Lördag.


Än så länge har min Lördag vart lugn. andreas har spenderat sin dag framför tvn och spelat NHL 09. Så jag har fått roa mig med annat under tiden som inte vart så lätt. Men har fått plockat undan massa , målat & filat mina naglar fina , och även lagat mat. Har dessutom laddat ner Saw V , Jag älskar saw filmerna. De är dom bästa skräck filmerna som gjorts. Så i morgon ska jag ligga i soffan med Hun' och kolla på Saw V. För idag hinner vi inte med det. Snart ska vi till Nossebro , kolla Innebanndy match. sen kanske de blir kronan i kväll om min ork och party humör kommer igång. De får vi se ikväll :) Men troligtvis blir de alltid kronan i slutspurten.
Ha en ÿberbar Lördag. herrå!

Doftljus.


Nu va de klart. Bytt gardiner , suttit upp Julstjärnor och bytt säng kläder. Har även dammsugit och torkat golven , så nu lukar de friska blommor i hela lägenheten plus massa doft ljus. Blev riktigt nöjd faktis med mina gardinköp :)
Har även hunnit med att gå till affären. Där jag köpte lite tills i kväll. Glögg , Russin , Julmust , Skumgummi tomtar & Lussekatter. Så de ska jag och Mariella sitta och smutta på i kväll till idol. Lovlie Friday!
Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa lite , sen blir de smallvill.

Pussi.


Lite små torka.


Jag har torka. jag vet inte nåt vad jag ska skriva om längre här i bloggen. Så detta inlägg blir väl lite dystert.
Inatt när jag vaknade så tyckte jag att de var väldigt trångt och att jag sov väldigt nära sängkanten. Då va de så att andreas låg på min sänghalva , vi sov liksom som man sover i en 90 säng. Jag frågade andreas varför han sover på min sida. och han svarade ; Jag ville bara sova nära dig. Jag drömmer läskigt. Sötjävel , Du är bäst älski! Sen somnade jag om lika fort igen fast de va trångt och väldigt varmt. Sen vaknade jag av att Pappa ringde och väckte mig. Pratade med han en stund med min morgon trötta röst , sen va de dax att gå upp. Så har precis druckit varm Oboy och varm macka med smält ost. Ska snart försöka ta tag i storstädningen & adventpyntet. Sätta upp mina nya gardiner jag köpte igår , sweet.

Jeje , ska ni göra i helgen då ?
Fast varför frågar jag egentligen. Ibland undrar jag om någon ens läser min blogg.


Give me Friday.


Jag länkar faktis lite till Fredag , då ska jag nämligen sätta upp Julstjärnorna i fönstrena , samt byta till julgardiner och sätta upp lite annat julpynt som nya ljuslyckor tex. Så blir de lite 1a advent mys här hemma. Fredag är liksom max dagen för att sätta upp grejer för 1a advent tycker jag. Folk har redan börjat nu , men de förstör helheten i de hela lite tycker jag. De är ju trots allt inte fören på söndag. På fredag ska jag även bjuda hem Mariella hit. Sjukt sugen på en glögg kväll med nåt gott tilltugg samt kolla på Idol. Hun' ska ju bort på fredag , så passar ju perfekt med en mysighemmakväll :)

Idag annars så har Mamma vart här. Fick ett par Julgardiner. Sen gick vi ut och kollade lite i affärena & tog oss en fika på Vara bagarn. Capputcino + Baguett blev de idag.
One tree hill , har jag även kollat på. Fast avsnitt 11 , va riktigt tråkigt faktis. Såg bara Lucas dröm i stortsätt , som utspelade sig på 70 talet typ. Missnöjd!



Ha de underbart , Pussi F

De är vitt på gatorna.


I morse fick jag mig en chock när jag gick upp. De va väldigt ljust inne i lägenheten och ute va de alldeles vitt!
Massa snö ute och de bara fortsätter att snöa hela tiden. Nu har jag tillomed julkänsla inom mig, underbart! Typiskt bara att jag inte har några vinterskor. har bara trasiga tyg skor och kalla stövlar som man halkar med hela tiden. Skit också. De får va med på min önskelista helt enkelt. Världens goaste vinterskor. Vore nått.
Förut knallade jag mig ut till affären. Köpte mig Lussekatter & Oboy även lite annat stuff. Så nu sitter jag här och dricker varm Oboy och äter lussekatter. Lussekatter & Klementiner , de är de bästa som finns fram till Jul.
Jaja , ska ringa lite samtal nu. Herrå.


