Sommar.


Idag har jag bara tagit de allmänt lugnt. Solat, läst en bok, Planterat blommor, städat och tagit mig en cykel tur i de fina vädret. Blev en ganska bra bit jag cyklade. Men nu sitter jag här, Bom tät i näsan, röda ögon och jag nyser. J*vla allergi. Det finns inget värre.

Igår la jag föresten ut mitt Löparband på blockat. Haha! Jag har redan tröttnat. Fattar inte varför jag köpte ett. Har haft ångest sen de kom inanför dörren. Finns viktigare saker att lägga dem pengarna på. Men iallafall. Idag ska de komma en Man och kolla på de. De kallar jag snabba affärer.



Hittade Smultron längs vägen.

Vårat gammla hus. Där bodde jag när jag var liten! :)

Semester!


Dårlig på att skriva. Men är dårlig på att sitta vid datorn när de är fint väder. Igår gick jag iallafall på Semester! Så sköööönt! Men två veckor kommer väl att rusa iväg. Men har ju två veckor sen i september med. Så jag länktar! Älsk går på Fredag. Vi har väl inte planerat in något direkt. Förutom att åka till Kusten och Liseberg.

Ne, nu ska jag ut och pressa lite i solen. Ta mig en bok och lägga mig på bryggan! :) De e livet dä.

Grebbestad


Hej! Då var denna midsommar också över. Har haft en så grym helg med Grabbsen. Jag och 12 killar när alla träffades. haha. Men killar har ju så sjuk humor så man kan ju inget annat än att skratta! Måste vart min bästa midsommar helg på länge faktis. Konstantfylla i 3 dagar. Orkar inte skriva allt i detalj.








Mer finns på Facebook.

Jobbigt att vara Tjej.


Phu. Idag har jag packat som en tok sen jag kom hem. Har packat som jag skulle bort i 2 veckor eller något, haha. Får nog rensa lite. Än så länge har jag två stora väskor fulla, och jag som ville ha med mig några mer plagg. Va mycket lättare allt hade varit om alla hade samma kläder. Tänk om de fanns 3 plagg i hela världen och välja mellan. Då hade man aldrig haft denna beslutångesten. Men hade garanterat haft beslutångest ändå!
Jaja. Förhoppningsvis är de ingen som bryr sig om vad jag har på mig i helgen. Efter allt detta packande, så åkte jag till Vara för att göra mig lite brun och snygg igen. Sitter här som en pinne & är rädd för att de ska bli märken.


Jobb i morgon till 4, sen drar vi. Taggar!

Kissemiss.


Pyret har öppnat sina små ögon nu! :) skelar gör hon me, haha.


21Juni.


Ojdå. Här var de dårlig updt. Men har jobbat hela helgen så de har inte hänt så mycket mer. Va riktigt skönt att få sova ut idag, eftersom jag sovit väldigt dårligt i helgen. Två arbetspass kvar. Sen drar vi ut till Grebbestad på Torsdag. Kan inte fatta att de är Midsommar på Fredag? Hoppas verkligen att vädret blir lite bättre också. Iår blir jag ensam tjej med 6 stycken killar. Men de kommer nog gå bra. Jag får väl anpassa mig till deras Nivå. haha!

Har inte ¨så mycket mer att säga. Hejs!


Sjung om lyckliga dagar ,


Hej! Idag har jag vart i vara en sväng. Hälsade på Janika och Amilia :) Sen gick vi fram för att kolla på alla Glada studenter. Kikade lite på vagnarna först, sen gick vi för att köpa oss en glass. Satte oss ner och väntade på att dem skulle åka. De va ett jäkla dunkande och skrik. Men de är underbart! Man länkar tillbaka till den dagen när man ser alla. Måste vara en av dem bästa dagarna i mitt liv!

Precis släng i mig lite thaimat, så nu vet jag inte vad jag ska göra. En powenap kannske?




Miljadär, Ja tack!


Idag har jag bara vart på Möte med jobbet, annars en ledig dag. Är faktis ledig tors-Fre med. Gött!
När jag kom hem så hade mitt paket kommit från Nelly. Beställde en sommarklänning och Nya brillor med en snygg kedja till. så man kan hänga dom runt halsen! Kommit in i en period nu, då jag vill handla och ha nytt HELA TIDEN! suck. Imorgon ska vi hämta mitt löparband jag köpt, haha. Är för lat, så jag orkar inte ens gå ut längre som ni hör så nu blir de springa och gå inomhus ist. Sen vill jag åka och köpa mig ett Vitrinskåp också som jag aldrig får gjort. Så Miljonär hade då aldrig vart fel att vart. eller lite Löneförhöjning kanske?



Tisdag.


