I still haven't found what I looking for.


Ibland snurrar tankarna runt i mitt huvud så jag blir knäpp. och det är inte bara 1 eller 2 tankar nej kanske 1000 om inte mer. Jag vill göra något med mitt liv innan det är försent. Men jag är liksom fast! och det finns alltid hundra skäl till att jag är fast. Jag kommer på en bra idé, men sen kommer det där som inte ska komma och jag inser att det va visst ingen bra idé ändå. Jag vill ha en toppen utbildning. Toppen jobb. Jag vill lämna västa götaland. Jag vill testa något nytt. Göteborg, Örebro, stockholm. Vad som helst? Tänk, jag kanske får ett skit bra liv där med. Hela förmiddagen har jag kollat runt på lägenheter lite över allt. Drömt mig bort .. Drömmt mig till nya vidder. Jag vill ha något alldeles eget, med min andreas såklart. Meeeeeeen vissa drömmar slår nog aldrig in?Lägenhet i Vara, går väl bra det med.

snurrigt inlägg jag vet, men då skall ni veta vilket kaos det är i mitt huvud.

Marknadsonsdag.


Godmorgon. Fast inte för mig. har vart uppe ett tag. Har tillomed hunnit vara på Marknaden. Fast blev en kort visit. Så jäkla mycket folk så jag orkar inte gå omkring där då och knö mig fram. Men fick med mig en påse med Polkagrisar hem. mmm gott! Snart kommer Mamma hit. Hon skall hjälpa mig med lite saker. Så funderar på om jag skall baka någonting och bju på. Får se om jag orkar cykla till affären igen.
Blir en lugn dag idag. Inget planerat än så länge iaf ,

Nu, dammsuga.

Perfecto.


Jag har hittat det perfekta stället och det perfekta läget. Jag har drömt om det hela natten. Jag vill verkligen dit! Dessutom saknar jag Vara enormt. Det är mitt hem, där hör jag hemma. åååååh. Tänk om, då skulle jag trivas.

Love it ,


Sovmorgon idag. och det va helt underbart att få ligga kvar i sängen när klockan ringde och det inte va min klocka som ringde denna gången. sen är det lite halvmörkt nu med. Ännu bättre känsla då.
Så idag har det vart en lugn morgon. Plockat undan lite här hemma. ser ut som ett bomb nerslag, Tvättat, Handlat och faktis köpt mig en Jacka från Rut m fl. Så nu är jag helt nöjd med allt jag ville ha för denna vintern. Så nu kanske jag kan hålla i mina pengar lite bättre framöver.

Mega varm och skön. Ville helst haft en röd, men fanns inte. Men gilla denna med!


Nu ska jag vika tvätt, hänga upp tvätt sen blir det laga mat. Kyckling blire idag, gött!
sen blir det jobb. Hade,

Nytt '


Kom precis hem i från Trollis. Fick köpt mig ett par vinterskor. stövlar med ludd i. Underbart sköna. Så nu kanske man slipper frysa tårna av sig i vinter :) Va även inne och drägglade på Scorett. Jäkligt snygga skor där inne men lite dyrt för plånboken. sen blev det inte så mycket mer handlat. För andreas hade bråttom hem för att test spela sitt nya ps3 spel. NHL 2010. super viktigt, verkligen. Fast lite bra ändå. Då blev det inget slösat i onödan. Blev även donken innan vi åkte hem och alltid ångest efteråt ändå köper man det!? Fett, fett, tjock, tjock. Men kan trösta mig med att de är det ända jag ätit idag förutom knäckebrödet i morse.



Idioter.


Det finns då idioter till allt. Snacka med mamma nyss och det hade visst vart inbrott i natt på badet. Tagit alla pengar och datorer! och igår va det minsann ett par jävla snorungar där. Pissa i bastun och allt vad dom gjorde. Fan vad arg jag var! Det stank ju för fan piss över allt. åååååh, suck.

Menmen. annars har det vart en bra dag. Den har gått hyfsat fort men jäkligt trött har jag vart ..
skall snart till Trollhättan med Hun' och shoppa lite. Måste verkligen hitta mig ett par vinter skor. Får passa på innan jag skall sätta mig ikväll och betala alla räknigar. Ingen rolig månad. uch o fy för räkningar.

Hejs.

uuuuuhä.


åååh, jobbig dag på jobbet. Hela dagen har jag drömt om att få komma hem och lägga mig i min säng och sova ruset av mig. För jag är så trött så trött. och snart skall jag iväg igen och jobba ytligare några timmar till kl sju. sen sen minsann blir det nana kudden tills klockan ringer igen.

Det blev kronan igår. Så jag får liksom skylla mig lite själv att jag är trött. Nykter var jag. men jag dansade minsann hela kvällen för de. Party Frida på igång ;) Vet inte hur det såg ut eller hur det va. För när man är nykter rör man sig som ett kylskåp. svettigt var det med. Men vid halv 2 tiden åkte jag hemåt. sen när mobilen ringde skulle jag göra vad som helst för att få fortsätta sova.



Två från igår.
Nu måste jag göra i ordning mig för att åka igen.
Puss.

Gäsp!


