Halloween.


Godmorgon peeps. Sitter nu och lyssnar på Michael Jackson - You are not alone. så fin låt! Vaknade ganska tidigt denna morgon. men svin trött är jag. Blev en sen kväll igår. Först jobb till tio, sen hade a sina grabbar här på ps3 kväll och beer såklart. så kom i säng vid 2 tiden tror jag. Det känns idag. Sagt hejdå till Hun som åkte till Örebro idag. Men jag skall inte deppa. Kommer ha en bra Halloween kväll jag med med tjejorna och våran tre rätters.

Skall ni göra denna kväll?


Blond vs brütto.


Tänk vad en hårfärg kan göra mycket.

Neeej ,


Igår kväll började min halsont bli ännu värre. Jag fick tillomed frossa och låg och skakade hela natten, ont i nacken, huvudet och ömma bullor på halsen. Jag vill inte bli sjuk. Jag hinner inte med det. Jag får inte! Kan ju inte missa allt rolig & gott som händer i morgon. de går bara inte. Om det är halsfluss som jag brukar få vid denna tiden, nästan varje år så ska jag ha roligt ändå. Får pina mig i genom det. Får hoppas det blir bättre, har som tur är ingen feber längre!

Idag blir det städa mycket. Hade folk här igår som installerade en värme luft pump. Kanske vi får lite värme i kåken. Så idag får jag städa som tacken. För det är jord och löv över allt. shysst!

Nice!





Skulle vilja ha en riktigt stor kopp. då skulle jag dricka ihjäl mig av Te och kaffe!
Fina koppar och lyckta från Indiska.

Stressig situation!

 


S.h.o.p.a.h.o.l.i.c


Lönen rullade in på kontot igår och idag har jag slösat på den igen. Varför gör man alltid de? undra om jag någon gång klarar av att inte köpa ett ändaste klädesplagg när jag får min lön? Jag tror nog inte de. De är som en drog.
Åkte till Överby i morse, gick runt och klämde och provade massa. Men hittade en del. sen fick det va nog, för sen kom ångesten. Har faktis inte betalat mina räkningar än.. lite lugn får man ta de då.


Blev iaf ;
Tubtop från VILA.
armband&diadem från H&M
Västtröja från GINA TRICOT
lång cofta från GINA TRICOT

Dålig bild. Blir bättre en annan dag :)


Typ död?


Idag är jag riktigt trött. På jobbet idag har det varit stress, stress & stress och mitt huvud va helt borta i slutet, knappt så jag orkade tänka mer. Så jäkla trött var jag. Somnade tillomed i soffan så fort jag kom hem och det gör jag aldrig annars. Men nu har jag vilat i någon timme och börjar känna mig som en människa igen. Skall försöka laga lite mat nu, börjar bli smått hungrig. Hemmagjord Pasasås & pasta blir det idag. sen skall jag parkera mig framför soffan resten av kvällen.

Lön idag, Ledig imorgon, THN och hoppas på lika fint väder som idag. kan det bli bättre? NIX.




Ny vecka.


Godmorgon alles! Jag har då vart uppe ett tag. Gick inte att sova i morse. Drömmde en ångest dröm. att jag sket i att åka till jobbet när dom väntade på mig, att jag sket i att ringa dem, Bilen gick i snigelfart fast jag hade gör bråttom. Ja massa sånt där man bara får allmänt ångest över. så det blev kliva upp tidigt idag. Har hunnit med att slängt i en tvätt i maskinen, diskat och skall snart cykla till affären för att köpa mig Lunch. En hel vecka med jobb framför mig nu. Ser inte jätte framemot detta faktis. många timmar vissa dagar. man blir lite små lat på hösten. Jag vill va en björn. Gå i Idre och vakna upp till våren igen. De hade vart något!


Klickat hem.



Har nu beställt hem nya bruna linser.
Love brownie.


Congratz.


Godmorgon. Jag tycker det är lite tråkigt när man ställer tillbaks klockan. Ännu en extra timme som man inte ett skvatt att göra! Men det kanske bara jag som är så rastlös jämt ? och vill att klockan skall springa iväg.

Idag fyller min Pappa år ♥ Grattis till han. Så senare idag blir det att åka dit och käka lite Tårta.
Tills dess så blir det städa och försöka komma ut och köpa något till han.

Lördagskväll.