Mustache.


Ja herregud vilken kväll. Va där vid 9 ungefär , då va de redan massa med kö. Och de är helt ofattbart att de är KÖ till casa. Men vad gör man inte för ett bra uppträdande? I början va de inte så mycket folk , eftersom dom flesta stod ju faktis i kön & de va ingen liten kö heller efter ett tag. De va de värsta jag sett! Sen va de proppat med folk & de va fruktansvärt varmt. Hela stället kokade i princip. Men de va en helt sjuuk kväll & väldigt roligt, om man hade tagit bort hälften så man iaf kunde röra sig normal utan att behöva bli knufffad eller knuffa någon annan så man kom någonstans. Klockan 1 ställde jag mig i kön för att komma ut , klockan kvart i 2 var jag ute. De va den värsta stunden i mitt liv. Jag avskyr folk som knör sig före & knuffas och de gjordes de rejält där. De va knappt så man fick någon luft så tätt vare. Fyfan! Men efter vart tillplattad i ungefär 40 minuter så va de skönt med frisk luft och få åka hem till sin säng och sova ruset av sig.

Idag har de vart slappt. Kollat film. Warnings tror jag den hette , lite läskig faktis.
och nyss så käkade vi mat. Omelett med jätte god spenatsås till :) så nu är jag jätte mätt , nästan lite illamående. Så de blir krypa ner i soffan med mitt stora fluffiga täcke och kolla lite Tv.
Pussi.

Poker face.


Just nu sitter jag och lussnar på Lady Gaga med Poker face. Väldigt bra låt. Man blir glad & sprallig. Har precis gjort i ordning mig lite. Ska ju till Mustach ikväll på Casa. Men innan de ska jag till svärd som fyller 25 idag :) Dom har en överraskningsfest för han just nu. Så andreas är där , plus massa massa mer. Så ska dit snart , va där en stund. Sen köra till Nossebro vid nio tiden hoppas jag på , sen blir de Mustach. Så då ska jag börja på min första drink , eller så skiter jag i de idag & skrattar åt alla andra som knappt kan stå. Rätt skönt också at må toppen i morgon också. Men jag vet hur de blir , kan inte hålla mig i från de där när alla andra är på topp.



Nu är jag laddad för fest , Puss.

Snow.


Ja, som alla kanske vet så är de snö ute. Jag gillar ny lagd snö , Jag älskar när de är vitt ute och man går omkring som en kärring för man är rädd att att halka omkull. Men sen när de är slask och annat äkligt som tex världens snöstorm då kan de lika gärna försvinna för gott. De är liksom mysigt med snö på nåt sett , Lite ljusare , lite mer jul av de hela. De som är mindre mysigt är att man bara hör massa Volvoraggare åka omkring i vara för att sladda. Jag har aldrig förstått mig på de där , fast man åkt med nångång när man va yngre.
Jeje , va precis på Ica iaf och köpte mig lite Godis & en cola. Blev lite godis idag , då menar jag lite. Ungefär 15 kronor gick de på när de va lösvikt också. De har ju aldrig hänt förut. Men måste trappa ner på de där , desutom har jag ont i magen om de va intressant att veta d; . Laddar inför Idol sen. Får ligga hemma och mysa för mig själv när andreas är med oscar och hjälper han med bilen. . Nu blir de tv. Puss&kram.

Inte så lyckat.


Sjuk igen. Kände igår kväll hur jäkla ont i halsen jag började få. Bränande halsont , sen nös jag några gånger på streck. så vips så va man förkyld igen. Så idag har sovit i stort sett hela dagen. De är skönt att sova när man har feber. Man sover jäkligt skönt då faktis. Min mamma va även här en stund och hälsade på. Hon är bra hon. Hon dammsög & tvättade mina golv , Hon tyckte nog att vi hade lite stökigt. Men de har vi faktis inte. De är bara väldigt tråkigt att ta tag i städningen lite oftare. När hon åkt , La jag mig åter igen i sägen och sov tills Babe kom hem. Sen lagade jag lite mat. Simpel mat idag. Köttbullar , Prinskorv & pommes. Snart ska vi åka till Tumleberg , då ska jag krypa ner i deras soffa och sova lite smått när andreas kollar Hockey.

