301109


Sitter här och dricker kaffe och äter pepparkakor. Gottgott! Försöker piggna till lite. sov tok för länge idag så jag fick ont i huvvet och blev ännu tröttare och seg. så får hoppas att kaffet gör susen. Idag händet det inte så mycket förutom att jag börjar jobba kl 3 .. Skall plocka i ordning lite här hemma innan och laga lunch.
Kram!


Helgen snabbt ,


Lördag; Va på inflyttnings kalas hos Pappa och marie. Var mycket roligt. Jätte god mat, potatisgratäng och kallskuret, men massa frukt och sallad. mums! Var roligt att träffa maries nära och kära också. Men dem flesta känner man ju redan till. Det blev lite vin, öl och grogg. sen vid 11 tiden så gick jag och andreas hemåt. Då blev det racer fart i att göra i ordning mig. Slängde på dem första bästa kläderna jag hittade, lite mer smink och satte upp håret i en tofs. sen åkte vi vidare till Kronan .. Hade jätte skoj på kronan. Roligt folk var där och bra musik.
Har tyvärr inga bilder från denna helg. Eller jo, ett vimmelkort från Kronan. men de va inte det vackraste ..

Söndag; Söndagen var mindra rolig. Trött, seg och bakfull. Så det blev kolla tv nästan hela dagen. Vilken tur att det är bra program på en söndag. sen blev det El Clasico med chips och pepsi. Sen somnade jag gott i min nybäddade säng med mina nya lakan ..


Frida.Frodo.



sådär, då var man lite mer upp piffad för kalas.


Gokväll ,


Haft en bra Lördag? Efter jobbet idag så åkte jag hem och satte upp mina Julstjärnor i tv rummet och en i köket, det får räcka. De är det mysigaste med detta höst mörket. alla Ljus stakar och stjärnor .. Nu sitter jag här, precis duschat. Skall snart börja göra i ordning mig lite. för sen kl 7 blir det inflyttnings fest! God mat, de gillar vi. Är vrålhungrig, men sparar mig lite till så blire ännu goare sen ;)


Hem ljuva hem.


Då var man hemma igen efter en hysterisk dag i Ullared. Jösses vad folk det var idag, har aldrig vart med om dess like. Det var ingen kö som tur var men det var mängder med folk över allt. Var lite smått irreterad där ett tag, men det var bara att bita ihop och lugna ner sig. Jag gick inte ens över allt och kollade! För på vissa ställen var det stopp och jag tänkte bara, hur skall jag komma ut här i från? Så jag lämnade min vagn och gick för att hämta det nödvändigaste sen gick jag mot de lugnare ställena.. Det blev en hel del saker. 4 stora kassar kom jag hem med. Julklappar, kläder till andreas och lite till mig, och massa andra nödvändiga saker. Men jag är nöjd med mina köp :) Nu har jag inte så mycket kvar att köpa till Jul.

Nu värker mina ben som ini norden. Så skall lägga mig i soffan med min Polly påse och kolla Idol!
Imorgon är det jobb som gäller. Kommer nog va trött när klockan ringer kl 6.

Lönedag.


Godmorgon! Sitter nu och avnjuter en stor kopp kaffe och har precis betalat räkningarna. Alltid lika roligt att betala dem och se pengarna försvinna iväg. eller inte! Men det är sånt som måste göras. Jag skall inte klaga, man har det allt bra ändå :) Skall börja göra i ordning mig snart. För sen kommer Papi och Marie och då bär det av för att köpa Julklappisar. Hoppas vi slipper denna helveteskö idag och massa kundvagnar som kör över fötterna på en.
Ha en bra fredag peeps.


News.



snygga nyheter från H&M.


Julklapp?


Skickade precis lite mail angående köpa Chihuahua hund. För en sådan skall vi skaffa oss. Vi har bara inte bestämmt oss för riktigt när? Men idag hittade jag en som jag nappade på direkt. Så en bra Julklapp kanske ? Får hoppas de. Nu väntar jag bara på svar ..


Är det bara jag som smälter när jag ser dessa små?

ääääääntligen!


