Vacker hy med Decléor.

Många har promlem med sin hy , torr , fet , känslig osv. Men Hudvårdsprodukter från Decléor stimulerar cellförnyelsen, blodcirkulationen och lyfmdräneringen samt verkar lugnande, antiseptiskt och antibakteriellt.

Decléors hudvårdsprodukter fungerar som så att man använder ett serum tillsammans med sin dagkräm för att få extra bra effekt. På kvällen använder man ett nattbalsam som ger djupverkande kraft och fyller huden med energi. Decléors hudvårdsprodukter finns för olika hudtyper och ger bäst resultat om de används tillsammans med produkter ur samma serie. Komplettera gärna med ögonkräm, ansiktsmask, peeling och annat!

Produkter som garanterat kommer att hjälpa. Har själv använt dessa en gång. Lite dyra för att köpa hela tiden. Men absolut köpvärt & testa gärna. Ni kommer gilla't (:



Ny Produkt!
Decléor Aroma Pureté Double Action Tinted Concealer är en täckande produkt med en färg som anpassar sig efter hudtonen. Alla som har en tendens till att få lite finnar eller orenheter då och då borde skaffa sig en Decléor Aroma Pureté Double Action Tinted Concealer då den både döljer och renar huden på samma gång. Med Decléor Aroma Pureté Double Action Tinted Concealer punktbehandlar du enstaka finnar och/eller områden med orenheter på ett enkelt sätt.

225 kronor.
Gå gärna in på Beautyplanet.se och läs mer.




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0