Nytt!


Beställde hem lite nya grejer igår föresten från H&M!


sunny day!


Hejs! Kom precis hem i från Salong PomPom, vart hos mariella idag och fixat frillan! Fasiken vad gött det är att få hårtvätt, bara ligga där och bli masserad i hårbotten! synd att man inte gör de lite oftare bara. Efteråt så åt vi lunch tillsammans, avokado&räk sallad fick det bli idag. Gött! Innan jag åkte hem så gick jag in på Hälsoaffären. Köpte mig lite för min uppblåsta mage och äpplecidervinäger. Så nu skall den minsann bli platt!
Näe, nu ska jag koka kaffe och sätta mig en stund på altanen innan det är dags att jobba några timmar. Underbart med sol!





Headpain!


Vad skulle jag ute och göra igår? Jag skulle ju inte dricka så mycket, men den planen sprack ganska stort och nu sitter jag här med världens baksmälla, sprängade huvudvärk och seg. och om 1½ timme så börjar jag jobba!! Jag vill verkligen inte, orkar inte. De är lätt att vara efterklok ;)

Gårdagen var jätte kul. Förfest hos Emelie. alltid lika kul och bra stämning när ölspelet kommer igång! Kameran gick runt bra med, många roliga kort, haha! Men eftersom min dator är störd & det inte funkar att lägga in kort så får ni vänta ett tag med korten. Kronan va OK, dåligt med folk men dansade gjorde jag hela kvällen lång så nu har jag tillomed två stora blåsor under föttera ..

Nu ska jag knapra alvedon och vila en stund innan det är dags att åka igen.
Saknar min PV, som kommer hem idag. äntligen!

Ord.



Livet är en lång väg med mängder av tecken.
Så när du åker runt så ska du inte komplicera allt.
Fly från hat, misslyckanden och avundsjuka. Begrav inte dina tankar,
gör din vision till din verklighet. Vakna upp och lev!/ Bob Marlye



Mycket få människor lever idag- De flesta gör förberedelser för att leva i morgon/ Jonathan swift


Att ens drömmar går i uppfyllelse - Det är ett av ödets råaste skämt/
James Russell lowel



FREDAG!


Fan vad skönt med Fredag! så jag har länktat. Kom hem i från jobbet för en stund sedan, skönt. och i morgon tog jag ledigt, vilket är ännu skönare, de behövdes känner jag. För efter denna veckan är jag trött nu! Skall snart börja att städa lite och senare kommer Mariella och gör mig sällskap denna Fredagskväll/natt. Blir en bra kväll!







Playlist!


Just nu spelas dessa låtar, varmt i mina högtalare.


Iyaz - Replay
David Guetta feat kid cudi - Memories
Timberland feat katy perry - If we ever meet again
Journey - Don't stop belivein
Nomy - You better die young
Sidney samos - Riverside



Föresten så var jag ute på en Promenad förut och såg massa snödroppar och krokus. Det är ett väldigt, väldigt bra tecken! Varmt är det också.


Me like, alote.





Wendsday!


Godmorgon! Idag är min lediga dag och tack för det. För fasiken vilken Träningsvärk jag har. Trodde jag visste hur det kändes, men jag hade helt fel! Var med på ett 60min core pass igår. och jag som inte tränat några muskler på flera månader så känns det rätt mycket idag. Men de är bara att bita ihop. Idag blir en lugn dag, det behöver jag. Skall försöka komma bort till solariumet en sväng och handla lite. Kort inlägg, men har inget att skriva direkt .. Nu blir det hoppa in i duschen. Hejs!

Söndag, Lovley!


Kan bara säga, Pinsamt! Varför ha öppet ett sånt skit ställe? Vi hörde inte hemma där iallafall, det märktes fort. haha! Efter 10 minuter så stack jag hem och skönt var det.

Så idag mådde man Prima när man vakna. Blev en tripp till Trollhättan idag igen, Fast med Andreas och Simon. Blev mest kolla killkläder idag. Eftersom jag shoppade loss igår. Men ett Linne från MQ fick jag med mig hem :)
Nu blir det slänga sig i sänga, kolla film och göra minsta möjliga. Söndagar, de gillar vi!

Lördag.


Hade så jäkla tråkigt i morse. visste inte vart jag skulle ta vägen. En bakfull PV och bara massa skit program på Tvn. så åkte i väg till Trollhättan en sväng. Men fick köpt mig en hel del bra grejer. Skinnjacka, Kofta, Underkläder, skarf, väska och smink! ännu mer pengar slösat. ångest, ångest! Men allt jag köpte va verkligen behövliga köp. så ångrar mig inte. Sen har jag världens bästa Mormor&Morfar som skickade en slant här om dagen på posten. Kom till väl användning idag :) Ikväll blir det kolla Hockey och ta det lugnt .. Ha en forts bra helg.



Lady Gaga & Beyoncé


Videon som alla snackar om. men en GRYMT BRA VIDEO!


away from the snow!


Idag har jag slösat alleles för mycket pengar på heminredning, och det gillar jag. Blev lite ljuslyktor, doftljus, dukar och Texter man sätter på väggen. Fanns massa roligt att välja mellan. Men det blev en Sovgott och Carpe diem. Men skulle allt vilja ha några till :) Finns massa fina, bra ord. Så därför längar jag olidligt tills vi får köpt oss något eget ..

Men nu ska jag äta lite kyklingsallad sen är det dags för jobbet!



We all knew, to be Perfekt hurts!



FREDAG!