Har vi fått mer tv kanaler som vi beställt! så nu kanske det är roligt att kolla tv för en gångs skull.. Men då blir genast allting mycket dyrare. Vilken tur att jag får en bra Lön denna månaden. så det räcker och blir över länge:) Så nu blir det mycket shoppa och jag börjar redan i morgon. För då ska jag till Ullared och inhandla lite Julklappar. Billigt, eller nja. Allting är faktis inte så billigt! men de går fort att hitta allting med en gång.

Skall snart cykla bort till mamma en stund och kanske åka till HemCompaniet ,
Ha det bra.

NovemberRegn.


Så, nu har jag strykit Gardiner och satt upp, och även bytt lite dukar här och där. Lite tidigt kanske, men det är allt lite mysigt med jul! Men julstjärnorna får allt vänta tills på Söndag. annars skall jag inte julpynta så mycket mer iår. Inga Jultomtar skall upp och absolut ingen gran. Men nu ska jag laga Pannkakor, och ingen sylt blir det heller. för tänker inte gå ut i detta vädret. så får nöja mig med äppelmos och socker. Sen bär det av till Jobbet!


Checkt ,



Klähängare inne på Lindex provrum.
Tycker att alla affärer borde inskaffa sånna här..
Mycket bra och lite små roligt ..


Marknadsdag.


HejHej. Idag vaknade jag av att telefonen ringde. Bäst att svara ifall det är jobbet eller något annat viktigt. Men när det är en försäljare som ringer då blir jag bara arg. Morr! Så va nog inte så där jätte trevligt mot dem. sen var det lika bra att gå upp. Käkade Havregrynsgröt, sen cyklade jag bort till Marknaden en sväng. Inte så kul. Det blåste, regnade och va skitkallt och inte alls mycket stånd. Så gick igenom det snabbt sen gick jag in i affären i stället och handlade lite mat. Skall göra Pannkakor idag och trodde jag hade sylt hemma. Men icke då! Så nu måste jag gå fram till affären en gång till. Men först blir det byta gardiner här hemma till lite mer Juligt ..

Puss!

Maaaaaaaaaat!



Nu skall jag laga en utav Hun's favvorätt.
Hoppas han blir glad.


Önskelista.


Varje gång jag skall städa så blir jag lika arg. Min dammsugare är precis världelös. Man får stå och suga på samma ställe i minst 5 minuter innan det händer någonting. Tänk vad roligare allting hade varit om man hade en bra dammsugare. Så Mamma och Pappa, om ni läser detta så är nr 1 på min önskelista en dammsugare.
sen önskar jag mig det vanliga, Presentkort kläder, Presentkort IKEA, Kevin clain parfym.

En månad kvar så jag skall nog komma på mer bra Julklappisar.
Nu var det iallafall städat här hemma, så nu lukar det lavender i hela huset! Näe, nu ska jag lägga på mattorna. Hejs,


241109


Häy. Har nu suttit i telefonen några timmar. Ringt och försökt bytt mina jobb dagar över jul och några andra dagar. Men det är inte det lättaste. Men tror jag fått fixat det mesta .. även ringt runt till " the boss" men dem är inte lätta att få tag på. Allitd är det nåt, möte, lunch, tjänsteärende och allt vad denna telefonsvararen säger. Sen skulle jag gått och vaccinerat mig idag. men det blir inget med det. Kul att vaccinet är slut idag och i morgon. så jag får vänta ännu längre .. Så nu vet jag inte vad jag skall göra. Fortsätta ringa och försöka städa kanske? Det ser ut som ett bomb nerslag här. Plugga var det med. åååh!  Trött på mig själv ibland för det aldrig händer något .. That's the life.

Måndag 23 nov.


Allting går så himla fort. 1 månad kvar till Jul. Det var ju inte längesedan jag firade jul och hade denna hysteri om att köpa julklappar och vad man skulle köpa. Och om ett halvår fyller man redan 22. Herrejösses! Det gäller att ta vara på tiden.

Sitter nu och avnjuter en Kaffe Latte. Försöker piggna till lite. Denna dagen blir lugn, skall städa lite här hemma och sen åka in till Vara. Funderar på om jag skall hinna ta vaccinet idag eller om det är bättre i morgon. Lär ju få biverkningar, som är ganska vanligt .. så pga av lägenhets koll idag så är det kanske säkrast att ta den i morgon.
Efter många om och men så har jag bestämmt mig till 95 % nu. Jag har aldrig haft någon influensa innan och har därför inget immunförsvar mot det .. men det tar emot lite att spruta in något i kroppen. Men det känns ändå rätt.