Åh , jag som ville va pigg & fräch i helgen. De gick ju åt helvete!

Onsdag kväll ..


Va faktis och köpte mig en bok förut inne på ICA. Svenska Maffia hette den. handlar om den svenska maffian helt enkelt. Vad dom gjort , gör , & alla olika slags maffior de finns etc. Verkar jäkligt bra! Så snart ska jag kurra ner mig i min sängen under mitt duntäcke med min favvo T-shirt på och läsa min bok och käka mini morötter. Kan de bli bättre ? Underbara mysiga hemmakvällar.



Pussi Frida.

Namy.


Just nu äter jag Gräddglass med smälta Jordgubbar till och Passionsfrukt. yami. Men måste erkänna att bara gräddglassen är godare utan nånting på. Så får nog ta mig en omgång till. Idag har jag gjort väldigt lite. Hungen kom vid 9 tiden , vild som vanligt & sprang omkring som en Idiot. sen la den sig för att vila & jag somnade en stund i soffan. Klockan 1 gick jag på möte hos AF , så då fick andreas röra på fläsket och gå ut med hunden lite. Jag tyckte han behövde de eftersom han vart hemma i två dagar nu , pga av Feber. Synd att de är så förbaskat kallt ute. Annars hade jag tagit mig en mysig kvällspromenad i mörket och bara rensat tankarna lite. Men de är alldeles för kallt för de. Mina kinder blir till is då. Så istället skall jag öva på mitt Core pass här hemma , måste lära in mig de bra & hitta balansen lite bättre för nu går de åt pipsvängen med de. För sen ska jag ha de i Grästorp :) Så jag gör mitt bästa.

Nu gräddglass , sen träna.
Herrå.

Papi & Mami.


Arbetsintervjun gick galant idag. Vet ju inte vilka som går vidare , men de kändes OK iaf. Så jag håller tummarna stenhårt ! Efter testet så blev de lite kikande i stan. Köpte även en tshirt på Gina. Mycket snügg tyckte jag. Sen åkte jag hem igen. Stannade lite i Grästorp på vägen och handlade. När andreas slutat jobba så skulle han byta spindelleden på bilen. Så jag passade på att åkte till Mamma en sväng , sen vidare till Pappa. så nu sitter jag här och passar på att skriva lite här medans jag väntar på att andreas ska hämta mig.
Fotbollsgalan idag. Jag älskar att kolla på fotbollsgalor. Jag gillar inte fotboll. Men fotbollsgalan samt Idrottsgalan , de är nåt speciellt med de. De tilltalar mig på nåt sett.
Jeje , detta va nog världens onödigaste inlägg , men so what ? De får bli bättre nån annan dag.
Puss.


Uttråkad frida framför dator.

Väx upp !


.. Vissa växer tydligen aldrig upp ! Varför gör man så ur huvud taget ? är de så kul att förstöra för andra.
Förbannad & jävligt besviken.



- Nu blir de One tree hill , sen laga mat.
Pussi.

Jag har dom bästa.


Min kväll har bestått av Tacos , mums. Finns nog inget godare , såna fall måste de va nåt alldeles extra. Sen blev de Innebanndy. Andreas och hans lag vann igen. Bra gjort , med bara en avbrytare mot ett fult lag. Sen hann vi även kolla på en match till. sen blev de lite mycket , eftersom matcherna är 2x20. När vi kom hem kollade jag på de sista av Idol & käkade lite godis såklart d; Så nu sitter jag här , Lyssnar på Leona Lewis. Babe är hos Oscar , som vanligt på en fredagkväll. Men blir sängdax ganska tidigt idag ändå eftersom jag skall till Göteborg i morgon med Mariella. Tåget går 09.42. Ska jag åka tåg? De har jag nog inte gjort på två år. senast va när jag åkte till säffle & de är snart två år sedan nu. De är mysigt med tåg.

