Midsommar ,


Då va man hemma igen efter en midsommar helg. Åkte till smögen på torsdagen. Va bara kvar där en dag dock. värkar som det inte var så livat där detta året & dem flesta man känner höll till i Lysekil. Men va på smögenbryggan torsdag & även Fredag. Käkade och kollade i affärer, mysigt! Sen bar det av till Lysekil & åkte till campingen där alla höll till. Rolig midsommar kväll , träffade massa nya goa folk. Mest göteborgare, och dem är ju goa gubbar (; Vi blev kvar på campingen hela kvällen. Men lika skoj det , för jag hade mega skoj iaf. Toppenkväll!

Lördagen va ju inte lika rolig. Världens huvudvärk, trött och allmänt seg. Piggnade inte till fören framåt kvällen då vi drog in till Lysekil. De va crusing så de va en hel del folk. Sara, Jag & Natalie gick in på Hotellet. Va sådär, ganska nykter så man kunde ju haft roligare. Efter lite strul, slagsmål & agro så somnade man tillslut.
Orkar inte skriva mer, Lite kortfattat sådär.

Nu har vi precis käkat. Kebabsallad blev det idag & snart skall jag gå och sova. Inte så mycket sömn eller mat dessa 4 dagar så man är ganska sleten i kroppen. så skall bli riktigt skönt att krypa ner i sin säng och slippa sova fosterställning. Haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0