Underground.


Lägenheten var väl ingen höjdare direkt. Det var verkligen underground känsla på den. Dålig planlösning, för litet kök och ja, underground helt enkelt. Men jag ger inte upp, för i morgon skall vi kolla på en ny som lär vara bättre. Men jag hatar dessa 3 månaders uppsägnings tid. Förstör väldigt mycket!

Efter kollen så blev det skräpmat, så nu mår jag så där äckel illa. & nu skall jag ringa min vän Maggan.
Ha en bra kväll.

Söndag.


Hej. Haft en bra helg? Min helg har väl inte vart så intressant direkt. Inget roligt att berätta..

Fredag; Jobbade kväll.
Lördag; Jobbade en delad tur. sen blev det mys i sängen och kolla på Transformers. Grym film!
Söndag; Dagen har börjat lugnt, käkade Makrillsmörgås, duschat och nu sitter jag här. Väntar tills klockan blir halv 5, för då skall vi till Vara och kika nytt boende. Blir skoj! miss vara. annars blir nog söndagen lika trisst och grå som dem brukar vara ..



Suck !


Jag gillar verkligen inte att jobba kväll till 22:00 för att sedan gå upp kl 6 igen. uch! och jag lär ju inte sova så mycket i natt heller, eftersom jag har problem med det. Mörker är inte min grej liksom! Vilket betyder att jag kommer va på strålande humör i morgon, eller inte. Nu blir det iallafall kolla klart på Idol, sen flashforward.
Godnatt!

Come fly with me.


Häy, sitter nu och lyssnar på Michael Bublé, riktig bra. Idag är det faktis sol ute, så tänkte att jag skulle gå ut snart och faktis gå till affären. Man får passa på, för sol behöver vi. Denna helg är det jobb helg för min del. Det gillar jag inte. Jag har verkligen inte lust att jobba. Det finns ju roligare saker att göra. Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av saken. meeeeeen äääääyhu! Så nu vet ni min helg om det inte blir så mkt updt ..

Men nu ska jag fixa mig lite, sen ta mig en promenad.

M.G / H.G


Om det är någon som jag vill se ut som, som jag är riktig avis på så är det systrana Graaf!
så otroligt vackra människor.


Magdahlena Graaf ,

Hanna Graaf!

Home!


Hej. Sitter här dränkt som en katt, pisseblöt. Cyklade hem i från pappa förut eftersom jag lånade hans bil. Det är inte lång, men hann bli som ett vattenfall. Skönt att va hemma igen, kort pass idag. Käkade precis lite mat, Tacopaj. Jag fullkomligt älskar paj. Det skulle jag nog kunna leva på och köttfärssås. Kanske inte det nyttigaste men otroligt gott! Väntar nu på att Mammas pojkar skall börja, sen Glee.
Men en dusch skall väl hinnas med innan.


19 November.


Godmorgon eller förmiddag. Välj själv.. Vaknade såklart sent idag med. men ibland är det väldigt skönt att sova!
Kom iväg och tränade igår, det var inte dåligt för att vara mig. Så idag känns det lite i bröst och axlar. Men ingen större träningsvärk, jag tränade väl för dåligt ;) Så nu får vi se hur lång tid det tar innan jag hamnar där igen, haha. Näe, om jag skulle sätta fart. Har en del att göra innan jag skall börja jobba om 1½ timme.

Skall ut och kolla om brevbäran har kommit med mitt kort idag.
Hare gott.


Du kom, du såg, du segrade.


Då var det redan onsdag. Ledig idag och än så länge så har jag inte gjort ett skvatt denna gråa dag. Vaknade i morse att det var rena stormen ute, trodde ett tag att huset skulle blåsa bort. Men somnade om tillslut och vaknade inte fören 12 !! sen dess har jag suttit vid datorn, Läst bloggar, kollat facebook och diverse sidor som jag brukar kolla dagligen. Meningslös dag. Borde göra något vettigt. Kanske åka och träna ikväll? Men de är lättare sagt än gjort .. Näe, nu ska jag kolla OTH!