Gäsp. Nu är jag riktigt trött. Jobbat idag några timmar. och i slutet innan stängdags så kom det ett gäng killar som skulle ha svensexa. Haha. Killen dom firade skulle klippa av lappar på tjejers trosor och efter långt tjöt klippte han av min lapp med. Men man va lite orolig om han skulle klippa mer än lappen, han va redigt full. Dem kommer nog ha kul ikväll! ;) Efter jobbet blev det en kort visit i Tberg. sen för att köpa mat. Räksallad blev det idag :)
Väntar nu på att klockan skall bli halv 10 så jag kan lägga mig i sängen med Popcorn och kolla filmen som kommer på fyran. Little miss sunshine.

Ha en forts bra kväll alles.

Workingtime.


Fredag. Trodde jag skulle vara ledig idag och tillbringa kvällen med Sara & Mariella och ha våran Idol-kväll. Men så ringde dem i morse vid halv 9 tiden som tokar. Underbart sätt att bli väckt på (Ironi där) och undrarde om jag kunde jobba i kväll. och jag kan ju inte bara säga Nej! Så denna fredagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Menmen, får mysa till de på jobbet ist! :)

Nu ska jag fixa till mig sen åka till affären här behövs de handlas.
& en jäkla massa Klementiner skall jag köpa mig. SÅÅÅ GOTT!

En Frida.

 



I morgon är det Fredag, Det gillar viiiiii !!!!
Nu hockey, hockey.


ME LIKE!


Hej. Kom precis hem från lite workingtime. Bra dag idag på jobbet, men lite stressig. Jag fick tillomed ett nytt namn idag. SnyggFrida, heter jag nu mera. Det var inte illa! Visst blir man glad när de första man får höra utav en tant är , " Du är så snygger " haha. Där uppstod mitt namn. Jaja, dem gillar min nya hårfärg och det gör jag med.
Tack Sara för att du gjorde mig så fin i håret. Innan va det en katastrof kan ja löva.


Det är en kopparfärg med röd toning. Ser mycket rödare ut på bilden än vad det är.
sen är det en mörkare toning i hårbotten.

Köpte mig även en stor flaska med Väte och hårfärg. så jag kan färga min utväxt hemma så det blir riktigt än att köpa de som finns i affärena.



Nu ska jag slänga ihop lite mat.

Illa, Jag mår illa.


Hela natten har jag mått illa. Det sitter liksom i halsen på mig. skit jobbigt! Så får jag tänker på någonting med mat eller tänker på illa måendet så blir det bara värre. Värsta som finns de här!

Skall snart försöka göra i ordning mig lite. sen blir det att åka till Vara för att möta upp Sara, sen vidare till Trollis och va hårmodell åt henne. Hon skall färga håret på mig. Blir kul. Gratis färgning är aldrig fel! :) Får se vad hon hittar på. Men inslagg av rött vill jag iallafall ha ..

Nu ska jag försöka äta en klementin och se ifall de släpper någongång.
Ha en bra dag. Puss

Hjälp mig!

Jag måste verkligen komma igång med träningen igen. Jag är en riktig slapphög på den fronten. Jag tränar gratis, men jag kommer aldrig dit. Vad är det för fel på mig? Kanske för att det är väldigt tråkigt att träna själv, ingen motivation. Men mina bilringar på magen och på rygg borde ju va en bra anledning att komma dit?! Men icke då. Ibland blir man så trött på sig själv. Nu skall jag lägga mig i soffan igen och kolla äntligen hemma och tröst äta massa klementiner & tycka synd om mig själv.

Hejs.


Boring.


Idag är jag riktigt seg. Jag har varken orken eller lusten till att göra någonting. Berg med disk, men orkar inte ta tag i det. Jag är hungrig men orkar inte laga mat. orkar inte ens fixa i ordning mig. ser ut som stryk. Jobbigt att byta kläder. Lättirreterad. Pust! Såna dagar är lite smått jobbiga. man blir rastlös fort och värk i bena för man sitter still för mycket. Men har lovat min Mamma att göra slinger i hennes hår idag, så något vettigt får jag gjort & en anledning till att komma utanför dessa 4 väggar.


OTH !


Tråkig dag idag. Regn & iskallt ute. Kan lika gärna åka och jobba nu. Men börjar inte fören tre. Hade gärna lagt mig i sängen igen och kollat på film. men det hinns inte riktigt med nu. Så får kolla på mer avsnitt av One tree hill istället på datorn. Bästa serien någonsin. Men det tråkiga med säsong 7 är att Lukas & Peyton inte är med länge. & det har kommit till massa nytt folk som man aldrig sett förut. Lite surt! Men de blir nog bra ändå. OTH kan liksom inte bli dårlig ;)


Helgen.