Så en hel dag med Mariella i Göteborg i morgon , sedan björn Rosenström.
Super helg.


Godmorgon Fredag.


Sovit en stund nu i soffan med en hund liggandes under soffan. Tydligen är de skönt att ligga där under , mörkt iaf :)
Men Alma kommer vid ett idag ungefär och hämtar vovven så de blir lugnt sen. Annars så ser min Fredag lugn ut än sålänge. Kanske följer med till Nossebro ikväll och kollar Innebanndy match. De är de bästa med hösten , att innebanndyn drar igång i höst mörkret. Så man är inte helt syssellös på kvällarna.

- Föresten. Min mamma ska öppna ett gym i Grästorp. Så hon sa till mig att jag skulle fråga lite folk som bor i Grästorp eller runt här omkring om någon vill leda dansgrupper till Funky Kids. små barn eller göra en egen dans till lite äldre. Så jag frågar här då , kanske nån som läser de iaf :) Någon som är intresserad av de? Hör av er isf , så meddelar jag min Mamma. Vet en så länge , Natalie. Om du fortfarande är intresserad då ? d;
Men de blir nog bra. De kommer ju inte öppnas fören efter nyår så.



Nu blir de promenix i regner , uh.

Help me , Please ?


Beslut ångest till max.
Säg mig ärligt nu , vilken är snyggas?

1.


2.


3.


4.


5.


- Kolla noga och säg mig vilken som är snüggast d;
Halv åtta hos mg kallar.

Jag vill ..


.. Flytta! Jag vill inte bo i Västa götaland längre. Jag vill uppåt. Jag vill till Norrbotten , västerbotten kanske?Umeå , Piteå , Jokkmokk hade inte vart fel alltså. Jag vill vara en charmig Norrläning. Dom är stört sköna & jag vill va stört skön jag också. Men än sålänge får jag infinna mig i att de är bara mina drömmar , som nog aldrig kommer uppfyllas. jag kommer va fast här i Vara kommun hela mitt liv , kanske om jag har tur , flytta 9 mil bort till Götet.
I still dream.

Dialekt ,
"det är " - "hä ä"
"potatis" - " Pära"
"Var är Pelle? " - "Vars ä 'n Pelle? "
"Han är hos Karin" - " Han ä hos a karin "
"Var ska jag lägga den? " - "Vars ska ja' he 'n? "
"Kom hit! " - " He hit de! "

Finns de nåt ballare? Knappast.

Jag är lite rund om magen , Faktis!

... mh och jag lyckades inte hålla mitt GI i mer än TVÅ veckor. Skandal!
Men nog om de. Finns de nåt mer underbart än doften av ny tvättad tvätt i hela lägenheten? Tror inte de va. och jag som nästan häller i halva flaskan sköljmedel också , så de lukar ännu godare än vad de hade gjort :) Mm-mh.
Andreas va hemma i ungefär , 15 minuter förut. Under den tiden duschade han & sa några ord innan han åkte i väg igen. han skulle till Göteborg idag med Mattias och kolla Frölunda-Timrå. åh Frida får va hemma :( Bläu. Men de är OK. Köpte en räksallad nyss & massa mer klementiner. JAG ÄLSKAR KLEMENTINER , Jag avgudar klementiner! Gosch. Så nu har jag allt gottat till de för mig , Namy :)

Jag länktar till Lördag.
Lördag = Med köpa Löshår , förhoppningsvis. Även Björn Rosenström <3

You winter.


Klockan 8 kom hunden. Jag har sprungit , jag har skällt på henne och jag har lekt sönder mig i prinsip & kanske henne me. Men hundar blir väl aldrig trötta ? Jag har då inte märkt de iaf. Fast nu är hon faktis lugnt , Ligger under den öppna spisen och snoozar lite :) Så kanske också ska passa på att vila en stund. För idag är jag trött , mkt trött. Fast börjar dock piggna till lite nu. så ska kolla på Smallwill snart & blunda en stund.