Give.Me



Snygga kavajer. En vardaglig och en lite mer festlig.

Tisdagskväll!


allra helst så skulle jag vilja krypa ner i sängen nu. sätta på en bra film, dricka Julmust och käka klementiner. Men det kan jag inte. För då var det dags att åka tillbaks to work. Vart hemma i ca 2 timmar. Släng ihop lite mat och tagit en powenap i soffan. Som inte gjorde det hela bättre. näe, Jag blev bara tröttare.

Hejs.

People make the world go rund.


Godmörgon. Jag är så trött, så trött på morgonen. Det är helt sjukt! Vaknade halv 11 idag, men jag va fortfarande trött och ville bara sova mer. Men det går liksom inte att sova till kl 12 och börja jobba kl 1. Behöver va uppe lite innan. måste komma till Ica och handla för det ekar i vårat kylskåp. Inte ens någon frukost fanns det att äta idag. Jo, en banan. Resten är helt slut. Har några stackars lösa pengar att handla för, sen får jag vänta tills på torsdag- fredag då mitt nya kort kommer. Handikapps feeling, oja.

Nu skall jag fräscha upp mig sen cykla till affären.
Ha en bra Tisdag.

Jimmy choo.


snyggt från Jimmy choo. Jag länkar tills det kommer till en affär nära mig,






16/11-09


Hej. Då var det måndag igen, ny vecka, nya tag. Slutade tidigt idag, känns lite skönt. Så nu skall jag snart cykla bort till banken. Eftersom bejarpen lyckades göra sönder mitt bankomat kort ;) Sicken Lördag. Men det gjorde inte så mycket. Mitt kort va i princip sönder ändå. Plasten på det höll på att åka av och det funkade knappt i några affärer. Så de va lite bra, ett nytt fortare! Sen får vi se vad dagen bjuder på.
Ha det så bra så länge, puss.


ClubKronan.


Gårdagen va super. Hade verkligen jätte roligt och det var en lyckad kväll! Förfest hos Robin först, ölspel och annat trevligt, kommer skratta länge åt Robins lilla namn miss, haha. .. sen blev det VIP på kronan. Där det bjöds på Rosé, Bubbel, fribiljett till drink och annat gott tilltugg. Choklad doppade Jordgubbar var inte fel! Sen blev det mycket dans, va riktigt varm där ett tag. Roligt och lagom med folk. En höjdarkväll helt enkelt!

Idag har det vart en segsöndag. Middag hos pappa. Lite gött. då slapp man tänka på de.
och nu blir det nog soffan resten av kvällen och kolla film.

Kärlek.




Idag kom Hun' hem med en bukett rosor till mig.
Då var jag den lyckligaste personen i världen.
Han är allt bra han ibland, min andreas.


Lördag.


Sov riktigt länge idag. Vaknade halv 12. så nu känns det som man sovit bort hela Lördagen. Men kom i säng rätt sent i går kväll. Va på Afterwork på kronan och kollade på Idol och hade trevligt med mina vänner. Sen gick jag vidare till alex. så kom nog inte i säng fören vid 2 tiden eller så.

Ikväll blir det kronan. Så denna lördagen blir att ladda upp för utgång! Skall även på VIP innan. Blir trevligt. Ha en bra Lördag peeps.


Klart!



Utväxt borta, härligt!


Hemcompaniet !


Hejs, Kom precis hem i från Vara. Vart där en sväng med mami. Va bla på Hemcompaniet en ny affär som precis har öppnat. Jösses vad fina grejer, där inne trivdes jag. Blev inte så mycket köpt fast jag dräglade och ville ha det mesta. Men en svart lampskärm åkte med hem :) sen blev det en snabb visit hemma hos Sara och hämtade min hårfärg jag beställt av henne. Så nu skall det färgas! Får se hur det går idag. Har liksom aldrig färgat mitt hår själv med pensel bara med flaska som är lite lättare skulle jag tro, spec i bakhuvudet. Varför har man inte ögon i nacken också? De hade vart något.


Två färger. Mörkare till hårbotten och mer röd copper till längderna!

