Lördag.


Idag är en sån där seg och tråkigt dag & jag har inte lust med någonting alls. Men fick ändå tvingat iväg mig själv förut idag till Trollhättan en sväng efter många tvek hit och dit. Fick köpt en present till Hjärtat och fynda en kjol på Rean och underkläder. Sen jag kom hem har jag legat i soffan och kollat Alice i Underlandet. Helt ok film. Somnade dock i slutet, så den var väl tydligen inte så bra, haha. Så nu sitter jag här och smäller i mig den sista tårtbiten som blev kvar sen sist. äckligt! Neeeee, om man skulle hoppa in i duschen kanske?




Turn the lights off.


Hejs! Har hållit på hela morgonen. plockat undan massa över allt, diskat, vart och hämtat tårta och kakor till kalaset, handlat, vart på banken. Så nu kan ja äntligen sätta mig en stund och dricka kaffe innan jag ska dra igång med städandet! Blir ingen billig vecka detta känner ja. Kalas, beställde smörgåstårta förut me till älsk som fyller år på måndag. 470lax !? Hur fan kan dom ta så mycket för en liten smörgåstårta. Torsdagsklubben ikväll & Ikea imorgon! uuh, ångest redan. Men de är de värt.  


Lovley song.


Hawaii'hölan.


Hejsan! Vart ledig idag. Började dagen med att gå på Marknaden med Josefin och Mariella. Va så jävla mycket folk och varm. så blev ingen lång stund där. satte oss på en bänk istället och käkade glass & Jordgubbar. Sen blev det solning at my place på bryggan vid vattnet. De är livet de! När sara kommit så drog vi till hawaii hölan och för er som inte varit där så är de knall blått/grönt vatten. Nästan som utomlandsfeeling. Badade, solade och tog en massa roliga kort. Dem får ja lägga in och visa någon dag.

Jaja. Ska snart fram och handla lite för imorgon. Då det är kalas för mig och min bror. För igår fyllde ja år och min bror imon. Nära och bra :) Sen är det Tooooorsdagsklubben. Hell yeh.

H&M!


Fick hem H&M's katalog för några dagar sen. Har suttit och kollat i den konstat nästan. Vill nog ha ALLT! men tillslut blev det bara lite basic tröjor. Har dårligt med sånna. Kunde inte låta bli helt enkelt. så blev detta;





Godmorgon!


Klev upp vid 10- tiden. Käkade en dunder frukost, Fil med färska Jordgubbar i + müsli, två ägg och kaffe. Så nu är jag mätt. Nästan lite för mätt. Ledig idag. skönt! Nämligen min ända lediga dag denna veckan. synd bara att de är tråkigt väder ute. Men då kanske ja hinner städa lite här hemma och ta mig en Promenad som ja inte orkat dem senaste dagarna, för de vart så sjukt vaaarmt!

Men nu ska jag göra iordning mig lite, för att sedan gå till bageriet och kolla om dem gör glutenfria smörgåstårtor. Ska ju ha kalas här nästa veckan. Va man man äta annars? Får bli hemmagjord Jordgubbstårta med. Va ju iväg igår och plockade Jordgubbar. Så nu har ja massa i frysen! mums.

Grå dag!


Godmorgon. Klev upp för ett tag sedan. Vaknade av att någon va intresseade av vårat köksbord. Men tyvärr så har inte annonsen kommit in än, så har inga bilder att visa. Måste blivit något fel? så får väl lägga in den igen.
Grått ute idag. Då kanske ja hinner greja lite här hemma, åka och köpa olja till bodet, promenad, gå till Pappa. För sen är det dags att åka och jobba & idag är de Lotta på Liseberg som står på shemat. Skall bli kul! Va där förr föra måndagen också :)

Ne, om man skulle sätta lite fart så man hinner med allt.
Take care, frida.


Köpt!


Ja då var bordet köpt! Åkte imorse och kom hem för en stund sedan. Så nu väntar jag bara på att min annons på blocket skall komma ut på vårat andra bord. 3000 lax. Billigt och bra! synd bara att ja inte kan ha kvar de :/

Men nu ska jag och Hun' ut och åka Inlines.

Feeling Good.


Jag hoppas att Tanten kan ringa snart som jag pratade med i Telefon för nu 4 timmar sedan. För om grannen kan släppa in oss, så blir de att åka och köpa detta bordet på söndag. Hoppas, hoppas, hoppas de går. Typsikt att ägarna skall åka utomlands imorgon. Har letat som en tok dem senaste dagarna efter bord med 6 stolar.
Så nu ska vårat bord säljas. Synd att ja inte kan lägga ut bild om någon va intresserad? Stort bar- bord i Vitt och mörkt valnötsträ. mycket fint! Gör lite ont i hjärat att göra sig av med de, haha.