Orkar inte alltid skriva här, eller sitta vid datorn. På sommar är jag sån att jag sitter nästan aldrig och glor framför datorn. Sen är vårat internet mega segt nu för tiden. Blir mest bara arg.
Jaja, Jag räknar ner nu. Två veckor kvar bara sen är de Semester. Ska bli så Jädra gött. Ska försöka hitta på så mycket som möjligt på min ledighet. Kommer nog bosätta på mig på kusten en del. Man får ju yttnjuta de lite nu när Pappa skaffat Villavagn :) Näe, skrivTorka.


chicks.


Almesåsen,


Hej! Imorse när jag vaknade ville jag bara sjunka under jorden och aldrig mer vakna. Fyy, varför dricker man alldeles för mycket? Men efter att fått sovit lite till så mådde jag bättre. Bara lite huvudvärk, men den börjar släppa nu.
Va som sagt ute igår. Blev en sväng till Almesåsen. Förfest hos Phillip. Andreas hade med sig en tunna med öl på 30L som skulle drickas upp. Haha! Men de gjorde dom bra Pöjkarna, den tog allt slut. Jag höll mig till mitt Vin, eftersom jag inte gillar Öl speciellt mycket. Almesåsen va sketa kul. Kvällen var en kväll av världsklass! Björn Rosenström sket jag ju i, han har man ju sett 100 ggr. De va i puben allt hände, haha. Lyckad kväll helt enkelt! Nu taggar jag om till Midsommar.

Pics.

Jimmy hade lagt ut kort sen Tobbe och malins fest. Haha, Tur att man är så "Seriös" på alla kort ;) HAHA.
Tänkte slänga in några här så ni får se lite.






haha, de ser verkligen ut som marre har stoppat in sitt huvve i Jossans röv.

HelgLycka.


Hej Peeps! Om jag ska vara ärlig har jag varken haft lust eller tid att skriva här. Min helg har vart den allra bästa på väldigt länge. Sol, 28 grader varmt, Fest men mina underbara vänner, Drinkar, solat och badat, och grillning. Underbart! Tobbe och Malins fest var väldigt lyckad. Dansade i trädgården fram till morgon timmarna. Gick och la och vid 5 tiden. Tänkte de var nog dags när solen började gå upp och fåglarna kvittrade, haha. På Söndagen, bakfulla som vi var, så drog vi och badade och bara låg och pressa i solen. Senare på kvällen drog Jag och älsk till hans föräldrar och grillade. Ja, vad ska jag säga mer? Jag bara älskar sommaren.  

Vill ha Korten som marre tog. Fan, att jag inte hade med mig en egen kamerna. Fuck!
Måste åka hem till henne och sno några. Riktiga sommar skönheter ;)


Brunis.


Tja! Idag har jag vart och testat på Spray tan för första gången. Man kunde välja mellan olika färg grader, så tog den brunaste. Man såg direkt att de va en rand vid bikinitrosorna. Tänk då om några timmar. Me like! Men med tanke på detta vädret vi har idag, så hade de ju nästan kvittat. De är såååå Jädra varmt idag. Låg ute och pressa en stund nyss. Men de går knappt! och inte får jag bada heller. 8 timmar utan dusch eller bad. annars hade jag tagit mig ett dop i åna. Men jag ska inte klaga, de är detta jag har länktat efter! :)


Älskar!


Everyday I sufferling,


HEJ! Nu är jag lååångledig. Torsdag-Måndag. Gooosch! Idag är de ju lite halv bra väder. Hoppas de spricker upp. så man kan njuta av solen lite. Bara de blir fint till Helgen. Då blir de ett jäkla Partaj. Har aldrig sett fram emot något så mycket som jag gör nu. 25 + 20 års fest hos Tobbe. Good Feelings.

Skulle bara säga de;)

<3




Anywhere
you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
Anytime you whisper my name, you’ll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times
Then they don’t
When it’s love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we’re gone


1 Juni.


Hej! Sitter här och Lyssnar på Chris Medina- What are words. Blir alltid lika rörd när jag ser den musik videon. De är kärlek! Sevärd. Ni måste kolla på den.

Idag jobbar jag en sen kväll. Då hinner jag med lite på förmiddagen som måste göras. Sy fast clips på mitt nya Löshår, handla, köpa krukor, tvätta, mata katter. Hoppas de är lika gött väder idag som de va igår. Va 29 grader igår. Jäklar vad varmt de va. Va och hälsade på Janika och Lilla Amilia igår. Tog med mig Fika och satt och snackade massa skit. Kul! :) Senare på kvällen blev de grillning hemma hos Karin och anders. Men då va de riktigt kallt, typiskt när man ska grilla. Men de va Trevligt!

Ne, om man skulle slänga in lite tvätt i maskinen nu.

RSS 2.0