Fredag den 13 ,


God morgon. Klev upp för ett tag sen och käkade frukost, Gröt för första gången på väldigt länge. Men gott vare! sen blev det slänga i lite tvätt i maskinen. Behövdes verkligen, berg med tvätt. Idag är det ju Fredag den 13e. Otursdag säger dem. Har då aldrig märkt av det så det lär knappast hända någonting idag heller. (hoppas ja) Jag är grymt sugen på att åka och kolla på Bio idag. 2012. För den värkar vara jäkligt bra och det sägs att det blir årets film. Men får se hur det blir med den saken. Roligt hade det var, har ju inte vart på bio på 1½ år eller så.



Godismonster.


Nu har jag kommit in i ett sånt där jobbigt stadie igen då jag är godis sugen typ jämt. Fast jag vill inte äta de. Kilorna bara ökar och magen putar ut mer och mer och jag som är så kass på att träna! måste tvinga mig själv att bli av med sötsuget, men hur lätt är det på en skala? Jaja. Va precis i affären. Och hem fick jag med mig en Riesen påse och Julle. Men något måste man ju ha när man kollar på mammas pojkar.

Långpromenad imon, JA!


121109


Sista arbetsdagen för denna veckan. Lång helgs ledigt, wosh! Skall bli riktigt skönt att sova i morgon. Det är faktis lite gött att va hemma på morgonen. Ligga kvar i sängen länge, äta i lugn och ro och bara vara allmänn slapp hela dagen & göra vad man känner för. Gillar det lite, om det inte blir i längre stäck.
Men nu blir det börja laga mat. Vrålhungrig! sen blir det slapp framför tvn. skulle behövt träna, men det lär ju inte bli av idag heller om jag känner mig rätt!

Love.it '


Köpt mig nya älsklingar ,


11/11-09



Sovit gott ? Jag har sovit sådär. tog en evighet innan jag somnade igår kväll. låg och vred och vände mig hela tiden och miljoner med tankar i huvudet som gör det ännu svårare att sova. När man väl somnat drömmer man mardrömmar så man vaknar igen. Ställde kl på 10 idag. för jag skulle komma upp i hyfsad tid. har en del att fixa idag innan det är dags att åka och knega, som pappa brukar säga, haha. Men inte ens kl 10 var jag pigg. Höll på att somna om hela tiden. Helt slut är jag på morgonen denna årstid. Jaja, skall ringa lite samtal nu, sen göra lite ärenden och försöka gå ut på en promenad.

Inspererande Outfit ,



Jag blir grymt sugen på att shoppa när jag ser detta!
så jävla snyggt!


Frysen!


Kallt ute kallt inne. Menningslös dag, har inte gjort ett skit. suttit vid datorn, diskat, Lyssnat på musik, suttit vid datorn, Handlat, dräglat på ett par skit snygga skor! (vill ha) suttit vid datorn åter igen. Har även laddat ner lite nya filmer. Tänkte att jag skulle ta på mig mina rosa duntofflor, vira in mig i en filt, käka glass och kolla på en film. Idag får det bli sex and the city filmen. Så mycket mer blir nog inte gjort idag. Saknar min andreas.


mmm, godaste glassen. Ville dock ha den med bailys smak, men va slut. snyft!

Ciao,


Trött, trött och trött. Ibland blir jag bara så trött på allt!
Going till work, hejs.



Önskan ,


Denna nyår vill jag göra något roligt. Något annorlunda som man inte brukar göra. Allra helst så vill jag åka på Kryssning! Det hade vart skit kul! alltid velat göra. Det gäller bara att få med mig min andra hälft på den idén. och det är ett problem.


Ave Maria.


Hej, Idag känner jag väldigt seg. seg i huvvudet, seg i kroppen. Jag har nog sovit för länge idag. Vaknade vid 9 först men somnade om sen och vaknade halv 12 , då telefonen ringde. Skulle behöva ringa lite samtal idag. Men det har man ingen lust med när man är trött och kaputt i huvvet, då är jag kass på att få fram det jag vill. Måste även skicka in en jobb ansökan idag till nytt jobb. Men det får bli kväll när jag ändå skall bort till jobbet ..

Tråkigt inlägg, lika tråkigt som vädret. Höst depp!

Tattoo.


Många gånger har jag velat fram och tillbaka om tatuering. Men tror jag bestämmt mig nu ungefär vad jag vill ha. Text skall det va iallafall. I nacken precis på ryggensbörjan. Om ni fattar?