Igår blev de ju ullared med Papi. Va där vid fyra ungefär , inte alls mycket folk. Ganska lagom , man kunde ju gå omkring med vagnen iaf & ingen som knödde på en. Fick köpt mig lite smått & gott. Julsaker bla. Julgranskulor , glitter , julstjärna , Juldukar & lite annat som hör till julen. och Julklappar , så nu har jag bara 1 julklapp kvar. skönt! Sen blev de även lite kläder till Babe & en skjorta till mig. & även lite annat smått , sånt som alltid tar slut :) Tandkräm , duchkräm osv. ah , ni fattar nog :)
va hemma vid 10 ungefär. Då va jag rätt slut. Somnade gott igår kväll iaf.
Om man skulle vila lite då kanske. Puss.

Choklad bättre än sex ?


Choklad , Livets bästa skapelse. Haha !
Va sjukt choklad sugen för en stund sen , så gick till Ica och köpre mig en Anthon Berg chokladkaka 40% fast bara 45g då. De fick räcka , behöver inte mer. För sen är choklad suget borta. Men jäklar , vad man skulle kunna äta ihjäl sig på de.



Hittade denna texten , choklad bättre än sex ?
- Nja de får väl ni avgöra om de är bättre d;

* Du kan skaffa choklad.
* Orden "om du älskar mig så sväljer du" har en äkta mening med choklad.
* Choklad kan ge njutning även när den har blivit mjuk.
* Du kan utan risk nyttja choklad medan du kör bil.
* Du kan få choklad att räcka så länge du vill.
* Du kan äta choklad även tillsammans med din mor.
* Choklad bryr sig inte om du biter i "nötterna".
* Två personer av samma kön kan äta choklad utan att bli kallade snuskiga namn.
* Ordet förhållande skrämer inte iväg choklad.
* Du kan ha choklad på ditt skrivbord utan att förnärma dina arbetskamrater.
* Du kan fråga en främling efter choklad utan att få en örfil.
* Man får inte hår i munnen när man äter choklad.
* Med choklad behöver man inte fejka.
* Choklad gör dig inte gravid.
* Du kan äta choklad vilken tid som helst i månaden.
* Bra choklad är lätt att hitta.
* Du kan ha så många olika sorters choklad du klarar av.
* Du kan aldrig bli för ung eller för gamal för choklad.
* När du äter choklad håller det inte grannarna vakna.
* Med choklad spelar det ingen roll, det är alltid gott.

I want you soul.


Hej. Seg morgon , väldigt segt morgon. Gick upp för ett tag sen , Käkade lite Havregrynsgröt med äpplemos till. Sen har jag bara gått omkring i lägenheten och tänkt på vad jag ska göra. Dammsuga ? Plocka ur diskenmaskinen ? Gå till affären ? osv. Men jag har verkligen inte lust till nånting just nu. Vill bara att klockan skall bli 2 för då kommer Papi och hämtar mig så bar de av till Ullared. Underbart! älskar att gå omkring där och bara kolla på allting. Men de slutar alltid med att man har en hel vagn full tillslut , Fast man inte behövde något speciellt. Men idag blir de fokus på Julklappar.

Föresten så ska jag på Arbetsinterljuv på Måndag i trollhättan.
Jag är nervös redan nu. Man måste ju va klipsk i Huvudet och tänka smart , svara smart i form av just de dom vill höra i från en. & jag är väldigt svag på den fronten. Just när de gäller. Sen efteråt kommer allt. Men jag ska göra mitt bästa.

Ska ta och plocka ur diskmaskinen nu , så jag får gjort nåt iaf :)
Puss.

Hundvakt.


Hundvakt även idag. Fast idag kom Alma vid halv 11 , så blir ju inte lika länge idag. När hon kom va hon sjövlid , sprang omkring över allt & gled på golvet för de är så halt , haha. Bet på allt , och skulle leka hela tiden. Efter en stund va jag helt slut. Att de kan va så jobbigt att leka med en hund valp ? Sen pissade hon på min Matta. Då blev jag ledsen. Varför just mattan , Golvet är OK , men inte matten :(  Jeje , de är ju bara en hundvalp , hon vet ju inte bättre. Sen tog vi oss en promenad , sen va hon äntligen lugn efter maten :) så nu sover hon så sött med huvudet i skorna.

