jag är sjukt trött i min kropp och svimfärdig jämt och ständigt. Kan bero på att mitt blodtryck är alldeles för lågt, men ehhh.
Överflödet ska bört!

Trött i ögan.


Då va man hemkommen från ett 9 timmars pass. Och jag är helt slut i kroppen efter bara sovit ca 3 timmar i natt också. Legat i soffan lite och kollat Hockey. Höll på att somna men inte kan jag sova för det. För i morgon kommer det några och kollar på våran lägenhet & här hemma ser det ut som det vart krig så måste röja upp lite. Ja, Har inte så mycket roligt att berätta om min helg när man tillbringat det på ett hem. I mon blir det till att stiga upp klockan 6 igen. Jag vill sooooova!



Nu ska jag käka Panpizza.
Klös.

22:11


Snart ska jag ta och krypa i säng så jag är pigg & glad imon på jobbet :) ! Tänkte bara säga att jag är jäkligt fet just nu. Magen bara står rakt ut och man kan nästan undra vad jag skall döpa den till? Käkade Pizza förut med Orremannen och andreas. Sen drog vi hem till Lopez en stund , satt och glodde sen åkte jag hemåt. Köpte mig lite godis på hemvägen. Så nu spyr jag snart känns det som. Varför finns det inget stopp? I morgon MÅSTE jag träna. Får lite dåligt samvete sådär.

Natti ,

I Högtalarna.


Musik som spelas varmt denna dag.

Milow- You don't now.
Milow- The ride.
T.I & Justin Timberlake - Dead and gone.
Akon - Beautiful.
Flipsyde - When it was good.
H.E.A.T - 1000 miles.

House by the creek.


Min dag började med en god frukost. Ägg, Brämhults juice, och makrillsmacka. Frukost är nog det goaste målet på dagen. Ibland kan jag ligga på kvällen och länkta tills det blir morgon igen. Bara för att få äta frukost! Men anyway. Sen duchade jag & nu blir det inte ett hav i duschen längre. Sen tänkte jag lägga ut en annons på Blocket. Men det kostar ju pengar? Jäkla skit. Så får vänta tills Hun' kommer hem och se hur det blir men den saken.
Min Fredag kommer bli lugn. Kolla hockey kanske, kolla Talang, käka Ben&Jerry & sen sova. För i morgon är det jobb , 7-13:30. Kul, att gå upp klockan 6 på en Lördag. uhää,


NomNom. Den borde alla testa, übergod.

1 april.


Ja, Herregud vad jag skall lura folk idag. Roligt värre! Mohaha, Jag är nog lite 5 åring i hövvet ibland. Men vad är inte roligare än att lura nån så den blir helt förstörd eller förskräckt. Sen sitter man och små fnissar inom bords som en liten unge. Mindre roligt att bli lurad själv ? Som när jag va mindre. Ringde alltid min Mormor och sa att hon hade skickat nått rolig på posten som låg i brevlådan. Glad som man blev sprang man ut , sen hörde man. April, april din dumma sill. Kul mormor, verkligen. Idag försöker hon än. Men jag går tyvärr inte på det idag. sorry!

Va ute och gick förut iaf. Underbart väder, älskar värmen av solen. Sen slängde jag i mig en Panpizza.
& nu väntar jag i stort sett på att klockan skall bli 15:00 så jag kan åka och jobba.

Ha en bra kväll :)

Härlig morgon.


Godmorgon, Uppe med tuppen känns det som men klockan är ju halv 10 såg jag nyss. Vaknade runt 8:30 sen kunde jag inte somna om så jag klev upp. Kunde nog inte sov heller för att hyresvärden kommer idag och fixar avloppet. Vill ju inte va nyvaken och se ut som jag vart full i flera dagar på ögonen. Så gick upp och gjorde mig en rejäl frukost. Som bestod av Blåbärsfil med Linfrön i, Makrillmacka , Brämhultsjuice och kaffe. Så nu är jag mer än mätt!
Morgon sol ute. Underbart! Så sen blir det helt klart en promenad innan det är dags att jobba bort hela eftermiddagen/kvällen.



Nu blir det Tv.

RSS 2.0