Helgen har varit kanon. Åkte ju till Överby på Lördagen med tjejorna + andreas. Fick köpt mig lite smått och gott med. Det gillar vi. Sen hem, för att packa ner alla grejer inför kvällen. Åkte hem till Mariella för lite förfest. Hade jätte kul. Men det har man alltid med brudarna ;) Sen blev det Kronan. och jäklar vad mycket folk det var. Har nog aldrig varit med om det förut. Det var tjockt precis överallt .. men kul hade jag! Träffade massa folk man inte sett på ett tag. Sen blev det efterfest hos Alex, va en hel del på efterfesten med. Lite förfest klass på den. Toppen kväll!  

Söndagen vaknade jag med världens huvudvärk. Sov inte den bästa natten heller. Vaknade stup i kvarten. Kanske för man inte sov hemma, brukar bli så då. När man vaknat till så tog vi oss en promenad. som va väldigt skönt ..  sen blev de pizza och film hemma hos Simon resten av dagen. Tackar gud för söndagar.



Party night.


Hej. Sitter nu och väntar på att Mariella och sara skall komma hit. skall hämta upp Natalie sen, sen bär det av till Trollis. 4 tjejor och en kille. Hur skall han klara sig? Han får smått panik efter en affär med mig. haha, stackarn.
Skall försöka hitta mig något snyggt att ha på mig ikväll. Panik på den fronten. Så det behövs verkligen!
Ikväll blir det Oktoberfesten. Skall bli riktigt skoj, ser framemot denna kvällen. Så jag laddar upp för en höjdarkväll. Pusshejs.


Hello winter.


Jag blev nog lika förvånad som alla andra när man gick upp i morse. Snö? Vart är glöggen och pepparkakorna kan man ju undra? Man får alltid julstämmning när snön faller. Men den får man hålla på ett tag till. 2 månader kvar dit! Denna fredag blir lugn, ladda upp för i morgon. Får se om a' är sugen på att dra till Trollis senare. Kvällen kommer tillbringas framför Idol, kanske hos Mariella.

Ha en bra fredag!

Jennifer Love Hewitt ,



Väldigt snygg. Håret skulle man inte säga nej till.

Thank gud it's Thursday.


Godmorgon. Idag sov jag länge, får nästan lite ont i huvudet av att sova så mycket. menmen, drömmer man bra så gör man ;) Idag blir det en lugn förmidda tills jag börjar jobba kl 2. sen i kväll är det Hockey. Frölunda-Färjestad. Alltid lika skoj att kolla på. Om de rätta laget vinner då. annars blir man fett retad. snyft!
Nu vet ni min dag. Ska ni göra idag?


Snart skall jag och Hun besöka denna vackra stad.
Lääänktar, komma bort lite.

Kan ni gissa staden? ;p

Kreativ.


Hej. Har fått lite gjort idag. Sökt lite nya jobb. Får se hur det går på den fronten. Kollat och ringt på Lägenheter. Ojojoj, vilken Lägenhet jag hittat, Peeerfect! Får se vad min andra hälft säger med. Färgat mitt blonda löshår brunt. Blev riktigt bra faktis. Precis samma färg med så jag blev nöjd :) Tjänade in massa money där.
Nu: One tree hill.


GODMORGON.


Hej. Idag är jag uppe med tuppen nästan. Gick upp redan kl 8 idag. Varför vet jag inte? Va för pigg för att sova. Efter jag smällt i mig en yoghurt så tog jag mig en cykel tur ute i frosten. Jäklar va kallt det var, men jag känner mig otroligt duktig som börjar dagen med en cykeltur. sen hamnade jag här i vanlig ordning och är redan rastlös. Detta är nakdelen med att gå upp tidigt. Finns absolut inget att göra..

Får ringa och fjäska med mamma sen och få henne att följa med mig någonstans. Får se hur det går :/
Hejs.


My home.


Hej alles. Idag var det meningen att jag skulle åkt till Trollhättan med Sara. Men blev inte så. Kom lite andra saker i vägen. Men åkte en sväng till Vara förut. Kollade runt lite, finns kanske inte jätte mycket att kolla på. Men det finns allt några mysiga affärer där borta i Vara :) sen handlade jag på willys och besökte även vara trä där jag gick runt bland alla kök och drömde mig bort .. Skall snart försöka börja med lite städning här hemma. Trök! Det spelar ingen roll hur mycket jag städar ibland, det blir inte finare för de. Vill ha nytt!
Föresten, Jag vill åka till Ikea. älskar Ikea.

Om man skulle börja med att dammsuga då. Hejdå.


Seg dag.