I morgon blir de Ullared med Pappa. skoj! Då blir de allt köpa en jäkla massa julklappar och annat skoj.
Synd bara att Hun inte kunde följa med. Han fick inte sluta tidigare bara för de va så många som redan skulle vara borta i morgon. Typiskt.
Måste ringa några samtal nu , sen blir de Tv.
Over and out.

08.50


Gick upp halv 8 idag. För jag är Hundvakt till världens sötaste hund. Men vad gör man inte för vänskapsskull :) Just nu ligger den och sover i hallen , väldigt trött för att va valp. Men den är ju på helt helt nytt ställe , så inte så konstigt kanske.
Blir nog bra , Jag är glad för allt sällskap jag får.
Håller även på att ladda ner ännu ett nytt avsnitt av One tree hill. Som precis blev klart , Great. så nu blir de one tree hill för fulla muggar sen en promenix med Doggy.


God morgon världen.


Inatt sov jag sammanlagt 1 timme. Efter jag skrev i bloggen igår , så gick jag och la mig. Kunde absolut inte somna. Har jätte svårt för att sova när andreas inte är hemma. Vaknar stup i kvarten & så håller de på hela tiden. Klockan halv 3 hade andreas fortfarande inte kommit hem. Va cp orolig och undrade när han skulle komma och inga pengar på Mobilen hade jag heller. Panik! Men sen kom hem äntligen , med 800 spänn. Som han vunnit på black jack inne på kronan :) Gosch. Vad du är bra. Sen blev de som de blev , och de ledde till att jag inte somnade fören halv 5 ungefär. Kl 6 ringde klockan och jag va allmänt förvirrad och ögonen satt ihop som klister. Men upp kom jag , men de tog några timmar innan jag vaknat till på jobbet. 3 koppar kaffe & uppspärrade ögon räddade min dag. När jag väl slutat och hämtat andreas , gick jag och la mig i sängen igen och sov några timmar. De va dom bästa timmarna i mitt liv.
Snart är de karjala cup , sen hem till andreas father & senare vidare till min :)

Kort updt om Lördag.


Idag har jag kollat hockey , sverige - Tjeckien. åh de gick ju som de gick , åt helvete !
Sen åkte jag och Hun till trollhättan en sväng , kikade lite och så. Men köpte faktis ingenting denna gången heller. Hurra till mig. Jag är fruktansvärt duktig ibland :) Sen blev de Donken , För både Jag och andreas är alldeles för lata för att laga mat , speciellt på helgerna. Donald är gott , men efteråt känner man sig fruktansvärt tjock & allmänt äklig. Så jag fatar inte varför man faktis är sugen på de ibland , när man vet hur illa man mår efteråt. Sen när jag kom hem va jag jätte trött , så la oss i soffan en stund. Kollade lite på Pearl Harbor. Fruktansvärt bra film , Lipar alltid lika mycket i slutet när han dör. Åh , Fan vad jag är känslig. Men den är så bra ju. Sen drog andreas till Mattias där Oscar & Linus också var. Så jag följde med en stund. Bättre än att sitta hemma själv i mörkret. Tjöta lite , lyssnade musik & kollade tv. Kom hem för en stund sedan & nu blir de läggdax , Jobba i morgon. Börjar klockan 7 , uh. Så de är nog bäst att sova lite nu.
Natti <3



äntligen Fredag.


Fredag underbara Fredag. Men just nu känns mina fredagar som en måndag eller en Torsdag , Jag känner liksom ingen skillnad. Jag har ju helg hela tiden för tillfället. Och jag spyr på skiten snart. Än så länge är jag på topp , men jag känner hur man dalar neråt , Trött , hängig & allmänt tom i huvudet. Men jag ska inte hänga läpp för de (:
Idag har jag vart hos min Papi och hälsat på lite , skrev ut lite papper osv. Sen när jag kom hem , stod maten på bordet. Underbart! Köttfärssås och spagetthi idag , Gottit ! Sen så åkte jag med till Nossebro för andreas skulle spela Innebanndy match. Gick riktigt bra , dom vann med 9-3 tror jag. Men matchen efteråt va ändå roligast. Helt cp va dom , haha. Och i slutet blev de straffat i ungefär 10 minuter. Ingen satte någon , efter 15 straffar blev de tillslut ett mål. Lite underhållande d;
Så nu sitter jag här , Andreas drog till Oscar en sväng och jag hade ingen lust att följa med. Så sitter och tjötar lite med Camilla på msn , som va evighetersen jag pratade med sist. Miss ya.

