Brand new day.


Hej! Vart en seg dag idag. Inte gjort så mycket. Har nog inte haft ork till att göra något heller. Tog mig en promenad förut iallafall. Gick förbi colorama. Köpte mig V. Beckhams nya parfym. Så himla god. Sen har jag mest suttit här och glott. Sitter och kollar runt på massa inredningsidor. Jag vill ha Jul. Vill börja Julpynta. Varför är julen så mysig? Ska bli så kul att man kan pynta i vårat nya place. Vill klicka hem massa fint jag hittar. men jag väntar nog tills vi åker till Ullared. 3 veckor kvar nu. Så länge borde jag väl kunna stå ut och inte köpa något innan dess :)

men jag har svårt att låta bli för förut så klickade jag hem en BUS som tydligen skall vara jätte bra. OKEJ, jag är shopping beroende. Finns att köpa på eleven.se



Tiiiisdag,


Löning i morgon. Den är efterlänktad. Om man skall ta och unna sig någonting denna månaden kanske? Sitter och kollar på ny Plattång. skulle vilja ha en GHD platis. Min är kass. så är verkligen i behov av en ny.
Men är det värt att slänga ut 1999:-

Den nya vinter/nyår kollektione. Hårfön på köpet ..


Friday night ,


Nu har jag bestämmt mig. Jag skall bli blond igen! Vet inte när, men de ska jag bli. Jag är velig. Efter ett år kommer jag garanterat vara Mörkhårig igen. Men denna förbannade utväxt hela tiden. Efter jag lyckats bli blond igen så ska jag klippa page. Haha! säger jag nu ja. Jösses. Kommer jag verkligen hålla detta? Mariella bara suckar när jag säger de. Efter så många gånger hon kämpat att göra mig blond, sen färgar jag de lika fort igen.

Lugn kväll idag. Så jäkla trött. Jobbet tar hårt på en innan all ny information satt sig. Så idag har vi ätit Tacos, godis till Idol och ska snart ta mig lite vin. så somnar jag gött sen ;)
Ska försöka komma iväg till Trollywood i morgon. Så jag får gjort nånting denna helgen.


Va tycker ni peeps. Blond igen?


Snow


Jahapp. Nu är det vinter. Just nu så snöar det ute. Det bara vräker ner här. Suck! Jag vill inte ha kyla, slask och massa snö. Efter förra årets vinter så får de vara nog nu. Jaja, det slutar väl snöa snart och det lär ju försvinna lika fort igen om det bara ska snöa idag. Idag, Ok. Sen inget mer.

Går omkring som en 80åring här hemma. Va och tränade igår. Mag, rump och lår pass. Det känns idag kan jag lova! Lär ju kännas ännu mer i morgon. Får nog bli ombytta roller imorgon på jobbet. Dem får ta hand om mig istället, haha! Skulle behöva handla innan jag börjar jobba 14:00, men tänker inte gå ut i detta väert.


Bad updt,


Hejs. Jag är ganska kass på att skriva här. Men tänkte försöka updt lite. Igår var det Oktoberfesten i Vara. Efter många om och men så fick jag köra tillslut. Va inte så sugen på att dricka heller och jag hade faktis kul ändå. De var sjuuukt mycket folk! Inne på kronan gick inte ens att gå. De va tillomed så man inte fick komma in ett tag för de var för mycket folk där inne. Så jag höll mig ute i öltältet. Svängde loss till Haaks som var där och spelade. Rolig kväll, men jäkligt kallt. Fick gå runt med vinterjacka. Men de va de värt!

Idag blev den en Promenad med Mariella i solen. Skönt!
Sen lagade jag Fläskfilé med kantarellsås till min man som är bakfull idag. Ibland så, så får man vara snäll ;)
Ne, tror de blir soffan en stund nu innan man skall iväg och jobba senare. P&K!

Frost!


Bhrr! De va fasiken inte gött att gå till Jobbet i morse. Kallt som fan. Minus grader ute. Vart och gjort min brevidgång nu. Lärt mig alla nya ställen man skall åka till. För på måndag är det dags att köra igång. Tror jag håller på att bli förkyld med. VILL INTE! Näsan rinner, nyser och halsen svider. Ska göra mig en stor kopp med Tee och ta mig massa apelsiner och hoppas de blir bättre. För sjuker hinner jag då inte bli.

Näe, nu ska jag krypa ner i soffan. sen är det dags att ta tag i städningen. Vem var inne i vårat hus i natt egentligen och sketna ner så? Tvätt och disk över allt. FyFy ;)


B&J


Hejsan!
Sitter här och käkar Ben&Jerrys. Den är farlig den glassen. Finns inget stopp! Och de blir ju inte bättre av att dom fått in egen frys med bara B&J glass på ICA. Väntar på att Idol skall börja. Så jag har nått att göra denna Fredagskväll. Hun' skall ut med grabbsen idag. så blir en lugn hemmakväll för min del. Om jag inte åker till Vara senare. Får se. Imorgon blir de troligtvis Kronan. Längesedan man va ute nu. Ledig denna helg, så man får passa på! Inget intressant har jag att berätta. Jag bara går hemma och hoppas de ska bli December snart.

Nu ska jag tända lite ljus och slänga mig i soffan. Köpte föresten en underbar ljuslykta igår på Hemcompaniet. Mega stor som ska stå på golvet. Gamaldags och vit. Löve it!
Ha en bra Fredag peeps.


Inte min..

RSS 2.0