åh. Suck vad trött jag är. absolut ingen ork kvar i kroppen nu. Det märks att jag har legat på playan i två veckor och bara haft det gött och jäst bort i solen och i paraply drinkar. För att jobba tar verkligen på mina krafter just nu dessutom äre helg nu. Men jag är minsann inte ledig för de. Nej, Jobba tidigt imorgon och på Söndag. och ändå så har jag planerat in Kronan. Dock en nykter sådan. Jag förstår inte urhuvudtaget varför jag skall dit, nykter?! menmen. Jag är så jäkla sugen på't så jag måste. Får ta fram det bästa humöret i mig och va gla ändå. Ja kan om jag vill! Det kommer fler gånger som tur är då jag kan ta till glaset.

Blir en lugn kväll iallafall. Idol och kanske käka något gott ..
Ha en bra fredagskäll alles.


Korthet ,


Torsdagen ; Jobbat, mat (som stod serverad på bordet när ja kom hem) cykla till affären, färga håret, Ringa samtal om helgen, softa vid tvn/ datorn. Behöver jag skriva mer ?

P.s Bästa låten. Inna Hot - Fly like a women.

Puss frida.

<3



Tillsammans är vi oslagbara.


Redan onsdag.


Jösses. Dagarna bara springer iväg. Slutade jobba för en timme sen. Rätt rolig och soft dag. Jag och Sandra fick bakad en kladdkaka och muffins att bjuda på. och herre min skapare vad vi lyckades bra ;) speciellt med kladdisen. MUMS! så dagen har sprungit iväg, typ. Nu skall jag snart börja med lite mat. Spagetthi och Köttfärssås blir det idag. Magen kurrar rätt mkt nu .. Sen blir det troligtvis åka och gratta andreas syrra.

De va la det. ointressant inlägg. Menmen.
Puss.

Bra dag.


Hej. Jag kom precis hem i från Trollis. Vart där och shoppat lite till mig igen. uch! dåligt samvete varje gång. Men varför kan jag inte låta bli? men idag blev det en stickad kofta från VILA, kjol & Linne från Gina tricot + ett par örhängen. som jag gillar enormt mkt. Nånting jag glömnde köpa är hårfärg. så funderar på om jag skall cykla fram i blåsten och köpa mig det .. men känner jag mig rätt så blir det i morgon ist.

Om man skulle börja träna snart igen. Motivation, tack! Får ta tag i det dära snart känner jag. Lathet till max här.


Koftan jag köpte idag. Gillar ni mina gröna mjukisbyxor? very nice ;)

Home sweet home.


Hej. Då va man hemma igen efter två underbara veckor i Turkiet. Mycket bad, sol och god mat har det blivit! Så nu har man fått sig lite färg igen. men den försvinner väl lika fort igen. De är det tråkiga :\ orkar liksom inte skriva allt i detalj vad man gjort under två veckor. då lär det bli en hel bok. Men dagarna bestod av att sola, bada i 30 graders hav, dricka paraply drinkar. Kvällarna blev det käka ute på resturanger och gå omkring och kolla i alla affärer. Hittade tyvärr inte så mycket till mig själv, finns mer till killar. Men blev iaf lite armband, tjocktröja och trosor. Unnar mig hellre något här hemma ist ..

Men nu är man hemma igen och vardagen börjar igen. Börjar jobba på onsdag. Hej och hå.
Tur att man inte är sjuk som min stackars andreas blev och hela hans familj. Stålmage va de här ja ;)

Pics.

haha, lite humor ändå.







Mer finns på Facebook.

I morgon gäller det ,


Fredags mys hemma hos mariella ikväll + grabbarna.skall snart hämta andreas som är på fotbolls fest. sen blir det sängen. lång dag i morgon. Får se hur många timmars sömn det blir i natt. alltid lika svårt att sova när man ser framemot nånting. Hörs när jag kommit hem igen. skall bli så jäkla underbart!

Nu skall jag mysa ner mig i soffan igen till filmen.
Ha det bäst!

DåvareTorsdag.


Godmorgon. Vaknade idag av att telefonen ringde. nyvaken som jag var snurrade jag omkring för att hitta den förbaskade telefonen som jämt är borta. De va Mamma som ringde och frågade om jag ville åka med till Ikea idag. Men såklart så kan jag inte det eftersom jag måste jobba några timmar idag med. ååååh, typiskt. Jag som älskar att åka ut på saker. speciellt Ikea. så måste det vara just idag! skit. men får se de posetiva. Tjäna pengar ist för att göra slut på dem.

skall försöka göra lite nytta snart. Frukost kanske vore bra. sen blir det lite små plock innan man ska iväg.
Pusshejs,

Bad update.


Hej. Vart lite segt på denna fronten. Haft annat för mig helt enkelt! Men idag är det den sista jobb dagen för dem närmsta 2 veckorna. skall bli riktigt skönt och vad jag länktar nu. Så i morgon är det dags att börja packa väskorna. alltid lika roligt .. och det blir alltid lika mycket kläder som skall med. Men skall försöka dra ner på't lite. man använder ju bara hälften ändå. Brukar bli så ..

Men nu skall jag sticka iväg och sola lite tänkte jag. sista solningen på mitt 10 kort ,
sen blir det lunch och vidare to the work.


RSS 2.0