Puss.

i'm feeling all superhuman.


.. Jag bara älskar denna.
Haha ,

In the town.


Trollhättan idag med Lisa :) Bestämmde att vi skulle träffas vid 12 ungefär vid Måg. Lisa skulle träffa Serafina och hämta lite grejer , då passade vi även på att träffa våran gamla lärare Karin :) & hon blev lika glad som alltid att se oss. Pratade med henne en bra stund om vad vi gör osv. Och tycker absolut att vi ska höra av oss oftare , så de tänker jag göra då. Fick även med mig min fotobok hem , Dom hade tänk slänga den. så kommer jag räddaren i nöden och får den precis i tid. Roligt att ha sådär :) Sen åkte vi till Stan , där vi satte oss på Espresso House och köpte varsin kladdkaka med Vatten till. Någon måtta får de ju va på de. Kladdkakan va dunder god , bara smälte i munnen. Efter vi vilat magen lite och snacka om allt mellan himel och jord så blev de kik i affärena. Testade lite kläder som jag absolut vill ja men jag köpte inget , Jag är riktigt stolt , De är inte ofta jag kan hålla mig från att köpa ett klädesplag eller bara en liten liten grej. Men icke då , inte idag :) , Får nog köpas på Lördag ist då jag ska åka ut till överby med Hun. Så 30 kronor gick åt på hela dagen , Phu!
De va trevligt att träffa dig Lisa , alltid lika kul att prata med dig.


Idag är de slättatorsda´g i Vara. Vilket betyder att alla affärer är öppna till klockan 9 ikväll. Så sen blir de en tripp mörkret och kolla alla mysiga affärer. Love it ! Kanske får mig ett kap då , eftersom alla affärer alltid rear ut nånting.
Take care , Puss.


Somthing Beautiful.




Sophia Bush. Hur snygg är inte hon då ? & hur cool är hon inte ?
Om jag fick välja att va någon annan , så skulle jag vilja va exakt som hon , se ut som hon , Gå som hon och ha hennes kropp.
- Föresten så saknar jag mitt mörka hår jätte mycket. Om jag ska va blond vill jag va riktigt blond. Men de tar ju en evighet & de är dyrt !
Sen så trivdes jag i brunt sjukt mkt om jag tänker efter.

Onsdag.


Ännu en dag som bara rinner bort. Totalt meninglöst att bara va hemma hela tiden. Men min Mamma har vart här lite & åter igen fick hon med mig till Nordpolen. Så idag blev de en köttbullemacka med Kaffe till. Alltid lika gott :) Fick även en liten present av henne , Två små ljuslyckor som hon köpt när hon va på Vara trä. Tack mami ! ♥ Ska snart rycka tag i mig själv och gå och handla lite , Köpa de som andreas glömde igår tex. Jag förstår mig seriöst inte på killar ibland. Han skulle köpa mjölk & margarin för de va slut. När jag kommer hem stod de mjölk & smör i kylskåpet.
" Smör ? Vafan , andreas du skulle ju köpa Margarin! " utbrast jag. Andreas kommentar " Juste ja , Margarin va de ja. Varför köpe jag smör då? " Men sig frånvarande blick. Jadu Babe , de vet bara du. Så nu har vi två stora smörpacket och inget margarin ändå , så får ta och köpa de själv idag då.

Vill föresten flytta igen. Har hittat en ny lägenhet i vara , bara gatan över våran lägenhet nu. Lite onödigt tänker ni ? Ja kanske lite. Men man tjärnar på de. De är en 3a för 2800 i månaden , Plus att de är en insattslägenhet så hyran ligger ungefär på 3400 i månaden. Men då tjärnar vi ändå in 2000 i månaden. Eftersom våran hyra just nu ligger på 5500 i månaden + el. De svider lite i plånboken när jag inte har fast jobb. Tänk och ha en Bostadsrätt , du kan göra va fan du vill med den. Vill du byta kök , gör du de , vill du riva en vägg gör du de. Den kan bli sket snügg ju. Om jag får bestämma d;
Jag tycker iaf att min idé är absolut den bästa , men andreas är lite svår att få med på de. Han tycker inte riktigt som jag. åh jag fattar inte varför ? ;D Mina idéer är ju bäst , Haha.