Detta blir de nya iaf.

Liljor!


Finns de någon finare blomma än Lilja? Tror inte de. Va och köpte en stor bukett med Vita Liljor förut som nu står på köksbordet. ser så Fräsch med blommor i vas. Skulle bara berätta de.


Strunt prat.


Idag har de vart ännu en äcklig klibbig dag. Höll på att smälta bort på jobbet. 30 grader är inget skönt att jobba i.
Men de va skönt att cykla hem sen. Lagom varmt! Och vet ni va? När jag höll på att cykla hemåt så cyklar jag en gamal Järnvägsväg. Bara skog och åker runt omkring. Rätt som de är så hoppar 3 svart klädda killar fram ur skogen och springer ut på åkern fort som fan och skjuter paintboll mot varandra. snacka om att jag blev rädd. Va lite rädd där ett tag att dem skulle skjuta mot mig, men klarade mig :) Rolig hobby en måndag kväll?

Om man skulle gå och kolla lite tv kanske innan läggdags. Saknar min andra hälft också! Tänk att man kan sakna någon lika mycket efter 4år tsm som man vore nykära.




smälter bort!


...Oja, de kan ja lova er att jag gör. De är sjukt vaaarmt idag. Man är sådär äkligt klibbig och de finns ingen luft.
Hela 29 grader idag inne på jobbet och 32 ute. Jisses! Skulle åkt och badat när jag kom hem med Mariella. Men jag orkade faktis inte de. La mig i sängen, sen orkade ja inte lyfta en muskel till. De har tydligen vart världens åskstorm på kusten. Hoppades på att de kunde komma hit också så de blev lite mer normal temperatur igen.
Ne, nu ska ja inte klaga mer. De är ju detta man har gått och länktat efter i nästan ett helt år!


22.04


Då var man hemma igen efter 10 timmars jobb. Nu är jag jäkligt trött, men har ingen lust att slänga mig i sängen så fort man kommer hem. Jobbar ju trots allt kväll imorgon. så behöver ju inte upp tidigt. När jag kom hem så kollade ja i kylskåpet och alla skåp efter mat, för jag är Huuuungrig! Men de ända jag hitta, som gick att äta var en Mars. De är inte Ok att äta godis nu. När fan ska min mage bort? Jaja. Tur att man inte visar den allt för ofta.

Ne, nu ska jag fördriva tiden med att kolla på Ikea's hemsida. Kolla vad jag vill ha och hoppas att två veckor går fort, så man hinner få lönen och dra dit. Fyller år snart. Presentkort kanske?

Örebro!


Igår hade jag och Hun en hel dag i Örebro. Åkte dit på morgonen för att hälsa på Daniel. Blev stan en sväng, lunch osv. sen åkte vi vidare till Hällefors. Där de finns tusen olika sjöar över allt. Jätte fint! Stannade till vid en bäck, där de va fult med små sten över allt så man kunde gå omkring på. Daniel & andreas flug fiskade. men fick inget. så åkte vidare till en annan sjö. Där A fick tre stycken laxar. Dem tog vi med oss hem såklart. gott! Grillade även på kvällen. De va mysigt de! Jaja, sen hade vi de tråkiga kvar. att åka 26 mil hem igen.

Lite små seg idag. eftersom vi var hemma vid 2 tiden. Och nu ska jag iväg för att jobba. Jobbhelg!
Ha en bra helg peeps.


Oooorka!


Kul att man inte ens kan gå ut i detta fina vädret. så fort jag är ute så får jag nysattaker, tät i näsan, klias i halsen/ näsan så jag blir tokig och röda ögon! Vem har bestämmt att jag skall få Gräs & pollen allergi!? Fy fan för de. Nu ska ja till apoteket och köpa med mig hela lagret hem, ne kanske inte. Men skall köpa ny medecin. även fast jag har på recept så hjälper inte skiten. sen blir de sängen!

Jordgubbens.


Hade en bra kväll igår. Började hos Mariella. Alla satt ute på gräset, för inne & på balkongen va de alldeles för varm. Senare mot kvällen hann de komma en massa pers. Så vi hade de riktig trevligt! Själva Jordgubbens va också skoj. Sjukt mycket folk överallt! Bra kväll.





32 Grader.


Idag är de Vaaaaarmt! svettas som en gris och de går knappt att ligga ute i solen. Mariella och Sara va här en stund förut, solade lite. sen va vi tvungna att bada, så åkte till Geneviken. Kallt i vattnet, men jäkligt gött att svalka av sig lite. Skall ut och sola de sista och läsa en bok innan det är dags att fixa sig för att sen åka på Jordgubbens ikväll! Kommer bli kul.


RSS 2.0