Va ute på en lång promenad förut. älskar att gå omkring i solen. varmt är det också! Vantar gick ju inte att ha på sig iallafall. sen svängde jag in i en affär, köpte mig ny hårfärg och ögonskugga. skulle inhandlat en roghe egentligen men hittade ingen snygg färg jag ville haft .. sen blev det även systemet. Köpte mig massa vin! För i kväll skall jag ha fredagsmys med Räkor och vin. Det kallar jag en höjdar Fredag!

Näe, nu skall jag skölja ur min hårfärg som vanligtvis blev alldeles för röd i hårbotten, suck!




New in.


Nu har det kommit in ännu mer snygga vår nyheter till H&M. skall absolut beställa hem något!


Grekland!


Suttit och kollat runt på olika resor nu. åh, skulle vilja resa bort nu och komma hem när det va sol och värme här! men drömma går ju! Men en resa till Grekland i höst hoppas jag att vi kan hinna med. Rhodos eller Kreta! Det hade vart underbart .. & min PV är ju inte helt omöjlig att få med sig, vilket är bra.



All the right moves!


Suttit och letat som en galning efter denna låten! Hörde den här om dan på MTV. sen dess har jag letat och blegat på tvn i hopp att den skall spelas igen. Men ääääntligen hittade jag den. Synd bara att den inte finns på Spotify än. så får nöja mig med Youtube. Denna låt blir man glad av. Så lyssna och njut ;)


Godmorgon!


Sovit gott? De har jag gjort, sten sovit hela natten utan att vakna en ända gång. såna nätter är bra! Men i morse blev jag lite små sur på min PV som lämnade alla lampor på i huset. Morr! Gillar inte att gå upp endast för en sån sak och släcka dem. Precis käkat lite frukost, makrill macka och brämhultsjuice. Blir en lugn dag idag, skönt att ta de lite lugn när man är ledig. Skall ut på en promenad och hälsa på min kära mamma som jag inte hälsat på, på väldigt länge nu. Ha en bra dag!

Föresten beställde hem en party top från nellys igår. Riktig snygg!


FASHION!





Helgen!


Helgen i korthet ;

Lördagen var det jobb. Tyvärr så blev personen som skulle jobba kväll magsjuk och det var ingen annan som kunde jobba. Alla skulle bort! så jag fick jobba över till klockan 7 på kvälla. Va lagom kul att jobba 12 timmar. Sen va det hem fort och fixa sig, packa och bege sig till vara där de va förfest hos emelie. Mycket trevligt! Sen hamnade vi på 23an. Jag hade faktis väldigt roligt. så roligt brukar jag inte ha. Det var något med denna 23an. Absolut bättre stämning än 18! sen hamnade vi hos alex på efterfest och de va inte tyst fören halv 6. då alla somnade i soffan. så söndagen spenderades i alex soffa i stort sett hela dagen. värre huvudvärk får man leta efter, men de var det värt efter en sån bra kväll!



Sol idag igen. Underbart! så skall dricka upp mitt kaffe sen blir det lång promenad.
Ha en bra dag.

DagensLåt!


If today was your last day!


Godmorgon! Vaknade tidigt idag också. Redan kl 8 var jag jätte pigg. Men tvingade mig själv att sova en stund till. så somnade om till kl nio. sen va det bara att kliva upp. Började med Morgon dusch och sen frukost .. Sen hamnade jag som vanligt här. Men har redan kollat allt jag brukar kolla. Bloggar, face, hemnet mm..
Så ska snart ta på mig andra kläder för att gå ut och gå en sväng. Skönt med sol även idag. Så då måste man bara ut & njuta! sen blir det greja lite här hemma innan det är dags att åka till jobbet. Ha en bra Fredag peeps.

Better together.


Hej igen. Nu lukar det gott här hemma, precis storstädat och hängt upp tvätt, de va behövligt! Va ute på en lång promenad förut. skönt när solen värmer i ansiktet! synd bara att det inte är vår och varmt än. stannade även till i våra få affärer vi har här. Massa snygga skor har kommit in men väntar nog med de tag till tills snön försvinner. Men jag köpte mig en fin tröja från Esprit! Jätte mysig. så den är jag nöjd över! Ni får nöja er med bilder från Esprit hemsida. Eftersom min dator är fuckup. Mycket snyggare i verkligheten!


wendsday!


Godmorgon. Kunde inte sova idag. för det brakar på taket hela tiden. Är tydligen blötsnö som håller på att åka ner. Jävlar vad de låter! så det blev att kliva upp tidigt idag och kolla Vakna med the voice. absolut bästa morgon programet .. Igår va det en hel del bra ny premiärer på tv. så varje tisdag kommer jag sitta bänkad framför tv.
Någon som såg den nya Cougar town? Jag älskar det! vem vill inte vara som Courtney cox? Om ni missade det, borde ni verkligen se det.



Nu ska jag ut och ta mig en promenad i solen!


Hemklickat!


Då har jag återigen klickat hem kläder. Fast jag inte behöver något! Men man kan ju inte låta bli.
Detta blev de denna gång,


FörstaMars.


Hejhej! Va längesedan jag slängde in ett inlägg här nu. Imorse blev världen trist igen. Igår va man överlycklig för man såg vägarna och massa snö smällt bort och i morse när man skulle åka till jobbet så blev man trött påt igen. Kan det aldrig sluta?! Hur mycket snö finns det i himlen egentligen? Får helt enkelt stå ut ett tag till innan man kan sitta på altanen och sola. En sak som är bra, är att jag fick min svarta spetsklänning idag från Nelly. Den satt som en smäk, men kanske lite väl tajt. Men gillar den mkt! Skulle vilja visa, men eftersom jag inte kan lägga in kort så får ni klara er utan. Men nu ska jag kika runt lite på H&M och se om det kommit in några nyheter!



RSS 2.0