Måndag.


Godmorgon! Började dagen med ett Core pass. Va jobbigt idag. orkade knappt gå hem efteråt. De gick med snigelfart .. Gjorde gröt och en stor kopp kaffe när jag kom hem. mums! Så nu är jag pigg.
Ska tillomed ställa mig och göra scones snart. Finns inget bättre än nybakat bröd. De går fort att göra också, och de gillar jag. Ingen Jäsningstid hit och dit .. Sen är de dags att jobba 14-22


Light ,


Tacos i magen, Laddad upp med Lösgodis och Tänt ljus. Snart är de Let's dance.
Ska bara ligga i soffan resten av kvällen.



<3


Havregrynsgröt, Check!
Ägg, Check!
Kaffe, Check!
Gymmet, Check!

Nu är de bara städningen kvar som jag snart skall ta tag i.
En tripp till Vara, sen är de Fredagsmys.


Heeeeeeelg.


Tjo! Kom hem för en stundsedan. Nu är de helg! Weho. Ledig i hela TRE dagar nu. underbart! och i morgon är de löning, kan de bli bättre? Nix.

På Lördag är de 25-års kalas. Ska fira Alma, som fixat i klubblokalen. Kommer bli kul. Blir säkert en del folk:)
På dagen blir de åka och shoppa lite. så man är snygger te kvälla ;)

Ne, nu ska jag fram till affären snabbt och handla middag tills ikväll.

Tisdag.


Hej! Klev upp tidigt idag för att gå och träna på gymmet vid 10. Blev 30 minuter uppvärmning på crosstrainingen, sen 1½ timme på maskinerna. Har precis drukit upp min smootie med Protein pulver i, de är super de. Nu ska jag minsann bli fitt ;) haha. Får se hur de går me de.

Sitter och väntar på att posten ska komma. Beställt ansiktsrengöring från Decléor. Bra erbjudande på Beautyplanet, så då kunde jag inte låta bli. Absolut de bästa produkterna enligt mig. Jag har blivit väldigt beroende av att sitta på nätet och beställa hem saker. De är smidigt och ja kan inte alltid stå emot. Sen sitter jag där med alla fakturer och får lite ångest! Men har fasiken inte tid att åka i väg till Överby heller så.



Ska laga lite lunch nu till jobbet. Börjar kl 2 ..
Ha de bra!

Difference,


HEJ! Har vart hod Mariella idag och blivit snygg i håret. La en mörkare ton i håret för att få bort de röda, sen blev de blonda slingor. Tog även och klippte bort en bra bit av håret och massa uppklippning. Super nöjd! Känns skönt att ha en frisyr igen. Ska dit om 8 veckor igen och göra mer slingor. Vill bli lite ljusare nu till våren/ sommaren.

Försökte ta en bild. Men ser bättre ut i verkligheten.

Affro.


Hej! Kom precis hem från ännu en jobb dag. Ska slänga i mig lite mat snart så fort älsk kommer hem. Men vad? Finns aldrig något gott att äta. Ikväll skall jag testa mig på Afrikans dans för första gången. Haha. Får se hur detta kommer att sluta. För min Kordination är väl inte alltid så bra. Lite man av mig;)
Någon som testat detta förut?


Lovley,


Han är inte dårlig min man. Precis vad jag behövde igår! Han lär sig;)
Massa kärlek ♥



Ska snart kila iväg till Gymmet. Öppnar kl 10 idag. Sen får ja se vad dagen bjur på.
Ha de bra!

Valentinsday,


Hej! Kom hem från jobbet för en stund sedan. Haft en väldigt rolig dag idag på jobbet. Många härliga skratt! De har jag bara mina arbetskamrater att tacka för. Men så ska de va!

Då var de denna Alla Hjärtansdag idag. onödigt? Firar inte de direkt. Man kan väl lika gärna uppvaknta varandra varje dag, eller? Jaja kunde ju inte vara sämre ja och köpa mig något. Så jag köpte en " I Love you " Påse till min man. Med lite olika spel i, Triss, trav, Lotto osv.. och små choklad hjärtan.
Så ska börja med maten nu, så den blir klar tills han kommer hem. Får bli kasslergratäng. Simpelt, men gott!


Bubbly,


Hejsan! Va några dagar sedan jag skrev sist. Men inget ni missat. Vardagen flyter på som vanligt med massa jobb. Idag jobbar jag kväll, så blev sovmorgon idag. Eller ah, vaknade kl 9. Vaknade av tråkigt väder. Ännu mera snö. Pust! Jag som gärna vill ha vår nu. Men får nog vänta i 2 månader till innan jag vet helt säkert att de inte kommer någon mer snö.


Ska ta och göra mig en smootie. De perfekta mellanmålet.
Naturell Yoghurt
Alpro soja
Hallon/Blåbär och Jordgubbar.
GojiBär.

Sen blir de städa. Man får passa på när man inte jobbar dag.



Ikea time.


Godmorgon. Klev upp för en stund sedan. Blev en sen kväll igår. Men jäklar vad roligt vi hade. skrattade mig igenom kvällen. Men de va ju lite segt att gå in med ett gäng utklädda människor som kunde dansa järnet och ingen fatta vilka de var. och jag va spiknykter och såg normal ut. Men efter en stund kom även jag igång och kunde dansa lite. Jag dansar aldrig nykter. Pffft, den rubriken stämmer ïnte här;)
Men de va väldigt skoj iallafall.

Blir Ikea idag då. Får se vad jag får köpt mig. Men är nog mest ute efter tavlor och lite ljus. Men vet ju att när man kommer till kassan, så är vagnen full.

Lite pics från igår.


Jag gillar verkligen sara's röv som hon fick till. Haha!


Löööördag!


Tjabba. Blev en sväng till Trollhättan idag. Åkte och hämtade upp Sara och Mariella. Sen shoppade vi maskerad kläder. är nämligen maskerad idag på Kronan. Men ska dock köra. så får se om jag orkar klä upp mig. roligare med lite sprit i kroppen tror ja;) ska till Ikea tidigt i morgon med Mami så får bli lugnt. Haha, men de kommer bli så jäkla snyggt och bra som dem ska klä ut sig till. Måste ta med mig kameran! 

Väntar på älsk, sen blir de åka till Vara.




13:33


hej! Hela morgonen, nästan. Har jag gått igenom min garderob. Testat kläder hit och dit, vilket som passar ihop osv. Tror ni fattar. Tänkte rensa lite. För jag har så ini norden av kläder just nu. Men ändå så beställer jag nytt och har aldrig något att ta på mig. haha. Ni känner säkert igen er? Sen blev de en lång promenad. Men jösses, vad de blåser ute idag. knappt så man kom någon vart vissa stunder.
När jag kom hem så hade jag fått mitt packet utav Ginza.  Fick Julklapp där, i från jobbet. Hade vissat Stjärnor att välja mellan. I vårat fall var de 3 stycken. Fanns inte jätte mycket att välja mellan. Så tillslut tog jag bara något.
Blev en rock skiva. rock är alltid bra! Och en film.

Godmorgon.


Gick upp för en timme sedan. Ledig en stund nu på dagen. så skönt med sovmorgon idag, efter helgens arbete.
Ska kila iväg till gymmet en sväng snart. Behöver verkligen komma i form till sommaren. och man får ju räkna med 3 månader innan man har den kroppen som man vill ha. Så nu kör jag sten hårt två gånger i veckan, de som kommunen bjur på. sen är de promenad resten utav dagarna :)

men nu ska jag byta om, sen kila. Hejs!

RSS 2.0