Denna dagen har gått i snigelfart. Har absolut inget att göra och det finns inte mer att kolla på internet & på tvn är de bara kassa program. suck! Varför bor jag inte i en storstad? Där hade jag garanterat trivits. Eller haft ett heltids jobb. Jaja, det är bara att gilla läget. Va ute på en promenad förut iallafall. Gick även förbi mamma och tjötade lite skit. Ne, om man skulle diska lite da?

Dagens musik ;
What's up- 4 non blondes.
I Gotta feeling- Black eyed peas.
Down- Jay sean ft Lil wayne
Patron Tequila- Paradiso Girls ft Lil Jon.
Silly boy- Eva simons.
sexy Bitch- david guetta.


Pajad.


Gomörra Gomörra.
I Lördags fick jag ordnat fram mig en ny mobil och när jag skulle byta simkort så slutade de fungera. Det stod hela tiden " sätt i simkort " så jag bytte tillbaka till min gamla mobil igen & då stod det samma sak. Försökte ett antal gånger men sen gav jag upp. Så igår efter jobbet åkte jag direkt till Kiosken för att köpa mig ett nytt simkort, nytt nummer, inga kontakter eller nåt kvar. åååh! Känner mig lite smått handikappad när man inte har några nr eller nästan ingen har mitt nya. Så nu vet ni det peeps. Mitt gamla nummer finns ej! Skriv gärna erat nummer, behöver dem verkligen.

Så nu blir det att ringa runt till diverse jobb och folk & ge dem mitt nya.
Puss.

Finisch.



Dagens; Kofta - Vila Jeans- Gina tricot Linne- Gina tricot Skor - Dinsko.
sådär, så va man färdig för kalas. Fattas bara lite armband och örhängen!

Here I go again.


Igår blev det inget Alingsås för mig. Hamnade istället i Saras soffa med mina två bästa. Sara & Mariella. Kollade på Idol, käkade godis och hade en bra fredagskväll. Efter Idol åkte jag hem till Alexander " skräddan" J. Där det spelades Ps3 för fult. Vid halv 2 tiden kröp jag ner i sängs och somnade som en stock. Minns inget mer än att jag la mig sen va det morgon. Såna nätter är rätt sköna ibland :)

Vid 3 tiden blir det kalas hos A's farmor. Massa god mat. Har verkligen länkat nu efter god kalas mat, haha. Har ju inte ätit riktigt på några dagar nu. Ganska tråkigt att äta om det inte smakar någonting ;(
efter kalas blir det Fotboll. Ett måste! Så inget Party, party för mig idag inte. Får ta igen det nästa helg på oktoberfesten.

Ha nu en bra Lördag alles & snåla inte med drinkarna ;)
Hejs.

Helg.


Godmorgon. Då var det helg igen då! Undra vad man skall hitta på denna helgen? Eftersom jag mår betydligt bätte idag, har tillomed njutit av en god frukost idag som smakade någonting. Det gillar vi! Så funderar jag på att kanske åka till Lights in Alingsås ikväll. Lite små mysigt. Om jag får med mig min kära Sambo vill säga ;)
annars blir det att va hemma och tillfriska mer, för i morgon är det kalas. vilket betyder, Gooooo mat! haha.
Nu blir det iallafall att hoppa in i duschen.


Svar till alma; Det rosa linnet kommer i från Somewear.se :)

Give me.




Något av detta skulle jag gärna klicka hem.

På bättringsväg?


Hej. Idag har jag varit hemma. Jobbade igår kväll, men det va ingen höjdare att jobba med feber och behöva snyta sig stup i kvarten. De är en rejäl förkyldning jag har åkt på. uch! Så idag har min dag bestått av att sova faktis. Nästan sovit hela dagen. och ibland undrar jag hur mkt man kan sova när man är sjuk? Väldigt mycket har jag märkt .. Rekordet är nog för två år sedan när jag hade halsfluss och sov i 16 timmar i sträck men va ändå trött sen & mamma gick in för att kolla mig om jag fortfarande levde, haha. Sova är allt bra underbart! ;) Men mår lite bättre nu så det är ett plus. Så nu vet ni det. 

Väntar nu på att klockan skall bli åtta så jag kan kolla på Mammas pojkar och sen Inlåst.
Nu blir det honungsvatten :)






Hate it !


ååååh! Detta har varit en jobbig natt. Bomtät, feber och ont i varenda liten del i huvudet. När man blir sjuk glömmer man liksom av hur bra man mår egentligen när man är frisk. och idag så skall jag försöka jobba med. Hur skall detta gå? Får egentligen inte jobba på mitt jobb när man är sjuk. Men det är liksom två arbetsdagar vi snackar om nu som bara försvinner och de är mkt pengar. Så skall försöka idag, så får vi se hur det blir i morgon.
Nu ska jag duscha, sen vila innan det är dags.


andreas tog smygkort på mig igår när ja låg i soffan halvdöd och sov.