Den första är Tro, hopp och kärlek på Latin. De andra alternativet är namnen på mina föräldrar. och kanske lägga till någon text under som jag ej kommit på ännu. Men just nu lutar det mot de första alternativet. Det gäller bara att jag skall bestämma mig 100 % och beställa tid.


071109


Sådär ja. Då va middagen ätit och klar för denna Lördagskvällen. Blev fläskfilé med kantarellsås & potäter. Gottgott! Men tycker tyvärr inte det va lika gott som på Halloween. knepigt! Skall snart lägga mig i våran ny bäddade säng och kolla på film. Never back down. Började kolla på den i söndags men hann aldrig se slutet så det måste jag göra idag. Den började bra får hoppas den slutar bra me.
Någon som sett den?


Ta mig tillbaka.








Två väl behövliga veckor i Turkiet!

Snurrig.


Ja, det kan man lugnt säga att jag är. Gick upp denna Lördags morgon kl 6 och åkte iväg till jobbet. Men så ser jag på schemat att det är en delad tur och jag skall ju jobba en heldag !? Läser i vikarieboken och ser att jag skall ju jobba I MORGON!! vafan. Vad fick jag den 7e i från då? Va helt inställd på att jobba den 7e och inte ansträng mig för att kolla upp det heller för jag brukar ha koll, de brukar jag faktis ;) Hjulet snurrar med hamstern är död helt enkelt. jaja, det var bara att åka hemåt igen. Tog mig en morgon promenad när jag ändå va i farten och städade lite. sen blev det film som jag precis kollat färdigt på .. kass sådan. Börjar bli lite smått trött nu. Kanske för jag är rastlös. Så skall ringa min vän Maggan!

Puss!

Godnight ,


Hej igen. Haft en bra Fredagskväll? De har jag. Kollat på Idol, käkat Fredagsmix och kräm. I love kräm. så gott! Sitter nu och väntar på att Idol skall börja igen. Hoppas bara inte att Eddie eller Erik åker ut. Eddie is my man. Jaja. Efter det kommer Flashforwards. En ny serie som hade premiär förra fredagen. så jäkla bra! Jag var helt fast i den. så om ni vill se något riktigt bra så skall ni kolla på den. Börjar 22:55 ,


Höstkväll ,


Kom precis hem i från Trollhättan. och ingen kavaj fick jag med mig hem. Den på gina va inte alls bra. Såg mest ut som en skjortliknande tyg. uch & fy. Hittade massa andra grejer, men sen började jag vela som alltid vad jag skulle köpa och inte & vilket som va billigaste osv. Så jag kom hem med en stickad tröja BARA och gav upp jakten efter en kajav och annat som jag behövde. så får helt enkelt bli trollis en annan gång igen. själv dessutom, eller en tjej åtminstånde. Ingen som trampar efter mig och pustar stup i kvareten. Men jag gillar min stickade tröja! :) sen blev det donken & hemåt igen.

Har tänt lite ljus nu och väntar på att Mariella & sara skall komma och kolla Idol med mig. Nu är det dags för freedagsmys.


Väntar, väntar.


Är det någonting jag absolut inte gillar så är det att vänta på folk. Jag blir knäpp. Vill bara åka iväg och så måste man vänta och vänta & då vet jag aldrig vad jag skall göra under tiden. Men har hunnit att duscha, sen va mitt hår fluff/krull idag, som det blir ibland. Fixat mig och vart i affären. Köpte mat som jag skall tilllaga i morgon, Lördagsmys. Skall göra den berömda varmrätten från Halloween, Fläskfilé i kantarellsås. Jag tror att a' kommer älska den. men nu sitter jag här igen. suuuuck! Om man skulle kolla lite tv.


Hårdag idag.

All that she wants,


Hej , äntligen Fredag och min Lediga dag. så den skall jag ta vara på. eftersom jag jobbar helgen igen! blä. Så lite senare idag skall jag åka till Trollhättan. Handla lite stuff som jag behöver och vill ha. Länge velat ha en kavaj. så får se om jag hittar mig någon bra. Det finns många snygga. Men för att sprara på ekonomin lite så får jag köpa budget kavaj. Denna kavaj kommer från Gina och kostar 299kr. Hittade även en snygging på H&M, men får tänka på den ett tag.