Jeje , nu blir de affären. Puss !



Me Like.

Snygga klockor , som jag inte skulle tveka att säga Ja till.
Så vad säger du Pappa , en tidig Julklapp? JaTack.





Röd klocka. Lite annorlunda , men väldigt fräck. I like !

Gräddglass.


åh , GI tar död på mig. Jag klarar de inte , Inte fullt ut iaf. Äkta gamaldags gräddglass , hur gott är inte de då ? Så GI släng dig i väggen. Ibland iaf :) Även denna dagen är seg , skall ringa runt lite snart och kolla lite jobb. Hoppas de finns en liten chans nånstans iaf. Sen blir de laga Lasagne till Babe , Hoppas han är sugen på de idag , men han brukar ju gilla de. Så ska göra extra mycket idag , så kanske jag med kan smaka fast med lite mer sallad & morötter på min tallrik dåda. Sen ikväll blir de simma med Mariella. Fick hem ett flygblad från Allébadet , och där på stod de att om man simmar i 1 timme så gör man av med 500 kalorier & jag nappade direkt. Så Ikväll blir de simma + bastu. Wunderful !

Men nu ska jag ta tag i mitt liv & ringa , Puss.

Länktan.


Idag har jag inte gjort speciellt mycket faktis. Åt frukost , Gröt & apelsin Juice. Som alltid till frulle , Brabra för då är man inte så hungrig efter frukosten. Inte hungrig , inget små ätande. Va de fler som kunde räkna ut de eller va jag bara smart? Smart låter bra q; Sen blev de en promenad ute i solen , så skönt när solen lyser fast man blir iskall på kinderna. Fick rensat hjärnan lite. Så när jag kom hem , ringde jag två jobb. Men ingen av dom hade något för tillfället , & de är liksom nu jag behöver pengar. Vet ju inte när jag får börja på Berendsen igen eftersom de är lågsäsong där nu. Så om jag inte får jobba nåt nu i November blir de tajt om pengar i December. Skitskitskit säger jag bara. Men bara att hålla huvudet högt & aldrig sluta hoppas eller ge upp så fixar sig nog de med tillslut. Än så länge har jag ju faktis inte fått svar på Personligassistent ansökningarna och jag har lite mer ställen att testa att ringa till. Men man börjar faktis känna sig lite värdelös.
Men nog om de. Efter allt detta jobbringande så lagade jag lite mat , sen åkte jag och tränade lite Pump idag också. & nu är jag hemma , har precis drukit en smootie :) Gottit.

Ge mig pengar , Jag vill ha kläääääder. Massa kläder , massa saker.
Kommit in i en period nu då jag vill ha ALLT , känna på allt , äga allt.
åååh :'(




Ge mig , tack.

so sick of love songs.


Hej. Har precis kollar ännu ett avsnitt av One tree hill. Att man kan bli så förälskad i en serie , sjukt!
Snart blir de middag , stekt lax idag med potatis och sås. GI gör jag dock bara på veckorna och på helgerna äter jag lite mer onyttigt , I need that! Senare ikväll blir de Pump/puls pass i 70 minuter , Härligt. Idag är en sån dag som jag är full av energi , sprungit omkring hela morgonen och letat efter nånting att göra. Har inte lyckats , så får ta ut de ikväll helt enkelt :)

Igår var jag och andreas på kronan , 25. hans morbror va där och spelade så vi stod på gästlistan och kom in. Andreas Pappa och anders kom hit innan och drack lite innan vi gick dit. De va ju inte lika roligt som 18 , men de kunde man ju lisa ut innan. Bara massa fulla medelålds gubbar som flörtade med en. Haha ! Lite jobbiga faktis. Men hade rätt kul ändå faktis :) Bättre än att sitta hemma och pösa.
Men nu ska jag hjälpa andreas med maten.












Ha de underbart , Puss F.

RSS 2.0