Förkyld.


Ja då har skiten kommit till mig nu också. Fan! hatar att va förkyld, speciellt nu när den bryter ut. Ont i hela kroppen, halsen svider, tandvärk och tät i näsan. Va hos tandläkaren också för en stund sedan. Kan inte påstå att det var de roligaste besöker när man har ont i hela käften och halsen svider + att ögonen rinner konstant.
Men nu skall jag lägga mig i sängen, kolla film och sova. Sen blir det åka till apoteket och ladda upp med massa nässpray och halstabletter.

Suck!



Jag tror det är dags att gå in på min Hotmail lite oftare. Orka rensa allt hela tiden! haha.
´ Börjar nog föresten bli förkyld med. Nyser hela tiden och känner mig tät.
FÅR INTE & VILL INTE!

Ojojoj.


Godmorgon. Det är farligt att sova i ett mörkt rum, man har ingen alls koll på vad klockan är. Idag vaknade jag halv 12! & konstigt nog va jag fortfarande trött. Men nu har jag verkligen fått sova ut iaf.
Nu händer det inte så många mer knop. Blir att sitta här, diska lite och laga mat innan man skall iväg vid 2.

Men nu blir det iaf en stor kopp Kaffe!

SegSöndag.


uch. Varför är söndagar så sega? Jag är visseligen väldigt trött idag men har inte lust att ligga i soffan och blega på massa repriser som man redan har sett. Igår va det ju jobb, 10 timmar. efter det åkte jag till Mariella direkt. Där även Josefin va :) Myste i soffan. Sen hälsade vi på Karl som hade inflyttningsfest, blev även ett besök hemma hos Sara innan ho' gick till Kronan. Vid ett tiden blev det skräckis hemma hos Mariella. Hatar såna filmer. Vågar knappt gå förbi ett fönster efter en skräckfilm. Men när man är fler blir det nästan bara roligt. Vid 2 tiden så så ringde andreas föräldrar som ville ha skjuts hem, sen blev det hämta älsk med. Så vid 4 tiden i morse gick jag och la mig. Blev nästan 24 timmar där av full fart .. Så är ganska seg idag.

Nu soffan, sen hyra film och Pizza.

Gääääsp.


Hej igen. Blev allt en tripp till Trollis förut och ett par Jeans fick jag köpt mig med. Blev ett par söndriga jeans från Gina. Orkade faktis inte springa runt i varenda affär för att hitta mig ett bra par. Köpte mig även en tröja med. Så nu är jag nöjd och belåten, ett tag till iaf. Innan vi åkte hem blev det ett stopp på Rusta. Massa roligt att köpa och kolla på där inne och vet ni vad. Bli inte förvånade nu, men det blev faktis Donken med. Fan! Hej fetso. Jaja, jag är väl inte fotomodell helt enkelt, lär inte bli heller.

Denna fredagskväll tillbringas vid tvn och här. Precis kollat på Idol och väntar på fortsättningen. Men hade allt velat krypa ner i sängen ist, men nädå. Skall hämta en viss person senare. Kommer va bra trött i morgon på jobbet. Delad tur med. HURRA, vad roligt det skall bli!? (känn ironin)

Gonatt peeps.

Shopping time.


Väntar på att klockan skall slå fyra. För då bär det av till Trollhättan idag igen. måste verkligen ha mig ett par Jeans. Jätte dårligt på den fronten. Det är inte direkt det jag brukar lägga mina pengar på. Men idag så, är det de jag skall lägga min energi på att hitta mig ett par. Sen får vi se om jag unnar mig något mer :)

Snygga shinyleggins med fickor på. Det gillar vi!


1 oktober.


Då var det en ny månad igen då. Och det känns verkligen att hösten är påväg. I morse fick jag ha på mig vinterjacka och vantar när jag åkte till jobbet. Bhurr! Nu är det lite varmare men morgon'a är inte roliga. Jaja, är hemma en stund nu för att vila lite, försöka få i mig lite mat och bara ta det allmänt lugn till klockan 5. Då är det dags att fara iväg igen. Blir ingen utgång för mig ikväll. Jäkligt tråkigt! Hade vart kul att träffa alla i klassen igen och ha det lite skoj och prata minnen. Men chefen ringde förut och gav mig ett antal jobb dagar till så det måste gå före. Meeen jag får ta och ordna upp det där. För måste bara träffa alla igen, snart.


The Class.

RSS 2.0