S.N.Ö.?


Godmorgon. Sitter här med en filt runt mig. skulle nästan behöva vantar med. för mina fingrar är som istappar. Förut när jag va och slängade i en tvätt i maskinen så kom det några ensraka snö flingor. uch! Men nu verkar det ha slutat igen. De är väl tur det. för snö vill jag inte ha. På jul, sen kan det kvitta.

Idag jobbar jag min sista kväll för denna veckan. Tack för det. för det är väldigt segt, ibland. Men skall nog överleva denna kvällen med. Ska cykla till affären snart. handla lite mat, och köpa mig en skvallertidning. alltid lite tidsfördriv. 
Ha en underbar Torsdag/ Love frida.



Flyaway.



Jag vill bort, bort här i från. Bort till varmare breddgrader.


Träningsvärk.


Gosch. Va och tränade igår. första gången sedan i maj. Vart alltför slapp på den fronten. Jag och sara hamnade på ett bodybalance pass. som är en blandning mellan yoga och pilates. Fasiken vad jobbigt det var, att det kan va så jobbigt bara att använda sin kropp i olika övningar. Så idag vaknade jag med världens träningsvärk i magen. Men förväntade mig inget annat heller när man har haft uppehåll i så många månader.


Skall ta tag i disken snart. fattar inte hur vi kan få så mycket disk jämt, vi är ju bara två !? och tvätt, den skall inte tala om. ett berg nu igen. men hinner inte tvätta idag. eftersom jag skall till jobbet snart.

Igår köpte jag föresten min första juleskum. sååååååååå gott. älskar't


Goddag.


Kom precis hem. ännu en jobbdag avklarad. Gud vad jag älskar mitt jobb ibland. bara så ni vet de! Nu är jag lite små trött sådär. men skall nog försöka ta mig till gymmet idag med Sara om jag har tillgång till bil. Behöver röra på mig och få lite ny energi känner ja. Kort inlägg får det bli, men hade inget mer vettigt att säga.
Nu blir det food.


It's always raining in november.


Hej. Idag har vart en seg dag. Tråk november. det krävs mycket för att för att hålla humöret på topp denna månaden. uch! slappdag. Skulle åkt och handlat, göra super god middag och överraskat Hun' med det går inte så bra när man lyckas glömma plånboken i bilen. ännu mer depp så jag somnade i soffan ett tag. Vrålhungrig som jag var när jag vaknade så blev det pyttipanna med rödbättor. Men jag klagar inte, de är gott.

Skall åka och jobba nu i 3 timmar, 19-22. Onödigt att åka och jobba nu. men så är det när det är för lite folk och för lite tid att hinna med allt. så ha en bra kväll alles.

Helgens Bravader.


Sorry för dålig upd. Men har inte hunnit med det bara. Lördagen började med att jag åkte till Ryda skogen och tog mig en promenad i det fina vädret. Sen blev det hem för att packa lite & åkte vidare till Sara. Fixade oss lite inför kvällen. sen var det dags att börja med våran tre rätters. Super gott blev det. Det gjorde vi riktig bra! och varmrätten lär jag göra fler gånger. mums! Sen blev man över mätt och lite slö. så piggnade upp stämningen med Lapp leken. haha, alltid lika rolig. sen runt tio tiden skulle Natalie åka och jobba, tråkigt. så åkte vidare till en annan förfest. Vid 12 tiden gick vi vidare till Kronan. Va inte jätte mycket folk, lite lagaom sådär. Men kul hade jag för de. Men tiden bara rusade iväg och helt plötsligt var alla borta så de va dags att gå ut. Väl ute blev det mycket tjöt med folk, käkade hamburgare och skrattade så jag fick ont i magen flera gånger. Vid halv 4 knökade jag ner mig i Mariellas säng och somnade som en stock.

Söndagen var lugn. M & jag gick till Nordpolen och köpte ny bakade fraller, sen blev det frukost. sen låg vi alla 5 ett tag i sängen, packade som sillar och snackade. Go baksmälla. sen vidare till Herrljunga och sen jobb. som va mindre kul.

Förrätten.



Lapplekten ;)


RSS 2.0